corfu
|
IZVIRNO SPOROČILO: nenka7 IZVIRNO SPOROČILO: Almera Malinov čaj - tudi jaz sem ga tokrat kupila. Smo bili v soboto ravno na tržnici, pa sem pri zeliščarci moja dva čakala, k sta šla v ribarnico (jaz ne prenesem vonja rib), pa sem ga kar kupila. je gospa kar takoj rekla, ko sem pristopila - a za vas pa maline, a ne? Meni je svetovala 2x2dcl na dan, ampak jaz moram itak še počakat nenka - jaz mislim, da če se je vse umirilo, ni treba na pregled hodit - s službo lahko pa res zaključiš - a nimaš nič več dopusta za pokurit Šibama z Borom po opravkih, čeprav zdaj je v Lego kocke padel. kolko pa stane ta malinov čaj na tržnici? ja, imam dopust, saj ga nastopim v sredo - 3 tedne je še potem do porodniške, tako da reeees komaj čakam! ma tako bom naredila, ja, če bo mirno sedaj ne bom hodila okrog dohtarjev, bom pa povedala, ko bom imela čez dober teden pregled, pa bo! hvala punce! katrinka, a poleg tega, da mala raste, je zrastel tudi že kak zobek?? to nam moraš povedat, ko se bo zgodilo!! corfu, kje si pa kupila trenerko? jaz tudi malo razmišljam, da bi tudi za sebe kaj novega kupila, ne samo za samo zdej ne vem, a mora imeti ta trenerka tudi nosečniški pas, ker nekatere pravijo, da se trebušček sicer zmanjša, splahni pa ne čisto v nulo takoj, tako da sploh ne vem, kar se tiče hlač, kako naj nabavim... je pa res, da sem že kar malo živčna, ker se mi zdi škoda kupovati zase stvari, pa si reees dolgo nisem nič kupila, da mi kar malo manjka, da bi bila spet kaj nova. sem se zredila do sedaj 16 kg, večina v noge in rito, pa se mi zdi, da je brez veze nekaj kupovati, če bom morda res nekoč to vse zgubila... upanje umira zadnje Trenirko sem si kupila v Championu, imajo fajn znižanja, klasična črna raven model v pasu imam za zavezat, je pa mešanica bombaža in elastana, prav super, jaz sem jo normalno oblekla in me tudi nič ne tišči imam še fore.