|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  179 180 [181] 182 183   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: novembrke 2010
10.8.2010 22:08:02   
škorpijonček_
Sunday...obleka je kar ena taka dolga...hipi varianta...iz Esprita. Jst upam, da še zdrži tele tri tedne, mam še dva centi v dobrem, če bo šlo pa preveč gor, bomo pa zadnje dneve kupovali kaj drugega...upam, da ne bo treba. Moj bo pa tud kar v lanu, sva vsem rekla, da naj ne hodijo ne vem kako elegantni, ker najina želja sprva je bila poroka v pumparcah in gojzerjih user posted image , placu primerno. Prstane končno zbrala, so mi tko všeč, da bom tud pol ko bo tatoo še kar nosila.

Cotke...jst mam številke razporejene in sicer tako, da recimo več kot 5 bodijev za eno cifro nimam...pol malo večje od 74 dalje, ki pa bodo že za malo dlje časa, pa še kakšnega za rezervo zraven.

Mene pa zdle pobč tako buta. Pomoje je vesel, ker ve, da je danes dobil take nobel Adidas čeveljčke...joj, ko bi znala jst tule gor sliko obest, da bi lahko delila to veselje, pa mi še ni uspelo nagruntat kako se da slika gor user posted image , pa drugače prav noben teleban za računalnik nisem.

Drugače pa me je danes prvič neki čudno levo spodaj zagrabilo. Me je kr strah ratalo, taka čudna bolečina, sam verjetno je to kakšno širjenje maternice, kot ste ene že razlagale, jst pa sem na konc novembra in vam sledim po teh občutkih. No, važn da je sedaj ok...pa očitn bo kmalu nastopil čas, ko se bo treba vsaj za pol ure uležt in dat par stvari na stran in noge v luft...sam ko ne morem jst touser posted image . Še tri mesce in 12 dni, pa bi naše dete moralo pokukat ven...jej, kak je to hitr.

Nč nosečke, lep večer še naprej pa mirno in čimbolj prespano noč vam želim!

(odgovor članu emma83)
Neposredna povezava do sporočila: 4501
10.8.2010 22:12:25   
simonmojca
petek 13.08:  phelps, škorpijonček_, novembrska, november2010, library, daya, lottyka, renesme**, coach, simonmojca

sobota 14.08:  škorpijonček_, november2010, simonmojca

petek 20.08:   nedinne, phelps, kapasanta, škorpijonček_, november2010, simonmojca

sobota 20.08:  nedinne, škorpijonček_, november2010, simonmojca,

petek 27.08:  nedinne, zori82, phelps, škorpijonček_, nov2010, november2010, renesme**,

sobota 28.08:  nedinne, zori82, škorpijonček_, nov2010, november2010,

petek 03.09:  nedinne, zori82, phelps, kapasanta, škorpijonček_, nov2010, november2010, daya, renesme**, simonmojca

sobota 04.09:  nedinne, zori82, kapasanta, škorpijonček_, nov2010, november2010, daya, simonmojca

kdaj ste razpoložene pa NE vem za:
urša08, d0aisy, pajac, majchi, valentina85, ljubljana

pa še slika iz rač. user posted image

user posted image

(odgovor članu simonmojca)
Neposredna povezava do sporočila: 4502
10.8.2010 22:18:27   
simonmojca
sem čisto pozabila

LAHKO NOČ in sladke sanje in čim bolj prijetno spanje user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4503
10.8.2010 22:20:31   
november2010
simonmojca: carica user posted image user posted image

no, sam da povem, da sva nabavila voziček in sicer cam cortina tris, v kompletu dobiš ni da ni, vodljiv ful, pa po makadamu sem ga tud že sprobala (me je skrbel zarad koles) in je super. Zadovoljna zelo, upam da bo služil.user posted image

Zdaj pa spat, je bil dolg dan, pa še zjutraj moram bit že ob 7 pri G za cukr test :)

Nočko

Neposredna povezava do sporočila: 4504
11.8.2010 7:36:33   
simonmojca
jutro user posted image

danes sem pa malo pozna user posted image  (sem se ob 6.30h zbudla-ob tej uri ponavadi že v avtu sedim user posted image )
joj sem se dobro naspala - upam, da ste ve tudi user posted image

Ena user posted image za vas, jaz jo že pijem user posted image

user posted image

grem delat

(odgovor članu november2010)
Neposredna povezava do sporočila: 4505
11.8.2010 8:09:51   
aleunam
Mmmmmm, kava. Jaz jo bom če par minut.
Simonmojca, pravi frik glede srečanja. user posted image user posted image  Upam, da se zmenite. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4506
11.8.2010 8:25:44   
aleunam
IZVIRNO SPOROČILO: škorpijonček_
joj, ko bi znala jst tule gor sliko obest, da bi lahko delila to veselje, pa mi še ni uspelo nagruntat kako se da slika gor user posted image

LEPLJENJE SLIKIC user posted image :

Ko imaš enkrat slikico shranjeno na svojem računalniku, je zelo preprosto.
- greš na www.shrani.si 
- klikneš prebrskaj, označiš željeno sliko in v redu
- klikneš dodatne možnosti in označiš željeno velikost in obkljukaš
shrani
- kopiraj drugi link in klikni DOVOLI DOSTOP

user posted image

Pa da vidimo adidaske. Kakšno velikost si vzela?

(odgovor članu škorpijonček_)
Neposredna povezava do sporočila: 4507
11.8.2010 9:16:54   
škorpijonček_
Alenaum 100x hvala...sem vedla, da ste o tem že nekaj pisale, pa bi morala full na dolgo iskati. Popoldne sprobam, ker sem v službi, pa nimam slikce zraven, če bo šlo, pa še kaj dodam user posted image , mam še kaj posrečenega, pa poslikam in prilepim. Sicer sem zjutraj nek album za foro ustvarila in dala eno slikco noter, pa ne vem, če vidte. Sem dala sam lokacijo, kje se ženim. Če pa bo delalo, pa še dodam par fotk. Vzela sem 19 cifro, to so še uni kao copatki, pa zadnjič je že moj Allstarke tud kupil, jej kok so cartkani taki mali čeveljci. Jst sem pa itak Adidas freak, pa bo mali tud ˝trpel˝ na ta račun user posted image .

Železo začela piti, sej ni tok švoh, strah me je samo, da me bo res zaprlo. Rekla mi je še, da naj pijem z 100% pomarančnim sokom, da se absorbira. Hja, pa smo tud to nabavli.

Simonmojčica user posted image , ti si me pa kr povsod dala user posted image ...faca. Sej pravim, ko boste točno določile datum, sporočim, upam pa, da bo šlo. Itak sem skoz na netu, da lahko čekiram kdaj in kje.

A mislite, da bom v treh tednih full velik dobila okol trebuha...upam, da še oblekca zdrži, če ne bom tistih 15 minut vdihnila noter in držala luft, sam da bo še ok user posted image . Pol se pa preoblečem in mije vseeno, sam da se ma pobč fajn...zadnje čase je kar fejst aktiven.

Nč, gremo še enmal delat, spremljam vas pa itak skoz, pa še kaj napišem.

(odgovor članu aleunam)
Neposredna povezava do sporočila: 4508
11.8.2010 11:06:01   
daya
Živjo!

Jaz sem tudi zelo za to da se dobimo kje v BTC ju v petek, ker je tam lažje parkirat, pa še brezplačno je, če ima pa katera še kakšne opravke, kot jaz npr, bom pa še to izkoristila takrat user posted image

Drugače so se meni začele ful kilce nabirat, je pa res da mi paše ful "nezdrava" hrana, ker bi jedla same sladkarije pa packarije user posted image potem pa nič čudnega da kg letijo gor.

Še vedno me zelo boli križ, drugače pa nič posebnega, v trebuhu me tudi občasno kaj boli, še posebej če sem preutrujena ali pa želim kaj preveč narest user posted image

No lepo bodite.

lp,

Daya

Neposredna povezava do sporočila: 4509
11.8.2010 11:06:32   
aleunam
Škorpijonček, vidimo tvoje slike. Ful lep user posted image !

Kar se velikosti trebuha tiče, se meni na pogled zdi, da mi je v zadnjih 2-3 tednih kar precej zrasel. Ampak ne sekiraj se prehitro, saj veš da je pri vsaki drugače. Jaz na tvojem mestu še ne bi nabavljala nove, sploh ker praviš, da jo lahko v zadnjih dneh kupiš. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4510
11.8.2010 11:56:03   
nadinne
Čau.

Evo mene spet v službi...preživela cuker test...mi je bilo slabo ko sem popila tisto sladkobo. No važno da je zaenkrat za mano. V petek pa redni pregled in da vidimo rezultate testauser posted image

škorpijonček...lepe fotke ja...sploh panorama je znana in super user posted image

Sem zadnjič rekla, da se mi zdi da beba manj miga...no danes ko zjutraj nisem šla v službo je bila zelo aktivna...do 10h sem jo čutila že najamnj 6x. Sedaj ko sem pa v službi pa spet zatišje...ne vem a beba čuti napetost in stres in mi da mir? user posted image  Ker med vikendom je vedno več gibov, med tednom ko pa sem v službi pa skoraj nič, razen zvečer ko se uležem in umirim. Kdo bi vedel? user posted image

Sedaj pa laufam na malico...komaj prišla v službo pa že pavza user posted image  Ampak kaj ko sem lačna kot volk!

Se še kaj oglasim...

(odgovor članu aleunam)
Neposredna povezava do sporočila: 4511
11.8.2010 11:59:35   
D0aisy
Maa2010-čestitke za zaroko! Sem se spomnila, kako je mene lani moj sredi Grškega morja zaprosil za roko. Občutki so bili fenomenalni, nabiti s čustvi. Poroka ni bila polovico toliko romantična kakor zaroka.
Daya- jaz imam podobne probleme, križ me boli in trebuh če sem preveč aktivna.

Srečanje- jaz bi najraje videla, da ustanovimo še eno skupino v MB ali v CE, da nam štajerkam ne bo potrebno predaleč.
Sicer pa, če ne gre drugače pa tudi v Lj pridem. Najlažje v soboto 28.8, ali pa še naslednjo soboto. Je mogoče, še katera za štajersko varianto?

(odgovor članu aleunam)
Neposredna povezava do sporočila: 4512
11.8.2010 12:31:06   
škorpijonček_
Alenaum, nadinne...thanks...zdaj vem kako je s slikcam in bom verjetn kar v album popoldne dala, bo lažje. Te sem dala za pokušino, da vidim, če sploh dela. Mam spet neki novga za tamalga, dobla tak poceni, da sem kr nabavla, pa bo frajer že to zimo user posted image , poslikam potem in dam zraven.

Za oblekco bom itak počakala, pa v zadnjem tednu nabavla, če bo potrebno...pa upam, da še ne.

A še ktero podplati bolijo zjutraj ko vstane iz postelje? Jst rabim ene dve minuti, pol je pa ok. Pa mogoče kdaj križ in trtico čutm, sam ni sile. Joj, res upam, da bo čimmanj problemov do konca.

Srečanje...ja, če bo tud v naših koncih, še tud jst raje vidim. Je pa res hudič, ko ni fer pol do ostalih, ki morajo v tem primeru tud one od daleč pridet. No, jst če bom lahk, se tud do Lj prpeljem, sej so kakšni opravki.

(odgovor članu D0aisy)
Neposredna povezava do sporočila: 4513
11.8.2010 13:09:08   
phelps
Dam pupe!

Bravo simonmojca, si se potrudila . Torej je za petek že kaj konkretno rečeno?

Cotke, fino, da ste se malo razpisale o številkah (jaz imam trenutno le par kosov), bo treba v nabavo, če ne bom nič dobila. Torej št. 50 minimalno oz. nič, če bo dete večje...

Danes sem jaz bolj tako tako, mi trebuh ful otrdeva . Sva z očetom ful zgodaj vstala in se odpeljala do mojega, kjer nekaj delata, jaz pa trenutno kuham... Včeraj sem šla s kolegico na večerjo in sem jedla tartufe z njoki, ponoči pa katastrofa od zgage. Bom nehala jamrat, par globokih vzdihov, da se trebuh omehča in mogoče danes malo več počitka

Bodite v cvetju!

Na svetu si, da gledaš sonce. Na svetu si, da greš za soncem. Na svetu si, da sam si sonce in da s sveta odganjaš - sence.

Neposredna povezava do sporočila: 4514
11.8.2010 13:21:16   
phelps
Pupe, sem pravkar prebrala, da je otrdevanje trebuha lahko res od prevelikega miganja tam notri (nekatere maternice so bolj občutljive). Malo potolaženauser posted image . In da ni nevarno, če je maternični vrat dobro zaprt, moj pa je.

< Sporočilo je popravil phelps -- 11.8.2010 13:22:04 >

Na svetu si, da gledaš sonce. Na svetu si, da greš za soncem. Na svetu si, da sam si sonce in da s sveta odganjaš - sence.

(odgovor članu phelps)
Neposredna povezava do sporočila: 4515
11.8.2010 13:27:07   
november2010
Daan :)

Moj spanec danes ponoči je bil obup od obupa, spet nč spala, če sem že slučajn kaj zaspala se je pa Lovro zbujal...
Pol sem pa še ob sedmih zjutraj že svojih 27 let nazdravla z dva deci sladkane vode :)))

Srečanje - a pol za ta petek drži al kako?

Brcike - moj drgač ful brca, sam po moje ima eno tako čudno lego, ker me bolj navznoter brca.... mislim, jaz čutim brce, sam če daš pa roko na trebuh se pa ne čutjo oz. minimalno.

No zdaj pa letim mal prečekirat kaj otroc počnejo, je bil danes Lovro po treh tednih za 4 urce v vrtcu, zdaj pa že tle po ulici nori gor in dol :) Pa še kuhat ni treba, me peljejo danes rojstnodnevno kosilo :))

Pozdravček

(odgovor članu phelps)
Neposredna povezava do sporočila: 4516
11.8.2010 13:33:43   
simonmojca
zdravo

srečanje za ta petek velja če se strinjate user posted image , jaz sem za
btc potem tudi velja user posted image  (pri koloseju)

uro boste pa mogle povedat

Neposredna povezava do sporočila: 4517
11.8.2010 13:47:24   
philadelphia
Vse najboljše november2010user posted image  
user posted image  user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4518
11.8.2010 13:50:30   
philadelphia
Pa seveda čestitke za zaroko Maa2010. Sem se čist raznežla. Ne vem kdaj bo moj mene kej zaročil user posted image .

(odgovor članu philadelphia)
Neposredna povezava do sporočila: 4519
11.8.2010 13:53:37   
november2010

IZVIRNO SPOROČILO: library

Vse najboljše november2010user posted image  
user posted image  user posted image

Hvala user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4520
11.8.2010 13:58:34   
simonmojca
Vse naj, naj

user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4521
11.8.2010 14:39:27   
nadinne
november2010 user posted image user posted image user posted image user posted image  Uživaj na kosilu!

Neposredna povezava do sporočila: 4522
11.8.2010 14:50:13   
kapesanta
kapesanta je na razpolago za srecanje po 28.08. Mogoce sem se zmotla pri tipkanju - ker bom vmes na morju.

l.p. Mateja

Rok 06.07.2006 in Sara 15.11.2010

Neposredna povezava do sporočila: 4523
11.8.2010 15:46:48   
lottyka
Dober dan vsem,

Evo mene iz 3D pregleda. Videli smo hrbet in pa vrh glave ter komolec čez obraz. Torej NIČ, mi tud računala pol ni nič. Tko da mami moja ni vidla svojega vnuka/injo in kako zgleda ultrazvok danes, kaj vse se lahko vidi. Je še vedno na nogah, glava je zgoraj, ima pa hrbet naslonjen na trebuh in vse ostalo lepo pospravljeno v notranjost user posted image . Me je dala tudi na bok in tam smo videli pol roko in komolec čez obraz, ga je skrival. Pa še spal je. No se noče pokazat, tko da ne bo nič. Za naslednji teden pravi da bo že kar velik in da verjetno spet ne bo nič, tako da sem se že kar sprijaznila, da ga pač ne bomo videli. Če bo že spol presenečenje, naj bo še vse ostalo user posted image . Sem pa mal žalostna, ker spet nisem prišla do ultrazvoka, da bi štel prstke, pa gledal kako ne vem zeha, se premika,... Ampak o.k. bo pa bolj zanimivo ko bo zunaj. Sem pa srečala novembersko user posted image .

simonmojca - super si se potrudila. BTC mi odgovarja, nasproti koloseja tud vredu, samo kje je to mišljeno?  V areni ali tam ko imajo gokarde? Jaz definitivno pridem. Ura meni odgovarja po 13h enkrat ko upam da bom že konec iz pregleda.

škorpijonček - jaz žal ne vidim tvojega albuma. Mogoče moram biti tvoja prijateljica ampak ne vem zakaj mi noče poslati vabila za prijateljstvo. A mi lahko ti pošlješ prošnjo za prijateljstvo in še ostale lahko user posted image . Vem da sem že pošiljala to ampak ne vem zakaj mi sedaj to ne dela.

velikost trebuha - se mi zdi da je vsakič ko grem mimo ogledala večji user posted image . Ampak za 4 cm v 3 tednih pa mislim da ne bi smel  zrasti. Tako da počakaj z nakupom druge obleke do zadnjega.

spanec - mene kar daje spet zadnje dni, danes mislim da sem šla 5x na wc in ene 2 odaji ponoči na Tv pogledala. Sploh se ne morem naštimat, da mi ne bi pritiskalo na mehur, pol pa zaspat ne morem, kar budna ratam. Da o medenici in trtici ne govorim.

VSE NAJBOLJŠE noveber2010 user posted image

Hvala za vse nasvete okoli številk. Upam da kmalu pride več zimske robe in bom kar osnovo v obeh št. kupla.

Evo, zdej grem pa mal ležat, pol pa na en sprehod ko se mal shladi. Uživajte v tem lepem dnevu, tiste ki delate naj vam kar najhitreje mine.

Neposredna povezava do sporočila: 4524
11.8.2010 16:34:48   
Soncchhek
hojla !

evo mene.....joj danes me hrbtenica ubija....pospravljala, kuhala kosilo...pa me vedno bolj boli...no sedaj je boljše ko malo sedim...

nadinne, cuker dieta.....ja imela naj bi 5-6 obrokov na dan...v razmaku treh ur...se pravi da je med obroki najmanj 3 ure časa ko nič ne poješ.....jaz se držim za zajtrk....včasih je med zajtrkom+ kosilom le toliko časa....da vmes nimam malice...ali pa vzamem samo kakšen košček sadja....
potem med kosilom+ pop. malico+ večerjo...se držim, da je 3 ure med obroki.......in zadnji mesec imam še nekje ob 22h en obrok.....samo kakšen košček sadja, ker sem takrat pač zvečer spet lačna.....Če hočeš imet urejen sladkor....nujno 3 ure med obroki pavze....
Problem pri tebi je res, ker ne smeš ful sadja...zelenjave....jaz imam na srečo te težave le spomladi zaradi navzkrižne alergije..
drugače pa mi je ta cuker dieta super.....res se naučiš discipline pri hrani....in jaz jem resnično raznoliko....nikakor enolično.... tudi klasične stvari ( zrezki v omaki, polnjena paprika, golaž....ipd......) se dajo pripravit tako da gre ok s cukrčkom ipd...
Meni ne dela problem hrana, ki jo jem...sploh ne....včasih je pa res da težko zdržim 3 ure vmes med obroki ( pop. malica in večerja....to me muči)...in sem lačna prej...pač tudi jem prej...recimo na 2 uri...ampak ker imam ful urejen sladkor...si to lahko privoščim....če mi bo začel poskakovat.....se bom strogo držala vedno vsega....zdaj si pač prirejam.
tehtanje hrane......ja na začetku sem si da sem dobila en občutek koliko česa....potem sem si pa rekla da jem po občutku ( kruha recimo nikoli ne pojem toliko kot je predpisano....ker pač pojem že po naravi manj....ipd)....in je ok. ne tehtam več stvari...kot sem rekla...če mi bo pa cuker poskakoval...pa spet bom..zaenkrat jem bolj po občutku kot pa po predpisanih tehtanjih.

november2010 vse najboljšeeeeeeeeeeeeee!!!

no pa lepo čvekajte na teh srečanjih !
LP

< Sporočilo je popravil Soncchhek -- 11.8.2010 16:35:13 >

(odgovor članu nadinne)
Neposredna povezava do sporočila: 4525
Stran:   <<   < Prejšnja stran  179 180 [181] 182 183   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  179 180 [181] 182 183   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To je 20 najhujših bolečin. Je porod med n...
Strokovnjaki britanske Nacionalne zdravstvene službe so naredili seznam najbolj bolečih stanj, ki jih človek lahko doživ...
Punčka ali fantek: trije testi za ugotavlj...
Vas zanima, kaj nosite pod srcem? Ali že veste in bi radi preverili, če deluje? Ugotovite spol otroka v trebuščku so pom...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?