|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   pomoč
6.8.2010 12:07:21   
Anonimen
Mene pa zanima kolk vam vaši dragi možje, fantje, očetje otrok kej pomagajo pri otrocih in gospodinsjkih delih. Mal poslušam druge, pa jih je kr velik razočaranih. Pol mi pa pravjo, o tvoj je pa ful pridn,pa to...Sej je, nč ne rečmuser posted image . Sam, men se to zdi čist samoumeven, sej je ja atiuser posted image . Sej nimam sama otrokuser posted image .
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: pomoč
6.8.2010 12:10:51   
Anonimen
Ja takrat ko je doma, mi dost pomaga (kuha, sesa, pospravi kuhinjo/kopalnico, tamalo zrihta in se z njo ukvarja, ... ). Samo je bolj malo doma, nažalost.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
6.8.2010 12:21:50   
*miska.mcc*
Mene pa zanima kolk vam vaši dragi možje, fantje, očetje otrok kej pomagajo pri otrocih in gospodinsjkih delih.

nič!
ampak nisem nič razocarana. on dela cele dneve. jaz sem pa doma. vse kar je, se igra in zafrkava z njimi.
zdaj, o grem v sluzbo, pa ga bom morala na kake instrukcije peljat, ker ko bom popoldan bo imel vse tri za spedenatuser posted image

mal me skrbi, ja

....v glavnem.....komaj čakam poletje!!!!!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
6.8.2010 12:26:26   
Spark
Moj je en tak lenuh, ki se čisto nič sam od sebe ne spomni. Za vsako stvar mu moram rečt, naredi to, naredi ono. Ko sva bila še sama je normalno pri vsem sodeloval. Ko sem bila na prvi porodniški, se je malo razvadil, ker je bila naša punči full pridna in posledično sem lahko čisto vse sama postorila. Imela sem pospravljeno, skuhano, tamalo popedenano, pa še izpite sem uspešno opravljala. Tako smo lahko vse popoldneve in vikende res skupaj lepo uživali. Po končani porodniški se je pa on vpisal v šolo, in takrat sem bila večinoma sama za vse, služba, dom, otrok. No pol pa druga porodniška. Takrat sem ga pa čisto razvadila. In zdaj se mu zdi vse skupaj samoumevno, da jaz pa lahko vse porihtam. Sploh me ne razume, ko mu jamram da ne uspem nič zase narediti. Čisto za vsako stvar ga moram opomnit. In sedaj sploh ne vem kako bi ga preobrazila.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
6.8.2010 12:30:34   
naja17
Sem s takim veseljem hotla odgovorit, zdej pa preberem od spark post, me je pa kr mal strah....

Zdej, ko sva še sama, moram rečt, da je super priden, že tko je Monk, tko da mi gre včasih kr na živce. Amapk ni pa problem ne posesat, ne it na kolena in poribat, posodo zrihtat itd... kako bo, ko ne bova več sama, pa bomo še vidli... Upam, da se mi ne pokvari....

(odgovor članu Spark)
Neposredna povezava do sporočila: 5
6.8.2010 12:37:20   
Anonimen
najbol da mal zaropotašuser posted image .  mal cajta zase pa tud morš met, da ne pozabš kdo sploh si. Zgleda so taki, kokr jih navadš. Sam, se jih da pa tud preobrazit. Mal uporab ženski šarm, pa zvitost.user posted image

(odgovor članu Spark)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
6.8.2010 12:41:40   
*miska.mcc*
Zgleda so taki, kokr jih navadš.

fact!

moj, ko je bil doma pri mamici je bil ajooooj tak picajzelj....se ko sem hodila spat k njemu je in pomival posodo, sesal, pospravljal....

ja ja .....quilty!user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
6.8.2010 12:44:51   
TaMaSa
V bistvu nic, oz. zelo malo. Sem lahko se vesela, ce kolikor toliko zgodaj domov pride, da se malo s tamalima igra.
Pri gospodinjskih delih, mu kamot krona iz glave pade, ce bi slucajno kaj postoril. Edino, vcasih kaj skuha, vendar to izgleda tako, da je on glavni kuhar, jaz pa pomocnica pomivalka.

Nas pogled nikoli ni tako popacen, kot takrat, ko gledamo sebe.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
6.8.2010 12:47:38   
TaMaSa
Da mu ne bom naredila krivico, moram se to napisati, da zvecer za seboj pospravi mizo. Vem, da je sam nase grozno ponosen, ker se tolk zrtvujeuser posted image user posted image .

(odgovor članu TaMaSa)
Neposredna povezava do sporočila: 9
6.8.2010 12:50:52   
_sanja_*
Meni pa pomaga. Otroka rihta že od poroda, vse zna enako dobro kot jaz. To pomeni da ga oblači, umiva, hrani, previja, se z njim igra, ga pelje ven,... Zdaj ko sem noseča, pa ga v bistvu večino časa rihta on. Popoldne seveda.

Kar se tiče gospodinjskih opravil redno sesa, velikokrat pobriše prah, pospravi, zadnje čase zelo rad umiva šipe. Posode še ni pomival in tudi kuhat ne znauser posted image  Razen kako večerjo pa zajtrk dobim od njegauser posted image

(odgovor članu TaMaSa)
Neposredna povezava do sporočila: 10
6.8.2010 12:52:17   
*miska.mcc*
IZVIRNO SPOROČILO: TaMaSa

Da mu ne bom naredila krivico, moram se to napisati, da zvecer za seboj pospravi mizo. Vem, da je sam nase grozno ponosen, ker se tolk zrtvujeuser posted image user posted image .

mojmu tud vcasi uspe kroznik odnest.
ampak striktno samo takrat, ko sam je.user posted image
ampak odnese samo in le kroznik. sol, poper, drobtine itd itd ostanejouser posted image

(odgovor članu TaMaSa)
Neposredna povezava do sporočila: 11
6.8.2010 12:52:54   
blaža
Midva sva enakopravna in vse počneva skupaj oz odvisno kolkor je kdo doma in kolkor kaj lahko nardi. Mi pa definitivno full pomaga in je res priden. Jaz se pa tudi angažiram.

Tvoj čas je omejen, zato ga ne zapravljaj tako, da živiš življenje nekoga drugega!
Naj hrup drugih mnenj ne utiša tvojega notranjega glasu!

Steve Jobs

(odgovor članu _sanja_*)
Neposredna povezava do sporočila: 12
6.8.2010 12:57:25   
TaMaSa
IZVIRNO SPOROČILO: *miska.mcc*

IZVIRNO SPOROČILO: TaMaSa

mojmu tud vcasi uspe kroznik odnest.........................user posted image user posted image se en s krono.
ampak odnese samo in le kroznik. sol, poper, drobtine itd itd ostanejouser posted image ........moj odnese vse. ima vedno res polno mizo, ker cez dan nic skoraj ne je, in je vecerja zelo obilna. Vsega po malo. Ampak preden vse znosi, ker vec kot dve stvari naenkrat gredo ze zelo tezko....potem se pobrise. Ja, saj pravim, na to je zelo ponosenuser posted image

< Sporočilo je popravil TaMaSa -- 6.8.2010 13:03:38 >

(odgovor članu *miska.mcc*)
Neposredna povezava do sporočila: 13
6.8.2010 13:04:09   
zvezdan
IZVIRNO SPOROČILO: *miska.mcc*

mojmu tud vcasi uspe kroznik odnest.
ampak odnese samo in le kroznik. sol, poper, drobtine itd itd ostanejouser posted image

svaka čast! Mojga nisem vidla sploh še sesatuser posted image Posprav nikol za sabo (za drugimi itak ne), drobi po tleh, štunfe pa gate pa tut pusti kjer mu pač padejo iz riti al pa noguser posted image user posted image

Sam je pa bukov....sem se sprijaznila, da ga kuhat in pospravljat ne bom nikoli naučila. No sej on naredi pa kakšne druge stvari pa se vse poglihauser posted image

Hvala angelom, ker so z mano zaplesali, in hudiču hvala, ker mi ni porezal kril.

za srečo moraš iztegniti roko

(odgovor članu *miska.mcc*)
Neposredna povezava do sporočila: 14
6.8.2010 13:06:35   
zvezdan
IZVIRNO SPOROČILO: _sanja_*

Meni pa pomaga. Otroka rihta že od poroda, vse zna enako dobro kot jaz. To pomeni da ga oblači, umiva, hrani, previja, se z njim igra, ga pelje ven,... Zdaj ko sem noseča, pa ga v bistvu večino časa rihta on. Popoldne seveda.

Kar se tiče gospodinjskih opravil redno sesa, velikokrat pobriše prah, pospravi, zadnje čase zelo rad umiva šipe. Posode še ni pomival in tudi kuhat ne znauser posted image  Razen kako večerjo pa zajtrk dobim od njegauser posted image

ja pa jade...kdo pa rad šipe umivauser posted image

user posted image kje si pa takega dedca najdla...bi tut jaz imela takega.user posted image

Hvala angelom, ker so z mano zaplesali, in hudiču hvala, ker mi ni porezal kril.

(odgovor članu _sanja_*)
Neposredna povezava do sporočila: 15
6.8.2010 13:08:28   
Klemy82
Načeloma se ne briga kaj veliko okoli gospodinjskih del in pucanja, pa še tako bolje da ne, ker ima nek čuden sistem pospravljanja stvari in potem ne najdemo nič, ga moram pa pohvalit, da odkar imamo nov sesalec, zelo rad in pridno sesa, pa občasno ga nekaj useka in takrat mi je sposoben spedenat in zglancat celo bajto v nulo.user posted image Samo to je tak... 2x na leto. user posted image Boljše kot nič je že, ane?

Jst.

(odgovor članu zvezdan)
Neposredna povezava do sporočila: 16
6.8.2010 13:15:40   
zvezdan
moj je enkrat rekel, da bo on pospravil, ker je imel ravno dopust. pa sem rekla samo aha sej boš ja.... no in pridem domov res vse zglancano. V glavnem ni da ni. Grem s prstom po polici...nič prahu, grem pogledat kuhinjo (visoki sijaj)...nobenih odtisov...vse tip top.. pa si rečem ok...mogoče ampak zelo pogojno!!! No potem grem pa v kopalnico in vidim da je tudi tuš kabina zglancana in niti sledu o vodnem kamnu na steklu...no takrat sem si pa rekla tole pa ne bo šlo. Nakar sem malo pobrskala in seveda našla vizitko od čistilnega servisauser posted image user posted image seveda še vedno trdi da je sam vse pspravil. Ja seveda da ni a ne!user posted image

(odgovor članu Klemy82)
Neposredna povezava do sporočila: 17
6.8.2010 13:18:12   
_sanja_*
IZVIRNO SPOROČILO: zvezdan

IZVIRNO SPOROČILO: _sanja_*

ja pa jade...kdo pa rad šipe umivauser posted image

user posted image kje si pa takega dedca najdla...bi tut jaz imela takega.user posted image

Edn jih mora. Da se kj vn vidiuser posted image

Sj nisem rekla, da jih znauser posted image  Se pa trudi in to je važnouser posted image

(odgovor članu zvezdan)
Neposredna povezava do sporočila: 18
6.8.2010 13:19:40   
_sanja_*
IZVIRNO SPOROČILO: zvezdan

Nakar sem malo pobrskala in seveda našla vizitko od čistilnega servisauser posted image user posted image seveda še vedno trdi da je sam vse pspravil. Ja seveda da ni a ne!user posted image

user posted image user posted image

user posted image user posted image

(odgovor članu zvezdan)
Neposredna povezava do sporočila: 19
6.8.2010 13:24:26   
posh
Nič kaj dostiuser posted image , razen kopa otroka zvečer, da ga ne dvigujem, ker sem rizično noseča. Ostala gosp. dela so moja. Pa nima "fizičarenja" v službi. Samo jaz vem , da sem ga sama tako razvadilauser posted image

(odgovor članu _sanja_*)
Neposredna povezava do sporočila: 20
6.8.2010 13:43:54   
branka81
jz morm pa mojga kr pohvalit,z najino 5-mesečno pikico se zelo ukvarja,jo previje,nahrani če je treba,ko je doma gre vn z njo,da se jz mal spočijem...ni mu problem posesat-celo boljš posesa kot jz hehe,posodo pomiva,smeti so njegove,pa tud kuha kdaj pa kdaj,najlepš pa je kadar dobim kavico u posteljo...mmmmmmmm..
čist odvisn je kak je bil prej navajen.....da u mojmu bivšemu ne govorim-nč od tega ni delal kr je bil pač mamin sinček,tko da sm dobila zdej sedmico heeh

lep dan

(odgovor članu posh)
Neposredna povezava do sporočila: 21
6.8.2010 14:11:57   
posh
No, da se popravimuser posted image , da mu ne bom krivice delala- z otrokom SE ukvarja, gre z njim ven, previje, ampak v tem času so potem gosp. dela MOJA.

(odgovor članu branka81)
Neposredna povezava do sporočila: 22
6.8.2010 14:44:31   
barni
Meni gre na jetra, da mi pomaga. Kolikokrat sem že rekla, da bi jaz njemu malo pomagala, pa da on prevzame vse ostalo. Ne vem od kod ta opcija, da moški ženski pomaga pri gospodinjstvu? Userje se lih tko kot jst, isto velja za hrano, jo je iz krožnikov in tud njegove cunje visijo na istem štriku kot moje. To mi j etko čudno. Ampak, jst vedno slišim, da mi ful pomaga.

Moj ni len, mu je pa vse to čist mim in ga ne moti, če ni en mesec posesano. Sploh ne vidi. Cunje da prat, potem pa jih ne pobere in on sploh ne bi rabil omare, ker kar iz štrika jemlje.

DOkumente ipd. imam jaz pod kontrolo, ker on ne najde nič, da bi kaj zložil ali imel celo v kakšnem fasciklu - ni govora. Ko išče je pa tolk fajn, da imamo to urejeno v fasciklih, ko takoj najde.

Mah...saj pravim, a lahko jaz komu samo pomagam?

(odgovor članu posh)
Neposredna povezava do sporočila: 23
6.8.2010 14:56:40   
zvezdan
barni ahhhhhaaaahhhauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image sem se tok nasmejala tvojemu postu....

sej moj se zaveda da je len in tut sam prizna...pa kaj mu naj nardim. Mene moti da bi mogla v svinjaku živet tako, da raj pospravim ker trdobučneža itak ne bom premaknila. najbolj me pa razjezi, ko kje vidi kakšno packo ki sem jo jaz slučajno spregledala in mi jo gre pokazat, češ to bi blo tut treba. Sej zdaj ko to pišem sem se mal zamislila....no pa sej kokr sem že povedala, nardi pa kaj drugega, sam pospravlja, pa kuha pa res ne. Razmetat zna pa tko v parih sekundah da res kapo dol...morš bit mojster ni kejuser posted image

(odgovor članu barni)
Neposredna povezava do sporočila: 24
6.8.2010 15:03:06   
TaMaSa
Barni, pomaga tisti, ki manj naredi. Pri vama je po tvojem pisanju sodec,to tvoj moz.

(odgovor članu barni)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?