tims
|
IZVIRNO SPOROČILO: populis Jao jao, eno uro in pol je ležala na miru, skroaj, že 5 x vmes je zgledal da je zaspala pa še kr ne pa ne. Ma jaz ji vsak dan vse koga pozna in ne pozna od ljudi in živali do igrač in junakov iz risank da grejo spat, da se bodo drugi dan lahko naspani in spočiti igrali, da Lara mora tud nunat, da oči in mami bi tud že šla pa ne moreta. Ja vsi ninanajo pravi, Jaja ne ninanana Se po skoraj sama seb že butasta zdim, ko tupim to iz dneva v dan brez kakršnega koli efekta.................................. sem razkurjena, se grem ohlajat, HB je dež malo shladil ozračje. Nočko Sorry, ampak se res ne morem zadržat . Res je faca in pa pametna. Vidiš kako je ona ugotovila da vsi, razen nje ninananajo Majuska, povej ti bo lažje. Pr nas pa se je uspavanje zdej mal porušilo odkar smo prišli domov. Seveda, v šotoru je nisem mogla kar same pustit in sem hodila z njo spat, zdej ji pa ni jasno, zakaj se ne uleževa skupaj. In zdej, ko je ugotovila, kako lahko spleza iz pojstlce, je niti ne morem same pustit, ker se po dveh minutah nariše v dnevni. Dons recimo je dveh minutah zaspala, včeraj je pa tud trajal skor eno uro. Drugač sem pa ful žalostna. Kokr veste je bil Tim prejšnji teden še na morju in ko je prišel domov je imel na nogah med palcem in drugim prstom ful kraste. Smo mislil da od novih japonk. Pa sem mal opazovala in mi je bilo čudno, da se kar ena tekočina poceja ven iz tistih ranic. Je moj v nedeljo, ko je Tima peljal k dediju povedal, da naj bosta mal pozorna na te zadeve na nogah. No, ker ni bilo nič boljš, sta ga danes peljala k Timovemu P. Ta je samo pogledal in ugotovil Impetigo oz. krastavost . Sem takoj šla mal pobrskat od kje to zadevo dobiš. Je bakterijska okužba, nalezljiva, ful se hitro lahko prenaša na druge dele telesa (s praskanjem), dobiš jo pa lahko v peskovniku, na morju, v bazenih, toboganih... Lahko tudi pri piku žuželk in potem ta bakterija čez luknjico pride v telo. Grozno, no. Sicer je P rekel, da se bo do torka verjetno že pozdravilo, tko da bo lahko šel v kolonijo. Pa fajn je, da ima tega ful malo. Sem potem klicala tastovo ženo in ji rekla, da bi TIma domov odpeljala, pa tud slišat ni hotla. Je rekla, da bolš da je pri njima, kokr pa da se doma še Nina okuži in da tist k mu mora mazat, pa tud ni nobene panike in nima smisla, da bi bla zarad tega jest na bolniški, ko je pa ona tko al tko doma. Pred današnim dnem pa za to bolezen sploh še nisem nikol slišala. Baje je pa tega ful velik in sploh ni tok poredka bolezen .
|