Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Nosečnost po carskem rezu 3.8.2010 22:59:25
|
|
|
|
Kiya
|
Meni so rekli, da vsaj eno leto.
|
|
|
|
RE: Nosečnost po carskem rezu 3.8.2010 23:11:22
|
|
|
|
Jessy
|
Če hočeš v drugo roditi vaginalno, potem 2 leti, drugače pa je 1 leto dovolj. Vsekakor priporočajo daljši čas, da se res dobro zaceli.
|
|
RE: Nosečnost po carskem rezu 4.8.2010 7:35:15
|
|
|
|
marantz
|
IZVIRNO SPOROČILO: Jessy Če hočeš v drugo roditi vaginalno, potem 2 leti, drugače pa je 1 leto dovolj. To pa prvič slišim?!
|
|
|
|
RE: Nosečnost po carskem rezu 4.8.2010 13:59:28
|
|
|
|
nincy29
|
IZVIRNO SPOROČILO: levinjica Lep pozdrav! Mene pa nekaj zanima.Koliko časa moraš počakati ,da lahko ponovno zanosič,po carskemu rezu... a že načrtuješ še enega?
|
|
|
|
RE: Nosečnost po carskem rezu 4.8.2010 14:07:47
|
|
|
|
Anonimen
|
Zaenkrat še ziher ne...
|
|
|
|
RE: Nosečnost po carskem rezu 4.8.2010 14:16:02
|
|
|
|
Jessy
|
IZVIRNO SPOROČILO: marantz IZVIRNO SPOROČILO: Jessy Če hočeš v drugo roditi vaginalno, potem 2 leti, drugače pa je 1 leto dovolj. To pa prvič slišim?! Tako je meni rekel moj G pred petimi leti! Sem takrat tudi sama prvič slišala za to.
|
|
RE: Nosečnost po carskem rezu 4.8.2010 15:29:53
|
|
|
|
natasa28
|
Meni je ginekolog na odpustnico iz porodnišnice po cR napisal 2 leti premora med porodoma. Ker naj bi v krajšem času bila večja možnost da maternica ob porodu poči. Je pa tamala stara 8 mesecev pa me že kar mika znova bit nosečka, pa bo še treba malo počakat...Mi pa je potem moja gin. rekla da je priporočljivo vsaj 1 leto počakat z zanositvijo tako da je potem od enega do drugega poroda 20 mesecev. Zgleda pa da imajo ginekologi različne napotke.
|
|
RE: Nosečnost po carskem rezu 4.8.2010 21:13:10
|
|
|
|
principessablu
|
jaz sem 4 mesece po carskem,nr čutim nič,res pa je da je 2 carski ali pa da enostavno ne čutim več ničesar
|
|
|
|
RE: Nosečnost po carskem rezu 11.8.2010 20:49:53
|
|
|
|
modrasmotka
|
moj otrok je star eno leto,pa imam samo polovico šivov zacelenih.je reku G da to je normalno drugače pa tam nekje 2 leti počakat.
|
|
|
|
RE: Nosečnost po carskem rezu 30.8.2010 13:41:54
|
|
|
|
Grega Krže
|
< Sporočilo je popravil Grega Krže -- 30.8.2010 13:43:04 >
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?