Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 4.8.2010 22:24:47
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 Matcar, kaj ti si se spomnila na mene? Tisti pribor si mi vzela za T? Ne,pa ne,ker bi pozabla,ampak je v trenutku vse šlo.Ostale so tri škatle z motivom princesk! Tak,da sem jaz tudi brez ostala!
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 4.8.2010 22:25:49
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 aja, še eno vprašanje: Kje previjate oz. ste previjale svoje otroke? Jaz malega že komaj na previjalni previjem, se mi obrača. Mislim, da bom kar na postelji dalje prakticirala, ker sem bolj med štorastimi. Ja,na postli al pa kavču.Previjalna je bla hitro premala.Saš-u je rit čez gledala.
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 4.8.2010 22:26:04
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 Pa kaj se dogaja z mojimi očmi? Sploh ne morem gledat v računalnik. Vse dvojno vidim, pa full slabo. Pa nisem nič pila. Bo treba it k okulistu.
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 4.8.2010 22:26:32
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: katy83 Matcar, kaj ti si se spomnila na mene? Tisti pribor si mi vzela za T? Ne,pa ne,ker bi pozabla,ampak je v trenutku vse šlo.Ostale so tri škatle z motivom princesk! Tak,da sem jaz tudi brez ostala! saj ni panike. Tak sem jaz to bolj htela imet. Mali še tak ne ve. Hvala vseeno.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 4.8.2010 22:27:01
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 Pa kaj se dogaja z mojimi očmi? Sploh ne morem gledat v računalnik. Vse dvojno vidim, pa full slabo. Pa nisem nič pila. Mogoče pa imaš kaj z vidom.Ti tak nosiš gledike,ne?
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 4.8.2010 22:27:08
|
|
|
|
sami0804
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 aja, še eno vprašanje: Kje previjate oz. ste previjale svoje otroke? Jaz malega že komaj na previjalni previjem, se mi obrača. Mislim, da bom kar na postelji dalje prakticirala, ker sem bolj med štorastimi. M. sem previjala na postelji,ker nisem imela previjalne in me je kar fajn bolel križ,S. pa sem od začetka pa sedaj do konca skozi previjala kar na pisalni mizi,je nismo rabili za pisanje pa je super.
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 4.8.2010 22:27:46
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: katy83 Matcar, kaj ti si se spomnila na mene? Tisti pribor si mi vzela za T? Ne,pa ne,ker bi pozabla,ampak je v trenutku vse šlo.Ostale so tri škatle z motivom princesk! Tak,da sem jaz tudi brez ostala! saj ni panike. Tak sem jaz to bolj htela imet. Mali še tak ne ve. Hvala vseeno. Jaz sem za Maksa htela kupit,pa sem brez ostala.Pa saj še bomo ziher imeli.Upam vsaj!
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 4.8.2010 22:28:06
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: katy83 Pa kaj se dogaja z mojimi očmi? Sploh ne morem gledat v računalnik. Vse dvojno vidim, pa full slabo. Pa nisem nič pila. Bo treba it k okulistu. Čakam, da bo oktober, pa mine 2 leti, pa si grem to porihtat. Zdaj imam leče, ampak kake nove očale, da me bolj resno naredijo, ne bodo škodle. Pa bom takrat vidla kaj se je poslabšalo.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 4.8.2010 22:29:17
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: katy83 Pa kaj se dogaja z mojimi očmi? Sploh ne morem gledat v računalnik. Vse dvojno vidim, pa full slabo. Pa nisem nič pila. Bo treba it k okulistu. Čakam, da bo oktober, pa mine 2 leti, pa si grem to porihtat. Zdaj imam leče, ampak kake nove očale, da me bolj resno naredijo, ne bodo škodle. Pa bom takrat vidla kaj se je poslabšalo. Jaz pa imam decembra 2 leti.Pa me že tudi vid jezi.
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 4.8.2010 22:29:20
|
|
|
|
marta82
|
Previjanje... Jaz imam prek posteljice desko in previjalno podlogo pa tam previjava, včasih pa tudi na postelji al pa stoje ( ampak ne redno, ker križ preveč trpi).
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 4.8.2010 22:29:41
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: katy83 Pa kaj se dogaja z mojimi očmi? Sploh ne morem gledat v računalnik. Vse dvojno vidim, pa full slabo. Pa nisem nič pila. Mogoče pa imaš kaj z vidom.Ti tak nosiš gledike,ne? pa saj vem kaj je. Preveč sem bla za računalnikom zdaj odkar sem rodila. Baje bi se naj izogibal računlnikom in branju po porodu, jaz pa sem zdaj najbolj tu visela.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 4.8.2010 22:30:16
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: marta82 Previjanje... Jaz imam prek posteljice desko in previjalno podlogo pa tam previjava, včasih pa tudi na postelji al pa stoje ( ampak ne redno, ker križ preveč trpi). Jaz se vsedem zraven,pa previjem.Ne stojim,ker bi drugače že križ menjat mogla!
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 4.8.2010 22:30:54
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: katy83 aja, še eno vprašanje: Kje previjate oz. ste previjale svoje otroke? Jaz malega že komaj na previjalni previjem, se mi obrača. Mislim, da bom kar na postelji dalje prakticirala, ker sem bolj med štorastimi. M. sem previjala na postelji,ker nisem imela previjalne in me je kar fajn bolel križ,S. pa sem od začetka pa sedaj do konca skozi previjala kar na pisalni mizi,je nismo rabili za pisanje pa je super. Ja meni previjalna tudi najbolj paše zaradi križa. Je pa tudi odvisno od velikosti previjalne.
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 4.8.2010 22:31:18
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: katy83 Pa kaj se dogaja z mojimi očmi? Sploh ne morem gledat v računalnik. Vse dvojno vidim, pa full slabo. Pa nisem nič pila. Mogoče pa imaš kaj z vidom.Ti tak nosiš gledike,ne? pa saj vem kaj je. Preveč sem bla za računalnikom zdaj odkar sem rodila. Baje bi se naj izogibal računlnikom in branju po porodu, jaz pa sem zdaj najbolj tu visela. Jaz sem skozi na compu,celo nosečnost pa po porodu,pa ne čutim neke razlike.Me pa drugače vid jezi.
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 4.8.2010 22:31:25
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: marta82 Previjanje... Jaz imam prek posteljice desko in previjalno podlogo pa tam previjava, včasih pa tudi na postelji al pa stoje ( ampak ne redno, ker križ preveč trpi). jaz bi tudi imela te za prek postelje, ampak so tudi ozke, jaz pa bi imela široko. Razen če si po naročilu naredimo. Ah...bom kar na postelji. Samo je pa res, da križ kr boli, ja.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 4.8.2010 22:32:53
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: marta82 Previjanje... Jaz imam prek posteljice desko in previjalno podlogo pa tam previjava, včasih pa tudi na postelji al pa stoje ( ampak ne redno, ker križ preveč trpi). Jaz se vsedem zraven,pa previjem.Ne stojim,ker bi drugače že križ menjat mogla! jaz se tudi dostikrat vsedem zraven, pa se še malo igrava prej, no vmes. Joj, moj otrok je tak rad nag. Uživa 100/h.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 4.8.2010 22:32:53
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: katy83 Pa kaj se dogaja z mojimi očmi? Sploh ne morem gledat v računalnik. Vse dvojno vidim, pa full slabo. Pa nisem nič pila. Mogoče pa imaš kaj z vidom.Ti tak nosiš gledike,ne? pa saj vem kaj je. Preveč sem bla za računalnikom zdaj odkar sem rodila. Baje bi se naj izogibal računlnikom in branju po porodu, jaz pa sem zdaj najbolj tu visela. Pa jaz sem tudi takoj po porodu nonstop visela za računalnikom.
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 4.8.2010 22:33:39
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: katy83 Pa kaj se dogaja z mojimi očmi? Sploh ne morem gledat v računalnik. Vse dvojno vidim, pa full slabo. Pa nisem nič pila. Mogoče pa imaš kaj z vidom.Ti tak nosiš gledike,ne? pa saj vem kaj je. Preveč sem bla za računalnikom zdaj odkar sem rodila. Baje bi se naj izogibal računlnikom in branju po porodu, jaz pa sem zdaj najbolj tu visela. Pa jaz sem tudi takoj po porodu nonstop visela za računalnikom. al pa bo treba leče menjat
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 4.8.2010 22:34:20
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: katy83 Pa kaj se dogaja z mojimi očmi? Sploh ne morem gledat v računalnik. Vse dvojno vidim, pa full slabo. Pa nisem nič pila. Bo treba it k okulistu. Čakam, da bo oktober, pa mine 2 leti, pa si grem to porihtat. Zdaj imam leče, ampak kake nove očale, da me bolj resno naredijo, ne bodo škodle. Pa bom takrat vidla kaj se je poslabšalo. Meni je pa že 2 leti mimo, zdaj pa nimam din, din.
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 4.8.2010 22:35:37
|
|
|
|
katy83
|
sem se že nekaj naučila, če bom imela še enega otroka: *hočem boljši voziček *hočem konkretno previjalno mizo, tako na komodi *ne rabim kengurujčka po moje se bo na tem sezanmu še nekaj stvari nabralo
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 4.8.2010 22:35:39
|
|
|
|
marta82
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: marta82 Previjanje... Jaz imam prek posteljice desko in previjalno podlogo pa tam previjava, včasih pa tudi na postelji al pa stoje ( ampak ne redno, ker križ preveč trpi). jaz bi tudi imela te za prek postelje, ampak so tudi ozke, jaz pa bi imela široko. Razen če si po naročilu naredimo. Ah...bom kar na postelji. Samo je pa res, da križ kr boli, ja. Jo je kar mož naredil. Pred tem sva imela pa na steno v kopalnici prišraufano - tako "zložljivo", je bla tud fajn (jo je tud moj sam naredil).
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 4.8.2010 22:37:02
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: katy83 Pa kaj se dogaja z mojimi očmi? Sploh ne morem gledat v računalnik. Vse dvojno vidim, pa full slabo. Pa nisem nič pila. Bo treba it k okulistu. Čakam, da bo oktober, pa mine 2 leti, pa si grem to porihtat. Zdaj imam leče, ampak kake nove očale, da me bolj resno naredijo, ne bodo škodle. Pa bom takrat vidla kaj se je poslabšalo. Meni je pa že 2 leti mimo, zdaj pa nimam din, din. moja mama si je v Makedoniji pri optiku full dobre okvire kupla, zdaj si bo pa tu dala delat ja, saj din din bo pri meni tudi problem Bom poskusla kaj nafehtat, ko bom diplomirala.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 4.8.2010 22:37:17
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: marta82 Previjanje... Jaz imam prek posteljice desko in previjalno podlogo pa tam previjava, včasih pa tudi na postelji al pa stoje ( ampak ne redno, ker križ preveč trpi). Jaz se vsedem zraven,pa previjem.Ne stojim,ker bi drugače že križ menjat mogla! jaz se tudi dostikrat vsedem zraven, pa se še malo igrava prej, no vmes. Joj, moj otrok je tak rad nag. Uživa 100/h. Maks in Saš tudi.
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 4.8.2010 22:37:58
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: marta82 IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: marta82 Previjanje... Jaz imam prek posteljice desko in previjalno podlogo pa tam previjava, včasih pa tudi na postelji al pa stoje ( ampak ne redno, ker križ preveč trpi). jaz bi tudi imela te za prek postelje, ampak so tudi ozke, jaz pa bi imela široko. Razen če si po naročilu naredimo. Ah...bom kar na postelji. Samo je pa res, da križ kr boli, ja. Jo je kar mož naredil. Pred tem sva imela pa na steno v kopalnici prišraufano - tako "zložljivo", je bla tud fajn (jo je tud moj sam naredil). uuuu, tote so zakon si moram zapomnit
|
|
|
5 mesecevdejziImeli ste...samo dojenje/AM (
55%)
1 obrok goste hrane (
31%)
2 obroka GH (
14%)
več? (
1%)
Število vseh glasov: 144Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!