|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3 4   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ko mi pokne, mi pa pokne...
9.8.2010 20:43:14   
liliana
IZVIRNO SPOROČILO: Bakfark

In zdaj se postavlja vprašanje kako naj se začne cenit. Se strinjam, tukaj obstaja problem potrebe po potrditvi, sprejetosti, ljubezni, ki naj jo zadovolji vsemogočna avtoriteta utelešena v liku očeta. Neprestano vračanje k istemu, prisilno ponavaljanje istega zaradi pričakovanja (lastne fantazije našega dejanja s točno določeno posledico), ki se nikoli ne izpolni, kar je na koncu dodatni razlog, da se stvar ponovi - začaran krog. Ta neodvisnost je dejansko samo navidezna, delna.
Dokler ne pride do razpustitve fantazme o velikem očetu, dokler se človek ne zave, da je/so tisti nekdo, ki je/so vlili temelj zakona, ki ga prepoznavamo kot univerzalno resnico, samo navaden človek, sestavljen iz krvi in mesa, ki ravno tako kot mi lula in kaka, smrdi in prdi in da ni nič bolj božanski in svet od nas samih, dokler se vse fotre/matre/taste/taščice/svake/svakinje s katerimi se večina ljudi tako fantastično razume ne spusti na zemljo, na nivo na katerem se lahko enakovredno pogovorimo brez strahov o morebitnih posledicah, ki naj bi v naši prebujni domišljiji lahko predstavljali katastrofo enakovredno padcu kometa na Zemljo, dokler se človek ne odloči za dejanje, dokler odločitev za dejanje ne dozori, dejanje, ki naj razjebe vse te namišljene strahove o grozovitih posledicah, zaradi katerih bi se lahko počutili še bolj nebogljeno in pohabljeno, nekompetentno in neprimerno - kot majhni otroci brez roditeljev -, tako dolgo bomo zrli v svet poln vseh teh ljudi, ki nas ne razumejo, nam grenijo življenje... To je tisti drugi, ki "produžava život dok gledaš u zid, on ti ne da sebi ulepšavaš snove"

Obstaja nadaljevanje:
"Tvoja sreća je tu oslobodi se - zovi je..."  

In kako naj se začne ceniti.....user posted image

(odgovor članu Bakfark)
Neposredna povezava do sporočila: 26
9.8.2010 20:44:12   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: liliana

Drugi odstavek oziroma kar stavek.

(odgovor članu liliana)
  Neposredna povezava do sporočila: 27
9.8.2010 20:48:37   
Anonimen

In zdaj se postavlja vprašanje kako naj se začne cenit. Se strinjam, tukaj obstaja problem potrebe po potrditvi, sprejetosti, ljubezni, ki naj jo zadovolji vsemogočna avtoriteta utelešena v liku očeta. Neprestano vračanje k istemu, prisilno ponavaljanje istega zaradi pričakovanja (lastne fantazije našega dejanja s točno določeno posledico), ki se nikoli ne izpolni, kar je na koncu dodatni razlog, da se stvar ponovi - začaran krog. Ta neodvisnost je dejansko samo navidezna, delna.
Dokler ne pride do razpustitve fantazme o velikem očetu, dokler se človek ne zave, da je/so tisti nekdo, ki je/so vlili temelj zakona, ki ga prepoznavamo kot univerzalno resnico, samo navaden človek, sestavljen iz krvi in mesa, ki ravno tako kot mi lula in kaka, smrdi in prdi in da ni nič bolj božanski in svet od nas samih, dokler se vse fotre/matre/taste/taščice/svake/svakinje s katerimi se večina ljudi tako fantastično razume ne spusti na zemljo, na nivo na katerem se lahko enakovredno pogovorimo brez strahov o morebitnih posledicah, ki naj bi v naši prebujni domišljiji lahko predstavljali katastrofo enakovredno padcu kometa na Zemljo, dokler se človek ne odloči za dejanje, dokler odločitev za dejanje ne dozori, dejanje, ki naj razjebe vse te namišljene strahove o grozovitih posledicah, zaradi katerih bi se lahko počutili še bolj nebogljeno in pohabljeno, nekompetentno in neprimerno - kot majhni otroci brez roditeljev -, tako dolgo bomo zrli v svet poln vseh teh ljudi, ki nas ne razumejo, nam grenijo življenje... To je tisti drugi, ki "produžava život dok gledaš u zid, on ti ne da sebi ulepšavaš snove"

Obstaja nadaljevanje:
"Tvoja sreća je tu oslobodi se - zovi je..."  

čisto preprosto. vmes mora stopit ženska (ki postane glavna čarovnica za njegovo družino) in descu smotanmu odpret oči z ultimatom. tvoja nova družina vs tvoja primarna družina. user posted image  no, lahko tudi bolj nežno reče, da naj pomisli, s kom bo preživel ostanek svojega življenja- z mamico ali z ženo. no, na tisto naj osredotoči svoje prihodnje cilje. user posted image

(odgovor članu liliana)
  Neposredna povezava do sporočila: 28
9.8.2010 20:49:47   
liliana
To mi je jasno, da je v drugem odstavku, v kilometerskem stavku govora o tem.....
samo malo nerazumljivo je za laične oči napisano......

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 29
9.8.2010 20:51:52   
Anonimen

To mi je jasno, da je v drugem odstavku, v kilometerskem stavku govora o tem.....

malo user posted image  ko se začne univerzalna resnica, jaz neham brat user posted image

(odgovor članu liliana)
  Neposredna povezava do sporočila: 30
9.8.2010 20:54:56   
liliana
IZVIRNO SPOROČILO: mizantrop

čisto preprosto. vmes mora stopit ženska (ki postane glavna čarovnica za njegovo družino) in descu smotanmu odpret oči z ultimatom. tvoja nova družina vs tvoja primarna družina. user posted image  no, lahko tudi bolj nežno reče, da naj pomisli, s kom bo preživel ostanek svojega življenja- z mamico ali z ženo. no, na tisto naj osredotoči svoje prihodnje cilje. user posted image

Očitno v konkretnem primeru to ne velja......ker čarovnica je že prišla....

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 31
9.8.2010 20:54:58   
Anonimen

malo user posted image  ko se začne univerzalna resnica, jaz neham brat user posted image

Imaš raje L'Oreal - ker se cenim.

Ali "prevod" univerzalne resnice - tisti, ki določa mojo vrednost, sem jaz sam in ne potrjevanja_ustrahovanja_navidezne moči, ki jih nad mano izvajajo drugi.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 32
9.8.2010 20:57:20   
liliana

Saj jaz tudi.....ker ne ljubi se mi brati 10 krat in vsakokrat drugače razumeti.....počasi bom razumela, če ne že doumela, zakaj ena znanka že leta in leta hodi na psihoterapijo odvajanja od hrane.......pa se še vedno redi.....

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 33
9.8.2010 21:03:32   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: milijonarka

Imaš raje L''Oreal - ker se cenim.

Ali "prevod" univerzalne resnice - tisti, ki določa mojo vrednost, sem jaz sam in ne potrjevanja_ustrahovanja_navidezne moči, ki jih nad mano izvajajo drugi.

user posted image

... saj vem, kaj pomeni, a mi je glupo, ko filozofira na "takem nivoju" na forumu ... ženska hoče konkretne odgovore, ne pa orgazma v vesolju... user posted image

< Sporočilo je popravil mizantrop -- 9.8.2010 21:05:31 >

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 34
9.8.2010 21:04:40   
Anonimen

ampak čarat še ni začela. user posted image

(odgovor članu liliana)
  Neposredna povezava do sporočila: 35
9.8.2010 21:05:45   
Anonimen
Pač, vsak po svoje.
Nekaj ravnotežja taščam zmajem in smotanim dedom mora bit user posted image .

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 36
9.8.2010 21:07:21   
Anonimen

ampak čarat še ni začela. user posted image

Mislim, da niti napoja še ne meša.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 37
9.8.2010 21:08:47   
fickofacko
Orgazem v vesolju user posted image user posted image user posted image  To bi bil podvig,user posted image user posted image samo drag.

Če tvoj otrok slabo pleše, mu reci: »Slabo plešeš«, ne pa: »Pleši, ljubi, kakor je tebi všeč«.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 38
9.8.2010 21:09:15   
liliana

In potem se žene in partnerice "bojijo" avtoritete in moči tastov in tašč, ki jo imajo ti nad svojimi sinovi.......ja, res bi se morale tudi mamice večkrat z Lorealom namazati in v ogledalo pogledati ter kako besedo same sebi povedati.....ker obstaja tudi ena skrivnost, ki mogoče ni univerzalna resnica, v realnem življenju pa pali.....partnerja boš težko spremenil, mnogo lažje boš sebe.....zato Loreal.....user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 39
9.8.2010 21:20:00   
Bakfark

... saj vem, kaj pomeni, a mi je glupo, ko filozofira na "takem nivoju" na forumu ... ženska hoče konkretne odgovore, ne pa orgazma v vesolju... user posted image

Pa naj izpusti mojega, sprejme bolj konkretnega tvojega, za vesoljske orgazme rabiš višji nivo. Sublimnega bi rekli.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 40
9.8.2010 21:21:53   
Bakfark

Saj jaz tudi.....ker ne ljubi se mi brati 10 krat in vsakokrat drugače razumeti.....počasi bom razumela, če ne že doumela, zakaj ena znanka že leta in leta hodi na psihoterapijo odvajanja od hrane.......pa se še vedno redi.....

Point je v tem, da se olajša za cekine in ne kilograme.

< Sporočilo je popravil Bakfark -- 9.8.2010 21:22:32 >

(odgovor članu liliana)
Neposredna povezava do sporočila: 41
9.8.2010 21:22:15   
Anonimen

In potem se žene in partnerice "bojijo" avtoritete in moči tastov in tašč, ki jo imajo ti nad svojimi sinovi.......ja, res bi se morale tudi mamice večkrat z Lorealom namazati in v ogledalo pogledati ter kako besedo same sebi povedati.....ker obstaja tudi ena skrivnost, ki mogoče ni univerzalna resnica, v realnem življenju pa pali.....partnerja boš težko spremenil, mnogo lažje boš sebe.....zato Loreal.....user posted image

In si spet pri sebi user posted image .

Kako enostaven bi bil svet, če bi se bolj ukvarjali s sabo in manj s tem, kakšni bi morali biti drugi. Potem bi bilo za vse poskrbljeno, ena na ena.

(odgovor članu liliana)
  Neposredna povezava do sporočila: 42
9.8.2010 21:25:32   
Bakfark

Sem vstavil laični vložek - "razjebati", nisi vidla???

(odgovor članu liliana)
Neposredna povezava do sporočila: 43
9.8.2010 21:28:10   
Bakfark

In si spet pri sebi user posted image .

Kako enostaven bi bil svet, če bi se bolj ukvarjali s sabo in manj s tem, kakšni bi morali biti drugi. Potem bi bilo za vse poskrbljeno, ena na ena.

Čak zdaj, ogovorimo o Lorealu?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 44
9.8.2010 21:30:41   
Anonimen
Čakam............

user posted image

(odgovor članu Bakfark)
  Neposredna povezava do sporočila: 45
9.8.2010 21:38:19   
Bakfark

Čakam............

user posted image

In? Sem prišel?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 46
9.8.2010 21:42:05   
Anonimen

Čakam............

user posted image

In? Sem prišel?

Do sebe? Kot do tistega, ki poskrbi zase ena na ena?

(odgovor članu Bakfark)
  Neposredna povezava do sporočila: 47
9.8.2010 21:47:33   
Bakfark

Čakam............

user posted image

In? Sem prišel?

Do sebe? Kot do tistega, ki poskrbi zase ena na ena?

V mislih sem imel bolj vesoljski orgazem ampak to je skorajda pa isto.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 48
9.8.2010 21:58:12   
Anonimen

V mislih sem imel bolj vesoljski orgazem ampak to je skorajda pa isto.

Ne vem, ni mi poknelo (da se navežem na temo).

(odgovor članu Bakfark)
  Neposredna povezava do sporočila: 49
9.8.2010 22:30:30   
mamamajča
Svašta...........

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 50
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3 4   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3 4   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?