|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  14 15 [16] 17 18   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: julij-avgust 2010 IVF/ICSI
7.8.2010 16:07:06   
n74
Elysabeth, jaz bom tam 16.8. in napišem, če bo kaj kompliciral okoli čakalne dobe. Grem tudi na koncesijo, ampak do sedaj nisem imela nikoli nobenih problemov.

(odgovor članu Elysabeth)
Neposredna povezava do sporočila: 376
7.8.2010 16:37:50   
Buska
ojla,
Res nic ne komplicira. mi2 sva bila 3.8. pri njemu. zdaj cakam M in gremo v 3. ICSI postopek. tudi prvega sva mi2 placala, 2. sva imela feb/mar ... zdej 3. bo pa avg/sept - odkar so spremenili zakonodajo, imas 6 poskusov na ZZZS tudi pri Resu :-) :-)
tako, da gremo v nov boj user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

nas soncek Jaka nas je obiskal 8.1.2013
...............
http://lb1f.lilypie.com/U0qmp1.png

(odgovor članu n74)
Neposredna povezava do sporočila: 377
7.8.2010 17:28:02   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Buska

odkar so spremenili zakonodajo, imas 6 poskusov na ZZZS tudi pri Resu :-) :-)

Točno tako!! Tudi pri Rešu je sedaj vse na koncesijo. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Buska)
  Neposredna povezava do sporočila: 378
7.8.2010 18:31:28   
mausikaa
IZVIRNO SPOROČILO: n74

Elysabeth, jaz bom tam 16.8. in napišem, če bo kaj kompliciral okoli čakalne dobe. Grem tudi na koncesijo, ampak do sedaj nisem imela nikoli nobenih problemov.

jaz sem bila pri njemu v torek in sem takoj dobila prvo špikico, v sredo sem dobila menstro, v četrtek zjutraj sem dobila še ostalo! Čakanja ni nič, gre takoj v akcijo, sploh če sta se že prej dogovorila kako in kaj...

< Sporočilo je popravil mausikaa -- 7.8.2010 18:32:55 >

[img]http://lb1f.lilypie.com/hVkrp2.png[/img]

(odgovor članu n74)
Neposredna povezava do sporočila: 379
7.8.2010 19:26:54   
jona klara

ojla,
Res nic ne komplicira. mi2 sva bila 3.8. pri njemu. zdaj cakam M in gremo v 3. ICSI postopek. tudi prvega sva mi2 placala, 2. sva imela feb/mar ... zdej 3. bo pa avg/sept - odkar so spremenili zakonodajo, imas 6 poskusov na ZZZS tudi pri Resu :-) :-)
tako, da gremo v nov boj user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

o buska, super, da je tu nov boj- mislim nate in ti držim pesti, upam, da sta se sprostila in gresta z novimi upi.javi se kaj kako se boš počutila in kako se ti stvari odvijajo, se veselim zate, da uspe!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

miklavž je imel malo zamude in nas obdaril z fantkom !!!presrečna sva

(odgovor članu Buska)
Neposredna povezava do sporočila: 380
7.8.2010 19:57:43   
Elysabeth
O, super ste punce s tem odgovori! Po tem, kar ste zapisale lahko pričakujem, da se drugi teden začnem že špikat. Sporočim v ponedeljek, ko pridem iz pregleda user posted image

(odgovor članu jona klara)
Neposredna povezava do sporočila: 381
7.8.2010 20:18:03   
majalina
Dekleta, prosim za pomoč.

sama bom tudi prvič v postopku IVF. Rekli so mi naj poklicem prvi dan tecke v avgustu, to je danes sobota. Predvidevam, da v soboto ne delajo in nisem klicala. Bom pa v ponedeljek, a bo to ok?

Mislim pa, da bom v dolgem postopku in se bom zacela spikat 22. dan ciklusa...

vnaprej hvala za pomoc...

(odgovor članu Elysabeth)
Neposredna povezava do sporočila: 382
7.8.2010 21:00:39   
Aljonka
pupe - Če si v Lj ne bo problema z naročanjem samo vstrajna moraš bit jaz sem jih dobila na tel. ob 9h, pa srečno!

Elysabeth - Srečno ti želim!

majalina - ja vsekakor bo v redu če pokličeš v ponedeljek. A si v Lj?

Suzi kako si kaj? A greš naslednjič v MB?

(odgovor članu majalina)
Neposredna povezava do sporočila: 383
7.8.2010 21:09:28   
majalina
Hvala, Aljonka.

V Ljubljani sem, ja!!!

(odgovor članu Aljonka)
Neposredna povezava do sporočila: 384
8.8.2010 18:12:23   
Buska
IZVIRNO SPOROČILO: jona klara

ojla,

o buska, super, da je tu nov boj- mislim nate in ti držim pesti, upam, da sta se sprostila in gresta z novimi upi.javi se kaj kako se boš počutila in kako se ti stvari odvijajo, se veselim zate, da uspe!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

gremo v nov boj s vec pozitivne energije user posted image , kako pa kaj ti in tvoj busi?

nas soncek Jaka nas je obiskal 8.1.2013
...............
http://lb1f.lilypie.com/U0qmp1.png

(odgovor članu jona klara)
Neposredna povezava do sporočila: 385
9.8.2010 6:57:57   
Anonimen
Aljonka, pa gre počasi, no.. kaj nej druga rečem. user posted image Pa ti? Ja, js grem zdej v MB, da vidim če bo gor kaj več sreče. user posted image

(odgovor članu Buska)
  Neposredna povezava do sporočila: 386
9.8.2010 8:24:05   
waiting
Majalina jaz sem jih v petek klicala od 10-13 ure brez uspeha
danes ponovimo vajo in upam da se kdo oglasi.
Sicer sem v kratkem postopku, tako da bi jim rada samo sporocila da se slisimo sele septembra, ker sem jo dobila malo prekmalu...

< Sporočilo je popravil waiting -- 9.8.2010 8:25:35 >

(odgovor članu Buska)
Neposredna povezava do sporočila: 387
9.8.2010 9:33:51   
Barbara31
Womanpolice... sem mislila, da sem edina, ki je skoraj skupaj zlezla pri ponukciji. Mene je tako bolelo , kot bi me kdo z nožem rezal po trebuhu. Sesta me je držala sam ni nič pomagal. Skoz so mi govoril naj se sprostim, samo kako če boli !!! Enkrat vmes so mi prekinl, ker sem bla že čist na konc in notr so mi pustil vsaj polovico folikolv. Zanima pa me če ta analgezija kaj pomaga?

Aljonka... 23.8. imam že 1 uz, upam da se srečava. Veliko uspeha user posted image

(odgovor članu pupe)
Neposredna povezava do sporočila: 388
9.8.2010 9:45:14   
Roži_
WP- želim ti visoko visoko betouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
hitro javi, sej veš da smo neučakaneuser posted image

Sinček nama je polepšal življenje(2011) in drugi/a se nama bo kmali pridružil/a(2015)

(odgovor članu Barbara31)
Neposredna povezava do sporočila: 389
9.8.2010 9:52:56   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Roži_

WP- želim ti visoko visoko betouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Se bom kar podpisala!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Roži_)
  Neposredna povezava do sporočila: 390
9.8.2010 10:44:40   
cukica
IZVIRNO SPOROČILO: skuštrana suzi

Se bom kar podpisala!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image

jaz tudi,...

17.01.2011 Nejc

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 391
9.8.2010 11:20:48   
mausikaa
IZVIRNO SPOROČILO: cukica

jaz tudi,...

jaz tudi user posted image   ampak smo pa neučakane kajne? 

(odgovor članu cukica)
Neposredna povezava do sporočila: 392
9.8.2010 11:34:46   
sensi
Živijo punce!Najprej čestitke vsem novim nosečkam in seveda srečo vsem borkamuser posted image .
Konc avgusta grem v postopek in seveda rabim prometrium. Nekaj ga še mam sam ne bo dosti.Zanima me če katera ve za lekarno, ki je blizu meje, se pravi kmalu na italjanski strani in če rabim bel recept ali jih lahko kar tako kupim.Tablete bi mi prinesel šofer kamiona zato mu je pomembno, da je nekje ob cesti, da se lahko spotoma vstavi, ker ne more krožit po ulicah.LPuser posted image

Upanje umre zadnje.

(odgovor članu mausikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 393
9.8.2010 11:45:33   
Roži_
Sensi, ja takoj čez mejo je lekarna , se pravi mora iti čez mejo Škofije za Trst, če je kamionist že ve verjetno kam, no povej mu da ko gre čez prvi tunel( beri stara cesta za Trst in ne avtocesta), bo videl na desni strani znak za lekarno, tam je tudi parkirišče, kjer lahko pusti kamion za hip;-) Drugače je pa to ulica Aquilinia!

Sinček nama je polepšal življenje(2011) in drugi/a se nama bo kmali pridružil/a(2015)

(odgovor članu sensi)
Neposredna povezava do sporočila: 394
9.8.2010 11:51:16   
mausikaa
Sensi pa tukaj si poglej kaj je napisal Kruce

http://www.ringaraja.net/forum/m_2696207/mpage_2/key_/tm.htm

(odgovor članu Roži_)
Neposredna povezava do sporočila: 395
9.8.2010 11:56:47   
majalina
Ciao,

jst sem danes tudi klicala kar nekaj casa, pol sem pa e-mail napisala in sem takoj dobila odgovor.

zdaj vem, da sem narocena 27.08. za sprejem in prevzem zdravil. upala sem, da me bodo vsaj kaj prej klicali. po mojih izracunih bom takoj naslednji dan zacela s spikanjem.... mislila sem, da ti kaj razlozijo, povejo... odgovorijo na vseh 532 vprašanj, ki se mi trenutno mota po glavi....

se dobro, da obstaja ta forum.... vec sem zvedela tu kot kjerkoli drugje, saj je tudi literature bolj malo. razen dveh romanov, knjig o neplodnosti sploh nisem nasla. vem, da sicer obstaja ena, ki jo je napisal slovenski gin. vendar stane 70 EUR :-) rajsi peljem dragega na vecerjo...

srecno dekleta!!! 

(odgovor članu waiting)
Neposredna povezava do sporočila: 396
9.8.2010 11:57:20   
Fargesia
WP sporoča, da je njena beta 1203!!!user posted image user posted image user posted image user posted image

Nenehno izgubljam kilograme, pa me vedno najdejo.

(odgovor članu majalina)
Neposredna povezava do sporočila: 397
9.8.2010 12:03:41   
Anonimen
aaaaaaaaaaaa, WP, še enkrat - ISKRENE ČESTITKE!!!!!!!!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil skuštrana suzi -- 9.8.2010 12:04:04 >

(odgovor članu Fargesia)
  Neposredna povezava do sporočila: 398
9.8.2010 12:31:49   
Urshy78
IZVIRNO SPOROČILO: mausikaa

IZVIRNO SPOROČILO: cukica

jaz tudi,...

jaz tudi user posted image   ampak smo pa neučakane kajne? 

še jaz, še jaz user posted image user posted image user posted image

TIAN 05.11.2010

(odgovor članu mausikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 399
9.8.2010 12:33:06   
Urshy78
IZVIRNO SPOROČILO: Fargesia

WP sporoča, da je njena beta 1203!!!user posted image user posted image user posted image user posted image

jeeeee, čestitke user posted image user posted image user posted image user posted image

TIAN 05.11.2010

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 400
Stran:   <<   < Prejšnja stran  14 15 [16] 17 18   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  14 15 [16] 17 18   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?