Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 11.8.2010 9:52:15
|
|
|
|
koala
|
Jutro! Mi2 pa v četrtek žal ne moreva ler se je moja mama na obisk napovedala pa kdaj drugič.
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 11.8.2010 11:19:08
|
|
|
|
petea
|
Saraya, kako je s pritiskom? Sem govorila s taščo, ki ima visok pritisk (pa ne zaradi mene, no, vsaj upam, da ne), pa pravi, da tudi njej dopoldne zvoni in šumi po glavi, če ne vzame tablete za zniževanje pritiska. Tako da bo najbolje, da si začneš redno meriti pritisk, da boš vedela, pri čem si.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 11.8.2010 12:45:26
|
|
|
|
rina22
|
Smem vprašat, kdaj ste zmenjene ta teden za kavico? Ker me je ravno fant klical, da ga bo ju3 sodelavec pobral doma, tak da bova imeli avto, če se slučajno ju3 dobite.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 11.8.2010 14:22:36
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: rina22 Smem vprašat, kdaj ste zmenjene ta teden za kavico? Ker me je ravno fant klical, da ga bo ju3 sodelavec pobral doma, tak da bova imeli avto, če se slučajno ju3 dobite. Ju3 ob 16-h v Mitnici! Če ne veš,kje je,se zmeni z Ly,pa lahko skupja prideta.Je pa drugače v Vrbanski,nasproti bivše kmetijske šole,po cesti v smeri Kamnica!
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 11.8.2010 14:24:18
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Kava je spita, prebudla sem se, zdaj se pa z malčkom oblečena in šibama proti ZD. Se tipkamo. Pa,pa. Upam,da sta fajn porihtala.Kaj pa sta imela? Aja,Ly,čestitke za objave!
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 11.8.2010 14:25:36
|
|
|
|
matcar
|
Mi pa smo se zaj najedli,Maks je zaspal,Saš je pri tašči,jaz pa počasi gledam na uro,ker moram it delat.Tak,da se zvečer tipkamo,ko pridem iz šihta!
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 11.8.2010 15:23:26
|
|
|
|
rina22
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: rina22 Smem vprašat, kdaj ste zmenjene ta teden za kavico? Ker me je ravno fant klical, da ga bo ju3 sodelavec pobral doma, tak da bova imeli avto, če se slučajno ju3 dobite. Ju3 ob 16-h v Mitnici! Če ne veš,kje je,se zmeni z Ly,pa lahko skupja prideta.Je pa drugače v Vrbanski,nasproti bivše kmetijske šole,po cesti v smeri Kamnica! hvala za info vem, kje je mitnica, sem stanovala nedaleč stran samo mi je ura malce pozna bom vidla, kak bo potekal dan, v mesto tak morave it, ker mam neke opravke, samo še ne vem, kdaj bova šli. nameravala sem takm okorg 11h, 12h.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 11.8.2010 16:05:19
|
|
|
|
arabela*
|
Dan tak leti dan, da niti ne sfolgam na net ... zjutraj bila na fitnesu, potem otroke spokala k babici, potem sva šla z mojim po opravkih.....nato malo lenarla doma, potem sem po dolgem času skočila v solarij ...sedaj pa imam spet delo..moram neke dopise napisat.....in it poslat ...aja...pa še jest bo treba nekaj Aja...naj mi ena razloži.... danes sem iz zavoda prvič dobila napotnico za prosto delovno mesto, ker me trenutno vodijo kot iskalko zaposlitve..zdaj pa me zanima...moram verjetno tja poslat prošnjo in življenjepis....ali kak to gre? A moram na zavod kako kopijo nest? ..Ker na razgovor se gre, če te povabijo verjetno,ne ..Res mogoče bedarije sprašujem...ampak nisem še tega delala, tak da ne vem
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 11.8.2010 16:19:08
|
|
|
|
elevitka
|
ja saraya... tja pošlješ prošnjo in življenjepis (v prošnji omeniš da si dobila napotnico ) in pošlješ priporočeno- to je tudi dokaz svetovalki da si se odzvala na napotnico. Na razgovor pa greš čde te izberejo. Aja pa še to.... če greš z potrdilom o priporočenem pismu na zavod ti povrnejo stroške- sam mislim da je časovno omejeno nekak ( ne starejše kot 1 mesec al tak nekak) mojemu so skor vsak dan eno napotnico poslali, tak da se je kr nekaj poštnih stroškov nabralo !
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 11.8.2010 20:07:29
|
|
|
|
ly117
|
Čer!
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 11.8.2010 20:09:58
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Kava je spita, prebudla sem se, zdaj se pa z malčkom oblečena in šibama proti ZD. Se tipkamo. Pa,pa. Upam,da sta fajn porihtala.Kaj pa sta imela? Nič takega, po potrdilo sem šla za vrtec. Je pa blo expresno. Sploh dr. nisma vidla. Je sestra samo potrdilo ven prinesla pa napotnico da so mu kri vzeli, blato pa sma s sabo mela.
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 11.8.2010 20:10:39
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Aja,Ly,čestitke za objave! O hvala. sploh nisem vedla.
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 11.8.2010 20:13:45
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya Dan Aja...naj mi ena razloži.... danes sem iz zavoda prvič dobila napotnico za prosto delovno mesto, ker me trenutno vodijo kot iskalko zaposlitve..zdaj pa me zanima...moram verjetno tja poslat prošnjo in življenjepis....ali kak to gre? A moram na zavod kako kopijo nest? ..Ker na razgovor se gre, če te povabijo verjetno,ne ..Res mogoče bedarije sprašujem...ampak nisem še tega delala, tak da ne vem Saj ti na napotnici piše ali moraš poslat prošnjo ali greš na razgovor. Če je samo prošnja naredi tak kot ti je napisala elevitka. Drugač se pa denar vrača za poštnino za mesec nazaj. Vsaj zdi se mi. Če pa bi mogla it na razgovor pa maš itak uro razgovora kdaj moraš tam bit.
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 11.8.2010 20:14:42
|
|
|
|
ly117
|
Grem otroka spat spravit pa se vrnem.
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 11.8.2010 20:58:55
|
|
|
|
ly117
|
Jaz sem že nazaj.
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 11.8.2010 21:14:59
|
|
|
|
marta82
|
Čer. Naju tudi jutri ne bo na kavo. Sva že tak dopoldan pri varuški pa se mi ni popoldan nazaj v Mb za vozit. Se vidimo po morju.
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 11.8.2010 21:22:25
|
|
|
|
arabela*
|
elevitka in ly...hvala za odgovor
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 11.8.2010 21:22:38
|
|
|
|
arabela*
|
aja čer
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 11.8.2010 21:24:02
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: petea Saraya, kako je s pritiskom? zmeril fotr ja...ma malo imam povišanega,nič kaj drastičnega...je pa res, da mi danes nič ni šumelo...tak da Bom vseeno probala malo omejit kofein...tak na maksimalno dve šalčki dnevno
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 11.8.2010 21:24:08
|
|
|
|
ly117
|
Čer marta in Saraya.
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 11.8.2010 21:24:53
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya elevitka in ly...hvala za odgovor Ni kaj. Ti samo vprašaj če še neboš kaj vedla.
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 11.8.2010 21:33:27
|
|
|
|
katy83
|
čer. Kot sem vam rekla, smo se šli danes kopat v Malo Nedeljo. Zakon je. Je blo zunaj full avtov, pa sem že z okami zavijala, češ kaka gužva bo. Pa je tak velik plac tam, da se je vse razporedilo. Pa notranji bazeni skoraj prazni. Skratka T je užival 100/h, fredov obroč sproban in je tud fajn, ...povzetek: zadovoljna. Tak fejst, da sem mojega dragega nasračkala, da gremo v nedeljo še mi kot družinica. Bom prilepla kako slikco naše žabice, ampak sem fotoaparat pozabla pri mami, tak da drugič. Naju jutri tudi ne bo na pijačo, ker ne grem jutri nič v Mb. Bom na naslednji pijači ziher prisotna.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 11.8.2010 21:38:28
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 čer. Nazaj. Ša da ste uživali v kopanju.
< Sporočilo je popravil ly117 -- 11.8.2010 21:39:50 >
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 11.8.2010 21:40:24
|
|
|
|
ly117
|
Kera še pride razen mene pa matcar?
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 11.8.2010 21:41:58
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Kera še pride razen mene pa matcar? jaz imam četrtke upravičene..vnaprej in nazaj
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?