|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  180 181 [182] 183 184   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: novembrke 2010
11.8.2010 17:46:59   
simonmojca
POPRAVLJEN SEZNAM user posted image

petek 13.08:
  phelps, škorpijonček_, novembrska, november2010, library, daya, lottyka, renesme**, coach, simonmojca

sobota 14.08:  škorpijonček_, november2010, simonmojca

petek 20.08:   nedinne, phelps, škorpijonček_, november2010, simonmojca

sobota 20.08:  nedinne, škorpijonček_, november2010, simonmojca

petek 27.08:  nedinne, zori82, phelps, škorpijonček_, nov2010, november2010, renesme**

sobota 28.08:  nedinne, zori82, škorpijonček_, nov2010, november2010, d0aisy

petek 03.09:  nedinne, zori82, phelps, kapasanta, škorpijonček_, nov2010, november2010, daya, renesme**, simonmojca

sobota 04.09:  nedinne, zori82, kapasanta, škorpijonček_, nov2010, november2010, daya, simonmojca

kdaj ste razpoložene pa NE vem za:
urša08, pajac, majchi, valentina85, ljubljana

pa še slika iz rač. user posted image  tudi popravljena

user posted image

Srečanje:
No za petek 13.08.2010 smo se 100% pofočkale že Daya, phelps, lottyka, november2010, simonmojca in škorpijonček_ (če bo zaradi lokacije lahko)
lokacija je BTC - lahko arena ali pa gokart  (po želji ne v enem in ne v drugem že dolgo časa nisem bila user posted image )
ura po 14h dalje a bo OK ali kako drugače

če potrdite vam bom potem št. gsm poslala na ZS, da se bomo na sam dan srečanja lažje našle (čeprav ne vem kako težko NE BO SMELO BITI - sami bušiji user posted image težko zgrešiš)

< Sporočilo je popravil simonmojca -- 11.8.2010 17:48:21 >

(odgovor članu simonmojca)
Neposredna povezava do sporočila: 4526
11.8.2010 18:22:37   
emma83
Danes sem v NKDju kupila dekico za v lupinico za 9,99€. Bom ob priliki poslikala in dala gor. Ima pa na hrbtni strani luknjo, da lahko pašček skozi potegneš in otroka normalno pripneš v lupinici. Škoda je samo, da imajo na izbiro 2 barvi: roza s Tweetyjem in modra z Zajčkom dolgouščkom, jaz sem itak modro vzela, če so mi sfalili pri napovedi spola, daš lažje punčko v modro kot pa fantka v rozasto dekico.

Drugače mi je pa danes tako zaspan dan, user posted image mi pa razgraja v trebuhu.

Neposredna povezava do sporočila: 4527
11.8.2010 18:24:31   
novemberska
Hej punce!

Tudi jaz 100% pridem v petek....btc je super lokacija pa tud po 14h mi ustreza, tko da se vidimo.

Drgače pa sem tudi jaz bla danes na 3D UZ, vendar sem mela isto smolo kot lottyka...otroček nam je kazal hrbet,in skrival glavico...tko da nažalost nismo videli ničuser posted image Mi je hotla vsaj spol potrdit, če je res user posted image pa nam niti to ni privoščil da bi vidli. Je mel nogice prekrižane, tko da tud tle nismo meli sreče. No bomo pač mogli počakat da pride ta mala štučka na svet da jo spoznamo.

Lottyka zgleda mave isto sramežljive otročkeuser posted image

No sej mam v pondeljek pregled pri svoji G in mogoče mi še ona nardi kakšen UZ, čeprav dvomim.

Lepo se mejte punce pa se vidimo v petek...user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4528
11.8.2010 19:14:33   
škorpijonček_
Jevo mene...poslikali smo, dam še v album...lottyka hm, ne vem zakaj ne bi vidla, sem označla, da lahko vse, ki so registrirane na forumuser posted image
Drgač pa lottyka in novemberska, tud jst sem imela to nesrečo, sicer se je malo bolje videlo vse skupaj, a le od strani, no pa enkrat je lulčka pokazal. Prstke in nogice smo pa, je bil pa naslonjen s hrbtom na moj buši, pa zadnjič še mel nogice dol, sedaj pa je že na glavco obrnjen, ko smo prejšnji teden delali UZ.
Men dans tud dela kolovrate noter...mehiška dela svoje user posted image , pa ne morem verjeti kak se trebuh poveča od zjutraj na zvečer...madona se mi zdi, d aje full razlika.

Simonmojca...v petek mi sigurno ne bo zlaufal pridet, bom pa morda potem v septembru, ko boste imele in se prav veselim. Takrat bomo že tudi kaj nabavili za jenčija in bo Lj prav prišla.

Drgač pa bom danes tri tedne že veselo v zakonskem jarmu, pa ravn žur bo...sam da zdržim pokonc...imam pa že potem za naslednji dan rezervirano nego in nosečniško masažo user posted image , da si mal opomorem. Se strinjam, do zadnjega dne ne grem po novo obleko, sem optimist tu.

No, zdaj pa grem še one tri slikce prlepit v album, pol se pa zezat, če mi rata kiro tle direkt nalept.

(odgovor članu novemberska)
Neposredna povezava do sporočila: 4529
11.8.2010 19:18:53   
zalos
Ojla!

No pa je mesec zopet okoli in danes sem zopet videla  našega fantiča. Čeprav zlo na kratko ampak bolš kot nč. Brca na polno in je že obrnjen na glavico.  sva pa z mojim že nabavla zibelko, posteljico in previjalno mizo ter nekaj manjših malenkosti zanj. Sva pa pohištvo in postelnino nabavla pri Galeb-u in je vse vredu. Ko dobim še vse dodatke bom sobico poslikala in dala gor.

Emma83- mene zelo zanima kakšna je ta dekica, jo bom šla jutr iskat.

(odgovor članu novemberska)
Neposredna povezava do sporočila: 4530
11.8.2010 19:28:45   
škorpijonček_
user posted image

(odgovor članu aleunam)
Neposredna povezava do sporočila: 4531
11.8.2010 19:30:10   
škorpijonček_
IIIIIIIIIIIIII, ratalo user posted image !

HVALA 1000000x!!!

user posted image

(odgovor članu škorpijonček_)
Neposredna povezava do sporočila: 4532
11.8.2010 19:41:48   
emma83
Evo obljubljene fotke:

user posted image

user posted image

user posted image

Po moje bom pa mogla dati gor kakšne nete ali pa vsaj ježka, da se zapne, ker je brez vsega. Bomo videli kako bo.

Neposredna povezava do sporočila: 4533
11.8.2010 19:57:12   
aleksa83
November2010 :
Naj sonce sreče tebi sije,
dokler ti življenje bije,
posebno pa še ta dan,
ko imaš rojstni dan!
Vse naj naj!

user posted image

Vse najboljše :)

Ljubezen se rodi iz veselja, s katerim gledata drug drugega, hrani se s potrebo, da spet vidita drug drugega, in se zaokrožita, ko se ne moreta več ločiti! (Jose Marti)

Aleksa

(odgovor članu Soncchhek)
Neposredna povezava do sporočila: 4534
11.8.2010 20:08:28   
aleksa83
IZVIRNO SPOROČILO: škorpijonček_

user posted image

iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
user posted image   user posted image
svetovnooooooo user posted image

Ljubezen se rodi iz veselja, s katerim gledata drug drugega, hrani se s potrebo, da spet vidita drug drugega, in se zaokrožita, ko se ne moreta več ločiti! (Jose Marti)

Aleksa

Neposredna povezava do sporočila: 4535
11.8.2010 20:30:52   
aleunam
Oh, škorpijonček, sem kar solzna postala ob teh čudovitih copatkih. user posted image

(odgovor članu aleksa83)
Neposredna povezava do sporočila: 4536
11.8.2010 20:41:50   
škorpijonček_
Joj...alenaum...nisem hotla tega...če pa že, pa upam, da v pozitivnem smislu user posted image .

Aleksa...hvala! Men je tud tak jackovsko :) Se moj skoz zeza, kak klošar bo ob najinem šminkerčkuuser posted image .

(odgovor članu aleunam)
Neposredna povezava do sporočila: 4537
11.8.2010 20:47:37   
aleunam
IZVIRNO SPOROČILO: škorpijonček_

Joj...alenaum...nisem hotla tega...če pa že, pa upam, da v pozitivnem smislu user posted image .

Ja itak. user posted image

Phelps, tudi meni otrdeva trebuh in je včasih prav moteče. V avtu se mi pogosteje dogaja to, pa tudi drugače je prisotno večkrat na dan (vsaj 2-3x).

Neposredna povezava do sporočila: 4538
11.8.2010 20:50:22   
philadelphia
Za petek mi ustreza ura 14 popoldne. Če mi pa ne uspe (manjša verjetnost), pa pošljem sms (ko dobim telefonsko na ZS) user posted image .

Drugače pa sem čist preveč utrujena danes, pa moram še mojemu uredit (napisat) literaturo oz vire za njegovo diplomo. Držmo pesti, da bo kmalu zaključil!!

Uživajte v večeru user posted image

(odgovor članu aleunam)
Neposredna povezava do sporočila: 4539
11.8.2010 20:53:04   
emma83
škorpijonček meni so all starke svetovne, koliko je pa to številka? Jaz sem že hotela mini nike superge kupiti pa me je moj nazaj držal.

aleksa a je to tvoj pes? Ker je ful dober.

november2010 vse najboljše, upam, da si danes preživela lep dan.

Kar se tiče otrdevanja trebuha med vožnjo, se meni tudi dogaja. Danes sem šla tankati in sem se prav za trebuh spodaj držala, ker me je zvijalo. Bo treba kakšen magnezij spiti.

Jaz sem spet utrujena, grem kar pod tuš in spati počasi, moj user posted image bo pa itak še tekmo gledal.

(odgovor članu aleunam)
Neposredna povezava do sporočila: 4540
11.8.2010 21:02:37   
simonmojca
čer

no jaz sem pa ravnokar izpod tuša user posted image

aleksa svetovna in domiselna fotka user posted image

škorpijonček_ škoda da se ne boš mogla udeležit v petek. So pa supergice svetovne in bodi (marsikaj pove user posted image )

emma luškana dekica - odejica (jaz bi kar vse pokupila - se moram kar nazaj bremzat - sej že imam vse user posted image , pa kaj ko bi jaz vse na novo kupila user posted image )

grem še malo na kavč potem pa ajat
NOČKO vsem user posted image  in vsem user posted image

< Sporočilo je popravil simonmojca -- 11.8.2010 21:05:24 >

(odgovor članu emma83)
Neposredna povezava do sporočila: 4541
11.8.2010 21:04:08   
phelps
simonmojca, mojo tel. imaš na ZS, sedaj čakam samo še dokončno potrditev ure in kraja, jeeeej user posted image

aleunam, pri meni je bilo danes tako, da niti stati nisem mogla vzravnano, prav neprijetno user posted image , sedaj je malo bolje in močno upam, da mine in jutri vstanem kot prerojena. Moram tole omenit v torek na pregledu.

škorpijonček, noro dobra majčka in copatki, moj je rekel, da bi dodal here comes little trouble user posted image

emma83, jaz sem imela tudi tole ogledano v pink s Tweetyjem, ampak nisem točno vedela, čemu služi. No, sedaj vem. user posted image Bom pa še malo počakala z nakupi do jesenske ponudbe, res si želim kosmato jopčko z ušesci user posted image .

Danes mi je moj nakazal 1000 eur na moj račun s sklicem: jesenski srček user posted image , to bo za baby stuff. Sem malo začela dvomit, da bom dobila oblačilca, ker moj svojim kolegom ne pove spola user posted image (včeraj so šli zapit prijateljevega novorojenčka).

Na svetu si, da gledaš sonce. Na svetu si, da greš za soncem. Na svetu si, da sam si sonce in da s sveta odganjaš - sence.

(odgovor članu aleunam)
Neposredna povezava do sporočila: 4542
11.8.2010 21:09:13   
simonmojca
sem bila že pridna in ti poslala nazaj še svojo user posted image

o luksuz za nakupe - jaz bi tudi

za enkrat se mi zdi da ste vse za btc - verjetno arena
ura pa mislim, da vsem odgovarja 14h, samo če se ne motim si ti napisala, da lahko po 15h. Verjemi, da bomo 100% še vedno tam ob 15h tako, da te čakamo user posted image

(odgovor članu phelps)
Neposredna povezava do sporočila: 4543
11.8.2010 21:20:04   
škorpijonček_
Alenaum...me happy :)

Emma...številka je bila 18 in 19, pa sem vzela kar 19. Jih pa nikjer drugje nisem vidla, kot v Stiefelkonigu, pa pinky so še ble, sam takrat itak nisem vedla kaj bo, pa sem rekla, modre bo tud punčka lahko nosila. No, pa je mami skoz potihem slutila, da bomo dobili pobčka user posted image .

Ja, body je res posrečen, sem tako cifro vzela, da bo poleti lahko nosil in se kazal user posted image , pa da vam še povem ceno...hehe...natanko 1,79€, je pa iz Kik-a. Mislim smešna cena, ane?

Danes pa sem mu nabavla še Adidas trenerkico, je bila zadnja cifra in znižana na 10€, ja sej vsi pravjo, da imam nos za touser posted image .

V petek se boste definitivno imele super, mi je kr mal žal, pa res upam, da se naslednjič pridružim.

Zdaj grem še pa zlikat, pol pa počas v pojstlo...jutri nas spet čaka delovni dan...no, pa saj še sam dva dni in je vikend tuuser posted image .
Kar ne morem verjet kak tedni bežijo, še mal pa bo porodniška tu.

(odgovor članu phelps)
Neposredna povezava do sporočila: 4544
11.8.2010 21:38:43   
phelps
simonmojca, v petek imam še dopust, tako da lahko kadarkoli, naslednje petke pa po 15.00 uri oz. še toliko da pridem iz NM v LJ...

November2010 tudi od mene vse najboljše, upam, da je bil ta dan tvoj! user posted image

Na svetu si, da gledaš sonce. Na svetu si, da greš za soncem. Na svetu si, da sam si sonce in da s sveta odganjaš - sence.

Neposredna povezava do sporočila: 4545
11.8.2010 23:15:43   
pajac
user posted image samo pozdravček od mene!

Cuker test danes bp. Krvni sladkor po testu 5.7 tako da sem brez skrbi user posted image user posted image user posted image user posted image

Noro pa pogrešam svojega sončka in sem vsake toliko čisto out...

V petek mene ne bo ker bom svetila v zadnjem dežurstvu, ampak bom mislila na vas user posted image user posted image user posted image user posted image Uživajte..

Za druge termine sporočim naknadno.

Zdaj pa nočko in se tipkamo!

Moja škratka:
Peter 28.08.2007
Ana 26.11.2010

(odgovor članu phelps)
Neposredna povezava do sporočila: 4546
11.8.2010 23:24:28   
pajac
nov2010 in november 2010 VSE najboljše za rojstni dan

user posted image

Moja škratka:
Peter 28.08.2007
Ana 26.11.2010

(odgovor članu pajac)
Neposredna povezava do sporočila: 4547
12.8.2010 7:15:19   
simonmojca
Jutro user posted image

kako smo danes, jaz bi še spala user posted image
no ena user posted image  za vas pa še jaz jo grem spit

user posted image

(odgovor članu pajac)
Neposredna povezava do sporočila: 4548
12.8.2010 7:23:55   
nadinne
Jutro.

Joj jaz pa še danes v službi user posted image  Jutri pa frej, sem si uredila bolniško user posted image  Bom v miru na pregledu, pa mi ni potem treba furjat v LJ...edino škoda, ker drugače bi lako prišla v Areno...se pa vidimo drug termin user posted image  Aha, zej pa vem zakaj bo vikend bolj deževen...en kup bab bo čvekalo user posted image  Ostale bomo pa mislile na vas user posted image

Škorpijonček, res kulste cotke, pa teniske so tud super...jaz sem tudi že gledala take male čeveljčke, pa se ne spomnim kje...tako da moram malo spet prešnofat trgovine...Stifelkönig praviš? No da vem kam zaviti user posted image  Pa v KIK za cotke tudi obvezno.

pajac, čestitke za cuker test...mene je že strah rezultatov user posted image

Otrdevanje trebuha...kako pa to zgleda? Oziroma kako to občutiš? Meni se nič ne zdi da mi kaj otrdeva...trebuh je mehek približno ves čas enako...dobim pa kake 2x na dan blage krče, podobno kot bi se pripravljala na menstro, včasih čutim "bolečino" v desni stegenj...ampak popusti po kaki minuti. Moram jutri g vprašat.

Kaj se mi je včeraj zgodilo v službi...ena sodelavka me naravnost vpraša kako to da sem se tako zredila?! Jo čudno pogledam in rečem da sem noseča...pa me zabuljeno pogleda nazaj in reče da to pa že ne, saj sploh nimam nosečniškega trebuha, da tak čist drugač izgleda...da je moj od debelosti! Halo?! Mislim kako so nekateri neolikani in neuvidevni. Mi je pritisk dvignila user posted image  Pa sploh se nisem nič zredila...niti pol kile! Uf še sedaj sem jezna ko pomislim na to avšo. No tolk o mojem "trebuščku" user posted image

Joj sedaj moram pa kar pograbit za delo...moram danes vse podelat, ker me jutri ni, ko je zadnji rok da je vse narejeno user posted image  Se mi že rola user posted image

(odgovor članu pajac)
Neposredna povezava do sporočila: 4549
12.8.2010 7:58:18   
emibu
http://www.mojalbum.com/emibu/zenska-oblacila

Link z oblačili če vas zanima mi pišite na ZS v mapi so tudi nosečniške hlače Lavie!
Prodam pa tudi dva modrčka za dojilje znamke lisca doijilasem samo 14 dni tako da sta praktično nova izgledata pa tako http://www.lisca.com/index.php?page=nedrcek-za-dojece-mamice-fortuna-2&lang=si_SI&local=si v modri in roza barvi
prilagam pa še link z otroškimi oblekicami 1 eur po komadu
http://www.mojalbum.com/emibu/oblekice-za-novorojencka

(odgovor članu nadinne)
Neposredna povezava do sporočila: 4550
Stran:   <<   < Prejšnja stran  180 181 [182] 183 184   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  180 181 [182] 183 184   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Tako je videti porodnica po 36 urah rojevanja
Ko popusti adrenalin, ki ga je bilo telo polno ob rojevanju, postane telo težko, utrujenost gromozanska, v rokah pa drži...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?