|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  28 29 [30] 31 32   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 1. del
12.8.2010 0:23:45   
bjondi
nogomet-joj povn kufr mam že stadiona,sem mogla spet tja na obhod,mar bi me na tortico pelu user posted image ...no sam je blo pa fajn srečat spet pol lj ...pa ves  tist folk k smo včas skupaj navijali pri dragonsih-ja dokler nisem možeka spoznala...pol se je  pa končalo navijaško življenje user posted image ...

(odgovor članu bjondi)
Neposredna povezava do sporočila: 726
12.8.2010 0:25:37   
bjondi
IZVIRNO SPOROČILO: Mala_princeska

IZVIRNO SPOROČILO: lenika

Tira čestitke za nosečnost.user posted image  Si že tretja junijka.user posted image

Lenika, le pazi, da ne boš ti četrta junijka user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  no dva otročka sta zaenkrat dovolj....

hmmmmm tri junijske user posted image  - Mk8??? Tira?? In katero sem spregledala? user posted image user posted image

Evo ,da te pokomentiram...tretja je pa naša janciF ...

(odgovor članu Mala_princeska)
Neposredna povezava do sporočila: 727
12.8.2010 0:28:18   
bjondi
IZVIRNO SPOROČILO: mojjaka

Mi smo pa dobli vrtecuser posted image ne  morem verjet, saj smo bli na 30.  mestu na čakalni listi!
Sem presenečena in polna mešanih občutkov-vesela in zaskrbljena hkratiuser posted image

user posted image user posted image user posted image  mojjaka za vrtec...ja teli mešani občutki so pa men dobr znani...

Zdej bi pa lahko še za našo mini navijale ,da vrtec dobi a n user posted image ...

(odgovor članu mojjaka)
Neposredna povezava do sporočila: 728
12.8.2010 0:34:01   
Mala_princeska
user posted image user posted image Bjondi vsaj ti me še šmirglaš user posted image user posted image user posted image hvala

Nič grem spat, za šiht sem nekaj poštimala.....

user posted image user posted image user posted image za vrtec in ko smo glih pr njem - a je treba na CSD zaradi otroškega dodatka (višine) javiti spremembo, da je otrok v vrtcu??? (ker dobiš par EUR več otroškega dodatka, če otroček ni v vrtcu) - no bom jutr odločbo poiskala......
aja pa itak so zdej ratali user posted image  ker ne obveščajo več kdaj odločba poteče....

jok in stok in sobe....

(odgovor članu bjondi)
Neposredna povezava do sporočila: 729
12.8.2010 0:55:28   
bjondi
...navihanka Veronika...
user posted image

...Superman Celi...
user posted image

...Poflajštran Žigec...
user posted image

...takole sta se fanta lotila kolesa...
user posted image

...in pot jih zanese v čisto druge vode...
user posted image

...paparaco to ujame in žiga takoj v jok,da ga mama nebi zalotila v Story-ju...
user posted image

...Žiga ne šmergla Veronike...
user posted image

...zato se Veronika raje posveti žogici...
user posted image  

...kaj če bi šla midva en krog...
user posted image  

...ej Celi a nebi midva še Veroniko vzela s seboj...
user posted image

...Celi zagrizen voznik...
user posted image

...ups... ej Žiga fotra sem vidu...
user posted image

< Sporočilo je popravil bjondi -- 12.8.2010 1:03:16 >

(odgovor članu bjondi)
Neposredna povezava do sporočila: 730
12.8.2010 0:57:17   
bjondi
Ajde grem še cune obesit pa v mižule...

(odgovor članu bjondi)
Neposredna povezava do sporočila: 731
12.8.2010 8:57:28   
mini86
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

sm se prou nasmejala tvoji zgodbici bjondi..kljub temu da sm še zalimana k ne vem kaj je gospodiču zdele dva dni..učeri ustau ob 8.30, dons pa ob 8h..šit da nau jutr ob 7.30user posted image user posted image

oh ja..dons pa pakiiiiranje..potem pa še računalnik nest na čistko da bo hitrejš delu..

tko da ČE MI SLUČAJNO ne rata se še javt-ampak ablubm da napnem vse svoje moči da se bom je najbol da se poslovimo..

...tko da...lepo se mejte..bodte pridne..mejte se rade pa mene tud....

.................PA POGREŠITE ME IN BODITE V PRIČAKOVANJU TISTEGA DNE KO SE VAM SPET JAVIM............vsa spočita, zagorela in obljubim da še slana

Opazujem te kako mirno spiš, te pobožam in ti že stotič preštejem vse prstke...In šele, ko tvoja dlan leži v moji, opazim, kako zares majhen si. Tako majhen si-pomeniš pa mi ves svet!

(odgovor članu bjondi)
Neposredna povezava do sporočila: 732
12.8.2010 8:57:57   
mini86
aja mk8...pismu a pol si tud ti slišala tole z varstvom v stadionu..

Opazujem te kako mirno spiš, te pobožam in ti že stotič preštejem vse prstke...In šele, ko tvoja dlan leži v moji, opazim, kako zares majhen si. Tako majhen si-pomeniš pa mi ves svet!

(odgovor članu bjondi)
Neposredna povezava do sporočila: 733
12.8.2010 8:58:36   
mini86
če se odločš met odprte čevlce loh tud na nogi nalakirava francosko

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 734
12.8.2010 10:53:37   
bjondi
IZVIRNO SPOROČILO: mini86

..učeri ustau ob 8.30, dons pa ob 8h..šit da nau jutr ob 7.30user posted image user posted image

...da te potolažim,naš že spi prvo rundo,ker smo se tud zbudil ob nemogoči uri 7.00...

.................PA POGREŠITE ME IN BODITE V PRIČAKOVANJU TISTEGA DNE KO SE VAM SPET JAVIM............vsa spočita, zagorela in obljubim da še slana

...jaaa bom mislila nate...ampak jz pa nam zagorela nazaj prišla,ker me je zgleda druga nosečnost spreobrnila in ne morm vidt sonca al vročine prenašat sej ne vem...pa tud ne vem če bom kej zapalavala...mar bi doma ostala...sej ne vem če se mi da it...ampak morm...

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 735
12.8.2010 10:56:44   
bjondi
mala_princeska- a si že prebrala odločbo,men se jo ne da brat...

(odgovor članu bjondi)
Neposredna povezava do sporočila: 736
12.8.2010 12:16:28   
manna
Dobr dan
bjondi kako suuuuper sliiiiiikiiiiceee! Res mi je žal da me SPET ni bilo. Ampak pridem enkrat, obljubim!
hanuši, tele tvoje torte...boljš da ne berem recepta ker se mi bo slina cedila po tipkovnici.
mini, res te bomo pogrešale, ti si ta glavna od junijk.
mk8, dojenje pri drugem dojenčku menda lažje steče. Menda..ker so mlečne žleze že prvič dozorele in obvladajo user posted image Sploh pa ker bo recimo fantek bo ziher požerušček in bo lepo papal na tri ure, a ne.user posted image
mala princeska, saj te beremo, držimo pesti za službo. Poročaj. Kako je z Mančino prebavo?

Drugač pa so junijske nosečke že štiri - pa ne mislim sebe, da ne bo pomote, ampak mislim mery15031980 al kaj je že bla, se spomnite ko je mislim da enkrat februarja sporočila da ima rok septembra...no upam da se prav spomnim, da nisem kaj zamešala. Ona bo pa kmalu zibala.

(odgovor članu bjondi)
Neposredna povezava do sporočila: 737
12.8.2010 13:18:59   
mini86

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu manna)
Neposredna povezava do sporočila: 738
12.8.2010 13:25:20   
mini86
evo js u taglavnem sm fertik iz pakiranjem..edin še pol une "malenkosti" k jih sprot poberš k mislš da ti bodo itak pršle prou..

morm se pa pohvalt..sva bla z celijem cca. 3 ure narazen..od mojga sestra se pravi od celija teta je na dopustu in sta šla mal po štacunah pa po igralih da sm js u miru spakirala, posesala, pomila se stušerala, zdepilirala..................je pasal nč ne rečem samo sm pol že kr redno hodila gledat k oknu če sta že pršla..je biu pa zelo pridn..no pa js tud ane

zdj pa še zelenjavo spakirat za sabo..paradajza je noro velik..aja učeri sm dobila v dar-poleg zelenjave od mami kolegice še vložena prepeličja jajca..joj že k tole pišm mi gre skor na bruhanje..ne vem kaj bom z njimi..upam da jih ma tast rad..baaaa

ful fajn k mi je prnesla še domače breskve bo meu celi loh na morju za malčko..

manna a nis ti rekla da bi tud mela še enga otročka z mehno razlikouser posted image

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 739
12.8.2010 14:19:17   
Tira
IZVIRNO SPOROČILO: bjondi

Tira čestitke za nosečnost.user posted image  Si že tretja junijka.user posted image

Lenika, le pazi, da ne boš ti četrta junijka user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  no dva otročka sta zaenkrat dovolj....

hmmmmm tri junijske user posted image  - Mk8??? Tira?? In katero sem spregledala? user posted image user posted image

Ja, da še dodam, k se mi zdi ful naključje.... user posted image smo vse tri, ki smo že prve sončke rodile na isti dan user posted image  Zanimivo ane?

Hvala za čestitke vsem, naj se uresničijo user posted image

Manna tudi naš mali je ravno včeraj padel s postelje. Pri nas zadnje dni večino noči prespi z nama in zjutraj, ko ne spi več tako trdno in se premetava, jz sem pa še mal zalepljena, se je obrnil in padel dol. Jao, sem bila hitro pokonci user posted image  Pa itak, ni bilo nič. Verjetno bo še velikokrat padel s postelje (sploh, če bo po atiju user posted image ) Jz ugotavljam, kako naj se losam te razvajenosti.... zvečer ne smem iz sobe, ker ni govora, da bi bil sam. Ko zaspi se odplazim ven. Potem se pa zbudi po parih urah in gre k nama. Danes je celo do 6h spal v svoji postelji user posted image  Da ne govorim, da je njegova posteljica zopet v spalnici. Upam, da je samo obdobje in mine.

Nagajivost in trma... to je pa noro. Pri nas ne pomaga, če se razjezim... ga moram dobesedno stran odnest, pri mizi, ko je trmast bi mi najraje cel krožnik zmetal in ga na koncu še na tla vrgel. Ampak, to ga počasi že odvajam.

Ja, pa tudi če se z mojim slučajno objameva ali pa lupčka dava je noro ljubosumen. Mora takoj zraven in vmes user posted image

(odgovor članu bjondi)
Neposredna povezava do sporočila: 740
12.8.2010 14:21:02   
Tira
IZVIRNO SPOROČILO: Tira

Ja, da še dodam, k se mi zdi ful naključje.... user posted image smo vse tri, ki smo že prve sončke rodile na isti dan user posted image  Zanimivo ane?

Hvala za čestitke vsem, naj se uresničijo user posted image

Manna tudi naš mali je ravno včeraj padel s postelje. Pri nas zadnje dni večino noči prespi z nama in zjutraj, ko ne spi več tako trdno in se premetava, jz sem pa še mal zalepljena, se je obrnil in padel dol. Jao, sem bila hitro pokonci user posted image  Pa itak, ni bilo nič. Verjetno bo še velikokrat padel s postelje (sploh, če bo po atiju user posted image ) Jz ugotavljam, kako naj se losam te razvajenosti.... zvečer ne smem iz sobe, ker ni govora, da bi bil sam. Ko zaspi se odplazim ven. Potem se pa zbudi po parih urah in gre k nama. Danes je celo do 6h spal v svoji postelji user posted image  Da ne govorim, da je njegova posteljica zopet v spalnici. Upam, da je samo obdobje in mine.

Nagajivost in trma... to je pa noro. Pri nas ne pomaga, če se razjezim... ga moram dobesedno stran odnest, pri mizi, ko je trmast bi mi najraje cel krožnik zmetal in ga na koncu še na tla vrgel. Ampak, to ga počasi že odvajam.

Ja, pa tudi če se z mojim slučajno objameva ali pa lupčka dava je noro ljubosumen. Mora takoj zraven in vmes user posted image

Kolk mi je čudn tole izpadl.... mah sej se že da prebrat ane user posted image

(odgovor članu Tira)
Neposredna povezava do sporočila: 741
12.8.2010 16:46:35   
manna

manna a nis ti rekla da bi tud mela še enga otročka z mehno razlikouser posted image

Hehe letos ne bo še nič. Drugo leto se začnemo pogovarjat o tem...user posted image Meni je idealna razlika tko rečmo 2,5 - 3 leta, sprejemljiva razlika mi je tudi 3,5 leta, kar je pa več, je pa že preveč. Ampak lahko pa povem da me kar malo prijemlje da bi, samo potem pomislim, da saj nam ne bo nikamor nič ušlo, vse ob svojem času, pa tudi lažje bo če še malo počakamo.

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 742
12.8.2010 20:33:32   
mk8
Joj Bjondi, tele tvoje zgodbice zravn slikic zmagajo user posted image user posted image user posted image user posted image  Sem se že nasmejala ob fotkah, ker sem pred RR-jem odprla mail, ampak tkole z zgodbico zravn, so pa še bolj hude user posted image user posted image user posted image user posted image !!!

In zdaj smo trije...
Veronika, 4.6.2009

(odgovor članu manna)
Neposredna povezava do sporočila: 743
12.8.2010 20:36:15   
mk8
IZVIRNO SPOROČILO: manna

mk8, dojenje pri drugem dojenčku menda lažje steče. Menda..ker so mlečne žleze že prvič dozorele in obvladajo user posted image Sploh pa ker bo recimo fantek bo ziher požerušček in bo lepo papal na tri ure, a ne.user posted image

Iz tvojih ust, v ušesa od unga tm gor... Pa ne zato, da bi bil drugi fantek, ampak zato, da bi bil drugi požerušček, ker tale neješčost mi že blazno najeda živce.. Čeprav je zadnji teden, ko smo doma in v miru, mal boljše. Upam, da se to popravi

Drugač pa so junijske nosečke že štiri - pa ne mislim sebe, da ne bo pomote, ampak mislim mery15031980 al kaj je že bla, se spomnite ko je mislim da enkrat februarja sporočila da ima rok septembra...no upam da se prav spomnim, da nisem kaj zamešala. Ona bo pa kmalu zibala.

O sej res, na njo sem pa čist že pozabila, sej se ni nič več javila potem. Verjetno ima fuuul dela.

In zdaj smo trije...
Veronika, 4.6.2009

(odgovor članu manna)
Neposredna povezava do sporočila: 744
12.8.2010 20:37:37   
mk8

aja mk8...pismu a pol si tud ti slišala tole z varstvom v stadionu..

Ej, ti povem, če je res, bom Veroniko izpisala iz vodmatskega vrtca in jo dala na stadion merkat. In seveda v tisto skupino od jankoviča user posted image

In zdaj smo trije...
Veronika, 4.6.2009

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 745
12.8.2010 20:38:58   
mk8

če se odločš met odprte čevlce loh tud na nogi nalakirava francosko

Bom mela po vsej vrjetnosti kr balerinke obute, mi bo pomoje še najbol udobno. Itak je pa obleka dolga in se čevlji načeloma sploh ne vidjo. Vam povem, da že kar komaj čakam poroko user posted image user posted image

In zdaj smo trije...
Veronika, 4.6.2009

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 746
12.8.2010 20:40:40   
mk8

user posted image user posted image user posted image

A morš res it za cela dva tedna... Se bojim, da bo vmes forum kar zamru, pa še Bjondi ne bo user posted image  No boš pa pol več napisala, k prideš dam. UŽIVAJTE VSI TRIJE NA POLNO!!!!!!!!

In zdaj smo trije...
Veronika, 4.6.2009

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 747
12.8.2010 20:43:15   
mk8
IZVIRNO SPOROČILO: Tira

Hm, to dejstvo sem pa čist spregledala... Zanimivo user posted image

In zdaj smo trije...
Veronika, 4.6.2009

(odgovor članu Tira)
Neposredna povezava do sporočila: 748
12.8.2010 20:45:09   
mk8

mala_princeska- a si že prebrala odločbo,men se jo ne da brat...

Tole pa tud mene zanima...

Mala_princeska, držimo pesti za ju3.. Poročaj user posted image user posted image user posted image

In zdaj smo trije...
Veronika, 4.6.2009

(odgovor članu bjondi)
Neposredna povezava do sporočila: 749
12.8.2010 20:48:36   
mk8
Veroniki so pa zgornje enkice začele lest ven, ena se že mal vidi. Pa mislim, da bodo zgornje dvojkice hitro sledile, ker ima vse belo in napeto..

Sem že čist user posted image , pa me čaka za napisat še ene par strani seminarske.. Čakam, da se bo začelo tisto drugo tromesečje, ko imajo nosečnice (baje) ful energije. Pa ga ni od nikoder.

Čavči, uživajte!

In zdaj smo trije...
Veronika, 4.6.2009

(odgovor članu mk8)
Neposredna povezava do sporočila: 750
Stran:   <<   < Prejšnja stran  28 29 [30] 31 32   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  28 29 [30] 31 32   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zakaj nisi narisal mame?
Otroška logika - psihologija!
BLOG: Otrokom jemljemo možnost slabih izku...
Vzamemo jim izkušnjo padcev in bolečine, vzamemo jim izkušnje. Mislimo, da jim bomo s tem olajšali odraščanje, vendar ji...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.