|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  56 57 [58] 59 60   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Nosečke po IVF/ICSI 3. del
12.8.2010 18:26:33   
špica84

user posted image

špelka (17.07.2010)
Rojena77
S* ( 18.10. 2010)
Urshy78 (28.10.2010)
petyyy (02.11.2010)
mateja33 (11.11.2010)
jona klara (18.12.2010)
teta M (25.12.2010)
špica84 (31.12.2010)
honey (08.01.2011)
FoxyLady (04.02.2011)
cukica(5.2.2011)
Registrirana(19.2.2011)
Womanpolice

user posted image

Bit (22.08.2010)
mojškra (15.11.2010)

user posted image

hermy1 (18.08.2010)

Tanja_Jes (06.08.2010)

user posted image

gasilka    (28.07.2010)
atina1
Lina10(28.2)
upanje81(3.2.2011)
user posted image   RODILI SMOuser posted image

sayuri user posted image Lovro&Zara , pf user posted image Lana , Gloria user posted image Nik , Amelia user posted image Kaja , Goldfish  user posted image Jaka , Anime  user posted image Uroš&Tjaša , Mijavček    user posted image Tristan&Ema , Konina  user posted image user posted image Gašper&Erazem , barchy81  user posted image   user posted image    Jakob&Domen,  Hope2 user posted image Lovro , Abrauser posted image  Pinky36user posted image   Sabina,  Sonček33user posted image   Lovro,  Nokes   user posted image Vitan&Ivana,  Zvezdica  user posted image    Patrik,  Hedviga user posted image    Miha&Špela,  Dakec  user posted image   Isabella,  Shuka   user posted image  Maj,  Jadrnica  user posted image    Katarina, Dobrovoljčica   user posted image Maj&Eva,    Sonček85  user posted image   Aleksander, LaraLight  user posted image Izak&Zarja,  Ledenka user posted image  Maks, Kalina  user posted image   user posted image   Nikolaj&Maksim, Kicsi  user posted image   user posted image   Lovro&Tilen,  Mojsonček user posted image Zoja, Stijan user posted image   Jakob&Florjan,  Sabsa user posted image Sara 
Goldy user posted image Alja, Blanč user posted image   Lara&Bernard ,  Mandreja user posted image Tara , Mlinčkovi user posted image user posted image  Taja&Anja, Rubin user posted image user posted image   Gaja&Zoja ,  Lučka25 user posted image  Neža, Lsica user posted image   Maja,  anci banci  user posted image   Svit, Jazzz27 user posted image    Boris, Bumo user posted image   Lana, Shadow user posted image    Ajda&Simon, Sempervivum  user posted image    Klemen, Tobika user posted image    Nina, Serendipity user posted image     Zarja, Obayifo user posted image Enej, Reby user posted image Tomi, Krucikauser posted image  Karolina, miska73  user posted image   user posted image     Nejc&Rok, Oktavijauser posted image   Larisa, spelka12 user posted image Oskar, jona3user posted image   Tara, Punsha user posted image Enej, Lu33 user posted image Žana, Andreja user posted image Jure, A.jrad user posted image Jakob, dafi  user posted image   user posted image     Alen & Benjamin, kimsy user posted image Kiara, gapii27  user posted image   user posted image     Ažbe & Jakob, Lana08 user posted image Krištof, 7lina7 user posted image Luka, Lana70 user posted image Živa, vitaebella  user posted image   user posted image biba007 user posted image Lovro Bor, Sapi user posted image  Vita, Zup2 user posted image Hana, Tejalea  user posted image   user posted image     Aleks & Žiga, Fargesia user posted image Andraž,
 Barbig
user posted image user posted image   Eneja&Ela, Kajšica user posted image   Eneja

Objemčkometer:

Miklarom - Taja , cukica , Pikovit, Tiki55, Loremi, n74  

PREGLEDI NAŠIH NOSEČK V AVGUSTU

torek, 17.08.
Urshy78 - pregled
cukica - pregled
upanje81¸-pregled
sreda, 18.08.
S* - pregled

pondeljek,23.8
upanje81-NS

torek,24.8
honey-morfologija
špica84-morfologija+pregled

četrtek,26.8
Urshy78-3D UZ
lina10-NS

torek,31.
8
mojškra-pregled

PREGLEDI NAŠIH NOSEČK SEPTEMBER

petek,3.9
Jona klara-3d uz

torek,7.9.
Foxylady-pregled

Jona klara-pregled

sreda,8.9
teta m-pregled

četrek.9.9
Lina10-pregled

PREGLEDI NAŠIH NOSEČK OKTOBER

četrtrk, 19.10.
S* - UZ

NAŠE NOVE NOSEČKE V JUNIJU

cukica (LJ)
Foxylady (LJ)
Ivvy (PO)
Registrirana (MB)
Lina 10 (LJ)

NAŠE NOVE NOSEČKE JULIJ

Womanpolice(MB)

upanje81(LJ)

user posted image     ZVESTE NAVIJAČICE:     user posted image

Pija76, Gigi1, Stella Rossa, bbpikica, gold fish, T1979, arneja, zvezdica, MBT1979, bambi75, Zarja1, Sulfinija, marjetka cvetka, Womanpolice, BEBIII, Tanja_Jes, mismis, bit, Reby, Goldy, Sempervivum, mojsoncek, lucka25, miska73, Krucefiks, Bumo, Serendipity, Obayifo, ledenka, spelka12, jona3

(odgovor članu špica84)
Neposredna povezava do sporočila: 1426
12.8.2010 18:53:39   
Teta M
Špica: pridna si,ko tako ažuriraš seznam...user posted image
Bitka: pa to ne moreš verjeti,kako te odpikajo po hitrem postopku no....pa sploh ti,ki si čisto na koncu....jaz bi bila tudi besna....
Urshy: super, sobica je potem že nared,samo še bebi manjka... user posted image
Jona: kam boš klicala in se pozanimala? Prosim te ,da še meni posreduješ,ali pa kar tukaj gor napišeš kakšno informacijo ki jo boš dobila glede te pomoči...Jaz bom jutri pregledala eno spletno stran,ki mi jo je dala naša računovodkinja,ker sem listek z naslovom pustila v službi,če najdem kakšno koristno informacijo jo napišem tukaj....
Mojškra: še en dan pa dopuuuuuuuuuuuustuser posted image

(odgovor članu špica84)
Neposredna povezava do sporočila: 1427
12.8.2010 20:11:31   
womanpolice

user posted image

špelka (17.07.2010)
Rojena77
S* ( 18.10. 2010)
Urshy78 (28.10.2010)
petyyy (02.11.2010)
mateja33 (11.11.2010)
jona klara (18.12.2010)
teta M (25.12.2010)
špica84 (31.12.2010)
honey (08.01.2011)
FoxyLady (04.02.2011)
cukica(5.2.2011)
Registrirana(19.2.2011)
Womanpolice

user posted image

Bit (22.08.2010)
mojškra (15.11.2010)

user posted image

hermy1 (18.08.2010)

Tanja_Jes (06.08.2010)

user posted image

gasilka    (28.07.2010)
atina1
Lina10(28.2)
upanje81(3.2.2011)
user posted image   RODILI SMOuser posted image

sayuri user posted image Lovro&Zara , pf user posted image Lana , Gloria user posted image Nik , Amelia user posted image Kaja , Goldfish  user posted image Jaka , Anime  user posted image Uroš&Tjaša , Mijavček    user posted image Tristan&Ema , Konina  user posted image user posted image Gašper&Erazem , barchy81  user posted image   user posted image    Jakob&Domen,  Hope2 user posted image Lovro , Abrauser posted image  Pinky36user posted image   Sabina,  Sonček33user posted image   Lovro,  Nokes   user posted image Vitan&Ivana,  Zvezdica  user posted image    Patrik,  Hedviga user posted image    Miha&Špela,  Dakec  user posted image   Isabella,  Shuka   user posted image  Maj,  Jadrnica  user posted image    Katarina, Dobrovoljčica   user posted image Maj&Eva,    Sonček85  user posted image   Aleksander, LaraLight  user posted image Izak&Zarja,  Ledenka user posted image  Maks, Kalina  user posted image   user posted image   Nikolaj&Maksim, Kicsi  user posted image   user posted image   Lovro&Tilen,  Mojsonček user posted image Zoja, Stijan user posted image   Jakob&Florjan,  Sabsa user posted image Sara 
Goldy user posted image Alja, Blanč user posted image   Lara&Bernard ,  Mandreja user posted image Tara , Mlinčkovi user posted image user posted image  Taja&Anja, Rubin user posted image user posted image   Gaja&Zoja ,  Lučka25 user posted image  Neža, Lsica user posted image   Maja,  anci banci  user posted image   Svit, Jazzz27 user posted image    Boris, Bumo user posted image   Lana, Shadow user posted image    Ajda&Simon, Sempervivum  user posted image    Klemen, Tobika user posted image    Nina, Serendipity user posted image     Zarja, Obayifo user posted image Enej, Reby user posted image Tomi, Krucikauser posted image  Karolina, miska73  user posted image   user posted image     Nejc&Rok, Oktavijauser posted image   Larisa, spelka12 user posted image Oskar, jona3user posted image   Tara, Punsha user posted image Enej, Lu33 user posted image Žana, Andreja user posted image Jure, A.jrad user posted image Jakob, dafi  user posted image   user posted image     Alen & Benjamin, kimsy user posted image Kiara, gapii27  user posted image   user posted image     Ažbe & Jakob, Lana08 user posted image Krištof, 7lina7 user posted image Luka, Lana70 user posted image Živa, vitaebella  user posted image   user posted image biba007 user posted image Lovro Bor, Sapi user posted image  Vita, Zup2 user posted image Hana, Tejalea  user posted image   user posted image     Aleks & Žiga, Fargesia user posted image Andraž,
 Barbig
user posted image user posted image   Eneja&Ela, Kajšica user posted image   Eneja

Objemčkometer:

Miklarom - Taja , cukica , Pikovit, Tiki55, Loremi, n74  

PREGLEDI NAŠIH NOSEČK V AVGUSTU

torek, 17.08.
Urshy78 - pregled
cukica - pregled
upanje81¸-pregled
sreda, 18.08.
S* - pregled

pondeljek,23.8
upanje81-NS

torek,24.8
honey-morfologija
špica84-morfologija+pregled

womanpolice - UZ
četrtek,26.8
Urshy78-3D UZ
lina10-NS

torek,31.
8
mojškra-pregled

PREGLEDI NAŠIH NOSEČK SEPTEMBER

petek,3.9
Jona klara-3d uz

torek,7.9.
Foxylady-pregled

Jona klara-pregled

sreda,8.9
teta m-pregled

četrek.9.9
Lina10-pregled

PREGLEDI NAŠIH NOSEČK OKTOBER

četrtrk, 19.10.
S* - UZ

NAŠE NOVE NOSEČKE V JUNIJU

cukica (LJ)
Foxylady (LJ)
Ivvy (PO)
Registrirana (MB)
Lina 10 (LJ)

NAŠE NOVE NOSEČKE JULIJ

Womanpolice(MB)

upanje81(LJ)

user posted image     ZVESTE NAVIJAČICE:     user posted image

Pija76, Gigi1, Stella Rossa, bbpikica, gold fish, T1979, arneja, zvezdica, MBT1979, bambi75, Zarja1, Sulfinija, marjetka cvetka, Womanpolice, BEBIII, Tanja_Jes, mismis, bit, Reby, Goldy, Sempervivum, mojsoncek, lucka25, miska73, Krucefiks, Bumo, Serendipity, Obayifo, ledenka, spelka12, jona3

(odgovor članu špica84)
Neposredna povezava do sporočila: 1428
12.8.2010 20:14:00   
womanpolice
Punce, hvala vam za čestitke.

Šele danes je moj usposobil računalnik. Še sreča, da je včasih delal v računalniški firmi, drugače bi bila brez njega 2 tedna...

Ja, res je bila lepa beta in šele v ponedeljek sem dejansko dojela, da sem končno srečka nosečka user posted image Da bi to videle... Tam se objemala medicinske sestre: tisto, ki je bila prisotna na zadnjem uz (in sm jst bla mal pesimistična user posted image ), tista, ki je bila ne ET in pa še sestra Marija, ki mi je kri vzela... V glavnem vse po vprek sem objemala in v čakalnico, kjer me je čakal brat, prišla tak nasmejana, cvetoča in blesteča user posted image , da so po mojem vsi vedeli zakaj... je pa rekla dr. da bodo očitno morali delati transferje poleti, saj so bili zelo uspešni...

Tile dnevi pa se mi ponovno malo vlečejo... do prvega ultrazvoka - sem pa full pozitivno naravnana in vem, da bo vse v redu. Moram verjeti.... V tem času pa sem delala zahvale za poroko, le še konfete dokončam in med dopustom moram it kupit za okrasit gostilno, pa za mojga obleko iskat... Še kr nekaj dela, 25.9. pa se tak hitro bliža, da adijo pamet. Ko bo poroka, bom ravno dopolnila 11. teden, tko da bom morala bolj umirjena bit na poroki user posted image , nič hudo "densat"... ampak vse za našo bebico...

Dajte mi povedat koliko kg ste kaj vzdignile največ, ko ste bile v pričakovanju. Mene je vedno strah, da nism dvignila preveč. Pazim, da največ kar dvignem je 4-5 kg, več pa ne upam. Niti nečaka ne upam dvignit, pa čeprav tehta le 7 kg. Ali mislite, da bi ga lahko. Ja, sej vem, da mogoče preveč kompliciram, ampak saj me razumete, da se bojim, da bi kaj narobe nardila.

V teh dneh pa že pridno prebiram revijo Nosečnost, ki je zelo poučna, pa še na RR sem si naročila Vodnik po nosečnosti. Tudi super. Te vodi od 5 tedna pa do konca in je res super zadeva. Dnevnik tudi pridno pišem naši pikici.

Jutr grem v službo... Sva s šefu govorila in morm it, da uredim svoje zadeve, saj kolikor mi je rekla moja G, me v službi ne bodo videli celo nosečnost; je rekla, da bo obvezna cerklaža, ker imam le še 1,5 cm materničnega vratu. Jst pa se tud ne bom izpostavljala. In tko bom letni dopust koristila od 23.8. do 27.9. (26 dni), potem pa še zaprosila za 3 dni izrednega dopusta za poroko od 28.9. do 1.10., naprej pa bo spet bolniška...

lp, wp

(odgovor članu mojškra)
Neposredna povezava do sporočila: 1429
12.8.2010 20:41:19   
kimsy
WP - še tukaj user posted image  user posted image  user posted image

Nič ni nemogoče! So pa stvari lažje in težje dosegljive!

(odgovor članu womanpolice)
Neposredna povezava do sporočila: 1430
13.8.2010 6:43:53   
Petyyyy
Dobro jutro user posted image

Še danes v službo potem pa na dopust user posted image user posted image

WP- za poroko ti pripada en dan dopusta + 3 izredni dnevi, preverjeno pri sodelavki, ki se poroči jutri, je pa morala mal pobrskat po zakonih, da je našla ta en dan, ker se je naša kadrovska kr mal delala francoza. user posted image

Lep dan želim vsem skupaj

(odgovor članu womanpolice)
Neposredna povezava do sporočila: 1431
13.8.2010 8:20:31   
bit
Jutro ,

danes kuham kakav.... k se neki kisa vreme

user posted image

(odgovor članu Petyyyy)
Neposredna povezava do sporočila: 1432
13.8.2010 8:23:41   
hermy1
IZVIRNO SPOROČILO: bit

Jutro ,

danes kuham kakav.... k se neki kisa vreme

user posted image

Zelo dobr zgleda!!!
Za kavo si bla tko al tko že prepozna user posted image user posted image user posted image !!!

(odgovor članu bit)
Neposredna povezava do sporočila: 1433
13.8.2010 8:26:58   
bit
ti si pa res prava.... da bi pa še nam skuhala enu kufe.... ti bi pa krona z glave padla...user posted image

(odgovor članu hermy1)
Neposredna povezava do sporočila: 1434
13.8.2010 8:37:00   
špica84
bitka hvala za kakav mmm je pasal.VIdve pa imata še tako malo,pa boste dobile svoje zakladke user posted image

(odgovor članu bit)
Neposredna povezava do sporočila: 1435
13.8.2010 8:37:26   
Fargesia

ti si pa res prava.... da bi pa še nam skuhala enu kufe.... ti bi pa krona z glave padla...user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

dopust ob poroki - 3 dni (vsaj v javnih službah)

Nenehno izgubljam kilograme, pa me vedno najdejo.

(odgovor članu bit)
Neposredna povezava do sporočila: 1436
13.8.2010 8:46:04   
mojškra
IZVIRNO SPOROČILO: lina10

Upanje 81 jaz sem na bolniški do 13.9. potem bom pa verjetno šla delat po 4 ure,upam da mi bo to komisija odobrila,ker mi je G rekla ,da nič drugače ne gledajo,če nosiš user posted image user posted image ,te lahko vseeno pošljejo delati,tako da mi je še vseeno boljše če bi delala po 4 ure bomo videli kaj bo.Takrat pa mi tudi mine točno 3 mesece bolniške tako da bom tudi izkoristila to enkratno denarno pomoč.
lp

Jaz sem tudi najprej delala po 4 ure-in je res fajn.

(odgovor članu lina10)
Neposredna povezava do sporočila: 1437
13.8.2010 9:04:13   
mojškra
DOBRO JUTRO

Mal sem zabluzila, sem nisem oglašala, sem bila aktivna v službi, do večera, tako da se mi ni dala še doma gledati v računlnik-vem žalostno, ampak nisem mogla.

Teta M- danes ti pošljem slikice, sorči da še nisem. Če ti ne bom, pa me daj za ušesa.

Hermy in Bit-  še malo.

Bit- ful čudno, da nisi imela pregleda, tudi CTG-ja ne?

Juhuuuu-še danes, potem pa 14 dni dopusta jeeeeeeeeeeeeeeeeee

(odgovor članu mojškra)
Neposredna povezava do sporočila: 1438
13.8.2010 9:13:11   
bit
IZVIRNO SPOROČILO: mojškra

Bit- ful čudno, da nisi imela pregleda, tudi CTG-ja ne?

bila sem pri hematologu zaradi povišanih trombocitov in možnosti tromboze(dajem si inekcije)... ampak ker fanj zgledam je bilo kot je bilo....user posted image

(odgovor članu mojškra)
Neposredna povezava do sporočila: 1439
13.8.2010 9:20:44   
bit
kako bi pa tole jedla.... njami.....

šmorn

user posted image

(odgovor članu bit)
Neposredna povezava do sporočila: 1440
13.8.2010 10:08:25   
jona klara
dan!!!

a danes pa imate same sladke pregrehe, kakav, šmorn- njamiuser posted image user posted image

teta m- ko kaj zvem seveda javim na forum, mislim, da bom zvedela v torek od ene računovodkinje, ko pride z dopusta.Kako kaj pupika? moj je lenušček, nč kaj še ni brcanja, komaj da kaj čutim, saj je rekel ginekolog, da je normamno, da lahko šele pri 24 tednu čutiš, sam da je vse okej.

mojškra- superca za dopustuser posted image user posted image user posted image user posted image kaj boš delala?

špica- a te že kaj firbec glede spola?

miklavž je imel malo zamude in nas obdaril z fantkom !!!presrečna sva

(odgovor članu bit)
Neposredna povezava do sporočila: 1441
13.8.2010 10:20:22   
S*
Dobro jutro!

Se vidi da se je ohladilo, nam je vsem nekam na sladko potegnilo user posted image . Jaz sem si privoščila čokolešnik, sedaj pa šibam na depilacijo mako noge in bikini poštimat. Sej noge bi lahko še sama, drugih delov teles pa ne vidim več dobrouser posted image .
Si bom pa danes privoščila totalno zrelaksiran dan na kavču, mal Tvja pa knjiga, bom uživala v ohladitvi, ki mi tako paše.

Glede bricik, jaz sem jih tudi zelo pozno začutila,baje zato ker imam posteljico spredaj. Sicer pa je najino dete bolj lene sorte in še vedno ne brca tako kot berem, da brcajo drugi. No ginekologinja pravi da je vse o.k., mene pa včasih vseeno skrbi, ker ga nič ne čutim. Potem ga pa z AS poslušam in to mu gre ponavadi na živčke in kmalu kaj pomigauser posted image .

(odgovor članu jona klara)
Neposredna povezava do sporočila: 1442
13.8.2010 10:33:31   
jona klara
IZVIRNO SPOROČILO: S*

Dobro jutro!

Se vidi da se je ohladilo, nam je vsem nekam na sladko potegnilo user posted image . Jaz sem si privoščila čokolešnik, sedaj pa šibam na depilacijo mako noge in bikini poštimat. Sej noge bi lahko še sama, drugih delov teles pa ne vidim več dobrouser posted image .
Si bom pa danes privoščila totalno zrelaksiran dan na kavču, mal Tvja pa knjiga, bom uživala v ohladitvi, ki mi tako paše.

Glede bricik, jaz sem jih tudi zelo pozno začutila,baje zato ker imam posteljico spredaj. Sicer pa je najino dete bolj lene sorte in še vedno ne brca tako kot berem, da brcajo drugi. No ginekologinja pravi da je vse o.k., mene pa včasih vseeno skrbi, ker ga nič ne čutim. Potem ga pa z AS poslušam in to mu gre ponavadi na živčke in kmalu kaj pomigauser posted image .

tudi jaz imam posteljico vspredaj, ja lahko, da zato slabše čutimo, ker ene doživljajo zelo intenzivne brce, ni ravno fajn občutek, če ne čutiš dosti ane?

miklavž je imel malo zamude in nas obdaril z fantkom !!!presrečna sva

(odgovor članu S*)
Neposredna povezava do sporočila: 1443
13.8.2010 10:56:46   
S*
Ja Jonaklara ni fajn, pa kaj čmo. Jaz sem zaradi spredaj ležeče posteljice imela tudi probleme na 3D, ker se slikce težko naredi. Ti pa povem, da boš dete vseeno čutila, samo na trebuhu tega ne bo opazit. Moj user posted image zelo rad brca v mehur in zna bit zelo neprijetno, še posebej če sem kje zunaj in jo pokasiram, mi kar solze pridejo v oči, tako da če imam namen kam na sprehod, poskusim spraznit mehur in nič pit dokler ne pridem domov.

(odgovor članu jona klara)
Neposredna povezava do sporočila: 1444
13.8.2010 15:07:47   
Teta M
Ojla!

Jona: naša princeska rada pleše,očitno ji je Tony Cetinski všeč,ker je včeraj zvečer bila full živahna,ko sem ga poslušala....ima dober okus..user posted image . Drugače pa sem ugotovila da v dopoldanskem času jo čutim,pa potem zvečer...vmes nič....tako da z vsakim dnem boš tako ti kot jaz bolj čutila brcike...

Mojškra: nič ne skrbi zaradi slikic,ko boš utegnila...važno da danes zaključiš s službo vsaj za 14 dni.....juheeejuser posted image
Maximalno uživaj in se spočij!

Pettyy: tudi tebi lep dopust, maximalno izkoristi ta čas,potem ko bo bebica se zopet življenje malo postavi na glavo...

(odgovor članu S*)
Neposredna povezava do sporočila: 1445
13.8.2010 19:09:57   
špica84
Dober večer.

Ja itak jona da me firbec matra,če ne bo tok skrivnosten kokr je tvoja pikica.Jaz pa imam posteljico bolj odzadi proti križu.In moram priznat da so brcike že prov intenzivne tut zgrešit ne moreš.
Me je danes na poti v lj tok zbrcal

(odgovor članu Teta M)
Neposredna povezava do sporočila: 1446
13.8.2010 20:50:26   
mojškra
dober večer

Se še tukaj pofočkam user posted image user posted image user posted image .

Teta m
- slikece so posredovane.

Bit in Hermy- dihajta

Vsem pa en velik poljubček in lahko nočko, božajte svoje trebuščke.

(odgovor članu špica84)
Neposredna povezava do sporočila: 1447
14.8.2010 10:42:54   
bit
Kaj zdej.... kje je kava... ?!?!!!

a še vse spite.....

mi smo pa zboleli... moj dragi ima vročino...tko da danes jutri ne smem it  rodituser posted image

(odgovor članu mojškra)
Neposredna povezava do sporočila: 1448
14.8.2010 10:47:48   
hermy1

Kaj zdej.... kje je kava... ?!?!!!

a še vse spite.....

mi smo pa zboleli... moj dragi ima vročino...tko da danes jutri ne smem it  rodituser posted image

Jest sem se že tud spraševala, kaj zdej zabušavate user posted image ?!

Mal moram pospravt,...če dobimo obiske!

Vidiš kaj se zgodi, če človeka dež ujame user posted image !?

No, nama včeraj ni uspelo prit nikamor, razen domov. Danes mogoče drugi poskususer posted image ?!

Sicer pa, zakaj bi pa ti šla rodit danes ali jutri,...v tickerčku piše še celih 8 dni!!! Kar v vrsto, prosim user posted image !

(odgovor članu bit)
Neposredna povezava do sporočila: 1449
14.8.2010 10:53:41   
bit
aja... a ni po novem bontonu da imajo mlajši prednostuser posted image samo ne vem kaj Tanja čakauser posted image

pa ne vem če je kriv tisti dež ki ga je dobil...sej se je revež takoj preoblekel..user posted image

huhh da ne bosta jutri hodila v Italijo..imajo prazniik...danes pa imajo odprto do 20...

pridkana.... jst sm bla že ob 9 iz trznice....sem se napasla po zelenjaviuser posted image

(odgovor članu hermy1)
Neposredna povezava do sporočila: 1450
Stran:   <<   < Prejšnja stran  56 57 [58] 59 60   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  56 57 [58] 59 60   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dvojčka, ki sta rojena v drugem letu
Mlada mamica je rodila dvojčka, a brat in sestra ne bosta praznovala rojstnih dni na isti dan, pa tudi ne na isto leto!
Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...

Kopanje novorojenčka.
пеперутка16

Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?