|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  77 78 [79] 80 81   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   [Brisano sporočilo]
3.8.2010 15:28:21   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 1951
   [Brisano sporočilo]
3.8.2010 15:32:30   
Brisani uporabnik

(odgovor članu 3jeMi)
  Neposredna povezava do sporočila: 1952
   [Brisano sporočilo]
3.8.2010 18:21:40   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1953
   [Brisano sporočilo]
3.8.2010 18:48:06   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1954
   [Brisano sporočilo]
3.8.2010 19:13:17   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1955
   RE: Julijske poletne čvekice 2008 7.del
3.8.2010 20:09:51   
3jeMi
samo na hitro... neboglasnica sporoča, da rabi še 4 OMV nalepke, talajo jih samo še danes in jutri... tako, da lejdis, akcija, pa v šoping na OMV... user posted image user posted image user posted image

joj, kolk je imel Lovro spet za povedat pred spanjem... user posted image

zdaj pa črta... via tuš, potem pa jaz še možeku kaj povem user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1956
   [Brisano sporočilo]
3.8.2010 20:30:55   
Brisani uporabnik

(odgovor članu 3jeMi)
  Neposredna povezava do sporočila: 1957
3.8.2010 20:42:42   
nanka
Ej danes ima pa tudi naša ene čudne spalne izpade, ne pa ne spat, pa to je za našo nekaj novega ker vsak dan ob 19.30 že spi, oziroma že tretji dan jo nekaj meče in ne in ne spat, a je kakšna luna?

Neposredna povezava do sporočila: 1958
3.8.2010 21:01:30   
Majuska
IZVIRNO SPOROČILO: 3jeMi

zdaj pa črta... via tuš, potem pa jaz še možeku kaj povem user posted image

jaaaa? user posted image

Aleksander "the great" is here :)
08.08.2008

(odgovor članu 3jeMi)
Neposredna povezava do sporočila: 1959
3.8.2010 21:05:01   
Majuska
IZVIRNO SPOROČILO: populis

Jao jao, eno uro in pol je ležala na miru, skroaj, že 5 x vmes je zgledal da je zaspala pa še kr ne pa ne.
Ma jaz ji vsak dan vse koga pozna in ne pozna od ljudi in živali do igrač in junakov iz risank da grejo spat, da se bodo drugi dan lahko naspani in spočiti igrali, da Lara mora tud nunat, da oči in mami bi tud že šla pa ne moreta. Ja vsi ninanajo pravi, Jaja ne ninanana user posted image user posted image user posted image
Se po skoraj sama seb že butasta zdim, ko tupim to iz dneva v dan brez kakršnega koli efekta.................................. sem razkurjena, se grem ohlajat, HB je dež malo shladil ozračje.

Nočko

enako, čeprav mene so razkurile čisto druge stvari ... grrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr user posted image

08.08.2008

Neposredna povezava do sporočila: 1960
3.8.2010 21:37:03   
tims
IZVIRNO SPOROČILO: populis

Jao jao, eno uro in pol je ležala na miru, skroaj, že 5 x vmes je zgledal da je zaspala pa še kr ne pa ne.
Ma jaz ji vsak dan vse koga pozna in ne pozna od ljudi in živali do igrač in junakov iz risank da grejo spat, da se bodo drugi dan lahko naspani in spočiti igrali, da Lara mora tud nunat, da oči in mami bi tud že šla pa ne moreta. Ja vsi ninanajo pravi, Jaja ne ninanana user posted image user posted image user posted image
Se po skoraj sama seb že butasta zdim, ko tupim to iz dneva v dan brez kakršnega koli efekta.................................. sem razkurjena, se grem ohlajat, HB je dež malo shladil ozračje.

Nočko

user posted image user posted image user posted image  Sorry, ampak se res ne morem zadržatuser posted image user posted image user posted image . Res je faca in pa pametna. Vidiš kako je ona ugotovila da vsi, razen nje ninananajouser posted image user posted image user posted image

Majuska, user posted image  povej ti bo lažje.

Pr nas pa se je uspavanje zdej mal porušilo odkar smo prišli domov. Seveda, v šotoru je nisem mogla kar same pustit in sem hodila z njo spat, zdej ji pa ni jasno, zakaj se ne uleževa skupaj. In zdej, ko je ugotovila, kako lahko spleza iz pojstlce, je niti ne morem same pustit, ker se po dveh minutah nariše v dnevni. Dons recimo je dveh minutah zaspala, včeraj je pa tud trajal skor eno uro.

Drugač sem pa ful žalostna. Kokr veste je bil Tim prejšnji teden še na morju in ko je prišel domov je imel na nogah med palcem in drugim prstom ful kraste. Smo mislil da od novih japonk. Pa sem mal opazovala in mi je bilo čudno, da se kar ena tekočina poceja ven iz tistih ranic. Je moj v nedeljo, ko je Tima peljal k dediju povedal, da naj bosta mal pozorna na te zadeve na nogah. No, ker ni bilo nič boljš, sta ga danes peljala k Timovemu P. Ta je samo pogledal in ugotovil Impetigo oz. krastavostuser posted image . Sem takoj šla mal pobrskat od kje to zadevo dobiš. Je bakterijska okužba, nalezljiva, ful se hitro lahko prenaša na druge dele telesa (s praskanjem), dobiš jo pa lahko v peskovniku, na morju, v bazenih, toboganih... Lahko tudi pri piku žuželk in potem ta bakterija čez luknjico pride v telo. Grozno, no. Sicer je P rekel, da se bo do torka verjetno že pozdravilo, tko da bo lahko šel v kolonijo. Pa fajn je, da ima tega ful malo. Sem potem klicala tastovo ženo in ji rekla, da bi TIma domov odpeljala, pa tud slišat ni hotla. Je rekla, da bolš da je pri njima, kokr pa da se doma še Nina okuži in da tist k mu mora mazat, pa tud ni nobene panike in nima smisla, da bi bla zarad tega jest na bolniški, ko je pa ona tko al tko doma. Pred današnim dnem pa za to bolezen sploh še nisem nikol slišala.

Baje je pa tega ful velik in sploh ni tok poredka bolezenuser posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 1961
   [Brisano sporočilo]
3.8.2010 21:37:25   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Majuska)
  Neposredna povezava do sporočila: 1962
   [Brisano sporočilo]
3.8.2010 21:40:18   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1963
3.8.2010 21:56:37   
Majuska
IZVIRNO SPOROČILO: tims

ne morem ... če bo stvar uspela, bom pa vsekakor povedala user posted image

08.08.2008

(odgovor članu tims)
Neposredna povezava do sporočila: 1964
3.8.2010 21:57:22   
tims
IZVIRNO SPOROČILO: zimska

Tims - prvič slišim za to bolezenuser posted image user posted image user posted image  za Tima in lepo od tašče in tasta, da ga bosta popazila. Sigurno mu nič ne bo manjkalo...

Ja jest tud nisem nikol še slišala. Pa na internetu tud ne najdeš kaj dostuser posted image . Vsaj ne slovenskih strani.

Neposredna povezava do sporočila: 1965
3.8.2010 21:59:53   
tims
IZVIRNO SPOROČILO: Majuska

IZVIRNO SPOROČILO: tims

ne morem ... če bo stvar uspela, bom pa vsekakor povedala user posted image

Upam, da ti bo uspelo, da ne boš več žalostnauser posted image  

(odgovor članu Majuska)
Neposredna povezava do sporočila: 1966
3.8.2010 22:09:44   
tims
Populis, sem zdele prebrala Jožetove mereuser posted image user posted image user posted image

Rebeca, naj le traja ta apetit pri Irayiuser posted image user posted image user posted image

Zimska, mogoče so pa vseeno zobki pri Lanu. A nikjer nič ne kaže, da bi kakšen rad ven pokukal? Al se je pa mladi možek res odločil, da bi raje žličko. Ampak če bi bil lačen, bi sigurno kaj protestiral. Težko verjamem, da bi spal, če bi se mu želodček oglašal.

Grem Timovo pojstlo preoblečt. Sem posteljnino kar prat dala, čeprav je samo eno noč spal v sveže oblečeni postelji. Ziher je ziher.

(odgovor članu tims)
Neposredna povezava do sporočila: 1967
3.8.2010 22:10:33   
tims
Zdej je blo pa dost samogovorovuser posted image

Lahko noč vsem.

(odgovor članu tims)
Neposredna povezava do sporočila: 1968
   [Brisano sporočilo]
3.8.2010 22:10:52   
Brisani uporabnik

(odgovor članu tims)
  Neposredna povezava do sporočila: 1969
3.8.2010 22:11:57   
tims
IZVIRNO SPOROČILO: zimska

Tims - misliš pr Vidu, a ne?user posted image

user posted image user posted image user posted image  pa se mi je zdel neki čudn k sem pisalauser posted image user posted image user posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 1970
4.8.2010 7:00:13   
tims
Dobro jutro,

Grem na kafetek, pa še enga za vas, da se zbuditeuser posted image , da ne bom samevalauser posted image

(odgovor članu tims)
Neposredna povezava do sporočila: 1971
4.8.2010 7:49:38   
3jeMi
jutro!

joj, kak bi še spala... ej, taka noč, tako jutro... Lovra sva prav budila... malo je manjkalo, da nisem šla po pokrovke in jih začela skupi udarjat... je kar spal... user posted image
joj, danes me tule čakaj en sila zoprn opravek in sem že zdaj sitna... joj, kje so časi, ko se mi je še dalo poslušat od kar nekoga težave, ki sploh niso povezane z mano in mojim delom user posted image user posted image user posted image

majuska... user posted image user posted image user posted image

tims... user posted image user posted image user posted image  za Tima... pišuka pa ravno tam se je naredilo, kjer se najtežje celi user posted image ... pa saj ima v.d. tašča prav, pa HB, da je taka user posted image , da ostane pri njima... a ni to lepo?... če Timu nič ne manjka in da zaradi tega ni obležal, potem naj bo res tam... vem, mami je le mami, bi ga rada pocrkljala user posted image

populis... joj, Lara user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ... naš je tudi včeraj že dremal in skoči v luft in: Oči, motoj! (oči, motor... ga je včeraj videl na motorju in mu kar ne gre iz glave)... pa je bilo še 5 minut debate... user posted image ... samo, jaz se mu kar ne pustim, rečem, da je dovolj, da je treba spat, pocartam in grem ven...

(odgovor članu tims)
Neposredna povezava do sporočila: 1972
4.8.2010 8:15:39   
nanka
Jutro,

Tims o šit, za Tima user posted image , nikoli slišala za kaj takega.

3jemi, dihaj počasi in ne razjezi se preveč, skozi eno uho noter, skozi drugo ven.

Uf vreme je pa kar malo jesensko, mi pa še na morju nismo bili, upam da se do konca avgusta vreme še unese in bomo imeli še kaj vročine.

(odgovor članu 3jeMi)
Neposredna povezava do sporočila: 1973
   [Brisano sporočilo]
4.8.2010 8:20:33   
Brisani uporabnik

(odgovor članu nanka)
  Neposredna povezava do sporočila: 1974
   [Brisano sporočilo]
4.8.2010 8:22:43   
Brisani uporabnik

(odgovor članu nanka)
  Neposredna povezava do sporočila: 1975
Stran:   <<   < Prejšnja stran  77 78 [79] 80 81   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  77 78 [79] 80 81   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Triki za odvajanje od plenic glede na astr...
Vsako astrološko znamenje ima svoje značilnosti, ki so vam lahko v pomoč, da izberete pravo taktiko odvajanja od plenic....
Še poznate stare igre? Se jih še igrate?
photo
Igre poznajo vse kulture sveta. Skozi igro spoznavamo sebe in druge, pridobivamo dragocene izkušnje, rešujemo konflikte,...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......