|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  191 192 [193] 194 195   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarčki 2010
7.8.2010 10:07:57   
mucica2
IZVIRNO SPOROČILO: gapii27

ojla babike

ja naš jakob tudi pokašljuje in tako vzbuja pozornost, ažbe pa se zelo rad igra skrivalnice in se pokriva in odkriva s plenicouser posted image  

pri nas pa tamala kar oboje user posted image

20.02.2010 - Manja
rojstvo: 3300g - 51cm
22.3: 4180g - 55cm
22.4.:5110g - 58,5cm
28.5: 6040g - 62cm
17.6.:6810g - 64cm
20.7.:7470g - 68,5cm
25.8.:8120g - 70,5 cm
22.11.: 9060g - 75 cm

(odgovor članu gapii27)
Neposredna povezava do sporočila: 4801
7.8.2010 10:25:41   
Zofy

IZVIRNO SPOROČILO: ne_ja

sem zdaj ful časa iskala en odgovor zdravnice glede uvajanja GH, samo ga ne najdem. V glavnem piše, da če dojenček zavrača hrano, priporoča, da se uporabi malo soli ali masla, da ne naredi nič škode, a dela čudežeuser posted image . Moja, če ne bi hotela jesti bi tudi to poizkusila.

Za sol sem slišala - tako prijateljica dela. Masla pa jaz še ne bi dajala, ker je to iz kravjega mleka in je kar alergen. Raje malo olivnega olja pa še malo mleka (adaptiranega ali pa dojilnega al kako se temu našemu mleku rečeuser posted image )
Jaz dostikrat v papico dam malo svojega mleka, da mu je bolj domač okus. Sploh, če delam kaj s krompirjem.

Drugače pa vaney, tvoja Daša pa sploh ni bucka glede na to koliko poje. MAtej ima cca 70cm in 8200g, pa mi zgleda rprej suh kot debel. No, ni prav suh, je tak krepek, samo ni tak bunkast dojenček kot so nekateri. Od sosedov puža pa ima pri isti dolžini skoraj 1kg manj, pa je cela bunka - prav lepo zavaljenauser posted image

Kati81
, mi gremo danes v Lj, tako da se spet nismo uspeli dobit. DO kdaj boš pa v Izoli? Mi pridemo spet dol (po vsej verjetnosti) v 2. polovici avgusta.

Svet je poln lepote, ko je srce polno ljubezni.

(odgovor članu ne_ja)
Neposredna povezava do sporočila: 4802
7.8.2010 10:28:40   
ne_ja

IZVIRNO SPOROČILO: niwci

IZVIRNO SPOROČILO: Lara73

uf punsha sem vidla uro kdaj si pisala. A ti ne moreš spat?

To si jo pa fino ulovila user posted image

Tudi mi danes dobivamo prvi zobek, kot zgleda. Smo že od nedelje tečkani, danes pa je razpoka na dlesni in rahel hribček...

Tašče... Jada jaz te popolnoma razumem, ker se očutim ravno tako kot ti, samo s to razliko, da jaz še ne razmišljam o varstvu, ker sem zaenkrat doma in upam da mi ne bo treba, ker ne vem kako se bi privadla na idejo. Vsekakor bo šla v vrtec, če bo le mogoče. Mogoče smo res nesramne, kot nekatere mislite, ampak zase osebno vem zakaj mi e tako pri srcu.

GH še zmeraj ne ¸gre. Zdaj smo probali še brokoli in rdečo peso. Da ne opisujem obraza, ki ga je naredila. Fuj fej. Nismo pospravili niti žličke...

Obračanje- naša se je do sedaj samo 1x, pa sem jo danes nahecala, ko sva se hranli na postelji, sem se odmaknila n mi je sledila toliko časa, da se je prekucnila na trebuh. Je pa tudi pri nas samo na eno stran. Pa vem da se lahko kotal, ampak noče. Obrne se samo na bok, naprej pa ne. Pa tudi ta hec sem jo skušala đe večkrat, pa ni nikoli potegnilo. Čeni dobila zze v jok. user posted image

FB se strinjam, če bo tema res zaprta. No sej je že nastala user posted image
Je pa fino, da se med sabo malo bolje spoznamo,če že delimo take in drugačne nasvete. Smo že kot ena big family... Sej ne vem, kaj je bilo potem s tistim piknikom, ki ga je organaiirala zimska (če se prav spomnim), pa bi blo fino če bi se res kdaj dobile in bolj spoznale. No sej posameznice to kar prakticirate in prav je tako!

sem zdaj ful časa iskala en odgovor zdravnice glede uvajanja GH, samo ga ne najdem. V glavnem piše, da če dojenček zavrača hrano, priporoča, da se uporabi malo soli ali masla, da ne naredi nič škode, a dela čudežeuser posted image . Moja, če ne bi hotela jesti bi tudi to poizkusila.

evo pa sem našla;)

http://med.over.net/forum5/read.php?259,6173083

Jaz za enkrat še nimam takih težav, ker moja punčka je kot velki:) pravijo, da začneš po eno žličko, naša je kr živčna, če ji ne dam vsega, se kar jeziti.user posted image

(odgovor članu ne_ja)
Neposredna povezava do sporočila: 4803
7.8.2010 11:09:19   
Bauky

IZVIRNO SPOROČILO: niwci

IZVIRNO SPOROČILO: Lara73

uf punsha sem vidla uro kdaj si pisala. A ti ne moreš spat?

To si jo pa fino ulovila user posted image

Tudi mi danes dobivamo prvi zobek, kot zgleda. Smo že od nedelje tečkani, danes pa je razpoka na dlesni in rahel hribček...

Tašče... Jada jaz te popolnoma razumem, ker se očutim ravno tako kot ti, samo s to razliko, da jaz še ne razmišljam o varstvu, ker sem zaenkrat doma in upam da mi ne bo treba, ker ne vem kako se bi privadla na idejo. Vsekakor bo šla v vrtec, če bo le mogoče. Mogoče smo res nesramne, kot nekatere mislite, ampak zase osebno vem zakaj mi e tako pri srcu.

GH še zmeraj ne ¸gre. Zdaj smo probali še brokoli in rdečo peso. Da ne opisujem obraza, ki ga je naredila. Fuj fej. Nismo pospravili niti žličke...

Obračanje- naša se je do sedaj samo 1x, pa sem jo danes nahecala, ko sva se hranli na postelji, sem se odmaknila n mi je sledila toliko časa, da se je prekucnila na trebuh. Je pa tudi pri nas samo na eno stran. Pa vem da se lahko kotal, ampak noče. Obrne se samo na bok, naprej pa ne. Pa tudi ta hec sem jo skušala đe večkrat, pa ni nikoli potegnilo. Čeni dobila zze v jok. user posted image

FB se strinjam, če bo tema res zaprta. No sej je že nastala user posted image
Je pa fino, da se med sabo malo bolje spoznamo,če že delimo take in drugačne nasvete. Smo že kot ena big family... Sej ne vem, kaj je bilo potem s tistim piknikom, ki ga je organaiirala zimska (če se prav spomnim), pa bi blo fino če bi se res kdaj dobile in bolj spoznale. No sej posameznice to kar prakticirate in prav je tako!

evo pa sem našla;)

http://med.over.net/forum5/read.php?259,6173083

Jaz za enkrat še nimam takih težav, ker moja punčka je kot velki:) pravijo, da začneš po eno žličko, naša je kr živčna, če ji ne dam vsega, se kar jeziti.user posted image

Jaz zaenkrat še nič ne solim, in ko probam hrano je prav dobrega okusa in seveda naš vse poje do zadnje žličke..... res pa je , da sem pri špinači dodala malcemičkeno repičnega olja (olivnega nimam), pa mislim, da nisem kake škode nardila ;)

Rok: 18.2.2010 - 3210 g, 53 cm
1. mesec: 4285 g, 55 cm
2. mesec: 5330 g, 56 cm
3. mesec: 6550 g, 61 cm
4. mesec: 7380 g, 65 cm
5,5 mes: 8200 g, 69 cm

(odgovor članu ne_ja)
Neposredna povezava do sporočila: 4804
7.8.2010 11:34:17   
punsha
Naš mali spi že drugi krog...
Glede GH imamo tudi mi težave. Sedaj jo uvajamo približno mesec in 3 tedne se mi zdi (začeli smo dober teden pred 6 mesecem), pa nam nikakor ne gre. Začela sem čisto počasi, s posamezno zelenjavo na 3 dni... Hitro je pokazal, da je sadje mnogo boljše, zato sem uvedla še dopoldansko sadno malico. Sedaj imamo 3 obroke GH dnevno. Sadje dopoldan kar gre (včasih poje čez 100ml, spet drugič komaj 50), čeprav bi ga tudi lahko več pojedel. Kosilo pa niti slučajno. Smo še kar pri 3 žličkah - če sploh. Večerjo pa ponavadi lepo poje - to je kaka žitna kašica. Ni ravno fino ko tako slabo je (ostalo se še dojiva), ampak jaz mislim da bo že začel. Ne vem, ali bi mu dodala še popoldanski obrok ali ne? To bi mu spet dala kako kašico s sadjem. To bi gotovo jedel. Ali naj še počakam? Bom pa poskusila s kakim zrnem soli...

27.12. 2009 sem postala mamica čudovitemu fantku

(odgovor članu Bauky)
Neposredna povezava do sporočila: 4805
7.8.2010 12:13:58   
Lara73
sem kar malo zmedena.... čvekamo tukaj in na FB...

imena in nicke si moram zapisat, sploh ne vem več katera je katera...

ampaj Jada nam ja pa res ušla user posted image , ker na FB pa piše.

moja princeska Monika:
rojena 8.2.2010 3950g in 54cm
23.3. 4720 g in 53 cm
18.5. 5600 g in 59,5 cm
23.7. 6540 g in 65 cm
14.9. ?

(odgovor članu punsha)
Neposredna povezava do sporočila: 4806
7.8.2010 12:20:37   
punsha
No če bo katera pisala imena in nicke naj jih kar objavi. Zame bi bilo najbolje, če bi bile še slikice iz RR zraven user posted image (hecam se) To bi bilo fino imet nekje, da bi lahko ves čas videl. Mater smo zahtevne aneuser posted image
Malo sem brskala po netu glede uvajanja GH. Pa sem se odločila, da mu danes sploh ne bom miksala, ampak mu bom dala kar cel korenje, pa brokoli... Enkrat je ena že pisala, da imajo pri njih tako uvajanje, da jim dajo takoj koščke. Ne vem katera je bila...
Naj bi bilo pa nekaj novega (kaouser posted image ) uvajanje GH po principu baby-led weaning

< Sporočilo je popravil punsha -- 7.8.2010 12:21:44 >

27.12. 2009 sem postala mamica čudovitemu fantku

(odgovor članu Lara73)
Neposredna povezava do sporočila: 4807
7.8.2010 12:37:47   
vaney
punsha, ne sekiraj se zaradi GH, bo že...od kolegice sinko pri 7 mesecih noče niti ust odpret, ko vidi žlico, bi skoz samo mleko po flaški pil, pa jim je P rekla, da ima do 1 leta čas, da se navadi, da ni nič narobe, če mu je do takrat mleko glavni obrok...za moje pojme je to sicer pretirano (ker je ista P meni rekla, da je pri 5 mesecih že skrajni čas za zelenjavo in meso)...hočem ti povedat, da samo mirne živce in daj času čas...pa saj ti to itak že sama vešuser posted image

ja, zgleda, da so bili za jado naši komentarji res prehudiuser posted image ker sem že večkrat opazila, da bere, ampak pisat pa več noče, škodauser posted image user posted image user posted image

23.1.2008; veliki nagajivec Anže
10.2.2010: mala navihanka Daša

(odgovor članu punsha)
Neposredna povezava do sporočila: 4808
7.8.2010 12:49:24   
Zofy
Kdo pa je od sedaj vse pobegnil? Odkar sem jaz z vami oz. bolj redno čvekam in ne samo berem, je ušla julieb in upam, da ne tudi jada82. Mogoče pa samo nima časa?
A kaj zdaj boste na FB čvekale in še tu?? Joj, jaz ne morem 2 debatam sledit vzporedno, ni cajta... Upam, da na RRju ostanemouser posted image

Morem pa dat kako novejšo sliko na FB, mogoče, ko gresta Julija in Matej spat, pol pa se vam še jaz na FBju pridružim, da vidim še vas in vaše sončke user posted image

(odgovor članu vaney)
Neposredna povezava do sporočila: 4809
7.8.2010 12:55:01   
vaney
zofy, brez skrbi, jaz ostajam zvesta rr-ju, se ne bom pustila odgnat...saj FB je tudi fajn, samo kaj, ko nimam pojma, katera je katerauser posted image

23.1.2008; veliki nagajivec Anže
10.2.2010: mala navihanka Daša

(odgovor članu Zofy)
Neposredna povezava do sporočila: 4810
7.8.2010 13:48:15   
Zofy

IZVIRNO SPOROČILO: vaney

zofy, brez skrbi, jaz ostajam zvesta rr-ju, se ne bom pustila odgnat...saj FB je tudi fajn, samo kaj, ko nimam pojma, katera je katerauser posted image

no kuluser posted image

(odgovor članu vaney)
Neposredna povezava do sporočila: 4811
7.8.2010 14:08:11   
zvesta
tudi jaz bom še tukaj, brez skrbi :)

Pomagajte:

http://www.ringaraja.net/clanek/podprite-mamico-janjo-pri-posvojitvi-dvojcic_3182.html

http://www.facebook.com/home.php?sk=lf#!/pages/Zbiranje-podpisov-Za-otrocka-gre/135343546502939?ref=mf

(odgovor članu Zofy)
Neposredna povezava do sporočila: 4812
7.8.2010 14:13:01   
dskubin

IZVIRNO SPOROČILO: punsha

Glede GH imamo tudi mi težave. Sedaj jo uvajamo približno mesec in 3 tedne se mi zdi (začeli smo dober teden pred 6 mesecem), pa nam nikakor ne gre. Začela sem čisto počasi, s posamezno zelenjavo na 3 dni... Hitro je pokazal, da je sadje mnogo boljše, zato sem uvedla še dopoldansko sadno malico. Sedaj imamo 3 obroke GH dnevno. Sadje dopoldan kar gre (včasih poje čez 100ml, spet drugič komaj 50), čeprav bi ga tudi lahko več pojedel. Kosilo pa niti slučajno. Smo še kar pri 3 žličkah - če sploh. Večerjo pa ponavadi lepo poje - to je kaka žitna kašica. Ni ravno fino ko tako slabo je (ostalo se še dojiva), ampak jaz mislim da bo že začel. Ne vem, ali bi mu dodala še popoldanski obrok ali ne? To bi mu spet dala kako kašico s sadjem. To bi gotovo jedel. Ali naj še počakam? Bom pa poskusila s kakim zrnem soli...

Taka je bla naša tasrednja. Sem se matrala pa matrala s to hrano, pa je pojedla malo nič. Tam pri skor 10ih mescih je pa začela jest vse user posted image

I don't know who you are -
But you probably deserve a hug.

(odgovor članu punsha)
Neposredna povezava do sporočila: 4813
7.8.2010 14:18:58   
dskubin
Naj bi bilo pa nekaj novega (kaouser posted image ) uvajanje GH po principu baby-led weaning

Ja, to imajo v Angliji kao začneš kar s koščki in to s hrano, ki je primerna za finger food. Samo naj bi začel šele pri 6+, oziroma še kasneje, ko otrok sam sedi, sam lahko prijemlje hrano in jo daje v usta in dejansko sam je. Pa verjemi, da jih 3/4 ali pa 4/5 al pa še več naših tega pri 6ih mesecih ne bo sposobno delat. mislim, sej našemu če nekaj dam v roko on že gloda in se slini po tem, ampak da bi se dejansko od tega najedel oziroma pojedel za cel obrok, kje pa.

Aja, pa do 6m naj bi izključno dojil, ampak jaz v 3 mesecih gor nisem vidla niti ene mamice dojit (izvzemši nas 3h tujk), vse so otroke po flaši hranle. Zdej pa zastopi ti njihove teorije. Ja, pa v taprvih papicah od 4+ so pa jagode zmlete pa tako... user posted image

(odgovor članu punsha)
Neposredna povezava do sporočila: 4814
7.8.2010 14:53:01   
zvesta
kar nekaj mamic se mi je javilo, da nas redno bere, pa se ne upajo oglasiti, ker niso z nami od začetka...

punce, zelo ste dobrodošle... javite se.... vsake smo vesele...več nas je, več se lahko naučimo druga od druge....

a je tako?

Pomagajte:

http://www.ringaraja.net/clanek/podprite-mamico-janjo-pri-posvojitvi-dvojcic_3182.html

http://www.facebook.com/home.php?sk=lf#!/pages/Zbiranje-podpisov-Za-otrocka-gre/135343546502939?ref=mf

(odgovor članu mucica2)
Neposredna povezava do sporočila: 4815
7.8.2010 15:28:38   
dskubin

IZVIRNO SPOROČILO: zvesta

kar nekaj mamic se mi je javilo, da nas redno bere, pa se ne upajo oglasiti, ker niso z nami od začetka...

punce, zelo ste dobrodošle... javite se.... vsake smo vesele...več nas je, več se lahko naučimo druga od druge....

a je tako?

to pa kr verjamem, ker na vrhu med uporabniki na temi čisto slučajno večkrat vidim nicke, ki se nikoli ne oglasijo, očitno pa večkrat berejo :)
Punce, kr korajžno, še vsaka je bila zelo toplo sprejeta!

(odgovor članu zvesta)
Neposredna povezava do sporočila: 4816
7.8.2010 15:38:57   
Čmrlika
Pozdravljene!

Se opravičujem da takole vdiram, imam samo eno prošnjo, če imate čas prebrati,kliknite..zeleno povezavo, drugače pa se ne dat motituser posted image
Hvala v naprej...pa vse lepo vsem skupajuser posted image

http://www.ringaraja.net/forum/m_5288907/mpage_1/key_/tm.htm#5288907

Sreča je iskanje, je ti in tvoja pot.
Najina sreča je prišla 19. aprila 2008....naslednji paket sreče je z nami od 21.februarja 2010...Naša pot je zaključena in da...iskanje se je splačalo...srečna sem !

(odgovor članu MATEJKA_)
Neposredna povezava do sporočila: 4817
7.8.2010 16:06:36   
bili83
IZVIRNO SPOROČILO: punsha

uh, sem že mislila da se bo samo naš mali do osnovne šole dojiluser posted image user posted image

malo heca, sem pa tudi jaz ena od tistih, ki se po dobrem mesecu uvajanja gh kar sekiram, ker mali poje nič ali pa zeloooo malo (beri dve, tri žličke). In še vedno se dojiva 6x dnevno + 2x (največkrat pa 3x) ponoči....

punsha, jaz sicer poskušam z dvema obrokoma (kosilo in večerja) in mu ne mislim dajat še tretjega, če že tu gre tak slabo.... eh, noben še ni na zizi ostal....

Nace- 1.2.2010
rojstvo: 4020 g, 54 cm
2.3.2010: 5200 g, 58 cm
1.4.2010: 6160 g, 63 cm
4.5.2010: 7150 g, 67 cm
8.6.2010: 8150 g, 70 cm
6.7.2010: 8810 g, 73 cm
2.11.2010: 10700 g, 80 cm

(odgovor članu punsha)
Neposredna povezava do sporočila: 4818
7.8.2010 16:11:26   
bili83
IZVIRNO SPOROČILO: Zofy

Za sol sem slišala - tako prijateljica dela. Masla pa jaz še ne bi dajala, ker je to iz kravjega mleka in je kar alergen. Raje malo olivnega olja pa še malo mleka (adaptiranega ali pa dojilnega al kako se temu našemu mleku rečeuser posted image )
Jaz dostikrat v papico dam malo svojega mleka, da mu je bolj domač okus. Sploh, če delam kaj s krompirjem.

Drugače pa vaney, tvoja Daša pa sploh ni bucka glede na to koliko poje. MAtej ima cca 70cm in 8200g, pa mi zgleda rprej suh kot debel. No, ni prav suh, je tak krepek, samo ni tak bunkast dojenček kot so nekateri. Od sosedov puža pa ima pri isti dolžini skoraj 1kg manj, pa je cela bunka - prav lepo zavaljenauser posted image

Kati81
, mi gremo danes v Lj, tako da se spet nismo uspeli dobit. DO kdaj boš pa v Izoli? Mi pridemo spet dol (po vsej verjetnosti) v 2. polovici avgusta.

hja, meni je tudi pediatrinja rekla, da malo masla ne bo škodilo. sicer pa lahko začnemo jesti (in uporabljati) mlečne izdelke po 7. mesecu. v maslu in jogurtih (skutah) je mleko toplotno obdelano in fermentirano, zato ni težav glede prebave. no, razen če sumite (imate potrjene) alergije....

Nace- 1.2.2010
2.11.2010: 10700 g, 80 cm

(odgovor članu Zofy)
Neposredna povezava do sporočila: 4819
7.8.2010 16:16:03   
yaspanka
Pozdravljene.
Ena izmed njih, ki vas samo bere in se nikoli ne oglasi sem jaz. Berem vas že od takrat, ko so bili naši sončki še v trebuhu, pa tudi tuki vas redno prebiram....
12.02 sem drugič postala mamica punčki Tinkari,  mamo še 4 letnega fantka Matica...
Bom z veseljem mal klapetala, če me vzamete medse....

(odgovor članu Čmrlika)
Neposredna povezava do sporočila: 4820
7.8.2010 16:53:47   
zvesta

IZVIRNO SPOROČILO: yaspanka

Pozdravljene.
Ena izmed njih, ki vas samo bere in se nikoli ne oglasi sem jaz. Berem vas že od takrat, ko so bili naši sončki še v trebuhu, pa tudi tuki vas redno prebiram....
12.02 sem drugič postala mamica punčki Tinkari,  mamo še 4 letnega fantka Matica...

yaspanka, bravo... dobrodošla.... boš videla, ne grizemo user posted image user posted image user posted image user posted image

Pomagajte:

(odgovor članu yaspanka)
Neposredna povezava do sporočila: 4821
7.8.2010 17:00:10   
Zofy

Tako... sem odprla eno privat skupino samo za nas:

http://www.facebook.com/groups/create.php?customize&gid=140501122648430#!/group.php?gid=140501122648430&v=wall

Ko pošljete prošnjo, dajte še zraven javit vaš nick :)

Sem poslala prošnjo za pridružitev skupini, pa me ni vprašalo, da še kaj zraven napišemuser posted image Tako, da jaz sem sabina, pa na sliki sem z Julijo in Matejem, da boš vedla kdo se štuliuser posted image . Hvala!

(odgovor članu zvesta)
Neposredna povezava do sporočila: 4822
7.8.2010 17:05:29   
Zofy

Pozdravljene.

O dobrodošlauser posted image . Dobra si, da si se tako dobro upirala skušnjavi, da bi kaj napisalauser posted image user posted image . Vidim, da je bil to tvoj 1. post. Pa kaj nisi imela interneta, ko si bila 1. na porodniškiuser posted image Hec, upam, da ne zameriš. Jaz sem 1. nosečnost in porodniško toliko naklanfala, da sem dobila 5 zvezdicuser posted image user posted image

Punce, kaj pa če bi imele en seznam, ki bi ga mesečno posodabljale[/b] in sicer naš nick, pa kdaj smo rodile, pa koga, pa koliko so bili dolgi in težki.. Sej vem, da ste se menile, da bi imele to v podpisu, samo se mi zdi, da je bolj pregledno, da je en seznamček, ki se posodablja, ker takoj vidiš od vsakega čmrlja in čebelice ime, pa roj, datum ipd- Kaj pravite? Lahko jaz pripravim seznam, pa se pol vsaka gor doda? Nam bo ziher prišel prav, ko bomo našim februarčkom voščili za 1. RD, pa za 2 RD...

< Sporočilo je popravil Zofy -- 7.8.2010 17:06:51 >

(odgovor članu yaspanka)
Neposredna povezava do sporočila: 4823
7.8.2010 17:16:55   
Zofy
Takole nekako, pa kar po datumu rojstva: (podatke moram še dodati, ker jih ne vem na pamet)
Če vam je kul, se kar dodajte.

FEBRUARČKI 2010

punsha: Enej - 27.12.2009
rojstvo: 2500g - 47cm
1 mes.: 3460g - 51cm
2 mes.: 4500g - 55cm
3 mes.: 5500g - 58cm
4,5mes:6290g - 62,5cm
6 mes.: 7220g - 66,5cm

Bili83: Nace- 1.2.2010

Zofy: Matej - 2. 2. 2010
Ob rojstvu: 3410g, 52cm
1. mesec:
2. mesec:
3. mesec:
4. mesec:
5. mesec in pol: 8210g, 69,8

Lara73: Monika - 8.2.2010
ob rojstvu: 3950g, 54cm
23.3. 4720 g in 53 cm
18.5. 5600 g in 59,5 cm
23.7. 6540 g in 65 cm
14.9. ?

Bauky: Rok - 18.2.2010
rojstvo: 3210 g, 53 cm
1. mesec: 4285 g, 55 cm
2. mesec: 5330 g, 56 cm
3. mesec: 6550 g, 61 cm
4. mesec: 7380 g, 65 cm
5,5 mes: 8200 g, 69 cm

Mucica2: Manja - 20.02.2010
rojstvo: 3300g - 51cm
22.3: 4180g - 55cm
22.4.:5110g - 58,5cm
28.5: 6040g - 62cm
17.6.:6810g - 64cm
20.7.: 7470 - 68,5cm

< Sporočilo je popravil Zofy -- 7.8.2010 17:17:17 >

(odgovor članu Zofy)
Neposredna povezava do sporočila: 4824
7.8.2010 18:01:22   
Tinca Malinca

Pozdravljene.

yaspanka, bravo... dobrodošla.... boš videla, ne grizemo user posted image user posted image user posted image user posted image

WELCOME user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu zvesta)
Neposredna povezava do sporočila: 4825
Stran:   <<   < Prejšnja stran  191 192 [193] 194 195   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  191 192 [193] 194 195   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pesem za moža, ki ponoči spi, namesto da b...
Potem ko je večino noči prebedela s svojim dojenčkom, medtem ko je njen mož spal, se je neka mama odločila, da bo ob šti...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?