|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  160 161 [162] 163 164   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Mariborčanke,12.del
6.8.2010 21:30:41   
katy83
dober večer tudi od mene.
Madonca pa res šteka ta RR. user posted image Ni mi za čvekat, če gre to tak počasi. Se jutri kaj pišemo. user posted image

Saraya čestitke za neuser posted image .   user posted image user posted image user posted image

fajn čvekajte, lahko noč

(odgovor članu sami0804)
Neposredna povezava do sporočila: 4026
6.8.2010 21:34:30   
Sacherca
Ceer

Za Jana user posted image user posted image user posted image user posted image

Za Sarayo in Katy user posted image user posted image user posted image

Prebrala 1.umor -  kaj si ti ja nor,kako dobra knjiga user posted image user posted image user posted image 2.priloznost ze cakauser posted image

Zascita...jaz sem sedaj 3leta bila na depo provero,sedaj pa pol leta nic je G rekla....Upam,da se ne bo kaj ponesrecilo...

Zdaj grem pa Mentalista gledat,pol malo brat in spat....

(odgovor članu katy83)
Neposredna povezava do sporočila: 4027
6.8.2010 21:36:17   
matcar
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya

Matcar.....tvoje besede....ni še konec dneva...kaj pa to?user posted image user posted image user posted image
Saj se ti rekla,da počakaj še danes.user posted image user posted image

Čimveč ljubezni podarimo otroku,tem lepša je rastlina,ki vzklije iz njega.

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 4028
6.8.2010 21:38:15   
matcar
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804

IZVIRNO SPOROČILO: botrca
Je res pravi mamin junak user posted image .

Objemčki za maminega junaka,saj bo...user posted image user posted image user posted image

Podpis!

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu sami0804)
Neposredna povezava do sporočila: 4029
6.8.2010 21:39:08   
matcar
IZVIRNO SPOROČILO: ly117

Saraya čestitam za ne-user posted image . Zaščito si pa le nabavi.
Pa še tu en podpis!

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu ly117)
Neposredna povezava do sporočila: 4030
6.8.2010 21:41:08   
matcar
Čer!

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 4031
6.8.2010 21:46:37   
ly117
IZVIRNO SPOROČILO: matcar

Čer!

Kontra.

Življenje je kratko, delaj, kot da je prvi dan in živi, kot da je zadnji.

"Življenje je lepo, drobni prekrški ga sem in tja naredijo še lepšega..."

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 4032
6.8.2010 21:47:53   
matcar
Meni pa se danes dogaja 100/h! Sploh ne vem,ki bi začela.Kot je že Saraya povedala,sma ble zjutraj na fitnesu,bolijo me vse-ampak res-vse mišice!user posted image user posted image user posted image Kar pomeni,da napredujem z treningom.Pol sem šibala delat.Je prišla danes spet nasa svetovalka iz Komende.Sma zelo dolgo govorile in sem ji rekla za dopust.Pa pokazala sem ji dopis,ki sem ga od njih prejela 2 dni nazaj.In sem si izborila 14 dni v septembru ali oktobru.user posted image user posted image user posted image Vesela sem pa zato,ker mi je poslovodkinja rekla,da za nas,nove,ni letos dopusta!user posted image Po šihtu sem šibala domov,pa na poslovilno čago od tastove sestre,ker se vrača v Australijo in je najbrž ne bo več v Slo.Je namreč stara že blizu 80 let.No,tam izvem od svakinje,da sta se z njenim danes zaročila,tako,da bomo naslednjo leto na poroko šli!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Kar je se je slabega danes zgodila,pa je to,da sem ugotovila,da Lea nima zraven gsm-ja,tak da bom znorela,ker se ne morema slišat.user posted image user posted image user posted image user posted image In zdaj razmišljam,da bi ji po hitri pošti to tja poslala,pa ne vem,kolčko me bo prišlo in v kolkem času bo ga dobila.user posted image user posted image user posted image

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 4033
6.8.2010 21:52:44   
sami0804
IZVIRNO SPOROČILO: matcarIn sem si izborila 14 dni v septembru ali oktobru.

user posted image user posted image user posted image

http://www.ringaraja.net/clanek/podprite-mamico-janjo-pri-posvojitvi-dvojcic_3182.html

http://www.facebook.com/home.php?sk=lf#!/pages/Zbiranje-podpisov-Za-otrocka-gre/135343546502939?ref=mf

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 4034
6.8.2010 21:56:45   
arabela*
kak sem se napokala.....))user posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu sami0804)
Neposredna povezava do sporočila: 4035
6.8.2010 21:57:19   
sami0804

Kar je se je slabega danes zgodila,pa je to,da sem ugotovila,da Lea nima zraven gsm-ja,tak da bom znorela,ker se ne morema slišat.user posted image user posted image user posted image user posted image In zdaj razmišljam,da bi ji po hitri pošti to tja poslala,pa ne vem,kolčko me bo prišlo in v kolkem času bo ga dobila.user posted image user posted image user posted image

In ti bi ji zdaj rada celo morje pokvarila-si nora???user posted image user posted image

Hecam se,samo kolko jaz vem,če pošlješ preko navadne pošte,kot paket,te zna kar drago prituser posted image .Morala bi Sacherco vprašat,mi je omenjala neko poceni varianto preko hitre pošte ali kaj (sem pozabilauser posted image )

http://www.ringaraja.net/clanek/podprite-mamico-janjo-pri-posvojitvi-dvojcic_3182.html

http://www.facebook.com/home.php?sk=lf#!/pages/Zbiranje-podpisov-Za-otrocka-gre/135343546502939?ref=mf

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 4036
6.8.2010 21:57:36   
marta82

IZVIRNO SPOROČILO: katy83

kontracepcijske QLAIRA  user posted image   ne poznam

Ups,na tem področju pa sem jaz malo zakrnelauser posted image .
Lahko pa greš direkt v bolnico na ginekološki oddelek,če boš mela srečo,ti bojo vsaj UZ naredli,preden te odslovijo.
Aja,v bolnico je fajn it med vikendom(ne rabiš napotnice oz.si jo urejaš kasneje)

hvala za nasvet, upam, da se samo od sebe porihta in mi ne bo treba it

Upam samo,da ti nisem dala kakih napačnih nasvetovuser posted image ,ti moji izleti na gin.odd. so bolj starejšega datuma,ampak vseeno semi zdijo tam zdravniki in sestre od vseh v bolnišnici še najbolj človeški.
Držim pa pesti,da vsega tega res ne boš rabla user posted image user posted image user posted image

Napotnico dobiš pri dežurnem zdravniku, ki je v bolnišnici in potem greš na oddelek. Tak je bilo cca 2 leti nazaj.

BE NICE!
I could be your boss someday.

(odgovor članu sami0804)
Neposredna povezava do sporočila: 4037
6.8.2010 21:58:07   
sami0804

user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 4038
6.8.2010 22:00:39   
katy83
user posted image user posted image user posted image zdaj pa delauser posted image user posted image user posted image
te pa sem nazaj

(odgovor članu sami0804)
Neposredna povezava do sporočila: 4039
6.8.2010 22:00:52   
arabela*

joj pikica...upam,da te ne pogreša prevečuser posted image
daj ji pošlji in se zmeni da nujno rabi...naj urgentno magari pošljejouser posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 4040
6.8.2010 22:02:09   
katy83

joj pikica...upam,da te ne pogreša prevečuser posted image
daj ji pošlji in se zmeni da nujno rabi...naj urgentno magari pošljejouser posted image

pa ne, ptroci se imajo vedno fajn tam, za Leo ni panike, bolj je za mamicouser posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 4041
6.8.2010 22:02:10   
marta82

tako je na stvari...danes sem dopoldne kupila in takoj naredila test...ker nisem več zdržala....celo 2 kg sem se zredila,kar pa mi sploh ni nikjer videtuser posted image ....test je pokazal negativno...kar sem v podzavesti nekako še verjela....uro zatem pa seveda dobila menstruacijo....(kar sem tudi vedela,ker je običajno tako)...in sedaj mi je grozno žal za tistimi 6,50 euruser posted image   user posted image user posted image

Saj majo tudi cenejše, ki so enako zanesljivi, samo so samo taki trakci brez plastike...jaz sem včasih tega na kile porabila, so lekarne samo od mene živele.user posted image

BE NICE!
I could be your boss someday.

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 4042
6.8.2010 22:02:37   
arabela*

user posted image user posted image user posted image user posted image

kva režiš...user posted image ..dve kili pa sem le pricumprala goruser posted image

(odgovor članu sami0804)
Neposredna povezava do sporočila: 4043
6.8.2010 22:03:51   
arabela*
BDW...matcar...tehtnica v Pristanu je točnauser posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 4044
6.8.2010 22:04:43   
katy83
IZVIRNO SPOROČILO: marta82

tako je na stvari...danes sem dopoldne kupila in takoj naredila test...ker nisem več zdržala....celo 2 kg sem se zredila,kar pa mi sploh ni nikjer videtuser posted image ....test je pokazal negativno...kar sem v podzavesti nekako še verjela....uro zatem pa seveda dobila menstruacijo....(kar sem tudi vedela,ker je običajno tako)...in sedaj mi je grozno žal za tistimi 6,50 euruser posted image   user posted image user posted image

Saj majo tudi cenejše, ki so enako zanesljivi, samo so samo taki trakci brez plastike...jaz sem včasih tega na kile porabila, so lekarne samo od mene živele.user posted image

pri meni pa je ena drogerija fajn služla, 10 mesecev sem hodla vsak mesec tja pa teste kupovalauser posted image , no tistega zadnjega ta pravega pa sem kupla v lekarni, mi je blo nerodno še 1x tja it

(odgovor članu marta82)
Neposredna povezava do sporočila: 4045
6.8.2010 22:04:56   
arabela*

pa ne, ptroci se imajo vedno fajn tam, za Leo ni panike, bolj je za mamicouser posted image

saj vem...ampak vseeno..))user posted image

(odgovor članu katy83)
Neposredna povezava do sporočila: 4046
6.8.2010 22:05:12   
sami0804

user posted image user posted image user posted image zdaj pa delauser posted image user posted image user posted image
te pa sem nazaj

Hej,a nisi ti mislila it spat???
user posted image user posted image user posted image user posted image Ja,saj vem...jaz tudi noter spravljam za včeraj...

(odgovor članu katy83)
Neposredna povezava do sporočila: 4047
6.8.2010 22:05:34   
ly117
Mi, ni. Grem malo pred tv pol pa spat.

Nočko.

Življenje je kratko, delaj, kot da je prvi dan in živi, kot da je zadnji.

"Življenje je lepo, drobni prekrški ga sem in tja naredijo še lepšega..."

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 4048
6.8.2010 22:05:45   
arabela*
IZVIRNO SPOROČILO: marta82

saj vem ja...ampak najbolj zaupam temuuser posted image

(odgovor članu marta82)
Neposredna povezava do sporočila: 4049
6.8.2010 22:06:11   
katy83

BDW...matcar...tehtnica v Pristanu je točnauser posted image

to pomeni kaj? Da vama kaže več ali manj kot sta prićakovali?

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 4050
Stran:   <<   < Prejšnja stran  160 161 [162] 163 164   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  160 161 [162] 163 164   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?