Bauky
|
IZVIRNO SPOROČILO: ne_ja IZVIRNO SPOROČILO: ne_ja IZVIRNO SPOROČILO: niwci IZVIRNO SPOROČILO: Lara73 uf punsha sem vidla uro kdaj si pisala. A ti ne moreš spat? To si jo pa fino ulovila Tudi mi danes dobivamo prvi zobek, kot zgleda. Smo že od nedelje tečkani, danes pa je razpoka na dlesni in rahel hribček... Tašče... Jada jaz te popolnoma razumem, ker se očutim ravno tako kot ti, samo s to razliko, da jaz še ne razmišljam o varstvu, ker sem zaenkrat doma in upam da mi ne bo treba, ker ne vem kako se bi privadla na idejo. Vsekakor bo šla v vrtec, če bo le mogoče. Mogoče smo res nesramne, kot nekatere mislite, ampak zase osebno vem zakaj mi e tako pri srcu. GH še zmeraj ne ¸gre. Zdaj smo probali še brokoli in rdečo peso. Da ne opisujem obraza, ki ga je naredila. Fuj fej. Nismo pospravili niti žličke... Obračanje- naša se je do sedaj samo 1x, pa sem jo danes nahecala, ko sva se hranli na postelji, sem se odmaknila n mi je sledila toliko časa, da se je prekucnila na trebuh. Je pa tudi pri nas samo na eno stran. Pa vem da se lahko kotal, ampak noče. Obrne se samo na bok, naprej pa ne. Pa tudi ta hec sem jo skušala đe večkrat, pa ni nikoli potegnilo. Čeni dobila zze v jok. FB se strinjam, če bo tema res zaprta. No sej je že nastala Je pa fino, da se med sabo malo bolje spoznamo,če že delimo take in drugačne nasvete. Smo že kot ena big family... Sej ne vem, kaj je bilo potem s tistim piknikom, ki ga je organaiirala zimska (če se prav spomnim), pa bi blo fino če bi se res kdaj dobile in bolj spoznale. No sej posameznice to kar prakticirate in prav je tako! sem zdaj ful časa iskala en odgovor zdravnice glede uvajanja GH, samo ga ne najdem. V glavnem piše, da če dojenček zavrača hrano, priporoča, da se uporabi malo soli ali masla, da ne naredi nič škode, a dela čudeže . Moja, če ne bi hotela jesti bi tudi to poizkusila. evo pa sem našla;) http://med.over.net/forum5/read.php?259,6173083 Jaz za enkrat še nimam takih težav, ker moja punčka je kot velki:) pravijo, da začneš po eno žličko, naša je kr živčna, če ji ne dam vsega, se kar jeziti. Jaz zaenkrat še nič ne solim, in ko probam hrano je prav dobrega okusa in seveda naš vse poje do zadnje žličke..... res pa je , da sem pri špinači dodala malcemičkeno repičnega olja (olivnega nimam), pa mislim, da nisem kake škode nardila ;)