Hanuši
|
Oj bejbe, evo na morju je bil skoraj vsak dan po kosilu čas za RR, od kar smo pa doma je pa kronično pomanjkanje časa. Upam, da me še niste kenslale . Samo na hitro sem vas preletela. Bjondi zakon slikce, no kot vedno. No mi smo bili pa takooo pogrešani. Domov smo prišli v soboto ponoči, v nedeljo ob 8h zjutraj sta že dve Hanini prijateljici po vrtu kolovratili, pa takoj smo morali na en piknik, pa v ponedeljek je bil že popoln zbor otročičkev v ulici. Je 5 malih škratov od 1 do 2 let, pa ena je še na poti. Pa v torek spet na drug piknik, tko, da verjamete ali ne, ta zadnji stroj sem včeraj oprala. Sem bila 100%, da v sredo prideva, pa so mi kolegice rekle, da smo v Arboretumu zmenjene in, da glede na to, da nas 14 dni ni bilo, bi se pa res morali pokazat, tko, da smo bili v Arboretumu, seveda večino časa na igrišču. Ta vikend je spet našponan. Danes od Binetove prijateljice krst, jutri od te iste piknik za roj. dan, v nedeljo piknik za roj. dan moje mami. Tko, da sem slaščičarka, polno zaposlena. Za danes ena torta, za jutri 3 torte, ker nas bo ogromno, pa za v nedeljo ena torta. No peka kliče, tko, da se bom za danes verjetno poslovila. Lep vikend