|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  52 53 [54] 55 56   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: januarke 2011
3.8.2010 19:13:59   
Cofelle
Pozdravljene

Danes sem se končno odločila, da je že čas, da se pridružim na forumu. Mogoče sem odlašala zato, ker sem imela tri mesece precej težav z nosečnostjo (bruhanje do 6x/dan, nobene energije, glavoboli, niti do kopalnice nisem mogla sama). No zdaj sem v 16.tednu in težave počasi izginjajo. Bruham samo 1x/dan, pa precej se mi spi. Sem pa že ves čas na bolniški (sem med.sestra na negovalnem odd. polnem infekcij in se ginekologinji ne zdi primerno, da delam, drugega mesta mi pa v službi ne morejo omogočiti). To je moja prva nosečnost in kak dan ne vem niti kje se lotit brat, pa brskat,...da o cunjicah niti ne govorim. user posted image . Ma počasi se daleč pride...vsaj upam.user posted image
Vesela sem, da sem med vami. Uživajte in se pustite razvajatuser posted image

(odgovor članu rdečebela)
Neposredna povezava do sporočila: 1326
3.8.2010 19:15:33   
Cofelle
Uf, sem smotana...rok imam 18.1user posted image in razmišljam, da bi rodila kar v Postojni. Ima katera že izkušnje v tej porodnišnici?

(odgovor članu Cofelle)
Neposredna povezava do sporočila: 1327
3.8.2010 19:59:44   
darchy82
Pozdravljena Cofelle in čestitke za user posted image  user posted image .

A se je v materinsko šolo treba že tako hitro prijaviti? Jst bi šla kar v LJ porodnišnico ker imam tam tudi ultrazvoke. A ima katera izkušnje s to materinsko šolo? Nekje sem namreč prebrala, da je zadosti zgodaj, če se prijaviš 2 tedna prej user posted image . Jst bi v šolo najraje šla tam enkrat novembra, pa nočem bit prepozna, da ne bo že vse zasedeno.

(odgovor članu Cofelle)
Neposredna povezava do sporočila: 1328
3.8.2010 20:04:32   
Cofelle
Živjo Darchy 82user posted image

Jaz bom šla v materinsko šolo najverjetneje oktobra.Slišala pa sem, da se je treba nekaj časa prej vpisat, da ne bo prezasedeno. Če je pa to res, pa ne vem. Zanimalo me je pa, če ima katera izkušnje s porodom v postojnski porodnišnici.

(odgovor članu darchy82)
Neposredna povezava do sporočila: 1329
3.8.2010 21:08:41   
br27
Jaz sem naju že vpisala za materinsko šolouser posted image user posted image  (se mi mudi), je pa čist odvisno od kraja do kraja, koliko prej se moraš prijavit, ker je odvisno od števila nosečk. Drugače pr nas je letos gužva, zato sem jaz pohitela. V mat. šolo se lahko prijavi vsaka že zdaj, če mate že razpisan termin.

Lahko noč vam in vašim user posted image

(odgovor članu Cofelle)
Neposredna povezava do sporočila: 1330
3.8.2010 21:10:02   
br27
Aja pa dobrodošle na novo pridruženi user posted image

(odgovor članu br27)
Neposredna povezava do sporočila: 1331
   [Brisano sporočilo]
3.8.2010 21:43:13   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu br27)
  Neposredna povezava do sporočila: 1332
3.8.2010 21:47:44   
pika27
Najprej dobrodošle nove souser posted image ! Lepo da nas je vedno več.
Jaz sem v materinsko hodila v LJ v porodnišnico (predavanja so v stari P), in sicer marca, maja sem mela pa rok, pa se mi je zdel kar prehud tempo. Maš pribljižno 3x na teden 3 tedne če se prov spomnim. Na konc sem si prov želela, da bi šla en mesec prej, da bi kakšno predavanje naslednji mesec poslušala. V LJ je tko, da morš it v porodnišnico v sprejemno pisarno dvignit nalepke, ki jih pol na predavanju oddaš. Termini pa mislim da so na netu objavljeni (al pa vsaj številka da pokličeš in vprašaš). Načeloma mislim, da je vseeno kok si noseča, razen če naletiš na kakšno tečno. Prijavila sem se pa isti teden se mi zdi. Zna pa bit kr gužva še posebno tista predavanja ob 18h.
Za partnerje velja potrdilo mislim da 3 leta, ampak prisotnost je treba pa ponovno plačat.
Žal s Postojno nimam izkušenj. Sem rodila v LJ in bom tud še enkrat v LJ. Sicer če si me vprašal pol leta po porodu, sem rekla da v LJ ne grem več, ampak slej k prej itak pozabiš na tiste slabe stvari... To je itak samo par ur proti celemu življenju. Si pa ne predstavljam kako bi zdržala iz Postojne domov v avtu, sem še tistih par metrov po zaloški komi.

(odgovor članu br27)
Neposredna povezava do sporočila: 1333
4.8.2010 10:44:48   
Arwenko
No, jaz sem razmišljala, da bi šla septembra v materinsko, pa ne bo zneslo, tako da oktobra pa sigurno, novembra več ne, ker vprašanje če bom še v službi, decembra pa itak grem na porodniško. Grem pa definitivno v UKC v Mariboru, jo ful hvalijo, pa pravijo, da je kr gužva, vsak mesec tam med 120 in 160 ljudi, ampak je ful velika dvorana, tako da ni problema s prostorom. 

(odgovor članu pika27)
Neposredna povezava do sporočila: 1334
4.8.2010 11:17:15   
rdečebela
Cofelle, tudi sama sem razmišljala o postojnski porodnišnici. Iz pogovorov z znankami, ki so rodile v Šempetru, sem dobila same negativne informacije, predvsem glede odnosov osebja. Že nasplošno mi nekako ni zaupanja vredna ta bolnišnica v Šempetru, čeprav je zame najbližja. Poleg tega pa sem govorila tudi z znanko, ki se je pred 3 leti odločila za porodnišnico v Postojni in je bila zelo zadovoljna in je vse zelo pohvalila in zatrdila da bi pri naslednjem porodu sigurno šla spet v Postojno. Mene osebno skrbi nekaj drugega, namreč, ker je v Postojni prav porodnišnica, so najbrž bolj specializirani za porodniške stvari. Kaj pa v primeru, da bi bilo karkoli narobe? V Šempetru je splošna bolnišnica in je najbrž več strokovnjakov z različnih področij na enem mestu. Ne vem kako naj se odločim. Lahko da bom na koncu res pristala v Ljubljani, ker mi tam vodijo nosečnost, na patološkem oddelku.
Kaj pa je s to materinsko šolo? A to je obvezna zadeva?

(odgovor članu Arwenko)
Neposredna povezava do sporočila: 1335
4.8.2010 16:05:51   
gaya24

Čao!

žNajprej dobrodošle nove Januarke user posted image .

Vidim, da ste vse v službi, ker že pol dneva ni nobena nič napisala user posted image . Sem zdej neki brala, ko ste pisale o materinsku šoli....Js bom šla še 1x, čeprav že vse vem, sam men je blo prvič fajn,...mal čvekaš in izmenjaš izkušnje z drugimi so user posted image .

Še 12 dni pa pregled....že komi čakam, sam mislim, da bom imela to smolo, da mi ne bo zdaj v 19T delal UZ, ker mam pol itak morfologijo....Js bi pa tk rada že vedla a bo user posted image ali user posted image .

Lep popoldan

(odgovor članu Cofelle)
Neposredna povezava do sporočila: 1336
4.8.2010 19:39:02   
maggie27
Ojla!

Evo mene, glih prišla s pregleda. No, sedaj sem dala vodo, pa izmerila mi je pritisk in zvedela sem da sem prebolela toxo, tako da lahko malo manj pazim glede prehrane!user posted image  Ni mi delala UZ-ja, samo poslušala je srček - je pa menda vse v redu. Sedaj sem v 17-tem tednu, morfologijo imam pa 6.9. Sem mislila, da se nisem nič zredila, ampak sem menda pridelala 3 kg in bila zato malo kregana user posted image . Je rekla, da se moram malo več gibat (ja, mal težko ker skoz delam...), ampak sem rekla da grem septembra na plavanje, tako da upam da mi bo koristilo.
Lepo se mejte!!

Papa

(odgovor članu gaya24)
Neposredna povezava do sporočila: 1337
5.8.2010 9:21:35   
jmpolona
Alo ženske.
Včeraj sem imela pregled in je vse super.  Pikec veselo miga in maha, ko je na "TVju" user posted image
Me pa zdaj že par dni nekaj tišči v spodnjem delu trebuha. Je nadomestna ginekologinja preverila z vaginalnim pregledom in naj bi blo vse OK.

Drugače bla v shopingu za cotike za mojo hčerkico in najdla ogromno stvari na razprodajah za jesen, sem pa gledala za novega člana poleg (prehitevam) pa ni nič izbire. Ma bom mogla še kar lepo na jesen počakat, da dobijo kaj toplega.

Pa dobrodošle nove souser posted image .

(odgovor članu maggie27)
Neposredna povezava do sporočila: 1338
5.8.2010 9:37:54   
jmpolona

user posted image  

PDP, NICK, STAROST, NOSEČNOST,OTROK DOMA, SPOL, PREBIVALIŠČE,
31.12.2010
user posted image  Špica84, 26 let ,Ljubljana

01.01.2011
user posted image
 pinky86, 24 let, 1 user posted image , 0 user posted image , Ljubljana okolica
user posted image  BAJCI,  let, 3user posted image , 0 user posted image , okolica Ivančne Gorice
 user posted image  Roksana3, 26 let, 2user posted image , 1 user posted image , Velenje

02.01.2011
  user posted image  3.tanci

03.01.2011
user posted image  mojani, 32 let, 2 user posted image , 1 user posted image , Rogaška Slatina
user posted image  mamica00,  let, 3 user posted image , 2 user posted image , Velenje

04.01.2011
user posted image  aischa1, 5 user posted image , 3user posted image , Koper
user posted image  honey 36 let, 2 user posted image , 1 user posted image  , Logatec

05.01.2011
 user posted image  Arwenko, 27 let, 1 user posted image , 0 user posted image , Celje
user posted image  Loni76, 33 let, 2user posted image , 1user posted image , Ljubljana
 user posted image  jmpolona, 30 let, 2user posted image , 1 user posted image , okolica Celja
 user posted image  Nataliya, 23 let, 1user posted image , 0 user posted image , okolica Ljubljane
user posted image    BAMBINA_, 27 let, 2user posted image , 1user posted image   

06.01.2011
user posted image  Armstrong, 25 let, 1user posted image , 0 user posted image , okolica Kranja

07.01.2011
user posted image  _mona_,23 let,2 user posted image ,0 user posted image , Posavje

08.01.2011
user posted image  _CiCika_, 1 user posted image , 0 user posted image ,

09.01.2011 
 user posted image  mami tiana, 31 let, 2 user posted image ,1 user posted image , Ljubljana
user posted image   chloe, 30 let, 2 user posted image , 1user posted image  

10.01.2011
user posted image  ula30
user posted image  JB, 28 let, 2 user posted image , 1 user posted image
user posted image  anonimna,
user posted image
user posted image   *tajda*, 28 let, 2user posted image , 1user posted image  ,

11.01.2011
user posted image  živa25, 25 let, 2 user posted image ,1user posted image , Šentvid pri Stični

user posted image  maggie27, 27let,

12.01.2011
13.01.2011
user posted image  amelia  
user posted image  baby1978, 1user posted image .0user posted image ,  okolica MB
user posted image  anonimen,2user posted image .1user posted image   
user posted image  megiv, 30 let, Okolica CE
user posted image   bambina

14.01.2011
user posted image  petral, 27 let, 2user posted image ,1user posted image Dolenjska
user posted image  briljantina, 30 let, 1user posted image , 0 user posted image user posted image Trbovlje 
user posted image  TMS82, 28 let, 1 user posted image , 0 user posted imageCelje 

15.01.2011
user posted image   roža03, 26 let, 5user posted image , 2 user posted image
user posted image   Lu, 31 let, 3user posted image , 2 user posted image    

16.01.2011
user posted image  poka29,  let,1 user posted image , 0 user posted image
user posted image  spaghetek 30 let,1user posted image .0user posted imageAnglija
user posted image   Nina 30, let,2user posted image .1user posted image

17.01.2011
user posted image   Lubici, user posted image , 1 user posted image

18.01.2011

user posted image  agataema, 2 user posted image , 1 user posted image ,Gorenjska
user posted image   gaya24 2user posted image , 1user posted image  
user posted image  zarja86,  let, user posted imageuser posted image
user posted image   cofelle, 28 let, 1 user posted image , 0user posted image , okolica Žužemberka

19.01.2011
user posted image  anerin, 3user posted image , 1user posted image

20.01.2011
user posted image  rdečabela, 24 let, 1user posted image , 0user posted image , POSOČJE

21.01.2011
user posted image  darchy82, 28 let, 2user posted image , 0user posted image okolica Žužemberka
user posted image   Janci F, 2user posted image , 1 user posted image
user posted image   planikica, 1user posted image , 0 user posted imageLjubljana
user posted image    lorch, 2 user posted image , 1 user posted image

22.01.2011
user posted image   MojaV, 1user posted image , 0 user posted image ,
user posted image   mafika, 27 let, 2user posted image , 1user posted image , Ljubljana

23.01.2011
user posted image  štručka30,  Koper

24.01.2011
user posted image  pika27, 28 let, 2user posted image , 1user posted image , Ljubljana
user posted image  čebela adela, 2user posted image , 1 user posted image

25.01.2011
user posted image  tinca minca

26.01.2011
user posted image   jadrnica, 30 let, 1 user posted image

27.01.2011
user posted image   ZOJA11, 34 let, 3 , 2 user posted image , Gorenjska
user posted image  Putka, 3user posted image , 2user posted image , Ljubljana
user posted image  br27 , 27 let, 4 user posted image , 0 user posted image , Žalec

28.01.2011

29.01.2011
30.01.2011
user posted image   piškamiška, 2user posted image , 1 user posted image   

31.01.2011

03.02.2011
user posted image   rebeka84, 26 let, 2user posted image , 1 user posted image   

Skupaj Januarke 2011: 58

Z NAMI SO BILE:

user posted image  Katja80 user posted image  user posted image
user posted image  Maaca86 user posted image   user posted image
user posted image   nini78 user posted image   user posted image
user posted image  Ella31 user posted image  user posted image

(odgovor članu _CiCika_)
Neposredna povezava do sporočila: 1339
5.8.2010 9:42:59   
jmpolona
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   

user posted image
 Datum, Nick:

AVGUST
05.08. - lorch, BAJCI
06.08. - agataema
10.08. - _mona_, poka29
12.08. - Lu
16.08. - gaya24
24.08. - bambina
26.08.darchy82
31.08. - čebela adela

user posted image            
Datum, Nick

AVGUST
23.08 - *tajda*
24.08 - špica84
25.08 - aischa1
27.08. - jmpolona, TMS82
30.08. - Nataliya
31.08. - Arwenko, briljantina, _CiCika_

SEPTEMBER
01.09. - Armstrong
02.09. - anerin
06.09. - maggie27

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image                  

(odgovor članu Arwenko)
Neposredna povezava do sporočila: 1340
5.8.2010 10:01:51   
aischa1
Jmpolona super,da je vse v reduuser posted image user posted image user posted image .
Moja pikica pa je imela učeraj žur v trebuščku ne čutim še brcik a me žgečka pa trd trebuh se naredi pa ena taka bulica ki se premetava pol zgine.Ko sem imela pregled mi je ginekolog rekel da bulica ki se naredi je širjenje maternice meni se zdi pa da je pikica.Kaj mislite ve?

(odgovor članu jmpolona)
Neposredna povezava do sporočila: 1341
5.8.2010 10:11:54   
jmpolona
Aischa1 po moje so te tvoje bulice kar pikica, ki te pozdravlja.

Saj mene je včeraj ginekologinja potolažla (še ne čutim konkretno pikeca - pa mislim, da imam 2 dni prej PDP kot ti aischa1), da ima nogice v posteljco obrnjene in, da ta verjetno blaži brcike in jih zato še ne čutim. Čeprav še vedno upam, da bom kaj čutla. Hvalabogu za angelsound.

Mi je včeraj ginekologinja naredila ultrazvok (je rakla, da bolj za psihoterapijouser posted image ) in je bil mojuser posted image in hčerkica poleg. Je blo tako lepo, videt pikeca kako maha in pozdravlja vse tri.

(odgovor članu aischa1)
Neposredna povezava do sporočila: 1342
5.8.2010 10:20:04   
aischa1
Jmpolona ja sej to se tudi meni zdi da ima nogice pa rokice obrnjrnr stran pa ne čutim da brca.Ker bulica pride velika kot so naše pikice sedaj pa na otip kar malo zaboli pol ko pritisnem zgine in se vrne nazaj.user posted image user posted image

(odgovor članu jmpolona)
Neposredna povezava do sporočila: 1343
5.8.2010 12:19:21   
BAJCI
Pozdravljene vse user posted image ,
mi smo iz pregleda,vse v redu,malček/malčica že veselo brca brcike pa
tudi že čutimo nekaj časa(prelep občutek)
Morfologijo imamo šele 24.8 user posted image ,treba spet čakattttttt,pa tok naju že matra kaj je.
Sicer pa se tolažim s tem da lepšega darila za rojstni dan nebi mogla dobit user posted image .
Za cunjice sva učeri malo gledala pa tudi za postelco,
kr nekaj lepih stvari ampak malo bova še počakala z nakupi.
Kar pa se tiče materinske šole pri nas se začne 16.8 in se
še odločava ali se bova že prijavila ali bova počakala do oktobra.
Vsem želim lep dan in da čimprej začutite brcike user posted image  tiste ki jih še niste

(odgovor članu aischa1)
Neposredna povezava do sporočila: 1344
5.8.2010 18:27:16   
briljantina
Oooo, smo se razpisale! user posted image

Pozdravljeni obe novi souser posted image in čestitke za preglede, brcike in nove dogodivščine v vaših trebuščkih! user posted image

Vreme nas malo heca, upam, da bo naslednji teden lepo, ko gremo na morčita. user posted image user posted image Končno sem dočakala dopust!

Pridno čvekajte, se tipkamo...

(odgovor članu BAJCI)
Neposredna povezava do sporočila: 1345
5.8.2010 20:40:34   
lorch
Pozdravljene!
Danes sem imela pregled in je vse okuser posted image .
Utrip je 155, mv lepo zaprt, mere kot je treba, morfologija pa bo 10.09.2010.
Za kilažo mi je pa rekla, da se nisem kaj veliko zredila, ker sem se od prejšnjega pregleda samo za pol kile, čeprav sem se pred tem 3kg, ampak to sploh ni pogledala. Jaz sem za tokso negativna, zato se moram še naprej čuvat, pa še tašča je mlado mačko nabavlatik preden smo povedali, da pričakujemo in naša punca jo seveda veselo "vlači" naokol. Smo jo pa že kr lepo natrenirali, da si mora vedno temeljito umit roke z milomuser posted image . Tjašo, ne mačkouser posted image .
Uživajte in pišite novosti, da bo kaj za brat.

2.12.2007 smo postali družina.
15.1.2011 se je družina povečala.

(odgovor članu briljantina)
Neposredna povezava do sporočila: 1346
6.8.2010 7:26:34   
mafika
pozdravljene vse nove in seveda tudi vse stare souser posted image !

vreme res želostno, a meni kar paše, ker zelo delam in mi kakšna vročina sploh ne bi odgovarjela. tiste pa, ki greste na morje vam želim veliko sončka!

za seznamček: MORFOLOGIJA 16.9.

L.P. mafika

(odgovor članu lorch)
Neposredna povezava do sporočila: 1347
6.8.2010 7:59:33   
jmpolona

user posted image
 Datum, Nick:

AVGUST
06.08. - agataema
10.08. - _mona_, poka29
12.08. - Lu
16.08. - gaya24
24.08. - bambina
26.08.darchy82
31.08. - čebela adela

user posted image            
Datum, Nick

AVGUST
23.08 - *tajda*
24.08 - špica84, BAJCI
25.08 - aischa1
27.08. - jmpolona, TMS82
30.08. - Nataliya
31.08. - Arwenko, briljantina, _CiCika_

SEPTEMBER
01.09. - Armstrong
02.09. - anerin
06.09. - maggie27
10.09. - lorch
16.09. - mafika

(odgovor članu jmpolona)
Neposredna povezava do sporočila: 1348
6.8.2010 11:07:05   
Cofelle
Pozdravljene

Rdečebela: jaz poznam kar nekaj punc, ki so rodile v Postojni in so rekle, da so zelo dobro opremljeni in da je osebje (razen ene med.sestre in Dr.Taševa) super. Tako da, jaz se bom kar lepo za Postojno odločila, čeprav imam ginekologinjo v Ljubljani.
Glede materinske šole: mislim, da ni obvezna, je pa fajn, če se gre(sploh če je prva nosečnost), nekatere porodnišnice pa zahtevajo potrdilo, da je očka bil v šoli za starše, če želi biti prisoten pri porodu.

Vidim, da se nekatere pridno redite. Jaz sem na začetku zaradi slabosti zgubila 4 kg, tko da sem jih imela 59kg, zdaj sem pa dobila kilograme nazaj, pa jih imam 63.Prav je, da se malček zredim, upam, samo da ne ratam slon do januarjauser posted image
Drugače sem pa zdaj v 17 tednu in 18.avgusta imam pregled in upam, da bo vse ok.

Lepo se imejte. Želim vam čim manj dela in čim več lepih trenutkov.

(odgovor članu jmpolona)
Neposredna povezava do sporočila: 1349
6.8.2010 12:52:17   
br27
Oblačen dan vsem nam user posted image
Danes sem ugotovila da je prav idealen dan za lenarjenje, zato sem zjutri hiter pospravila hišo in zdaj malo pred računalnik, pol pa nazaj v vodoravni položaj user posted image . Moj dragi je odsoten do ponedeljkauser posted image - ah ta služba- spet bom sama za vikend. Drugače pa še vedno čakamo na prve brcike, se že veselim, mi je pa trebuh že zdaj všeč, ker tam sem mela prej vse mehkouser posted image  (malo oblogic), zdaj pa je ratal lepo trdi in zaobljen user posted image .

Pridne bodite in pazite na svoje user posted image

(odgovor članu Cofelle)
Neposredna povezava do sporočila: 1350
Stran:   <<   < Prejšnja stran  52 53 [54] 55 56   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  52 53 [54] 55 56   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Če nosečnica ne pridobiva kilogramov …
Ali je normalno, da nosečnica ne pridobiva kilogramov, se ne redi? Kaj morate vedeti o kilogramih med nosečnostjo, si pr...
30 dejstev o nosečnosti
Nosečnost je eno izmed najlepših življenjskih obdobij. Prinaša pa tudi marsikatera presenečenja.

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?