Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 6.8.2010 21:30:41
|
|
|
|
katy83
|
dober večer tudi od mene. Madonca pa res šteka ta RR. Ni mi za čvekat, če gre to tak počasi. Se jutri kaj pišemo. Saraya čestitke za ne . fajn čvekajte, lahko noč
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 6.8.2010 21:34:30
|
|
|
|
Sacherca
|
Ceer Za Jana Za Sarayo in Katy Prebrala 1.umor - kaj si ti ja nor,kako dobra knjiga 2.priloznost ze caka Zascita...jaz sem sedaj 3leta bila na depo provero,sedaj pa pol leta nic je G rekla....Upam,da se ne bo kaj ponesrecilo... Zdaj grem pa Mentalista gledat,pol malo brat in spat....
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 6.8.2010 21:36:17
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya Matcar.....tvoje besede....ni še konec dneva...kaj pa to? Saj se ti rekla,da počakaj še danes.
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 6.8.2010 21:38:15
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: botrca Je res pravi mamin junak . Objemčki za maminega junaka,saj bo... Podpis!
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 6.8.2010 21:39:08
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Saraya čestitam za ne- . Zaščito si pa le nabavi. Pa še tu en podpis!
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 6.8.2010 21:41:08
|
|
|
|
matcar
|
Čer!
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 6.8.2010 21:46:37
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Čer! Kontra.
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 6.8.2010 21:47:53
|
|
|
|
matcar
|
Meni pa se danes dogaja 100/h! Sploh ne vem,ki bi začela.Kot je že Saraya povedala,sma ble zjutraj na fitnesu,bolijo me vse-ampak res-vse mišice! Kar pomeni,da napredujem z treningom.Pol sem šibala delat.Je prišla danes spet nasa svetovalka iz Komende.Sma zelo dolgo govorile in sem ji rekla za dopust.Pa pokazala sem ji dopis,ki sem ga od njih prejela 2 dni nazaj.In sem si izborila 14 dni v septembru ali oktobru. Vesela sem pa zato,ker mi je poslovodkinja rekla,da za nas,nove,ni letos dopusta! Po šihtu sem šibala domov,pa na poslovilno čago od tastove sestre,ker se vrača v Australijo in je najbrž ne bo več v Slo.Je namreč stara že blizu 80 let.No,tam izvem od svakinje,da sta se z njenim danes zaročila,tako,da bomo naslednjo leto na poroko šli! Kar je se je slabega danes zgodila,pa je to,da sem ugotovila,da Lea nima zraven gsm-ja,tak da bom znorela,ker se ne morema slišat. In zdaj razmišljam,da bi ji po hitri pošti to tja poslala,pa ne vem,kolčko me bo prišlo in v kolkem času bo ga dobila.
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 6.8.2010 21:56:45
|
|
|
|
arabela*
|
kak sem se napokala.....))
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 6.8.2010 21:57:19
|
|
|
|
sami0804
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Kar je se je slabega danes zgodila,pa je to,da sem ugotovila,da Lea nima zraven gsm-ja,tak da bom znorela,ker se ne morema slišat. In zdaj razmišljam,da bi ji po hitri pošti to tja poslala,pa ne vem,kolčko me bo prišlo in v kolkem času bo ga dobila. In ti bi ji zdaj rada celo morje pokvarila-si nora??? Hecam se,samo kolko jaz vem,če pošlješ preko navadne pošte,kot paket,te zna kar drago prit .Morala bi Sacherco vprašat,mi je omenjala neko poceni varianto preko hitre pošte ali kaj (sem pozabila )
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 6.8.2010 21:57:36
|
|
|
|
marta82
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: katy83 kontracepcijske QLAIRA ne poznam Ups,na tem področju pa sem jaz malo zakrnela . Lahko pa greš direkt v bolnico na ginekološki oddelek,če boš mela srečo,ti bojo vsaj UZ naredli,preden te odslovijo. Aja,v bolnico je fajn it med vikendom(ne rabiš napotnice oz.si jo urejaš kasneje) hvala za nasvet, upam, da se samo od sebe porihta in mi ne bo treba it Upam samo,da ti nisem dala kakih napačnih nasvetov ,ti moji izleti na gin.odd. so bolj starejšega datuma,ampak vseeno semi zdijo tam zdravniki in sestre od vseh v bolnišnici še najbolj človeški. Držim pa pesti,da vsega tega res ne boš rabla Napotnico dobiš pri dežurnem zdravniku, ki je v bolnišnici in potem greš na oddelek. Tak je bilo cca 2 leti nazaj.
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 6.8.2010 22:00:39
|
|
|
|
katy83
|
zdaj pa dela te pa sem nazaj
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 6.8.2010 22:00:52
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Kar je se je slabega danes zgodila,pa je to,da sem ugotovila,da Lea nima zraven gsm-ja,tak da bom znorela,ker se ne morema slišat. In zdaj razmišljam,da bi ji po hitri pošti to tja poslala,pa ne vem,kolčko me bo prišlo in v kolkem času bo ga dobila. joj pikica...upam,da te ne pogreša preveč daj ji pošlji in se zmeni da nujno rabi...naj urgentno magari pošljejo
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 6.8.2010 22:02:09
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: matcar Kar je se je slabega danes zgodila,pa je to,da sem ugotovila,da Lea nima zraven gsm-ja,tak da bom znorela,ker se ne morema slišat. In zdaj razmišljam,da bi ji po hitri pošti to tja poslala,pa ne vem,kolčko me bo prišlo in v kolkem času bo ga dobila. joj pikica...upam,da te ne pogreša preveč daj ji pošlji in se zmeni da nujno rabi...naj urgentno magari pošljejo pa ne, ptroci se imajo vedno fajn tam, za Leo ni panike, bolj je za mamico
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 6.8.2010 22:02:10
|
|
|
|
marta82
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya tako je na stvari...danes sem dopoldne kupila in takoj naredila test...ker nisem več zdržala....celo 2 kg sem se zredila,kar pa mi sploh ni nikjer videt ....test je pokazal negativno...kar sem v podzavesti nekako še verjela....uro zatem pa seveda dobila menstruacijo....(kar sem tudi vedela,ker je običajno tako)...in sedaj mi je grozno žal za tistimi 6,50 eur Saj majo tudi cenejše, ki so enako zanesljivi, samo so samo taki trakci brez plastike...jaz sem včasih tega na kile porabila, so lekarne samo od mene živele.
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 6.8.2010 22:02:37
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: Saraya kak sem se napokala.....)) kva režiš... ..dve kili pa sem le pricumprala gor
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 6.8.2010 22:03:51
|
|
|
|
arabela*
|
BDW...matcar...tehtnica v Pristanu je točna
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 6.8.2010 22:04:43
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: marta82 IZVIRNO SPOROČILO: Saraya tako je na stvari...danes sem dopoldne kupila in takoj naredila test...ker nisem več zdržala....celo 2 kg sem se zredila,kar pa mi sploh ni nikjer videt ....test je pokazal negativno...kar sem v podzavesti nekako še verjela....uro zatem pa seveda dobila menstruacijo....(kar sem tudi vedela,ker je običajno tako)...in sedaj mi je grozno žal za tistimi 6,50 eur Saj majo tudi cenejše, ki so enako zanesljivi, samo so samo taki trakci brez plastike...jaz sem včasih tega na kile porabila, so lekarne samo od mene živele. pri meni pa je ena drogerija fajn služla, 10 mesecev sem hodla vsak mesec tja pa teste kupovala , no tistega zadnjega ta pravega pa sem kupla v lekarni, mi je blo nerodno še 1x tja it
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 6.8.2010 22:04:56
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 pa ne, ptroci se imajo vedno fajn tam, za Leo ni panike, bolj je za mamico saj vem...ampak vseeno..))
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 6.8.2010 22:05:34
|
|
|
|
ly117
|
Mi, ni. Grem malo pred tv pol pa spat. Nočko.
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 6.8.2010 22:05:45
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: marta82 IZVIRNO SPOROČILO: Saraya tako je na stvari...danes sem dopoldne kupila in takoj naredila test...ker nisem več zdržala....celo 2 kg sem se zredila,kar pa mi sploh ni nikjer videt ....test je pokazal negativno...kar sem v podzavesti nekako še verjela....uro zatem pa seveda dobila menstruacijo....(kar sem tudi vedela,ker je običajno tako)...in sedaj mi je grozno žal za tistimi 6,50 eur Saj majo tudi cenejše, ki so enako zanesljivi, samo so samo taki trakci brez plastike...jaz sem včasih tega na kile porabila, so lekarne samo od mene živele. saj vem ja...ampak najbolj zaupam temu
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 6.8.2010 22:06:11
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya BDW...matcar...tehtnica v Pristanu je točna to pomeni kaj? Da vama kaže več ali manj kot sta prićakovali?
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?