|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  190 191 [192] 193 194   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrke 2010 - 2.del
5.8.2010 15:00:52   
nadka30
IZVIRNO SPOROČILO: archie

IZVIRNO SPOROČILO: malecka_mateja

dan!

na hitromariborčanke mene jutri nebo ker sem ponoči skoraj na urgenci pristala, sem še komaj dihala in zjutraj mi je dr. potrdil začetek pljučnice tako da sem na antibiotikih če pa jutri nebo bolje moram v bolnico.user posted image user posted image user posted image upam da bo.
res mi je žal za srečanje ampak žal lepo se imejte pa se še kaj dobimo.

grem ležat itak nisem za nikamor.
papa

ojej user posted image pozdravi se cimprej!!!!!!

čim prejšno okrevanje tudi z moje straniuser posted image

(odgovor članu archie)
Neposredna povezava do sporočila: 4776
5.8.2010 15:02:23   
bambinca
malecka_m.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

moje poslanstvo so moji otroci

(odgovor članu archie)
Neposredna povezava do sporočila: 4777
5.8.2010 15:11:06   
bambinca
ej punce, jutri mam pa frizerja jeeeeeuser posted image user posted image user posted image

povejte mi neki smešnega: a se je vaš curek tudi kaj spremeniluser posted image meni teče kot iz kangle za rože zalivat in me je groza hodit na wc kam, kjer se ne vsedem na školko, ker se obvezno ...po nogiuser posted image user posted image user posted image user posted image

pa še to: s sabo v P sem se odločila nest CD, da bom poslušala med akcijo- jest itak pojem ( bolj tulimuser posted image ) povsod

< Sporočilo je popravil bambinca -- 5.8.2010 15:17:59 >

(odgovor članu bambinca)
Neposredna povezava do sporočila: 4778
5.8.2010 15:18:54   
NiNiBo
IZVIRNO SPOROČILO: bambinca

povejte mi neki smešnega: a se je vaš curek tudi kaj spremeniluser posted image meni teče kot iz kangle za rože zalivat in me je groza hodit na wc kam, kjer se ne vsedem na školko, ker se obvezno ...po nogiuser posted image user posted image user posted image user posted image

Ravno danes sem preklinjala kako sem lepo supela polulat skoljko.user posted image user posted image  Sem mislia, da imam samo jaz tale problem. Sem bila pridna in seveda popucala za sabo.

malecka_mateja drzi se!!!

materinska knjizica vedno imam s seboj

tiste, ki boste rodile v Lj. P danes je v MS rekla, da dobimo en paket VIR vlozkov, za kaj vec je pa potrebno s seboj prinesti.

gibi v MS je rekla, da naj bo 10 gibov, tako kot je opisala tinkatonka. Ce tega ni potem brez klicanja v P, da se naredi CTG. Poredvsem je pomembno, da si pozorna ko se strucka zelo, zelo umiri, takrat je treba iti v P. 

En lep dan!! 

(odgovor članu bambinca)
Neposredna povezava do sporočila: 4779
5.8.2010 15:36:48   
teodora75

IZVIRNO SPOROČILO: tinkatonka

IZVIRNO SPOROČILO: benika

IZVIRNO SPOROČILO: Jinx

SREČANJE - KAVAL 13.8.2010 ob 19h
  • tinkatonka
  • tannya
  • mala
  • NiNiBo
  • bambinca
  • katrinka
  • Kajča
  • Benika (tokrat čisto resnouser posted image )
  • Archie
  • Jinx

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image se nas je nabralo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image upam, da imajo mizo za 10 nosečk v  začetku 9. meseca nosečnosti. user posted image

Pa rešilca nekje na lagerju, če slučajno katero kej prehitiuser posted image

Ja sej to bo pomojem zadnje tako veliko srečanje pred prihodom prvih bejbijev. user posted image Se moramo res slikat za spomin. user posted image

Se mene prosim zraven!

Juhu, bo res lustno in vsi nas bodo gledali. user posted image

Kar se pa brc/gibov tice, pa sem razmisljala ravno danes ponoci, ko sem imela eno malo bolj 'zblojeno' noc (sicer kar dobro spim) - da ce je to res, da bo potem nekako tako, kot se sedaj dogaja, ko je se 'zapakiran', potem bomo imeli strasnega divjacka. Sploh ne vem, ce je kak del dneva, da ne bi cutila, da se nekaj dogaja notri. Zvecer in pa potem ko grem v posteljo je pa cela atletska predstava. K sreci me zaenkrat prav nic od tega ne boli, ampak cutim pa zelo zelo.

Pa busec se mi spet zdi ogroooooooomen, vas moram res spet videt ostale, pa se mi potem (verjetno) ne bo zdel vec tako hudo velik user posted image

A tudi vas danes ze skoraj malo zebe? Pri nas (na Gorenjskem) ze skoraj malo na zimo disi, ampak jaz sem s tem itak nadzadovoljna. user posted image

T.

(odgovor članu tinkatonka)
Neposredna povezava do sporočila: 4780
5.8.2010 15:37:15   
bambinca
ninibo a se jutri dopoldan pridružiš čveku v Kamnikuuser posted image

(odgovor članu NiNiBo)
Neposredna povezava do sporočila: 4781
5.8.2010 15:49:47   
Klemcy
IZVIRNO SPOROČILO: mala

Klemcy - ja za začetek tile body-i res niso, bojo pa dobri tam nekje od 2meseca naprejuser posted image . Pa glede na to, da na začetku ne bom hodila po trgovinah si delam še malo zaloge št. 62.
Majčke na preklop sem uporabljala en mesec, potem naprej pa body-e na preklop in navadne...

mala - Haha pa veš kaj?? Prejle bla na kosilu pri tašči in mi je kupila ta paket bodijev iz Lidla, v rumeni barvi in spalni pajac tut v rumeni user posted image user posted image user posted image  Ne morem verjet! Mi je rekla, da so sicer ble sam večje št., ampak bo pa kasneje prav prišlo. No vidiš, pa jih vseeno imam user posted image  

malecka_mateja - upam, da ne bo nič hujšega in da čimprej okrevaš. Škoda da se ne bova spoznali, no pa naslednjič user posted image  

Kaj pa ostale mariborčanke??

tejči kje se skrivaš, je vse vredu??

(odgovor članu mala)
Neposredna povezava do sporočila: 4782
5.8.2010 16:02:33   
tpmc
malecka_mateja drži se in čimprejšnje okrevanje ti želim user posted image user posted image

jaz pa sem za srečanje še tako tako.. saj pravim.. laboratorij mam zjutraj pol pa bom vidla kako bom s časom :)
nekaj bom mogla spit v laboratoriju, je rekla da ne smem niti vode pit do takrat. Ha, grem prvič na to.

(odgovor članu Klemcy)
Neposredna povezava do sporočila: 4783
5.8.2010 16:39:23   
sarcy21
IZVIRNO SPOROČILO: bambinca

ej punce, jutri mam pa frizerja jeeeeeuser posted image user posted image user posted image

pa še to: s sabo v P sem se odločila nest CD, da bom poslušala med akcijo- jest itak pojem ( bolj tulimuser posted image ) povsod

glede kavala pa tudi jaz pridem hm če ne bomo spet kje drugjemislim v kaki porodnišnici

< Sporočilo je popravil sarcy21 -- 5.8.2010 16:45:45 >

13.10 2008 smo dobili sinčka Marka
20.8.2010 smo dobili hčerkico Najo
1.4.2013 pa se nam je pridružil še fantek Žan

(odgovor članu bambinca)
Neposredna povezava do sporočila: 4784
5.8.2010 17:15:18   
mala2001
IZVIRNO SPOROČILO: sanje2

mala2001: pol ti pa res ni bilo fajn, pol pa je tako boljše da se naprej za CR dobovoriš, me pa čudi da komaj po 39 tednu, ni to mal pozno, ne vem jaz se tak ne spoznam na to.

Drugače se v Sloveniji izvajao CR po koncu 38. tedna, moja G preferira po 39. Sicer pa imam na naslednjem pregled 25.8., takrat bom konec 36. tedna in me bo od takrt bolj pod drobnogled vzela, če bi se kaj začelo dogajat da se dogovoriva za prej. Je zelo dobra G, ki se svojim pacientkam zelo posveti in pride tudi od doma v P, če ji javijo, da je ena njena v težavah.

(odgovor članu sanje2)
Neposredna povezava do sporočila: 4785
5.8.2010 18:15:42   
tejči28
user posted image   Naši       pregledi!  user posted image

user posted image    Redni pregledi  user posted image

05.8. lenca78,Jinx,LucRezia,laliela
       janjja,binabina
06.8. tannya
10.8. katrinka,sanje2,NiNiBo,Gala4
         benika-APN,maca29,SOncIca
         LoveLove
11.8. almera ,malecka_mateja,tinkatonka
12.8. archie,hanizali,corfu
17.8. božička09
18.8. inčy,mala,tpmc,bambinca
19.8. nenka7,natalija28
20.8. eva2010,izabelina,klemcy
23.8. katrinka
25.8. teodora75,lillchy123,mala2001
31.8. natalija28,T.Z.
07.9. nadka30
08.9. natalija28

user posted image     UZ pregledi    user posted image

05.8. laliela
06.8. Jinx,katrinka
09.8. lillchy123
10.8. sanje2
12.8. archie
18.8. tpmc
31.8. T.Z.

user posted image      CTG      user posted image

10.8. katrinka,tejči28
11.8. malecka_mateja,tinkatonka
12.8. archie,hanizali
18.8. tpmc,bambinca
20.8. malecka_mateja,tinkatonka
23.8. katrinka
25.8. lillchy123,mala2001
31.8. T.Z.

(odgovor članu tejči28)
Neposredna povezava do sporočila: 4786
5.8.2010 18:17:21   
tejči28
oj,punce. Vidim,da me pogrešate.user posted image user posted image

še vedno sem tu. Mož ima dopust in še hodimo po obiskih dokler sem še 2v1.Pa še v kino morema it,ker sma dobla karte in jih morema izkoristit do novega leta sicer,ampak bo zdaj še najlažje dokler smo še 3.Zvečer pa pridem tak utrujena domov,da mi nikam ni za it. Tak da po eni strani komaj čakam,da gre v službo,da si še malo lahko odpočijem preden pride novi član.

malecka_mateja pozdravi se. Imaš pa res smolo v tej user posted image ,da te skozi nekaj mantra.

8.9.2008 nas je razveselil prvi sonček
8.9.2010 pa smo dobili drugo sončico

(odgovor članu mala2001)
Neposredna povezava do sporočila: 4787
5.8.2010 18:17:48   
tejči28

05.8. lenca78,Jinx,LucRezia,laliela
        janjja,binabina
06.8. tannya
         LoveLove
17.8. božička09
19.8. nenka7,natalija28
23.8. katrinka
31.8. natalija28,T.Z.
07.9. nadka30
08.9. natalija28

05.8. laliela
06.8. Jinx,katrinka
09.8. lillchy123
10.8. sanje2
12.8. archie
18.8. tpmc
31.8. T.Z.

10.8. katrinka,tejči28
12.8. archie,hanizali
18.8. tpmc,bambinca
23.8. katrinka
31.8. T.Z.

(odgovor članu tejči28)
Neposredna povezava do sporočila: 4788
5.8.2010 18:21:14   
tejči28
Me pa kar mantrajo krči,nekaj me šraufa in trebuh otrdeva,tak da bomo vidli.

Termometer- jaz imam tistega za uho in sem zadovoljna,v ritki pa mi ni za merit,so tisti dovolj natančni.Mislim pa,da je odstopanje 0,5 stopinje.

Materinsko jaz tudi že skozi nosim poleg,nikoli se ne ve. 

(odgovor članu tejči28)
Neposredna povezava do sporočila: 4789
5.8.2010 19:03:10   
Lenca78
Tako mi smo doma, naj bi imeli 2650g bajskia po mamici hihihi in pa smo dobili potrdilo da bo user posted image se je žemljica lepo videla. Je rekla G da bo zame boljš če rodim en teden prej kot en teden po roku hehehe ma večjo glavico po atiju user posted image naslednji pregled imam pa kr v porodnišnici čez 3 tedne torej 27.8 + CTG

(odgovor članu nadka30)
Neposredna povezava do sporočila: 4790
5.8.2010 19:24:59   
Natalija28
Mariborčanke: kera zaj zagotovo pride? Ker sami mi pa res ni za sedet tam, sploh pa ker zame ni tako zelo blizu... Klemcy in tejči28 vi2 sta ZA? Tmpc ti boš pa še videla, če ti bo uspelo.

malecka_mateja: tebi pa bo ta user posted image  res dala vetra!!! čimprej se pozdravi, pa da bi bilo vse vredu. malo še zdržita... bogaaaaa...user posted image

Junija pričakujemo sestrico najinega Matija.

(odgovor članu Lenca78)
Neposredna povezava do sporočila: 4791
5.8.2010 19:29:05   
khurde
IZVIRNO SPOROČILO: NiNiBo
tiste, ki boste rodile v Lj. P danes je v MS rekla, da dobimo en paket VIR vlozkov, za kaj vec je pa potrebno s seboj prinesti.

ma ja, je treba, pa jaz sem imela še une mrežaste hlačke s sabo za rezervo. itak sem jih potem še skor mesec nosila tudi doma, ker so najbolj udobne, pa še precej sem bila šivana user posted image  je imela tamala glavo 37, pa še po trebuhu so mi skakal - edina slaba stran poroda, ker sem zihr, da bi bolje odnesla, če bi me pustili, da se vsaj mal drugač premaknem in da mi gravitacija malenkost pomaga user posted image user posted image user posted image

malecka user posted image user posted image user posted image

materinska... večinoma vedno z mano

bodiji... nujno na preklop, čim dlje user posted image  vsaj zame je tko

popadki... sem imela ene čudne bolečine, sploh najprej nisem vedela, kaj je in ko je bilo vedno pogosteje, sem skužila user posted image

ctg... še nič, kao zadnji mesec, ampak se nič ne veselim. ni ravno udobno ležati in biti na miru toliko časa. pa še meni so se vedno risali eni enormni popadki, čutila nisem nič, vsi so bili začudeni in itak mi ni bilo nič jasno.

mene je pa ponoči ful trebuh zabolel. pomoje sem čudno ležala, na hrbtu, ker ko sem se premaknila na bok, je bilo takoj bolje. kot bi bila površinska bolečina, v mišicah user posted image  ravno toliko, da sem se zbudila in premaknila

If you're too open-minded, your brain will fall out.

(odgovor članu NiNiBo)
Neposredna povezava do sporočila: 4792
5.8.2010 19:44:13   
tejči28
natalija,jaz pridem jutri.Tak,da ne boš sama tam.

Ctg-tu v mbju pa je tak,da sediš na stolu,pa še revijo lahko bereš,jih je polno tam,pa običajno sta vedno dve v isti sobi,da se še lahko pogovarjaš,če ti je. 

user posted image mi tak brca po trebuhu in mehurju,da me že vse boli.user posted image Samo,da se premika,to je zdaj najvažnejše.

(odgovor članu khurde)
Neposredna povezava do sporočila: 4793
5.8.2010 19:44:26   
tejči28

06.8. tannya
         LoveLove
17.8. božička09
19.8. nenka7,natalija28
23.8. katrinka
27.8. lenca78
31.8. natalija28,T.Z.
07.9. nadka30
08.9. natalija28

06.8. Jinx,katrinka
09.8. lillchy123
10.8. sanje2
12.8. archie
18.8. tpmc
31.8. T.Z.

10.8. katrinka,tejči28
12.8. archie,hanizali
18.8. tpmc,bambinca
23.8. katrinka
27.8. lenca78
31.8. T.Z.

(odgovor članu tejči28)
Neposredna povezava do sporočila: 4794
5.8.2010 20:20:41   
tinkatonka
Torej obnovljen seznam:

SREČANJE - KAVAL 13.8.2010 ob 19h
  1. tinkatonka
  2. tannya
  3. mala
  4. NiNiBo
  5. bambinca
  6. katrinka
  7. Kajča
  8. Benika
  9. Archie
  10. Jinx
  11. Teodora75
  12. sarcy21

malecka_mateja...čimprej se pozdravi in počivaj ter se pusti razvajat user posted image

Jaz sem pa danes opravila še z zadnjim obiskom pri zobarju pred prihodom user posted image . Sem pa naročena še za filanje ene luknjice v začetku oktobra potem pa upam, da je mir za nekaj časa. Sicer sem pa tok zadovoljna z mojo zobarco, ker me res čist nič ne boli, ko sem pri njej. Vsaka čast! Ker mene je zobarja res strah. Sem pa možu v čakalnici poslala sms, da sem pri zobarju in da bodo A. dvignili iz vrtca moji starši, pa mi pošlje nazaj sms, da kaj ga strašim, da je s takim strahom odprl sms, ker se je bal, da sporočam, da sem že na poti v P. user posted image user posted image user posted image  Ga že mal panika hvati- user posted image user posted image

Zdaj pa pošibam A. spat. Trenutno z možem gledata eno kavbojko/komedijo in se na ves glas od srca režita. Ju je prav luštno poslušati, kako se imata fajn.

Jutri pa me čaka kontrola ščitniških hormonov in upam, da je vse OK. Mora biti!!

Lp Tina

< Sporočilo je popravil tinkatonka -- 5.8.2010 20:24:56 >

Ponosna mamica Aneju in Jakobu.
--------
Vsaka mama je prava mama, dana za srečo in veselje. Prava. In ena sama. Za vse življenje.
(T. Pavček)

(odgovor članu teodora75)
Neposredna povezava do sporočila: 4795
5.8.2010 20:33:35   
Anonimen

mat.knjižica....vem, da jo je treba nositi vedno s seboj, sploh na koncu. Ampak a se ve dejansko tega držite? Ker jaz jo ponavadi ne jemljem s sabo v trgovino, vrtec, ipd., pa na kavo s kolegicami/prijateljicami tudi ne. No zdaj bom pa počasi mogala najdt prostor v torbici, da bo vedno z menoj user posted image

strogo in vedno je z mano, pa tudi če skočim "samo" na bencinsko po čigumije. itak imam vedno torbico zraven, pač dam še materinsko not. ma če se mi 500m od doma kaj naredi imajo reševalci/zdravniki/kdorkoli že vse izvide in papirje "tam"... ne pa da potem še "ugibajo" koliko sem noseča pa če je bilo do zdaj vse ok pa moj RH pa krvno pa...

Drugače sva pa midva danes malce zapravljala, sva nakupila nekaj cotk za detece. Prvo ko sva prišla domov so šle v pralni stroj tako, da se zdajle že lepo sušijo. Pa previjalno sva očistila in napolnila predale z vsemi "potrebščinami" pa nekaj stvari sem že v "torbo za v P" spakirala... zase seveda, kar bom potrebovala ko bom tam. oblačila za domov zame + za Filipa bo pa moj prinesel - mu bom lepo pripravila v eno vrečko na lupinico pa po moje bo.
Še nekaj malega manjka pa bo res vse nakupljeno in pripravljeno, ampak v Rim pa ne grem prej kot čez kakšen mesec - sem se odločila, da lahko grem max 14dni prej, nič več. user posted image

(odgovor članu tinkatonka)
  Neposredna povezava do sporočila: 4796
5.8.2010 20:59:47   
amelie010
Čer punce!

Imam nekaj vprašanj in, ker vas je nekaj že šlo skozi to, bi prosila za odgovore:

- z možem sva se odločila za enkratno den. pomoč namesto paketka, vlogo sva oddala 28.7., odločba je prišla 30., koliko časa rabijo, da se to nakaže?

- prav tako sem takrat dobila odločbo za porodniško nadomestilo; tu pa me zanima ali je pač taka praksa, da se da za 3 mesece? Se mora potem še enkrat oddat vloga ali sami pošljejo novo odločbo?

- se vas v veliki meri odloča za EA?

- je katera iz Prekmurja?

No, naš leni fantek je ob koncu 33. tedna tehtal 2300, vse ok. Imamo ime, voziček in sobico.
Kje ve kupujete posteljnino za male črveke?

Za seznam: NP 16.8.

Pazite nase in mirno nočko. Lp.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4797
5.8.2010 21:06:21   
tejči28
IZVIRNO SPOROČILO: amelie010

Čer punce!

Imam nekaj vprašanj in, ker vas je nekaj že šlo skozi to, bi prosila za odgovore:

- z možem sva se odločila za enkratno den. pomoč namesto paketka, vlogo sva oddala 28.7., odločba je prišla 30., koliko časa rabijo, da se to nakaže?

Nakazujejo 1x na mesec,pričakuješ lahko 10.- 15.avgusta nakazan denar.

- prav tako sem takrat dobila odločbo za porodniško nadomestilo; tu pa me zanima ali je pač taka praksa, da se da za 3 mesece? Se mora potem še enkrat oddat vloga ali sami pošljejo novo odločbo?

Ja,porodniško nadomestilo se da za 3 mesece,potem pa je starševsko varstvo, višina denarja ostane ista,pa tudi sami to spremenijo ne rabiš pošiljat nove vloge.

- se vas v veliki meri odloča za EA?

Jaz je ne bom imela,zaradi stranskih učinkov,ker imam že zdaj probleme z migrenami,pa strah me je igle in tiste cevke v hrbtenico.

- je katera iz Prekmurja?

No, naš leni fantek je ob koncu 33. tedna tehtal 2300, vse ok. Imamo ime, voziček in sobico.

Čestitam za velkega fanta.user posted image user posted image user posted image user posted image In za vse ostale stvari.user posted image

Kje ve kupujete posteljnino za male črveke?

Jaz sem jo kupila v pikapolonici od katja&alen.

Za seznam: NP 16.8.

Pazite nase in mirno nočko. Lp.

(odgovor članu amelie010)
Neposredna povezava do sporočila: 4798
5.8.2010 21:07:18   
tejči28

06.8. tannya
         LoveLove
16.8. amelie010
17.8. božička09
19.8. nenka7,natalija28
23.8. katrinka
27.8. lenca78
31.8. natalija28,T.Z.
07.9. nadka30
08.9. natalija28

06.8. Jinx,katrinka
09.8. lillchy123
10.8. sanje2
12.8. archie
18.8. tpmc
31.8. T.Z.

10.8. katrinka,tejči28
12.8. archie,hanizali
18.8. tpmc,bambinca
23.8. katrinka
27.8. lenca78
31.8. T.Z.

(odgovor članu tejči28)
Neposredna povezava do sporočila: 4799
5.8.2010 21:07:22   
Anonimen
- denar naj bi bil nakazan 11.8. (sreda če se ne motim).
- tudi jaz sem dobila odločbo za 3 mesece ampak mi je dala še eno vlogo, ki jo bo moj nesel verjetno kar hkrati s svojo vlogo za očetovski dopust na CSD. pa potem dobim še eno odločbo. tako je meni razložila. vem pa, da so nekatere dobile že obe odločbi skupaj.
- za EA se še odločam... še nisem odločena.

Imam pa jaz tudi eno vprašanje - v čem boste šle iz porodnišnice. mislim... kaj boste oblekle?

(odgovor članu amelie010)
  Neposredna povezava do sporočila: 4800
Stran:   <<   < Prejšnja stran  190 191 [192] 193 194   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  190 191 [192] 193 194   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To je 20 najhujših bolečin. Je porod med n...
Strokovnjaki britanske Nacionalne zdravstvene službe so naredili seznam najbolj bolečih stanj, ki jih človek lahko doživ...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?