tassi1
|
IZVIRNO SPOROČILO: hermy1 Pri men je že mal dolg, kar sem se igrala s tem !!! ...Ampak kolikor vem: bebi aspirini (O,1) enega na dan po transferju. Suhi kvas, pivo,...Q10, Omega 3,...več mislim, da nisem jemala ??? Pikala sem se samo enkrat...pomoje zjutraj ?? Medrol (Prednizon) sem jaz jemala 1/2 tbl/dan 40 dni po transferju (samo pri tem zadnjem transferju in je ratalo ). Kako je pa to, ker že jemlješ metildopo in euthrox, ti bo pa najboljš ta dr. znal povedat, po moje. No, v toplice bi še šla, če bi blo že treba, 100% pa ne bi kopala...v Pragi to močno odsvetujejo! Čeprav se jaz rada namakam (tud v navadni banji) in mi je to kar manjkalo prve mesece. A danes na petek 13-tega naj grem rodit, al kaj??? To je to kar jest vem, sem pa sigurna, da bo tu še kakšna pametnejša baba žaba in bo še kaj dodala. Jaz pa dodam predvsem: stiskam ziljon pesti, da bo ta postopek pravi !!! a ti je slučajno ostalo kaj medrola?? prooosim, proosim, ali mi ga lahko pošlješ? Tu v Mb. neradi prakticirajo vse kar diši po nečem novem,, Ker pa imam za sabo že kar pestro zgodovino in ker je to definitivno moj zadnji postopek, bi pač rada naredila vse kar je v mojo moči,.. Če ima katera druga zdravilo doma ali pa ji lahko kdo napiše recept, bi bila zelo hvaležna in vesela,.. lep petek 13 želim še naprej