|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  67 68 [69] 70 71   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: klomifenke 2010
28.5.2010 9:55:36   
Tejchy25
Daaan :)

Evo, danes je 5 dan izostanka...pa še kr nč...se mi zdi že 3 dni da se bo ulila, dons zjutrej sm bla že prepričana, da je, pa ni nič...vse mirno spodi :)

Sm pa delala dons zjutrej FS duo...pa spet tak rezultat, k si ga ne znam razlagat...:))) Namreč, izrisala se je zelo tanka črta, mal debelejša od lasu...in to zlo bliz testne črtice, sm mislla, da mora bit mal nižje...

Ne vem, bomo še počakal ene 2 dni, da vidmo, kaj bo...

Kaj mislte?

(odgovor članu zaljubljena23)
Neposredna povezava do sporočila: 1701
28.5.2010 10:52:18   
sonya1
Tejchy, upam  da se bo črtica okrepila.

Nočem te strašiti, je pa po mojem tele šibke črtice treba vzeti malo z rezervo. Pri meni je bilo prejšnji mesec enako, šibka črtica, ki se ni okrepila, ampak je bila vse šibkejša. Ponavadi točna menstruacij s 6-dnevno zamudo, beta je bil na ta dan le še 7,23. Je bil pa prvi krog Klomifena. Najbrž biokemična nosečnost, je rekel G.

Držim pesti, da bo pri tebi drugače user posted image

(odgovor članu Tejchy25)
Neposredna povezava do sporočila: 1702
28.5.2010 15:59:48   
Bibi58
hej,pupe.

Zjutrej nisem uspela narediti testa me je blo preveč strah,sem ga šla pa zdej po šihtu in ne boste verjele pokazala se je truga črticauser posted image user posted image user posted image user posted image
Upam da je to to,sem pa naredila BC mini.

sploh ne morm verjetuser posted image

(odgovor članu sonya1)
Neposredna povezava do sporočila: 1703
28.5.2010 16:07:08   
planikica
Bibi58 ČESTITKE! user posted image

Tejchy25 držim pesti, da je to to. user posted image  Načeloma naj bi vsaka črtica pomenila pozitiven rezultat (če si jo videla v roku, napisanem v navodilih - pozneje se lahko nariše sama od sebe )

(odgovor članu Bibi58)
Neposredna povezava do sporočila: 1704
29.5.2010 1:51:42   
ninchi9
Bravo Bibi!!!!user posted image user posted image

(odgovor članu planikica)
Neposredna povezava do sporočila: 1705
29.5.2010 8:10:57   
zaljubljena23
Tejchy, test ponovit čez dva dni, če črtica postane močbnejša, si srečka nosečka, drugače žal ne...

Bibi, iskrene čestitkeuser posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil zaljubljena23 -- 29.5.2010 8:11:29 >

23.4.2009, plusek...17.5.2009 si odšel med angelčke...
23.4.2010, plusek...17.12.2010 si prijokal na svet...
23.4.2012, plusek... 26.12.2012 PDP...

(odgovor članu Tejchy25)
Neposredna povezava do sporočila: 1706
29.5.2010 20:49:38   
Bibi58
Hvala vsem za čestitk.

Danes sem še CB in pa krvni test naredila,vse pozitivno.
V pon. se  naročim G. Upam,da bo vse v redu.

Uživejte in želim vam veliko  user posted image user posted image .

Lp

Neposredna povezava do sporočila: 1707
15.6.2010 11:13:26   
Monstera
Oh treba se je v tej temi malo javit, klomifenke zaspale :D No kakor mi je G svetovala, da en krog klomifena izpustim, da se jajčniki spočijejo, sem to tudi storila. Sem pa bila tudi pri endokrinologu, kjer so potrdili PCO in mi predpisali metformin. Tablete se imenujejo Aglurab. Vse kar vem o njih je to, da je to zdravilo za sladkorne bolnike. V navodilih nič ne piše za PCO, ampak so mi tako moja G, na neplodnostni in endokrinolog rekli, da to pomaga pri zanositvi, če imaš PCO. Če imate kakšne izkušnje s tem, so dobrodošle, jaz grem pa malo po internetu pobrskat. Aha še to vem, da tiste, ki imajo PCO so bolj nagnjene k sladkorni bolezni, mogoče je kaj v povezavi s tem :D
Lep dan!

(odgovor članu Bibi58)
Neposredna povezava do sporočila: 1708
19.7.2010 12:29:05   
cuddy
Ojla.
No, jaz sem tudi po 2 letih dobila Klomifen. Prvi mesec 1 tbl, 2 mesec 2 in potem spet 3 mesec 1 tbl. Če ne bo nič, gremo na ambulanto.
Meni tudi ni nič omenjala, da bi dobila kake inekcije. Na UZ me tudi ni nič "povabila". Rekla je, naj si kupim ovul. teste in spremljam. En mesec je za nama, neuspešen, vendar je po testu sodeč bila ovulacija. Sedaj ne vem, ali je dejansko prišlo do sprostitve jajčeca ali ne.
Mal sem user posted image ker ne vem, kaj me še čaka. Za mano je sicer že laparo, histero, tako da je samo še Klomifen ostal. Z možem je pa vse ok. No, upam na kak plusek v prihodnjih 2 mesecih.
Sej nisem nič ˝novega˝napisala, ampak mal pa moram pojamrat.

Lp,
B

I'm not always RIGHT, but I'm never WRONG!

(odgovor članu Monstera)
Neposredna povezava do sporočila: 1709
25.7.2010 16:07:56   
smeška83
Da se še tule pofočkam... trenutno čakam na user posted image in gremo na klomifen 50mg 1 tbl./dnevno. Od januarja naprej poskušamo naravno, pa z zelišči, čajčki in maco in ker ni učinka, bomo začeli še s kemijo. Me je pa zelo strah stranskih učinkov, ker je marsikaj, kar preberem po forumih, grozljivkauser posted image

(odgovor članu cuddy)
Neposredna povezava do sporočila: 1710
27.7.2010 17:17:53   
Kaya88
Pozdravljene punce!! Da se vam še jaz pridružim, ki pričakujem svojo user posted image  v naslednjih dneh, in potem v prvi cikel Klomifena, ki mi ga je predpisal moj ginekolog, saj nimam rednih menstruacij in posledično tudi ne verjetno svojim O! user posted image user posted image

Naj vam povem, da sem novembra 2008 ugledala svoj prvi magični user posted image , ki je bil z lahkoto pridelan,....user posted image  Odločila sva se za novega člana in ni vrag, naslednji mesec sva že ugledala magični user posted image , vendar se nama ni vredu končalo in sem imela lani januarja spontani splav,....user posted image user posted image user posted image user posted image
Ker sem februarja dobila službo, sva se odločla, da boma malo počakala, saj veste, kakšni so časi in seveda, da boma lahko najinemu user posted image  nudla vse najlepše, sva počakala vse do novembra lani, ko so se mi začele težave z user posted image !! Naenkrat več nisem imela redne in posledično seveda ni od nikoder user posted image !user posted image user posted image
Zdaj pa mi je ginekolog predpisal Klomifen in upam, da boma ugledala težko pričakovani user posted image  in bom končno spet srečka user posted image  in to vseh user posted image !!
Upam, da nisem bila predolga, ko pride moja user posted image  se vam javim in potem v user posted image , da boma pridelala user posted image !!

Pozdravček vsem in seveda upam, da tudi vam uspe v kratkem in končno ugledamo user posted image !!!

Moj sonček mali...vedno boš ostal v mojem srčeku...:(

Pričakujema te maja! :D

(odgovor članu smeška83)
Neposredna povezava do sporočila: 1711
30.7.2010 20:41:49   
smeška83
Evo, jutri začnemo s klomifenom, ker se je user posted image končno prikazala. Smo na 50mg/dan, 3-7 dan.

(odgovor članu Kaya88)
Neposredna povezava do sporočila: 1712
30.7.2010 21:03:07   
Kaya88
Smeška 83, držim pesti zate, da vama uspe!! In seveda tudi ostalim puncam, da čimprej ugledamo +! user posted image

(odgovor članu smeška83)
Neposredna povezava do sporočila: 1713
2.8.2010 11:33:20   
zaljubljena23
smeška, naj vama klomifen pomaga in vaju pripelje do lepega rezultata..Nama je 2x uspelo s pomočjo klomifena

(odgovor članu Kaya88)
Neposredna povezava do sporočila: 1714
2.8.2010 17:20:44   
Monstera
Čao punce. Se malo javim, bolj samo prebiram forum :D
Midva sva imela že dva kroga klomifena. Zdaj sva bila dva ciklusa brez, da se jajčniki spočijejo, tako je rekla G, in sedaj sva v 3. poskusu s klomifenom. Je pa to zadnji poskus, je rekla G, da potem ne bom več tega jemala (pa to še predno se je nehal prodajat ali karkoli se že zdaj dogaja s tem). Torej upam, da res rata zdaj, če ne pa prešpikat jajčnike, samo to bo pa tudi še začakat, tako da bova potem spet brez vsega.
Fajn bodite!

Neposredna povezava do sporočila: 1715
3.8.2010 16:07:20   
smeška83
Hvala za lepe željeuser posted image Držim pesti tudi za ostaleuser posted image user posted image user posted image Da bomo kmalu zagledale toleuser posted image

(odgovor članu Monstera)
Neposredna povezava do sporočila: 1716
6.8.2010 7:09:50   
zvezdica26
Pozdravljene
Mene pa zanima kje dobite klomifen. Jaz že 14 dni klicarim po lekarnah in povsod isti odgocvor, da klomifena ni večuser posted image . Ne vem zakaj mi ga je G. sploh napisala, če ga ni za dobit user posted image .
Nekaj sem slišala, da se ga da dobiti na Hrvaške, kako je s tem ali rabim nov recept ali je veljaven ta, ter a katera ve kakšna je cena škatlice.
Hvala za vaše odgovore ter srečno vsem v naši borbi

(odgovor članu smeška83)
Neposredna povezava do sporočila: 1717
6.8.2010 14:12:45   
Kaya88
Zvezdica 26, jaz sem še ga dobila prejšnji mesec v lekarni v Europarku MB! Ne vem pa nič o tem, da bi se ga naj ne dobilo več! Vprašaj pri ginekologu, če so mogoče kakšne druge tablete nadomesgile klomifen! Veliko sreče pri user posted image ! LP

(odgovor članu zvezdica26)
Neposredna povezava do sporočila: 1718
6.8.2010 14:25:39   
zaljubljena23
zvezdica, recept na hrvaškem moraš pokazati...Ampak klomifen pa moraš plačati..Torej brez recepta, tudi klomifena ne dobiš...je pa res, da če neseš potrdilo na zavarovalnico, ti stroške nakupa tablet povrnejo..Cena pa hmmm..Res ne vem koliko, ampak mislim, da več ko 10 evrov tudi nebi smelo biti

(odgovor članu zvezdica26)
Neposredna povezava do sporočila: 1719
12.8.2010 16:38:41   
leaa
En lep pozdrav vsem klomifenkam!

Sem nova tukaj, zato bi se vam rada predstavila. Lansko leto sem imela izvenmaternično nosečnost in posledica tega je, da sem ostala brez enega jajcevoda. Potem sva se s partnerjem eno leto trudila, vendar brez uspeha. Sedaj pa mi je moj G predpisal klomifen. Čez dva dni začnem jest po eno tabletko.

Ja, res se težko dobijo (tabletke), jaz sem jih tut kar nekaj časa iskala, in po nekaj dneh dobila v eni lekarni bogu za hrbtom. Upam, da jih ne bodo nehali uvažat, kot je slišat.

Vsem, ki upamo želim veliko uspeha!

Neposredna povezava do sporočila: 1720
12.8.2010 18:18:03   
smeška83
Danes je CD 15 in mene tako boli en jajčnik, da sem čist fertikuser posted image Upam, da je to pozitivni znak, ker sem na istem jajčniku pred enim letom prebolela hudo vnetje in me boli na čisto isti način... Smo bli pridniuser posted image in upam, da bo čez 2 tedna user posted image aliuser posted image
Zraven pa pijem še krvomočnico.

(odgovor članu leaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1721
12.8.2010 18:20:59   
leaa
Zdravo smeška83!

Ker sm čist nova tuki ne razumem vseh kratic npr. CD 15 user posted image  Držim pestke, da ti uspeuser posted image .

LP

(odgovor članu smeška83)
Neposredna povezava do sporočila: 1722
12.8.2010 18:27:30   
smeška83
Živjo, to pomeni, da sem 15 dan v cikluuser posted image Pa dobrodošla med namiuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu leaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1723
12.8.2010 18:45:10   
leaa
Se mi je zdel pa nisem bila sigurna. Kolk časa pa že ješ klomifen?

(odgovor članu smeška83)
Neposredna povezava do sporočila: 1724
12.8.2010 19:11:57   
smeška83
Zdej sem v prvi rundi šele. Sem se kar ustrašila tele reakcije, sam za user posted image sem pripravljena marsikaj potrpet... K sreči imam zlatega bodočega možauser posted image , ki me razvaja in nimam kaj jamrat. Jutri bo zihr že bolje, pol pa samo ornk držat pesti za user posted image

(odgovor članu leaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1725
Stran:   <<   < Prejšnja stran  67 68 [69] 70 71   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  67 68 [69] 70 71   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....
Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......