|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  10 11 [12] 13 14   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Nismo še obupale kljub 40+ III. del
11.8.2010 7:15:44   
mausikaa
dobro jutro,

evo eni že služimo za pasje in mačje briketke user posted image

naslednji UZ v soboto, endometrij je lep, folikli pa še "drobižek" točnega števila ne vem, je atej rekel da jih je nekaj malega user posted image   tko da nadaljujem z špikanjem

evo še ena misel za današnji dan, da bomo lažje razmišljale pozitivno

Svetle, vesele in srečne misli privlačijo k nam svetle, vesele in srečne stvari – skrbi jih odganjajo proč.

< Sporočilo je popravil mausikaa -- 11.8.2010 7:23:29 >

[img]http://lb1f.lilypie.com/hVkrp2.png[/img]

(odgovor članu mausikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 276
11.8.2010 7:18:18   
hermy1
IZVIRNO SPOROČILO: mausikaa

naslednju UZ v soboto, endometrij je lep, folikli pa še "drobižek" točnega števila ne vem, je atej rekel da jih je nekaj malega user posted image   tko da nadaljujem z špikanjem

Svetle, vesele in srečne misli privlačijo k nam svetle, vesele in srečne stvari – skrbi jih odganjajo proč.

Mausi, kaj te je ata tko inspiriral user posted image ???

Super za endometrij, folikli še zrastejo...pridno špikanje dalje.

(odgovor članu mausikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 277
11.8.2010 7:19:41   
mausikaa
o Hermica naša, a ne moreš spat?

evo zajtrk

user posted image

(odgovor članu hermy1)
Neposredna povezava do sporočila: 278
11.8.2010 7:21:34   
hermy1
Lahko bi, lahko...pa sem mojga pospremila na delo...eden pa mora delat...saj veš briketi, pa to...
Nič ne skrbi, se še po postelji valjam!!!

(odgovor članu mausikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 279
11.8.2010 7:21:54   
mausikaa
IZVIRNO SPOROČILO: hermy1

Mausi, kaj te je ata tko inspiriral user posted image ???

Super za endometrij, folikli še zrastejo...pridno špikanje dalje.

user posted image   ma atej je bil danes dobre volje,
z inspiracijo je pa tkole: zadala sem si da bom vsak dan poiskala eno lepo, pozitivno misel in si jo ponavaljala čez dan...bomo videli kolk bo pomagalo

kako si kaj ti Hermica naša? kako mala dama? že najavlja odpoved apartmaja?

(odgovor članu hermy1)
Neposredna povezava do sporočila: 280
11.8.2010 7:22:27   
hermy1

evo zajtrk

user posted image

TO se mi pa ne je več...vsak dan to user posted image !

(odgovor članu mausikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 281
11.8.2010 7:26:17   
mausikaa

evo zajtrk

user posted image

TO se mi pa ne je več...vsak dan to user posted image !

bi rajši tole?

user posted image

(odgovor članu hermy1)
Neposredna povezava do sporočila: 282
11.8.2010 7:27:49   
hermy1
Naša dama pridno brculji...očitno ji all inclusive apartma čisto ustreza. Smo bili snočkaj še pridni = user posted image user posted image , pa je očitno nič ne gane user posted image . Bomo še malo potrpeli...so pa že prišli sms in klici, kako da sva...sem včeraj ogromno meilov poslala s svojimi slikicami bušija in obvestilom, da nič ne dogaja...bo treba to vsake nekaj dni ponavljat, da mam pol mir user posted image .

(odgovor članu mausikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 283
11.8.2010 7:29:20   
hermy1

bi rajši tole?

user posted image

A se že na daleč vidi, da sem nekaj požrešna zadnje dni user posted image ?!

(odgovor članu mausikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 284
11.8.2010 7:30:02   
hermy1
Mam pa tako dobro kavico poleg sebe...da za zajtrk še ni prostora user posted image !!!

(odgovor članu hermy1)
Neposredna povezava do sporočila: 285
11.8.2010 7:34:46   
mausikaa

Naša dama pridno brculji...očitno ji all inclusive apartma čisto ustreza. Smo bili snočkaj še pridni = user posted image user posted image , pa je očitno nič ne gane user posted image . Bomo še malo potrpeli...so pa že prišli sms in klici, kako da sva...sem včeraj ogromno meilov poslala s svojimi slikicami bušija in obvestilom, da nič ne dogaja...bo treba to vsake nekaj dni ponavljat, da mam pol mir user posted image .

o pridni, pridni, mi smo zaspali kot klade user posted image  

a ni hecno kako so na koncu drugi skoraj bolj nestrpni kdaj bo kot pa ti ki čakaš in čakaš in čakaš?
tko da ti uživaj in božaj buhija...

(odgovor članu hermy1)
Neposredna povezava do sporočila: 286
11.8.2010 7:49:20   
hermy1

a ni hecno kako so na koncu drugi skoraj bolj nestrpni kdaj bo kot pa ti ki čakaš in čakaš in čakaš?
tko da ti uživaj in božaj buhija...

Sej, ker vem, da so iskreni in se res veselijo z menoj, jim odpustim in jih z veseljem obveščam,... dobim tud jest nazaj taka pozitivna sporočila, ki mi polepšajo dan...s čist ta pravimi firbci je pa mal težje user posted image !!

Se mi zdi, da sem se kar sprijaznila s čakanjem...saj mam še za vsak dan kakšna nedokončana dela...tko, da ni frke!!

Mogoče pa čaka na 20.8....takrat bo 19.let, kar je umrl moj mož...to bi bila moja mati spet nesrečna...že moj dragi nečak se je rodil na isti dan...zdej pa še tamala user posted image user posted image user posted image ??? Men bi blo pa toplo pri srcu...

(odgovor članu mausikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 287
11.8.2010 8:24:53   
zarja1
Dobro jutro srčice moje....

malo se moram šlepat, kje bi jaz vse zmogla brez vas....

Gigi prognostičarka naša......aaaaaa Tanji je šel čep........user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Gigi še zdaj se smejim temu...me je pa PMS tokrat tolk zadel, da sem mužiča skor v žlici vode utopila user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image A si šla gledat tekmo? Moj je celo karte raztalal in gledal raje doma z mano - pomoje mu je žal kolk ma las na glavi...user posted image

Fidi vidim, da gre na boljše. Super!!!!!
Mismis a čez osem dni spet na morčka? Fauššššššš. Uživaj srce maximalno!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Mausika kako napreduje kuhinja? Bo padla kakšna slikca?
Miklca itak samo čofota te dni..user posted image

Kaj pa počneta Lanici, pa Sonya, pa Neodkrita, pa Grethy, pa Kruce........

< Sporočilo je popravil zarja1 -- 11.8.2010 8:27:12 >

Horny Teddy

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 288
11.8.2010 8:26:55   
zarja1
naslednji UZ v soboto, endometrij je lep, folikli pa še "drobižek" točnega števila ne vem, je atej rekel da jih je nekaj malega user posted image   tko da nadaljujem z špikanjem

super Mausi......user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu mausikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 289
11.8.2010 8:29:32   
zarja1
Alpog odklopi na morju kolk se da, potem pa v iskanje. Vedno se nekaj najde. Držim pesti, da čimprej.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu alpog)
Neposredna povezava do sporočila: 290
11.8.2010 8:37:24   
mausikaa

Mogoče pa čaka na 20.8....takrat bo 19.let, kar je umrl moj mož...to bi bila moja mati spet nesrečna...že moj dragi nečak se je rodil na isti dan...zdej pa še tamala user posted image user posted image user posted image ??? Men bi blo pa toplo pri srcu...

lepo je to prebrati - mislim tisti del, da ti bi bilo toplo pri srcu...

(odgovor članu hermy1)
Neposredna povezava do sporočila: 291
11.8.2010 8:39:23   
mausikaa
IZVIRNO SPOROČILO: zarja1

Mausika kako napreduje kuhinja? Bo padla kakšna slikca?

ma trenutno rajši ne, je čista katastrofa...brez tal, stene polčene, itd.
danes baje pride polagat ploščice, potem pa naprej...ko bo končana pa nalimam...

kako se kaj ti počutiš? glej da se čuvaš!

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 292
11.8.2010 9:38:50   
gigi1
Jutrčka user posted image

Mausika počasi se daleč pride user posted image . Jaz imam skoz občutek, da če folikli bolj počasi rasejo, bolj so kvalitetni user posted image  user posted image  user posted image . Če je atej rekel, da jih nekaj je..je to že dober znak. Če bi bil samo eden ali dva bi ti rekel, da si slabo reagirala. Torej je vse tako, kot mora bit user posted image user posted image  user posted image  user posted image

Tamalu sem res čutila nekaj včeraj. Upam, da tale čep res pomeni, da je prišel čas za it v Rim user posted image  user posted image  user posted image

Hermy upam, da nisem samo 50%, da bo moj filling kar 100% user posted image .
Prijateljica je bila čez rok in si je privoščila petelinji zajtrk, šla peš v 4 štuk, pa za kosilo pojedla 2 dunajca in spila 2 bambusa in šla rodit user posted image . Mogoče ti ta recept kaj pomaga user posted image

Zarček a veš kako se skoraj 100kilskega dedca utopi v žlici vode? Utopija user posted image  user posted image  user posted image
Moj je šel včeraj na tekmo (jaz sem se pa grizla sama doma), grem na fuzbal user posted image
Pobožaj bušija še  zame user posted image

Fidika kako si mi danes? Upam, da boš spet kaj zgovorna in da ne boš imela preveč dela user posted image

Miša jutrčka user posted image

Lupčke vsem

< Sporočilo je popravil gigi1 -- 11.8.2010 9:40:05 >

Nikoli ne dobiš želje, ne da bi dobil tudi moč, da jo uresničiš.
Vendar moraš vseeno kaj narediti za to.

(odgovor članu mausikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 293
11.8.2010 9:44:08   
mismis
Jutro, tudi danes bom bolj kt ne na bizi, imam v rokovniku že dva sestanka.

Uglavnom sporočam, da je Tamalu zaenkrat še OK, nima še nobenih popadkov, je pa šla sedaj še do doktročka, da pogleda, če je kaj odprta.

Evo Tamalu, jaz mislim nate in navijam user posted image user posted image user posted image

Zarja, nič šlepanja, kavčat in otroške knjige brati user posted image

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 294
11.8.2010 9:48:05   
gigi1
IZVIRNO SPOROČILO: mismis

Uglavnom sporočam, da je Tamalu zaenkrat še OK, nima še nobenih popadkov, je pa šla sedaj še do doktročka, da pogleda, če je kaj odprta.

Evo Tamalu, jaz mislim nate in navijam user posted image user posted image user posted image

Go Tamalu gooooo!!!!!! user posted image user posted image user posted image

Miša naj bodo sestanki uspešni user posted image

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 295
11.8.2010 11:24:02   
Roži_

IZVIRNO SPOROČILO: gigi1

IZVIRNO SPOROČILO: mismis

Go Tamalu gooooo!!!!!! user posted image user posted image user posted image

Miša naj bodo sestanki uspešni user posted image

Oooo tooo mi diši na porooooduser posted image , Tanja dihamo vsi s tebojuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sinček nama je polepšal življenje(2011) in drugi/a se nama bo kmali pridružil/a(2015)

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 296
11.8.2010 11:28:09   
Roži_
Zarja, bejž počivat, kaj delaš za računalnikomuser posted image user posted image
Mismis, berem, da greš na dopustek, lepo, kam pa greste?user posted image
Žižek, kako si mi ti, je kaj novega pri tebi?Kako ste se odločili za hiško?
Loremi, kako si mi ti kaj?
Kruce, a so breskvice že zrastle?user posted image
Ostale, upam da ste OK!!! Lepo vas vse pozdravljamuser posted image

Sinček nama je polepšal življenje(2011) in drugi/a se nama bo kmali pridružil/a(2015)

(odgovor članu Roži_)
Neposredna povezava do sporočila: 297
11.8.2010 11:48:01   
Tanja_Jes

Evo mene user posted image

Nič ne bomo še dihal user posted image

V glavnem sem se ornk pogovorila z dohtarčkom, ker me je kr mal strah, kaj je zdej to da noče ven...In mi je rekel da ima glavico malo bolj proti luftu obrnjeno in da premalo pritiska na maternični vrat in zato tudi nisem nič odprta (oziroma samo za prst)...ni pa nič narobe, še zmerej se ji dobro godi v trebuhu. Čepek se pa še ni v celoti odluščil. Rekel je da bova še do petka počakala, če bo kaj,  poj bova pa vidla kako naprej...Mah, samo da je vse v redu z user posted image .

Jutri je nov dan, pa če ustaneš al pa ne!

(odgovor članu Roži_)
Neposredna povezava do sporočila: 298
11.8.2010 11:56:43   
gigi1
Tanjči hmmm  zgleda me je filling čist pustil na cedilu user posted image . Važno, da je s pupiko vse OK user posted image

Roži nič ni s hiško (zaenkrat) lastnikom je nakup druge nepremičnine padel v vodo in so se odločili, da trenutno ne bodo prodajali. Kako si mi ti?

(odgovor članu Tanja_Jes)
Neposredna povezava do sporočila: 299
11.8.2010 13:08:27   
Tanja_Jes

dobro jutro,

evo eni že služimo za pasje in mačje briketke user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   naj le rastejo folikli...pa glej da kakšno pivo pade tut vmes user posted image lahko tudi med delovnim časom, ti dovolimuser posted image user posted image

A služiš za brikete, tko kokr je Fida včerej...

Sej res...kje pa je Fidolina dons user posted image zgleda da je včerej preveč zabušavala user posted image user posted image user posted image user posted image

Loremi
....a je z glavo kej boljš?

Roži....pa kje si ti? A si na polno zaposlena?! A greš kej na morčka ? user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

oooo Gigi.... fouš, fouš...jest bi šla tut na fuzbal, da si mal duška dam, tulim, zmerjam in preklinjam user posted image

Zarči...cmoka obema user posted image user posted image

Mismis...aaa dons pa mal delaš, a? Le počasi...šparaj energijo za dopust user posted image

Hermy...a ti si pa še kr požrešna...user posted image user posted image jest sem pa shujšala user posted image (včerej so se mi jedle filane paprike, pa jih ni ne tašča ne mami delala user posted image )

Tanja vas user posted image

Jutri je nov dan, pa če ustaneš al pa ne!

(odgovor članu mausikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 300
Stran:   <<   < Prejšnja stran  10 11 [12] 13 14   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  10 11 [12] 13 14   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?