Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Julijske poletne čvekice 2008 7.del 15.8.2010 20:54:11
|
|
|
|
neboglasnica
|
Krst je opravil kar kaplan, župnik se je poškodoval. Je sicer trajalo dobrih 45 minut, ampak je bilo lepooooo. Vse je prilagodil Anini starosti, razlagal v njej razumljivem jeziku ipd. fore. Frajer! Pri Sari je krst opravil moj kolega, konec v 15-20 minutah, ma, moram reči, da pol tolk ni bilo lepo kot je bilo danes. Pa knjigo in še kup reči je dobila od njega. Je na koncu sam rekel, da je krst za starejšega otroka bolj polno doživetje, je bil tudi on vesel. Ana je dobila od botrčkov uhančke in verižico iz belega zlata in enega angelčka, enkrat te dni bodo šli pa še po nakupih. Še Sari so prineli angelčka. In jaz sem tudi dobila darilo in sicer: od Anine botrce mama je bila moja krstna botra. Prinesla mi je njene zlate uhane z biseri. Potem pa kosilo, nažrli smo se k pujsi debelujsi, nato pa še domača slaščica v obliki sveče, razni cukri, kava, čvekec... Pa je vikend pri kraju. Upam, da ste ostali praznovalčki ta vikend uspeli ujeti trenutke brez dežja.
|
|
|
|
RE: Julijske poletne čvekice 2008 7.del 15.8.2010 20:56:27
|
|
|
|
neboglasnica
|
IZVIRNO SPOROČILO: Inigo draga gorska rožca, želim ti VSEEEEEEEEEE NAJBOLJŠE ob tvojem prazniku! tuki notr je 25 škatel domačic (za vsako leto ena) Oooo, v tem primeru pa takoj priznam koliko let imam. IZVIRNO SPOROČILO: populis Helou bejbe! Draga moja GR , vse vse najboljše za tvoj rojstni dan, pocmokat te pridem pa jutri Njami, njami....je luža pod mano nastala. HD: opala, tole je pa veliko. Priznam, jaz si ne bi upala.
|
|
|
|
RE: Julijske poletne čvekice 2008 7.del 15.8.2010 20:58:14
|
|
|
|
neboglasnica
|
Majuska: moji glavoboli - jap, pogosto jih imam. Odkar imam mireno, jih imam enkrat mesečno, kot da bi imela M; imam jih pa tudi, ko sem utrujena, lačna.... Pa oči, vse je povezano, diagnoza pa je tenzijski glavobol. Če se ne motim, Metuljčica ravnokar piše doooooooolg in izčrpen post.
|
|
|
|
RE: Julijske poletne čvekice 2008 7.del 15.8.2010 21:11:03
|
|
|
|
Majuska
|
IZVIRNO SPOROČILO: hruška debeluška something new on me ;) pišuka HD, ti si pa pogumna tole je zelo všečno
|
|
RE: Julijske poletne čvekice 2008 7.del 15.8.2010 21:12:43
|
|
|
|
Majuska
|
IZVIRNO SPOROČILO: neboglasnica Majuska: moji glavoboli - jap, pogosto jih imam. Odkar imam mireno, jih imam enkrat mesečno, kot da bi imela M; imam jih pa tudi, ko sem utrujena, lačna.... Pa oči, vse je povezano, diagnoza pa je tenzijski glavobol. čudno ... jest se ne bi zadovoljila s to diagnozo, sigurno bi še brskala, kaj se da narediti. Misel, da bi imela vsak mesec probleme s tem, mi je nadvse zoprna Če se ne motim, Metuljčica ravnokar piše doooooooolg in izčrpen post. kul, sem ravno hotela napisat, da jo že ornk pogrešam
|
|
[Brisano sporočilo] 15.8.2010 21:24:33
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 15.8.2010 21:40:00
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske poletne čvekice 2008 7.del 15.8.2010 21:41:15
|
|
|
|
Inigo
|
IZVIRNO SPOROČILO: populis madame butterfly pa tud jaz pogrešam, a lot :) ravno to sm hotla napisat...
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 15.8.2010 21:44:42
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 15.8.2010 21:49:56
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske poletne čvekice 2008 7.del 15.8.2010 22:10:02
|
|
|
|
glugluglu
|
o HD, tale tatu nadaljevanje je pa mega , ko bi jaz imela vsaj en majčkeno takega poguma umpalumpa, ah veš v resnici ni tako lepo sentimentalno kot najbrž kaže filmček neboglasnica, za tako lep krst, pa še vreme se je danes malo izboljšalo rebeca, super za dudo , vrtna garnitura je pa res lepa, kako jo pa pospravite čez zimo, pri nas je namreč ta problem, ker v kleti ni toliko prostora, je edina varianta, da se samo blazine pospravi, sedeže pa samo skupaj da in z nečim pokrije.
|
|
|
|
RE: Julijske poletne čvekice 2008 7.del 15.8.2010 22:12:58
|
|
|
|
Majuska
|
IZVIRNO SPOROČILO: populis super rebeca za odhod dudic k dojenčkom, Mi smo pa Muco copatarico vzeli, da vidiš ko jo omenim kako so igrače tik tak pospravljene, z nadzvočno hitrostjo super za vaju s tatkom, kaj? Rebeca, me veseli da je misija duda uspela mami metuljčkova - kje se skrivaš? HD - kolk maš pa ti že tatujev?
|
|
RE: Julijske poletne čvekice 2008 7.del 15.8.2010 22:26:08
|
|
|
|
Majuska
|
Mi smo šli danes malo na letališče, pogledati letala. Imeli smo pa smolo, da ravno v tistem času ni bilo nobenega vzleta smo pa zato spili kavico, sok, šibali po toboganu, srečala sodelavko srečko nosečko ... kasneje smo šibali še do ZOO-ja, srečali nobene julijke Tako, čas bi bil da grem spat ...
|
|
[Brisano sporočilo] 15.8.2010 22:30:37
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske poletne čvekice 2008 7.del 15.8.2010 22:35:22
|
|
|
|
glugluglu
|
IZVIRNO SPOROČILO: Majuska Mi smo šli danes malo na letališče, pogledati letala. Imeli smo pa smolo, da ravno v tistem času ni bilo nobenega vzleta smo pa zato spili kavico, sok, šibali po toboganu, srečala sodelavko srečko nosečko ... kasneje smo šibali še do ZOO-ja, srečali nobene julijke Tako, čas bi bil da grem spat ... na internetu od aerodroma so objavljeni prihodi in odhodi letal za vsak dan v tednu, ob nedeljah čez dan je res bolj prazno
|
|
|
|
RE: Julijske poletne čvekice 2008 7.del 16.8.2010 7:35:37
|
|
|
|
Majuska
|
Jutro, uf kolk sem še zaspana ... ampak danes bo akcija, predajam stvari dopustnicam, vsi iz vodstva so nazaj ... brez veze Spali smo fajn, je bil pa Aleksander ful nekaj crkljiv danes
|
|
RE: Julijske poletne čvekice 2008 7.del 16.8.2010 7:36:20
|
|
|
|
Majuska
|
IZVIRNO SPOROČILO: glugluglu na internetu od aerodroma so objavljeni prihodi in odhodi letal za vsak dan v tednu, ob nedeljah čez dan je res bolj prazno srce, saj jaz to vem, ampak se popoldne nikomur ni ljubilo čekirat oz. nismo pomislili na to ...
|
|
RE: Julijske poletne čvekice 2008 7.del 16.8.2010 8:07:59
|
|
|
|
tims
|
Dobro jutro. Šibam delat BZ.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 16.8.2010 8:39:49
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske poletne čvekice 2008 7.del 16.8.2010 8:55:22
|
|
|
|
Inigo
|
dobro jutro! no, pa mamo še enga julijčka bolanga... Brin ga veselo na 39 kuha populis - jst skos kupujem Ariel v Mullerju. včasih gre dol, včasih kj ne.. se mi zdi, da so kr vsi pr glih...
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 16.8.2010 8:59:05
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 16.8.2010 9:00:20
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 16.8.2010 9:02:09
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 16.8.2010 9:05:11
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 16.8.2010 9:15:44
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Zanimivosti o januarčkihZačetek novega leta prinese mesec januar. Našli smo 5 lastnosti, ki so skupne otrokom, rojenim v mesecu januarju.
Kaj jesti ob prehladu?Prehlad, viroza dihal in gripa so bolj ali manj močni procesi čiščenja organizma, ki jih je dobro podpirati, ne pa zatre...
Zadnje s foruma
Isto ime?Jaka RRSam sem razmišljal, da bi imel otrok isto ime kot jaz. (ga nima ;)) Kaj meniš ti?Jasno. Janko III. vedno užge ;) (
6%)
Ne. Totalno nekreativno. (
90%)
Če je istega spola. (
4%)
Število vseh glasov: 353Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!