lottyka
|
Dobro jutro, Najprej maa ČESTITAM!!! Joj kok je to lepo , a nam boš zgodbico zaupala, kako se je postopil tega? ja ja saj vem firbec ampak take zgodbe so tok lepe za poslušat-brat. Jaz se vedno kar topim zraven. število brc - moj/a beba je bolj med mirnimi. ne vem če bi med 9h in 17h naštela 10 brc. Ko imam noči brez spanca vidim da brca tudi ponoči ampak čez dan pa je pa še bolj mir. Saj nekaj brc je, ampak 10 jih pomoje ni. Hmm mogoče bi mogla prav križce delat kolikokrat me brca , da ne bo pol panika če jih ne bo 10, če bom mogla kdaj štet. Oblika trebuha se pri meni še nič ne spreminja, se vidi brcanje ampak oblika je skoz ista. Mogoče pride to kasneje al pa jaz tega ne bom mela. Sem slišala da naj bi prav videl npr. roko kako potuje po trebuhu, ko jo premika, upam da bom kdaj to videla, bo prav zanimivo. Je pa najbolj aktiven/na ko se vležem za spat in pa zjutraj ko se zbudim. takrat pa je velikokrat akcija. Upam da ne drži za vse kot je renesme rekla da ritem iz trebuha ostane po rojstvu, ker imam občutek da je tale najina beba bolj nočna sedaj. Največje brce so vedno ko sem v postelji . srečanje - Meni zaenkrat oba datuma odgovarjata. Če bo ta petek pridem sigurno, če bo ura po mojem pregledu. bucka - super za voziček, je prav lep. Lupinica pa je bila sploh poceni. No saj midva bova lupinico tud dobila ceneje, ker ima BC akcijo, pri Muri dobiš na Maxi Cosi Cabriofix lupinico 50% ceneje, tako da naju bo prišla samo 80 EUR . Če nama bo uspelo do konec meseca pridet vplačat, no če bo mojmu uspelo najti čas. sobica - No pri nama svoje sobice še nima, je še v bodoči izdelavi in bo še kakšno leto do dve se delala , mi je pa všeč ideja da v spalnici narediš potem kotiček za bebico. Pri nama bo ena stena tud samo od bebice, posteljica, previjalna in mogoče bi res lahko tam po steni nalepila kakšne te otroške nalepkice. Meni sploh ni padlo na pamet prej, zdej pa bolj ko premišljujem, bolj mi je ideja všeč. Hvala za tole idejo , malajka tvojih slikic pa žal ne najdem v albumu. naša beba - kok lepe spikce , čeprav se je skrival se lepo vidi. Komaj čakam na jutri, da se še jaz mal nagledam. nadinne - torta zgleda slastno, bi z veseljem en kos . Tale banjica mi zgleda pa prav vesoljsko ampak verjetno je pa res praktična. A to jo vsakič gor pa dol daješ al ostane kar skoz gor? No meni žal ne pride v poštev, ker imam samo tuš. aleksa - zelo lepi bodiji. Sploh superman mi je všeč. Vidim pa da si kupla kratke rokave, a to je treba tud kupit? Jaz sem mislila da čez zimo rabiš samo dolge ? Joj pogrešam materinsko šolo. Kok me bojo mel dost z vsemi vprašanji. dihanje - jaz po ravnem grem lahko kolikor treba, v klanec, stopnice pa se včasih za 1 štuk vmes kar ustavim da pridem do zraka. Ne razumem zakaj je gor težje ampak je. Evo, včeraj sem šla potem na sprehod po trgovinah in sem si kupla eno debelejšo črno-belo jopico v H&M in še eno tuniko z dolgimi rokavi , happy. Za bebiko pa ene hlačke-žabice na naramnice in 2 bela bodija, ter iz žameta belo kapico z ušeski. Mam pa eno vprašanje. št. 56 - A je to od višine 56 naprej al je to do višine 56. Torej ali je to za velikosti med 52-56cm ali 56-62cm ? Upam da je razumljivo. Te velikosti me bodo čist zmučile, stojim 5 minut pred žabicami in študiram kero velikost kupiti. Da ne govorim da sem šla nazaj ene 3x zamenjat velikosti med 56 in 62. Ker 2x zavihani rokavi meni zgledajo zelo grdo in bi se temu rada ognila, ne bi pa rada kupila vse premajhno . Tako da sem spet domov prinesla 56. Jaz mislim da bom res kupila samo najnujnejše za prve 3 tedne, al pa vse v eni in drugi velikosti, ker me tole res živcira, pol pa upam da bom lahko že kaj šla v nabavo in enostavno dokupla vse, ko bom vedla kok bo res velik. Mene skrbi, ker mi skoz grozijo z prezgodnjim porodom, da nakupim 62 pol pa se rodi prekmalu al pa manjši in se bo kar zgubil/a v cunjah. Ne vem, če se rodi npr. z 47 cm in ga oblačiš v obleke št. 62 , če se pa rodi z npr. 54 cm je pa št. 56 pomoje že mal majhna al kako? Da mi gre kdo dokupit ko sem v porodnišnici pa odpade, ker si ne predstavljam kaj bi potem dobila. Evo zdej vam je pomoje jasno zakaj moj ne mara z mano po trgovinah , kompliciram in se težko odločim. Pol pa cincam z enimi hlačkami v roki 10 minut . Uff sem zakomplicirala. Nič, grem mal na sprehod ven na zrak, pa mal preluftat glavo. lepo preživite dan.
|