|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  12 13 [14] 15 16   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Nismo še obupale kljub 40+ III. del
12.8.2010 14:03:09   
loremi
IZVIRNO SPOROČILO: mismis
Loremi, tota tvoja kavica bo pa ravno prava zame, črna brez sladkorja user posted image  superca, da se mi malo dvigne pritisk. Kdaj gresta kužico gledati?

evo mje veseli, da kavica paše, za nekatere pa še mal mlekca not al pa smetance pa je še boljša user posted image
v soboto greva kužiko gledat, ni prej časa user posted image
IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_Jes
Loremi...a ste se že odločila kakšnega kužka boste imeli?

mešanko, ampak lastniki še sami ne vejo, kere pasme točn so namešane skup user posted image , samička je menda mešanka med nemškim ovčarjem in labradorcem, samec pa neki malo manjši od nje, pa ne vejo pasme, tko da mladički pa bohve kakšni bojo user posted image  user posted image , bomo upam vidli, ko odraste ...

Po dolgih letih truda ... dvakrat noseča, dvakrat z dvojčki in dvakrat ostala brez njih. :*(

Mogoče mora pa ena izmed velikih želja ostali le želja :(.

(odgovor članu Tanja_Jes)
Neposredna povezava do sporočila: 326
12.8.2010 14:40:31   
Tanja_Jes

mešanko, ampak lastniki še sami ne vejo, kere pasme točn so namešane skup user posted image , samička je menda mešanka med nemškim ovčarjem in labradorcem, samec pa neki malo manjši od nje, pa ne vejo pasme, tko da mladički pa bohve kakšni bojo user posted image  user posted image , bomo upam vidli, ko odraste ...

taki so najlepši cortki user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Jutri je nov dan, pa če ustaneš al pa ne!

(odgovor članu loremi)
Neposredna povezava do sporočila: 327
12.8.2010 19:25:38   
Fidolina
Samo, da vas pozdravimuser posted image user posted image user posted image .
Vidim, da vse kolkrtolk štima. Lahko bi bilo sicer boljše, ampak, me smo skromne pupeuser posted image user posted image user posted image .

Zarjica ima srečo, da je pečka in bom bolj mila z njo, ampak vseeno bo morala malo razložit tole:
" kakorkoli letos je treba Fidolinco vložit....user posted image "
user posted image user posted image

(odgovor članu Tanja_Jes)
Neposredna povezava do sporočila: 328
12.8.2010 19:57:08   
zarja1
Fidolinca...user posted image user posted image user posted image ...

Horny Teddy

(odgovor članu Fidolina)
Neposredna povezava do sporočila: 329
12.8.2010 20:33:52   
Fidolina

IZVIRNO SPOROČILO: zarja1

Fidolinca...user posted image user posted image user posted image ...

Ma, mi znajo ti mladički narediti čist mehka kolenauser posted image .
Zarjica, lupčkov miljon nazaj in lepo božat bušija in mirno spančkatuser posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 330
13.8.2010 6:28:18   
tassi1
Dobro jutro babe žabe....user posted image

user posted image

bila sem zaljubljena in srečna, sedaj sem samo še žalostna!

(odgovor članu Fidolina)
Neposredna povezava do sporočila: 331
13.8.2010 6:35:20   
tassi1
No, zdej ko sem poskrbela za vaše potrebe user posted image user posted image , imam pa par vprašanj!!

kaj je že z bebi aspirinom- do punkcije ali po punkciji in kolikšen odmerek user posted image
za celice- pivo, jajčka, še kaj??
pikanje- zjutraj ali zvečer??
kaj pa terapija z medrolom- jem itak že metildopo in euthrox user posted image
Zdej pa razlaga: sem v kratkem postopku in čakam na začetek user posted image - drugi dan začnem z gonalom in imam naslednji UZ čez en teden po začetku pikanja.

Zdaj pa preskok na konec: ali lahko grem po ET v toplice in se kopam??

Hellppp , si ne upam rezervirat dopusta user posted image user posted image
Nosečke. pejte že v porodno user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tassi1)
Neposredna povezava do sporočila: 332
13.8.2010 7:23:28   
hermy1
IZVIRNO SPOROČILO: tassi1

No, zdej ko sem poskrbela za vaše potrebe user posted image user posted image , imam pa par vprašanj!!

kaj je že z bebi aspirinom- do punkcije ali po punkciji in kolikšen odmerek user posted image
za celice- pivo, jajčka, še kaj??
pikanje- zjutraj ali zvečer??
kaj pa terapija z medrolom- jem itak že metildopo in euthrox user posted image
Zdej pa razlaga: sem v kratkem postopku in čakam na začetek user posted image - drugi dan začnem z gonalom in imam naslednji UZ čez en teden po začetku pikanja.

Zdaj pa preskok na konec: ali lahko grem po ET v toplice in se kopam??

Hellppp , si ne upam rezervirat dopusta user posted image user posted image
Nosečke. pejte že v porodno user posted image user posted image user posted image

Jutro, hvala za kavico!!

Pri men je že mal dolg, kar sem se igrala s tem user posted image user posted image user posted image !!!

...Ampak kolikor vem: bebi aspirini (O,1) enega na dan po transferju.
Suhi kvas, pivo,...Q10, Omega 3,...več mislim, da nisem jemala user posted image ???
Pikala sem se samo enkrat...pomoje zjutraj user posted image ??
Medrol (Prednizon) sem jaz jemala 1/2 tbl/dan 40 dni po transferju (samo pri tem zadnjem transferju in je ratalo user posted image user posted image user posted image ). Kako je pa to, ker že jemlješ metildopo in euthrox, ti bo pa najboljš ta dr. znal povedat, po moje.

No, v toplice bi še šla, če bi blo že treba, 100% pa ne bi kopala...v Pragi to močno odsvetujejo! Čeprav se jaz rada namakam (tud v navadni banji) in mi je to kar manjkalo prve mesece.

A danes na petek 13-tega naj grem rodit, al kaj???

To je to kar jest vem, sem pa sigurna, da bo tu še kakšna pametnejša baba žaba in bo še kaj dodala.
Jaz pa dodam predvsem: stiskam ziljon pesti, da bo ta postopek pravi user posted image user posted image user posted image !!!

(odgovor članu tassi1)
Neposredna povezava do sporočila: 333
13.8.2010 7:54:50   
mausikaa
dobro jutro babe žabe,

evo petek je user posted image  in samo še danes, potem pa dopustujem naslednjih 13 dni user posted image user posted image   končno, sicer ne bo dopust kot dopust, ker bom doma iz vsem znanih razlogov user posted image  

o Tassika kakšna fajn kavica - hvala, hmm toplice po ET? Jaz ne bi, ampak naj stare borke povejo user posted image  
Aspirin baje od punkcije do + , še dobro da si me spomnila, moram ateju rečt za recept, da mi ne bo treba hodit k osebni zdravnici, pa za Medrol mu moram tudi rečt...pišuka bo najboljše da si kar listek napišem kaj vse ga moram vprašat user posted image  
za celice se jaz trudim z pivom in jajčki, pa Gelee royal spijem vsako jutro (če ne pozabim ker sem že v letih user posted image  )

Hermica sej bi bil fajn datum danes: predstavljaj si tvojo pupo, ki ponosno razlaga jest sem bla pa rojena na petek 13ega

Zarja kaučkaš? pridno počivaj in božaj buhija, pa dopovej pingvinčku da je sedaj na toplem in varnem...

btw. še eno mogoče butasto vprašanje: kako je z user posted image  pred punkcijo? po punkciji baje naj ne bi vse do testa in potem do prvega UZ? a je to res?  in ko smo že pri tej temi...A BO KEJ STIMULACIJE PADLO?? user posted image

za vse moje žabe babe RVI

[img]http://lb1f.lilypie.com/hVkrp2.png[/img]

(odgovor članu hermy1)
Neposredna povezava do sporočila: 334
13.8.2010 8:01:03   
mausikaa
btw. še mal stimulacije

http://www.chippendales.com/the_show/show_schedule/europe.php

p.s. oktobra so spet v LJ

(odgovor članu mausikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 335
13.8.2010 8:04:19   
hermy1
IZVIRNO SPOROČILO: mausikaa
potem pa dopustujem naslednjih 13 dni user posted image user posted image   končno, sicer ne bo dopust kot dopust, ker bom doma iz vsem znanih razlogov user posted image  

pa Gelee royal spijem vsako jutro (če ne pozabim ker sem že v letih user posted image  )

Hermica sej bi bil fajn datum danes: predstavljaj si tvojo pupo, ki ponosno razlaga jest sem bla pa rojena na petek 13ega
btw. še eno mogoče butasto vprašanje: kako je z user posted image  pred punkcijo? po punkciji baje naj ne bi vse do testa in potem do prvega UZ? a je to res?  in ko smo že pri tej temi...A BO KEJ STIMULACIJE PADLO?? user posted image

za vse moje žabe babe RVI

Tud če boš doma, bo super, sam da ni službe user posted image user posted image user posted image !!

Vidiš na tega sem pa pozabla - Gelee royal  (ker sem že v letih)...sem ga tud pila!!!

Če bo imela kaj smisla za humor po očkotu in mamici bi se ji res dobro zdel user posted image user posted image user posted image !!!
Pred punkciji ne vidim razloga, zakaj ne bi mal user posted image ? Mojega je sam skrbel, da bi oni to tam opazil,... pa mislim, da naj bi bila sperma dva dni stara, da je kot boljša...če se dobr spomnim user posted image ???

Ja od punkcije dalje pa mi nismo več, pa mislim, da skoraj do morfologije...ŽELIM TI ENAKO!!!!

Sej sva potem nadoknadila...pa ni čisto nujno do morfologije, da te ne prestrašim,...po NS je čist varno, če mene vprašaš.

(odgovor članu mausikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 336
13.8.2010 8:08:02   
hermy1

btw. še mal stimulacije

http://www.chippendales.com/the_show/show_schedule/europe.php

p.s. oktobra so spet v LJ

To sem pozabla napisat...zdej men ni varno kake stimulacije gledat!

Oktober bo pa že čisto primeren user posted image user posted image user posted image !!!!!

(odgovor članu mausikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 337
13.8.2010 8:18:27   
zarja1
Jutro pupe......

Tassi v MB kopanje absolutno prepovejo. Tak, da toplice kdaj drugič raje. user posted image Kaj vse si pa naštela, da jemlješ...user posted image jao. Nimam pojmauser posted image , ti bo Gigiuser posted image v nulo svetovala, ko pride.

Hermy...petek, 13......user posted image user posted image user posted image . Ma dans ziher ne bo nič.user posted image

Mausi pred punkcijo še lahko user posted image , čeprav mene je od foliklov skoz že vse bolelo, pa nismouser posted image . Po ET itak ne....pol pa večina noče do UZ zarad strahu, da je vse ok, čeprav dohtarji ne prepovedujejo tu in tam kakšnega vboda....user posted image

Fidolinca
saj nisem nič slabega mislilauser posted image , sem taaaaak živčna (beri na robu obupa z mozolji in tumastimi neznakiuser posted image ), pol pa nagajamuser posted image . Zate pa vem, da si super punca že po avatarju-zakoon.user posted image

Mismis, Gigi se je stanje v službi kaj umirilo......če ne druga je petek!!!!!!!!!!user posted image

Loremi, Lanči, Kruce, Grethy, DaisyE, Sonya,.......user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu mausikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 338
13.8.2010 8:41:20   
loremi
dobro jutro še od mene

zdele sem pa mal ´hik user posted image , smo nazdravli za sodelavkin roj.dan user posted image

zarja a pridno greješ? user posted image

tassi1 ktera vse zdravila in podobno jemljep, nimam pojma user posted image , vsej dokler pa ne veš, a je postopek pozitiven al ne, jst nebi šla v vodo, dopust ja, sam kopanje in kakšna savna ne. Pa srečno v postopku! user posted image
user posted image  lahko od punkcije do ET, po et pa ne več najmanj do + testa, potem pa odsvetujejo do prvega UZ in takrat povedo za naprej. Če je z nosečnostjo vse ok, lahko, če ni, odsvetujejo ali prepovejo.
mausikaa supust jeeeej user posted image , pa tud če doma, pa še navijal bomo.

a chippendalsi spet pridejo v Lj.? no mogoče bi blo pa fajn jih enkrat it pogledat user posted image  user posted image
user posted image

mismis peteeeek, pa ne navaden, še clo 13. je user posted image , ampak važn da je peteeek! user posted image

Tanja_jes ja, sej komi čakam, da vidim kužiko in upam, da bo res ena taprava.

gigi dela s polno paro, potem pa itak pogebne vija Istanbul. user posted image

Vsem en lep petkov pozdrav!

Po dolgih letih truda ... dvakrat noseča, dvakrat z dvojčki in dvakrat ostala brez njih. :*(

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 339
13.8.2010 8:53:58   
hermy1
IZVIRNO SPOROČILO: loremi

zdele sem pa mal ´hik user posted image , smo nazdravli za sodelavkin roj.dan user posted image

Loremi, sej ne boš zamerla, če rečem, da mal se pa vid, da ste nazdravli user posted image !!

A lohk še zame???

(odgovor članu loremi)
Neposredna povezava do sporočila: 340
13.8.2010 9:04:02   
loremi
IZVIRNO SPOROČILO: hermy1
IZVIRNO SPOROČILO: loremi

Loremi, sej ne boš zamerla, če rečem, da mal se pa vid, da ste nazdravli user posted image !!

user posted image  user posted image
A lohk še zame???

lohk, sam ne upam več, kakpna pa bom pol, najboljš da se skijem pod mizo ... no sej mal zzZZzzzZZZ bi pasal user posted image

(odgovor članu hermy1)
Neposredna povezava do sporočila: 341
13.8.2010 9:09:34   
tassi1

Pri men je že mal dolg, kar sem se igrala s tem user posted image user posted image user posted image !!!

...Ampak kolikor vem: bebi aspirini (O,1) enega na dan po transferju.
Suhi kvas, pivo,...Q10, Omega 3,...več mislim, da nisem jemala user posted image ???
Pikala sem se samo enkrat...pomoje zjutraj user posted image ??
Medrol (Prednizon) sem jaz jemala 1/2 tbl/dan 40 dni po transferju (samo pri tem zadnjem transferju in je ratalo user posted image user posted image user posted image ). Kako je pa to, ker že jemlješ metildopo in euthrox, ti bo pa najboljš ta dr. znal povedat, po moje.

No, v toplice bi še šla, če bi blo že treba, 100% pa ne bi kopala...v Pragi to močno odsvetujejo! Čeprav se jaz rada namakam (tud v navadni banji) in mi je to kar manjkalo prve mesece.

A danes na petek 13-tega naj grem rodit, al kaj???

To je to kar jest vem, sem pa sigurna, da bo tu še kakšna pametnejša baba žaba in bo še kaj dodala.
Jaz pa dodam predvsem: stiskam ziljon pesti, da bo ta postopek pravi user posted image user posted image user posted image !!!

a ti je slučajno ostalo kaj medrola?? prooosim, proosim, ali mi ga lahko pošlješ? Tu v Mb. neradi prakticirajo vse kar diši po nečem novem,,
Ker pa imam za sabo že kar pestro zgodovino in ker je to definitivno moj zadnji postopek, bi pač rada naredila vse kar je v mojo moči,..user posted image
Če ima katera druga zdravilo doma ali pa ji lahko kdo napiše recept, bi bila zelo hvaležna in vesela,..user posted image user posted image
lep petek 13 želim še naprej 

(odgovor članu hermy1)
Neposredna povezava do sporočila: 342
13.8.2010 9:17:17   
hermy1
IZVIRNO SPOROČILO: tassi1

a ti je slučajno ostalo kaj medrola?? prooosim, proosim, ali mi ga lahko pošlješ? Tu v Mb. neradi prakticirajo vse kar diši po nečem novem,,
Ker pa imam za sabo že kar pestro zgodovino in ker je to definitivno moj zadnji postopek, bi pač rada naredila vse kar je v mojo moči,..user posted image
Če ima katera druga zdravilo doma ali pa ji lahko kdo napiše recept, bi bila zelo hvaležna in vesela,..user posted image user posted image
lep petek 13 želim še naprej 

Joj, Tassi z veseljem bi ti ga dala...ampak sem mela res sam tisto škatlico...moja osebna zdravnica je pa na dopustu, sicer bi mogoče še šlo.
Če res ne dobiš kje, bom poskusila še nekje...javi...upam sam, da ni na dopustu!!!

(odgovor članu tassi1)
Neposredna povezava do sporočila: 343
13.8.2010 9:17:18   
mausikaa
evo tukaj bi rabli našo Betty, ona obvlada vse te rcnije...mene namreč zanimajo vse podrobnosti v vezi z Medrolom...sej veste pozitivne in negativne strani...Betka kje se???

(odgovor članu tassi1)
Neposredna povezava do sporočila: 344
13.8.2010 9:20:07   
hermy1

...sej veste pozitivne in negativne strani...Betka kje se???

jest negativnih rajš nisem brala....ker potem, halooooooo, bogi naši otroci!!!

(odgovor članu mausikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 345
13.8.2010 9:26:30   
gigi1
`Brjutr user posted image

Tassi NE! NE! in NE!
Kopanje se močno odsvetuje po punkciji in ET predvsem zaradi visoke možnosti okužbe.

Medrola NIKAKOR na lastno pest, sploh s težavami, ki jih imaš (če sem prav zastopila glede na zdravila, ki jih jemlješ: visok pritisk in težave s ščitnico). Pomojem bi ti Medrol predpisal zdravnik le pod strogim nadzorom. Ali tudi to ne! Pri jemanju medrola obstaja zelo velika možnost tromboze.
Tudi pri vitaminih in mineralih moraš biti pozorna. Res te prosim nič ne jemlji brez predhodnega posveta z zdravnikom.

Mausika, če ti paše pred punkcijo kar izvoli user posted image , čeprav zadnje dni pred punkcijo ne priporočajo zaradi večje možnosti pokanja foliklov (v tem primeru lahko pride do večplodne nosečnosti, kar v naših letih ni ravno pogosto - torej ni nevemkakšne panike). Po punkciji zaradi možnosti okužbe ne in ravno tako pravijo v večini centrov, da ne po ET. Čeprav atej pravi, da po ET lahko (po njegovem se je treba obnašati čimbolj normalno po ET). Odločitev je seveda tvoja.

Loremi že ob tej uri? user posted image  Pri vas pa zgodaj začnete user posted image user posted image user posted image  

Nimam več kot toliko časa...

Mislim na vas! Predvsem na Hermy, Tamalu in Zarči user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Lupčke vsem

Nikoli ne dobiš želje, ne da bi dobil tudi moč, da jo uresničiš.
Vendar moraš vseeno kaj narediti za to.

(odgovor članu hermy1)
Neposredna povezava do sporočila: 346
13.8.2010 9:36:34   
gigi1
Dekleta glede Medrola...

Najprej bi bilo treba preveriti, če obstaja kakšna avtoimuna bolezen, saj je Medrol le v tem primeru arcnija, ki nam pride prav. Avtoimune bolezni so sicer v kasnejših letih bolj pogoste, ampak zakaj bi se zastrupljale, če sploh ne veste ali jih imate?
Medrol ima lahko zares veliko negativnih stranskih učinkov in v nekaterih kombinacijah celo ogroža življenje.
Za plod je sicer manj nevaren, vendar bi vseeno morda bolj priporočala Prednisolon, ker je prehajanje le tega čez posteljico skoraj nično.

Žal mi je, da nimam zdej več časa...in sem tole napisala zelo grobo, ampak res vam ne priporočam jemanja Medrola na lastno pest, sploh ne visokih odmerkov!

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 347
13.8.2010 9:45:25   
gigi1
Še to!
Sama sem jemala Prednisolon, ker sem brala, da ga v nekaterih centrih priporočajo. Pomagalo ni nič (verjetno nimam avtoimune bolezni) je pa trajalo nekaj časa, da sem prišla k sebi. Prednisolon požira kalcij v telesu in ga je treba precej dodajati. Zelo se je treba paziti kakšnih viroz in okužb v tem času, ker zaradi teh zdravil pade odpornost. Mene so takrat popikali komarji in sem imela tako reakcijo, kot, da bi me ose...
Torej govorim tudi iz lastnih izkušenj.

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 348
13.8.2010 9:52:32   
Tanja_Jes
Tassi...ti bo še Gigi povedala al pa Mismis...v glavnem se strinam kar so ostale babe žabe napisale...pa stiskam pesti vseh svojih 20 prstov da bo postopek uspešen user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Hermy....user posted image mene so spet domov poslali...pejt saj ti rodit, da vadim dihanje

Fidolina
...dobro jutro...a si zaspala?! user posted image user posted image

Loremi...a teb grejo tut desci po glavi...c c c c ....pa alkohol

Isabeaux, Greti....pogrešani sta
Mausika...A ti bi user posted image ? user posted image user posted image Ja pred punkcijo kolikor jaz vem lahko...po ET pa buljš da ne...
Mausi..ne skrbi...bom jaz namesto tebeuser posted image user posted image ...danes so mi rekli, spet vse ok, samo domačo nalogo user posted image user posted image user posted image user posted image moram narediti čez vikend. Pravi G, da skozi zaprta vrata otrok ne more venuser posted image ...tko da mal še počakam da se dragi naspi...pol ga pa samo napadem user posted image user posted image user posted image . Če pa čez vikend ne bo nič, bodo pa baje v ponedeljek sprožili..Hvala Bogu!!!

Jutri je nov dan, pa če ustaneš al pa ne!

(odgovor članu hermy1)
Neposredna povezava do sporočila: 349
13.8.2010 10:24:32   
mausikaa
o naša enciklopedija Žiži, ma dej mi povej česa ti ne veš?  kaj bi me brez tebe...
user posted image

vidim da si bom res napisala listek z vprašanji za ateja - upam, da bo ju3 zjutraj dobre volje - čeprav ga jaz še nisem videla slabe volje user posted image  

evo skor bi vam pozabila nalimat misel za današnji dan

"Ne išči čudežev, pusti, da se zgodijo sami."

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 350
Stran:   <<   < Prejšnja stran  12 13 [14] 15 16   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  12 13 [14] 15 16   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?