Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: julij-avgust 2010 IVF/ICSI 7.8.2010 16:07:06
|
|
|
|
n74
|
Elysabeth, jaz bom tam 16.8. in napišem, če bo kaj kompliciral okoli čakalne dobe. Grem tudi na koncesijo, ampak do sedaj nisem imela nikoli nobenih problemov.
|
|
|
|
RE: julij-avgust 2010 IVF/ICSI 7.8.2010 16:37:50
|
|
|
|
Buska
|
ojla, Res nic ne komplicira. mi2 sva bila 3.8. pri njemu. zdaj cakam M in gremo v 3. ICSI postopek. tudi prvega sva mi2 placala, 2. sva imela feb/mar ... zdej 3. bo pa avg/sept - odkar so spremenili zakonodajo, imas 6 poskusov na ZZZS tudi pri Resu :-) :-) tako, da gremo v nov boj
|
|
RE: julij-avgust 2010 IVF/ICSI 7.8.2010 17:28:02
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Buska odkar so spremenili zakonodajo, imas 6 poskusov na ZZZS tudi pri Resu :-) :-) Točno tako!! Tudi pri Rešu je sedaj vse na koncesijo.
|
|
|
|
RE: julij-avgust 2010 IVF/ICSI 7.8.2010 18:31:28
|
|
|
|
mausikaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: n74 Elysabeth, jaz bom tam 16.8. in napišem, če bo kaj kompliciral okoli čakalne dobe. Grem tudi na koncesijo, ampak do sedaj nisem imela nikoli nobenih problemov. jaz sem bila pri njemu v torek in sem takoj dobila prvo špikico, v sredo sem dobila menstro, v četrtek zjutraj sem dobila še ostalo! Čakanja ni nič, gre takoj v akcijo, sploh če sta se že prej dogovorila kako in kaj...
< Sporočilo je popravil mausikaa -- 7.8.2010 18:32:55 >
|
|
RE: julij-avgust 2010 IVF/ICSI 7.8.2010 19:26:54
|
|
|
|
jona klara
|
IZVIRNO SPOROČILO: Buska ojla, Res nic ne komplicira. mi2 sva bila 3.8. pri njemu. zdaj cakam M in gremo v 3. ICSI postopek. tudi prvega sva mi2 placala, 2. sva imela feb/mar ... zdej 3. bo pa avg/sept - odkar so spremenili zakonodajo, imas 6 poskusov na ZZZS tudi pri Resu :-) :-) tako, da gremo v nov boj o buska, super, da je tu nov boj- mislim nate in ti držim pesti, upam, da sta se sprostila in gresta z novimi upi.javi se kaj kako se boš počutila in kako se ti stvari odvijajo, se veselim zate, da uspe!
|
|
RE: julij-avgust 2010 IVF/ICSI 7.8.2010 19:57:43
|
|
|
|
Elysabeth
|
O, super ste punce s tem odgovori! Po tem, kar ste zapisale lahko pričakujem, da se drugi teden začnem že špikat. Sporočim v ponedeljek, ko pridem iz pregleda
|
|
|
|
RE: julij-avgust 2010 IVF/ICSI 7.8.2010 20:18:03
|
|
|
|
majalina
|
Dekleta, prosim za pomoč. sama bom tudi prvič v postopku IVF. Rekli so mi naj poklicem prvi dan tecke v avgustu, to je danes sobota. Predvidevam, da v soboto ne delajo in nisem klicala. Bom pa v ponedeljek, a bo to ok? Mislim pa, da bom v dolgem postopku in se bom zacela spikat 22. dan ciklusa... vnaprej hvala za pomoc...
|
|
|
|
RE: julij-avgust 2010 IVF/ICSI 7.8.2010 21:00:39
|
|
|
|
Aljonka
|
pupe - Če si v Lj ne bo problema z naročanjem samo vstrajna moraš bit jaz sem jih dobila na tel. ob 9h, pa srečno! Elysabeth - Srečno ti želim! majalina - ja vsekakor bo v redu če pokličeš v ponedeljek. A si v Lj? Suzi kako si kaj? A greš naslednjič v MB?
|
|
|
|
RE: julij-avgust 2010 IVF/ICSI 7.8.2010 21:09:28
|
|
|
|
majalina
|
Hvala, Aljonka. V Ljubljani sem, ja!!!
|
|
|
|
RE: julij-avgust 2010 IVF/ICSI 8.8.2010 18:12:23
|
|
|
|
Buska
|
IZVIRNO SPOROČILO: jona klara IZVIRNO SPOROČILO: Buska ojla, Res nic ne komplicira. mi2 sva bila 3.8. pri njemu. zdaj cakam M in gremo v 3. ICSI postopek. tudi prvega sva mi2 placala, 2. sva imela feb/mar ... zdej 3. bo pa avg/sept - odkar so spremenili zakonodajo, imas 6 poskusov na ZZZS tudi pri Resu :-) :-) tako, da gremo v nov boj o buska, super, da je tu nov boj- mislim nate in ti držim pesti, upam, da sta se sprostila in gresta z novimi upi.javi se kaj kako se boš počutila in kako se ti stvari odvijajo, se veselim zate, da uspe! gremo v nov boj s vec pozitivne energije , kako pa kaj ti in tvoj busi?
|
|
RE: julij-avgust 2010 IVF/ICSI 9.8.2010 6:57:57
|
|
|
|
Anonimen
|
Aljonka, pa gre počasi, no.. kaj nej druga rečem. Pa ti? Ja, js grem zdej v MB, da vidim če bo gor kaj več sreče.
|
|
|
|
RE: julij-avgust 2010 IVF/ICSI 9.8.2010 8:24:05
|
|
|
|
waiting
|
Majalina jaz sem jih v petek klicala od 10-13 ure brez uspeha danes ponovimo vajo in upam da se kdo oglasi. Sicer sem v kratkem postopku, tako da bi jim rada samo sporocila da se slisimo sele septembra, ker sem jo dobila malo prekmalu...
< Sporočilo je popravil waiting -- 9.8.2010 8:25:35 >
|
|
|
|
RE: julij-avgust 2010 IVF/ICSI 9.8.2010 9:33:51
|
|
|
|
Barbara31
|
Womanpolice... sem mislila, da sem edina, ki je skoraj skupaj zlezla pri ponukciji. Mene je tako bolelo , kot bi me kdo z nožem rezal po trebuhu. Sesta me je držala sam ni nič pomagal. Skoz so mi govoril naj se sprostim, samo kako če boli !!! Enkrat vmes so mi prekinl, ker sem bla že čist na konc in notr so mi pustil vsaj polovico folikolv. Zanima pa me če ta analgezija kaj pomaga? Aljonka... 23.8. imam že 1 uz, upam da se srečava. Veliko uspeha
|
|
|
|
RE: julij-avgust 2010 IVF/ICSI 9.8.2010 9:45:14
|
|
|
|
Roži_
|
WP- želim ti visoko visoko beto hitro javi, sej veš da smo neučakane
|
|
RE: julij-avgust 2010 IVF/ICSI 9.8.2010 9:52:56
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Roži_ WP- želim ti visoko visoko beto hitro javi, sej veš da smo neučakane Se bom kar podpisala!!!!
|
|
|
|
RE: julij-avgust 2010 IVF/ICSI 9.8.2010 10:44:40
|
|
|
|
cukica
|
IZVIRNO SPOROČILO: skuštrana suzi IZVIRNO SPOROČILO: Roži_ WP- želim ti visoko visoko beto hitro javi, sej veš da smo neučakane Se bom kar podpisala!!!! jaz tudi,...
|
|
RE: julij-avgust 2010 IVF/ICSI 9.8.2010 11:20:48
|
|
|
|
mausikaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: cukica IZVIRNO SPOROČILO: skuštrana suzi IZVIRNO SPOROČILO: Roži_ WP- želim ti visoko visoko beto hitro javi, sej veš da smo neučakane Se bom kar podpisala!!!! jaz tudi,... jaz tudi ampak smo pa neučakane kajne?
|
|
RE: julij-avgust 2010 IVF/ICSI 9.8.2010 11:34:46
|
|
|
|
sensi
|
Živijo punce!Najprej čestitke vsem novim nosečkam in seveda srečo vsem borkam . Konc avgusta grem v postopek in seveda rabim prometrium. Nekaj ga še mam sam ne bo dosti.Zanima me če katera ve za lekarno, ki je blizu meje, se pravi kmalu na italjanski strani in če rabim bel recept ali jih lahko kar tako kupim.Tablete bi mi prinesel šofer kamiona zato mu je pomembno, da je nekje ob cesti, da se lahko spotoma vstavi, ker ne more krožit po ulicah.LP
|
|
RE: julij-avgust 2010 IVF/ICSI 9.8.2010 11:45:33
|
|
|
|
Roži_
|
Sensi, ja takoj čez mejo je lekarna , se pravi mora iti čez mejo Škofije za Trst, če je kamionist že ve verjetno kam, no povej mu da ko gre čez prvi tunel( beri stara cesta za Trst in ne avtocesta), bo videl na desni strani znak za lekarno, tam je tudi parkirišče, kjer lahko pusti kamion za hip;-) Drugače je pa to ulica Aquilinia!
|
|
RE: julij-avgust 2010 IVF/ICSI 9.8.2010 11:56:47
|
|
|
|
majalina
|
Ciao, jst sem danes tudi klicala kar nekaj casa, pol sem pa e-mail napisala in sem takoj dobila odgovor. zdaj vem, da sem narocena 27.08. za sprejem in prevzem zdravil. upala sem, da me bodo vsaj kaj prej klicali. po mojih izracunih bom takoj naslednji dan zacela s spikanjem.... mislila sem, da ti kaj razlozijo, povejo... odgovorijo na vseh 532 vprašanj, ki se mi trenutno mota po glavi.... se dobro, da obstaja ta forum.... vec sem zvedela tu kot kjerkoli drugje, saj je tudi literature bolj malo. razen dveh romanov, knjig o neplodnosti sploh nisem nasla. vem, da sicer obstaja ena, ki jo je napisal slovenski gin. vendar stane 70 EUR :-) rajsi peljem dragega na vecerjo... srecno dekleta!!!
|
|
|
|
RE: julij-avgust 2010 IVF/ICSI 9.8.2010 11:57:20
|
|
|
|
Fargesia
|
WP sporoča, da je njena beta 1203!!!
|
|
RE: julij-avgust 2010 IVF/ICSI 9.8.2010 12:03:41
|
|
|
|
Anonimen
|
aaaaaaaaaaaa, WP, še enkrat - ISKRENE ČESTITKE!!!!!!!!!!!
< Sporočilo je popravil skuštrana suzi -- 9.8.2010 12:04:04 >
|
|
|
|
RE: julij-avgust 2010 IVF/ICSI 9.8.2010 12:31:49
|
|
|
|
Urshy78
|
IZVIRNO SPOROČILO: mausikaa IZVIRNO SPOROČILO: cukica IZVIRNO SPOROČILO: skuštrana suzi IZVIRNO SPOROČILO: Roži_ WP- želim ti visoko visoko beto hitro javi, sej veš da smo neučakane Se bom kar podpisala!!!! jaz tudi,... jaz tudi ampak smo pa neučakane kajne? še jaz, še jaz
|
|
RE: julij-avgust 2010 IVF/ICSI 9.8.2010 12:33:06
|
|
|
|
Urshy78
|
IZVIRNO SPOROČILO: Fargesia WP sporoča, da je njena beta 1203!!! jeeeee, čestitke
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Ovulacija in plodni dnevi Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?