|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  64 65 [66] 67 68   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   [Brisano sporočilo]
13.8.2010 10:33:45   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Čebel@)
  Neposredna povezava do sporočila: 1626
   RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0...
13.8.2010 10:33:58   
Urša08
Uf tale vreme mi je čist plane pokvarilo user posted image sam z dvema mulcema se mi pa v dežju res ne da naokol skakat po štacuni in banki,... upam, da se vreme umiri

Za kosilo mam plan narest eno čorbico pa jogurtovo pecivo s slivamiuser posted image

Sjmm ker mam tale receptek v glavi me opomni če sem kej pozabla (3jajca, 1 lonček sladkorja, vanilij sladkor, 1000 ml olja ali manj, 1 jogurt, 2 lončka moke in pecilni) - a je to osnova? hvala tiuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 1627
13.8.2010 10:34:21   
Urša08
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@

evo mene s pregleda.......naše tadrugo sonce raste in user posted image  lepo bije....velik je 16mm-imam slikico na kateri se lepo že vidi mala štručkauser posted image .....danes sem polnih 8t,PDP  mi je pa dala 24.3. .......pa do nadaljnega sem doma,tko da bom mogoče(srčno upam) jaz Hani uvajala v vrtecuser posted image

Super za pregled user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 1628
13.8.2010 10:35:03   
Urša08

še povem vam da imam 50,7kg in sploh ne mirkam koliko pojemuser posted image user posted image

Joj kak suhica si user posted image user posted image user posted image user posted image ti si kr privošči kar ti srce poželiuser posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 1629
13.8.2010 10:36:11   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo

še povem vam da imam 50,7kg in sploh ne mirkam koliko pojemuser posted image user posted image

Pišče, te je glih pol manj k meneuser posted image user posted image user posted image ......super zauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1630
13.8.2010 10:36:34   
Urša08
No ena dobra stvar tega vremena pa je da sem clo eno urco likala user posted image sem kar precejšen kup podelala, ostalo bom pa že ob priliki, glede na vreme mogoče že danes.

Birdy glede na to da medve vedno istočasno likave a si dons tuduser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1631
13.8.2010 10:36:37   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08

Joj kak suhica si user posted image user posted image user posted image user posted image ti si kr privošči kar ti srce poželiuser posted image

sej če bom mirkala bom tik-tak na 60kguser posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1632
13.8.2010 10:37:30   
Urša08
Kolumbo a maš ti res sam še 7 tednov? Uf to bo pa hitrouser posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1633
13.8.2010 10:38:12   
Čebel@
urša.......vav čist pridna z likanjemuser posted image user posted image user posted image

jaz pa taščo in tasta čakam-sta šla skupaj s Hano v tgovino(brez telefona!) in me že malo skrbiuser posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 1634
13.8.2010 10:40:39   
Urša08
čebela ma če bi bla pridna bi lepo redno likala ne pa na 14 dni user posted image glede Hane pa ne skrbi, so se najbrž malce zamudiliuser posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 1635
13.8.2010 10:43:12   
Čebel@

čebela ma če bi bla pridna bi lepo redno likala ne pa na 14 dni user posted image glede Hane pa ne skrbi, so se najbrž malce zamudiliuser posted image
jaz 1x na mesec likamuser posted image user posted image user posted image .....ma sej fora je da sva pred kratkim samo zarad tega kupila tastu telefon-on pa ga pozablja domauser posted image ....verjetno po štacunah lazijo in so pozabili na urouser posted image ......ampak Hani še ni malicala,pa kmalu bo zaspana ratalauser posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1636
13.8.2010 10:44:24   
Urša08
Punce rabim en čist odkrito mnenje od vasuser posted image . V glavnem veste da se že nekaj časa ubadam z avtosedežem za v drug avto. No in sedaj mi je par znank reklo, da bi one kupile jahača. Jaz priznam da na to sploh nisem pomislila - sem enostavno mislila da je Nejc premajhen. Dejte povedat kaj si mislite? Pot do vrtca je taka vaška cesta cca. kak km do 1,5 km. A je dovolj varen jahač za 4 letnega otroka? Kar iskreno povejteuser posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1637
13.8.2010 10:49:05   
Čebel@

Punce rabim en čist odkrito mnenje od vasuser posted image . V glavnem veste da se že nekaj časa ubadam z avtosedežem za v drug avto. No in sedaj mi je par znank reklo, da bi one kupile jahača. Jaz priznam da na to sploh nisem pomislila - sem enostavno mislila da je Nejc premajhen. Dejte povedat kaj si mislite? Pot do vrtca je taka vaška cesta cca. kak km do 1,5 km. A je dovolj varen jahač za 4 letnega otroka? Kar iskreno povejteuser posted image
jaz ga še nebi dala v jahača-nečakinja je stara 6 let in je še vedno v sedežu

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1638
13.8.2010 10:53:05   
Urša08
čebela hvala user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 1639
13.8.2010 11:02:10   
sjmm
dan!

mi smo imel user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image noč, tak d smo spal do pol10huser posted image user posted image

sem prestavla pregled k je ni blo šans d Majčka dvignem ob pol8h....pojma nimam kva mu je blo...je pa res, da smo imeli včeraj zelo čudn spalni dan...mogoče to, mogoče vreme....user posted image user posted image user posted image

grem še mau kofeta dolit

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 1640
13.8.2010 11:04:52   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: sjmm

dan!

mi smo imel user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image noč, tak d smo spal do pol10huser posted image user posted image

sem prestavla pregled k je ni blo šans d Majčka dvignem ob pol8h....pojma nimam kva mu je blo...je pa res, da smo imeli včeraj zelo čudn spalni dan...mogoče to, mogoče vreme....user posted image user posted image user posted image

grem še mau kofeta dolit

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 1641
13.8.2010 11:16:30   
Urša08
Sjmm user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image upam, da si čez dan malce spočiješ user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image kdaj mata pa sedaj posvetovalnico?

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 1642
13.8.2010 11:17:43   
Urša08
Men se čorbica kuha, tamaledva bi mela oba isto igračo tko da se en mal prčkata user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1643
13.8.2010 11:30:30   
MIHAILO
CEBEL super za pregled...

URSA tudi jaz ne bi jahaca vzela,bi mogoce vzela nania sedez ,ko je malo cenejsi ampak je vseeno boljse kot jahac se mi zdi...

Jaz sem vceraj 1kg manj vagala kot pri prejsnjem pregledu...pa jem ,imam apetit ,sem pa opazila ,da bi se jedla mi je dobro ampak kar placa ni v zelodcku...a se je kaj stisnil mogoce oz ga je otrok?user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1644
13.8.2010 11:33:17   
MIHAILO
URSA a se je Nejc takoj navadil na Ziga?Mihailo zdaj ko vidi dojencka ga hoce prjet ampak ga vcasih hoce bolj na grobo prijet,ko recem naj boza ga poboza ...me je kr mal strah kako bo ,ko bom sama z dvema...mogoce bo pa lazje ker bo mihailo takrat star skoraj 2 leti in bo bolj razumel?user posted image

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 1645
13.8.2010 11:34:17   
MIHAILO

Men se čorbica kuha, tamaledva bi mela oba isto igračo tko da se en mal prčkata user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Jaz sem pa buranijo skuhala...mam svezo z vrta...user posted image in sta se zmenila za igracouser posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1646
13.8.2010 11:50:01   
Urša08
Mihailo pri nas na začetku ni bilo nobenih težav. Nejc skoraj ni "porajtal" Žiga, on se je lepo igral ko je pa Žiga zajokal je bil pa prvi pri zibki in delal jenček jokauser posted image user posted image user posted image morm rečt da ga je kar na miru pustil, kako lubico mu je dal, pa ga pobožal. Ma ni bilo težav res ne. Ti boš mela Mihaila doma ane? 

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 1647
13.8.2010 12:45:55   
MIHAILO

Mihailo pri nas na začetku ni bilo nobenih težav. Nejc skoraj ni "porajtal" Žiga, on se je lepo igral ko je pa Žiga zajokal je bil pa prvi pri zibki in delal jenček jokauser posted image user posted image user posted image morm rečt da ga je kar na miru pustil, kako lubico mu je dal, pa ga pobožal. Ma ni bilo težav res ne. Ti boš mela Mihaila doma ane? 

Ja doma bo.To je pa res super ,da ni bilo tezav...Upam,da jih tudi pri nas ne bo...

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1648
13.8.2010 13:09:44   
sjmm
dan!

smo se vsi napokali sadja...Maj je zravn še mal piškotkov poglodal

Janči je čist navdušn k je spet doma...je tok maja pogrešal...zdej ga sam stiska in lubčka...tale naš Janči ma tak srce k mami..za bejbije...je reku, da so en večer v Litiji gledal male opice...pa mu je blo kr hudouser posted image

čebelca....ti pa si eno pišče....še kej drugega pohamsi k kumarceuser posted image user posted image

urša...recept je ok, sam jajčka so lahk 4...je bolrahlo...če nism že prepoznauser posted image

mihailo....naš Jan je bil star 2 leti k smo Mihca domov prinesli...nikoli ni bilo nobenih problemov...ga je ful pazil, boh ne daj, da je zajokcal...nč ljubosumen nikol...še zdaj ne...večkrat Miha kej zateži proti njemu kot obratno....sej tvoj sinko je tud taka nežna pojavica...sigurn bo lepo sprejel dojenčka!!!user posted image

zdej smo mal dol hodnik posesali...k je moj hodil zadaj..k je delu fasado na zadnjem delu bajte, ker sta se tast in tašča najavila z ukazom, naj bo garaža čist prazna k prideta, da bosta lahk not parkiralauser posted image user posted image user posted image user posted image ..itak kva pa druzga...sm hotla neki na ful it vrt poštimat...pa sm se kr premislila

ajde...Majči gre v mižule, jz pa za šporget...k zdej mam velik lačnih kokic doma...danes bomo servirali.....pire iz krompirja in korenčka, grahovo omakco, panirane bučke, paradižnikova solata in mafinsi z domačo marmelado

pa-pa

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 1649
13.8.2010 13:17:52   
sjmm

samo un sedalni del se meni osebno zdi mal prezgodaj...če pa je tak z naslonom, pol je že bolš....drgač so pa po moje uni ta srednji vseen bol varni, naš Miha glih ni bil suhec in je šel v takega
user posted image

ko je bil star 6 let in je šel v šolo.

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1650
Stran:   <<   < Prejšnja stran  64 65 [66] 67 68   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  64 65 [66] 67 68   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Prešeren »na otroški način«
Prešernova poezija je resna, težka za šolarja, kaj pa šele za predšolskega otroka. Kljub temu pa je Prešeren napisal nek...
Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.