mml
|
Dan, tako prijetno dežuje, da se mi nič ne da... ...pa še konec meseca je, kar pri nas poleti pomeni, da gre polovica ljudi na dopust, druga polovica se pa vrača, nekaj "nesrečnikov" nas pa še kar vztraja... ...se pa zavedam, da bo počasi konec tega luksuza, ko bom lahko poleti (ko je dosti manj stresno) lepo v službi, po tem ko se začne normalna norija pa na dopustu... ...v nasprotju z Manco, ki se zeloooooooo veseli, da gre naslednje leto v šolo, se jaz tega tako zelo ne veselim, ker bo logistika dosti težja... ac upam, da bo imela Maja čim manj težav s kožo oziroma, da čim prej pogruntate kaj ji škodi... Kar pa kreganja tiče...mislim, da je to med mamami in hčerkami čisto normalno lonja pa saj nisem Matica nič maltretirala.... samo meni se zdi, da je boljše, da ga že malo naprej pripraviš, kaj ga čaka, ko bo šel k zdravniku ali zobozdravniku. Kar se pa Pujse Pepe tiče, se je pa sam spomnil na risinko, kjer so pri zobozdravniku, jaz iskreno povedano, sploh nisem vedela, da obstaja . Sicer jima pa jaz vedno pove, če gremo k zdravniku, da jima bodo vzeli kri ali ju cepli, če je tako v načrtu... Taja Nagaja te čisto razumem, da imaš B&B v vrtcu, ker sicer ni možno ničesar narediti. Tako da upam, da ti je tole vreme na roko za ustvarjanje z blagom . Sem pa včeraj ves dan mislila nate, ker sem kuhala stročji fižol... njami . Kar se tvojih vprašanje teče: srečanje popoldan: ZA (povejte samo kateri dan in kje... meni je načeloma vseeno, avgusta ne morem 13. in 23., ker delam do 20...) lutkovno gledališče/mini teater: ZA (načeloma vseeno, samo ne vem, če v mini teatru je abonma ali so samo posamezne predstave... jaz bi vsekakor nekaj, kjer je abonam, ker se poznam in na posamenzne predstave prav gotovo ne bomo šli... Bi pa letos hodila z obem, ker mislim ,da bo Matic tudi zdržal, ker tako ali tako počne vse kar počne Manca ) večerja in čvek: ZA (nekaj kg je sicer še ostalo, ampak se trenutno z njimi ne ukvarjam intenzivno, jih poskušam ignorirat in upam, da se bodo same naveličale in šle stran ) vikend: ZA (samo me skrbi, da smo preveč različni, da bi nam v resnici uspelo, čeprav bi bilo pa super... Avgusta smo doma, septembra smo pa od 9. do 26. na dopustu... po tem pa spet doma...) izabela: upam, da ti uspe dobiti vrtec tudi za Aljošo... ti pa verjamem, da te takšne reči razjezijo....grrrrr... No tole sem začela pisati pred 10... zdaj je pa že malo čez 15...skratka čas za ugasnit računalnik in se spokat domov... Lep vikend