|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  171 172 [173] 174 175   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktobrke 2010
2.8.2010 23:05:41   
BLOOM 1
IZVIRNO SPOROČILO: Pokora

Caroline, ja tudi jaz sem ga nekaj bixala. A se čva zment, da ga ne bova več sračkali? user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Točno tak!!!!!

Tukaj si,naša mala sreča!!!

Radi te imamo!!!!
N&N 12.10.10.
N. 29.12.11

(odgovor članu Pokora)
Neposredna povezava do sporočila: 4301
2.8.2010 23:32:24   
BLOOM 1
IZVIRNO SPOROČILO: Pokora

Moja fanta sta včeraj v miru prišla malo naprej od Frankfurta. Sta si zanalašč vzela čas, da se jima ni nikamor mudilo. Pred Minhnom sta se ustavila za 2 uri na igralih, da se je mali malo znorel, potem sta šla pa v Frankfurt na letališče gledat avione. Pa s Sky trainom sta se šla peljati. Potem sta pa malo ven iz F prespala v enem kempu. Danes sta pa lih dobro odrinila naprej. Si je mali baje takoj našel družbo isto starega japončka in on kar ne bi šeluser posted image  Danes imata pa samo še približno 4 urce vožnje.

Dober je tvoj user posted image ,priden   user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

kam pa sta namenjena??

Radi te imamo!!!!
N&N 12.10.10.
N. 29.12.11

(odgovor članu Pokora)
Neposredna povezava do sporočila: 4302
2.8.2010 23:45:28   
BLOOM 1
IZVIRNO SPOROČILO: majabar

Pozdravcek,

BLOOM, jutri naj bi bilo zavarovanje urejeno, oz. v torek. Res upam, ker so od zadnjega pregleda minili ze vec kot 4 tedni. Sem pred kratkim prebrala, da je utrujenost zaradi nizkega hemoglobina, ja, premalo kisika, kot pravis. Komaj cakam pregled! V Slovenijo naj bi prisla, ce bo vse po nacrtih, julija naslednje leto. Torej je se slabo leto.user posted image  Imamo svetovno prvenstvo v Torinu in bi zdruzili oboje, malo podaljsali vse skupaj in bi ostali recimo se 14 dni v SLO. Ali pa bi s sinckom ostala se dlje, dragi bi se vrnil pa v sluzbo. Bomo videli.
Najki, zasebne zavarovalnice me ne sprejmejo, ker sem noseca.
Vceraj smo si ogledali otrosko parado v razlicnih nosah in razlince kolumbijske plese, popoldne pa se parado kon. Se ne vem, kaj nas caka danes. Je pa prometni kaos tu. Vceraj se ob enajstih zvecer ni slo nikamor... Zdaj pa na Orbitrek;).

Majabar,daj,obvezno nam javi,kaj so rekli na pregledu. Ti se mi tko zelo smiliš,sama si pa daleč od doma,pa en kup problemov  user posted image user posted image user posted image za te.

Če lahko vprašam,kaj pa treniraš???

Radi te imamo!!!!
N&N 12.10.10.
N. 29.12.11

(odgovor članu majabar)
Neposredna povezava do sporočila: 4303
2.8.2010 23:51:04   
BLOOM 1
IZVIRNO SPOROČILO: pixieM

- super, da se bradvičke vrnejo na začetno stanje. Meni so bile prej boj všeč, ko so bile tako lepe male in roza. Srčno pa upam, da se mi tudi prsi ne bodo zmanjšale! Saj sem res bila na košarici C, ampak imam mali podprsni obseg (70). Tako, da upam, da ne bodo šle preveč v minus. Ne bi imela nič proti če ostanejo takšne kot so, le z roza bradavičkami user posted image .

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   joj  pixika ti si pa ena taka mala  zlata faca!!!! 

Radi te imamo!!!!
N&N 12.10.10.
N. 29.12.11

(odgovor članu pixieM)
Neposredna povezava do sporočila: 4304
3.8.2010 7:35:37   
tinaaleks
Jutro!

Jaz sem pa danes čist user posted image . Sem šla spat ob 21, pa se mu je že to zdelo prepoznouser posted image
Se počutim kot Trnjulčica, ker bi tudi jaz prespala par dni (no, let bi bilo preveč), samo ne potrebujem princa na belem konju, da me zbudi, ker bo dobil samo eno okrog ušes.user posted image

Včeraj sem dobila po pošti izpolnjen obrazec za plače od prejpnjega delodajalca. user posted image , Zdaj moram samo še pri nas dat za izpolnit, potem pa sredi meseca nesem na CSD, pa bomo imeli urejeno.

(odgovor članu BLOOM 1)
Neposredna povezava do sporočila: 4305
3.8.2010 7:58:38   
3x mami
jutro!

tinaaleks, se ti pridruzujem. smo sli spat zgodaj, pa bi zdaj takoj spet nazaj zaspala... user posted image

Pokora, tudi ce ne blansiras, je cisto v redu. mislim, da je razlika v roku trajanja, sam ne vem tocno (mesec gor ali dol). skuhas s krompirjem, al pa v kaki juhi, omaki, pa je prav dobro. im kar je meni najbolj vsec: zelo hitro das stvar v skrinjo. ker tisto z blansiranjem je mal vecji packaraj...

caroline1, nic prehitevat. lepo v vrsto in pocakat na svoj datum! user posted image da se ti vse skupaj umiri!

< Sporočilo je popravil 3x mami -- 3.8.2010 7:59:49 >

(odgovor članu tinaaleks)
Neposredna povezava do sporočila: 4306
3.8.2010 8:29:00   
anju
jutro!

joj caroline!user posted image

3x mami hvala za predlog glede shranjevanja domačih vrtnin. (spet dober nasvetuser posted image )
kot Pokora nisem do sedaj shranjevala bučk, razen vložene, samo te ne bi bile primerne za dojenčka. in hotla isto vprašat kot Pokora... se pravi samo narežem, ok:)
skrinjo imam samo tisto pod hladilnikom, ki pa niti ni tako majhna, samo že polna (dobesedno, ne verjamete?:)) gob. bom še mami kej uturla. ponavadi pa spravimo korenček, blitvo, graha ne, ker ga pojem sproti mmmmm...

včerajšnji pregled. presenetilo me je da ima cca 1500g! G pravi, da bo večji od prvega. no, to bomo še videli.
pravi vse ok. dobila sem napotnico za P. bris za streptokok mi bo vzel naslednjič, NP spet čez 5 tednov (user posted image ) 6.9. dala sem tudi kri in vodo. me tako zanima rezultat, ko se je železo večini poslabšalo, da bi kar poklicala danes.

pixieM Lano sem naročila pri recinku. je imel pa tudi Lip neke akcije. ko sem jaz gledala so imeli še 2 modri Lani za 162€ + 5€ poštnine. pri Recinku sem dobila bela+natur (imaš možnost še natur ali češnja) brez previjalne podloge za 176€ (nad 50€ brez poštnine). na njihovi strani je s podlogo za 190€. meni se podloga ni zdela ok, zato sem poklicala in mi je ponudil brez. lepo veliko previjalno površino ima, resuser posted image

kar se tiče strel in stroškov, ja HB bo krito marsikaj. sem dobila olajšavo za mulčka in je že kazalo da bo šla za nepredvideno... no, pa bomo vseeno za našega mulčka in user posted image  lahko zapravili.
danes gre mulček z mojima staršema za 3 dni... hm...

< Sporočilo je popravil anju -- 3.8.2010 8:45:05 >

Neposredna povezava do sporočila: 4307
3.8.2010 8:31:53   
Tiamo
Jutro,

Pixie user posted image tudi jaz bi dala vse, da bi moje joške ostale tak k so zdajle...samo vem, da ne bodo, k že v prvo niso, sem jih potem imela k une plemenske črne, prazne vrečkice user posted image ....nič od nič, res ploh sem ratala, pa nisem dojila, samo je pa res, da sem v 14 dneh po porodu shujšala za 20kg, v prvo sem se pa zredila za 12-15kg. 

Včeraj sem sem izvedela, če sem prav, da ti porodniško obračunajo za leto nazaj - zanje 3mesece, se pravi če rodiš oktobra, se ti obračuna od avgusta 2009 do avgusta 2010, me veseli tole, ker grem lahko zdaj mirno na bolniško, če mi bo hudo...

Včeraj sem bila na pregledu, čakala eno uro, fertig bila v sekundi, sem bila kar žalostna. Zdaj sem se pa packa zredila za 3kg, no ampak je G rekel, da naj pričakujem še 4-5 kg več..ker neki. Nosim ful visoko, zato me tudi bolj zgaga peče...dobila napotnico za pregled sladkorne, pa čeprav nimam težav, ampak ok grem še to preverit in to je bilo to. Naslednji pregled imam 30.8.

(odgovor članu 3x mami)
Neposredna povezava do sporočila: 4308
3.8.2010 8:36:06   
Tiamo
Aja pa še to, meni G nikoli ne reče za težo otroka, kako to naredi....včeraj mi je izmeril simfizo...a bi katera preverila v materinski kok jo ima, to je v tabelci k piše S/F jaz jo imam v 28 4/7 tednu 32 cm v 23 tednu sem jo imela pa 26 cm

(odgovor članu Tiamo)
Neposredna povezava do sporočila: 4309
3.8.2010 8:38:17   
tinaaleks
user posted image  za preglede!

anju-boš pogrešala svojega razgrajača? Jaz bom tudi našo dala v ponedeljek moji mami in gresta skupaj na morje za 4dni. In ot je prvič, da gre za toliko časa sama... Že zdaj vem, da jo bom poglrešala, po drugi strani pa je prav, da je malo stran od mamice... Ampak bo vseeno težko... Dobro, da je to šele naslednji teden!

(odgovor članu Tiamo)
Neposredna povezava do sporočila: 4310
3.8.2010 8:50:05   
3x mami
anju, a danes se ti zacnejo vajini dnevi? mmm, imas kaj posebnega v planu? user posted image

a za streptokok si mu sama rekla - gres samoplacnisko, al ti bo to naredil v okviru rednih pregledov? mal sem se z moim pogovarjala, pa pravi, da je vse skupaj bolj strasenje nosecnic kot drugo (ker 2x nisem imela, zakaj bi zdaj tretjic), mene je pa zacelo skrbet, sploh ko slisis o teh zapletih naokoli...

TiAmo, tezo ti oceni tako, da z uz-jem zmeri obseg trebuha, ce se ne motim.

moj mali je zacel sprasevat, zakaj vsi ljudje grejo na dopust, sam mi ne (pri nas je kup vikendasev in turistov, pa se mi vedno znova buni, zakaj mora on spat in zjutraj zgodaj v vrtec, drugi otroci pa so lahko zunaj do poznega). eh, saj ga razumem, sam ne bi rada, da postane jezen na dojencka, ker pac si ne upam nikamor... user posted image za vikende pa moz hiti delat po stanovanju, da bi vsaj ta velika dela koncal pred otrockom, jaz pa niti toliko ne upam it na sprehod sama, da bi sla z malimi na plazo...

Neposredna povezava do sporočila: 4311
3.8.2010 8:59:12   
pixieM
Morgen punce!

Vidim, da vas je večina zaspanih, prav tako kot sem jaz!!! Groza, zvečer sem se preveč najedla, sploh nisem mogla zaspat. Pa sem se premetavala po postelji skoraj do pol trehuser posted image . No, potem sem le zaspala, zjutraj ob štirih pa dobro jutro, ker me je začel boleti križ!!!
In zdaj me križ tako boli, da bom znorela! Pravič me res, res boli. Težko hodim, se vsedem, vstanem, ko kakšen invalid. In kar naenkrat me zaboli... Saj če ne boli zraven še trebuh, pol me nima kaj skrbet user posted image .

Tiamo - moj me je zadnjič res presenetil s tem vprašanjem, kakšne bodo moje zizike čez kako leto. Itak nisem vedela kaj naj mu rečem. Moja želja je bila samo ta, da bi bile velike...pa po vaših izkušnjah dvomim da bodo. Škoda, sem taka joškarica zdaj user posted image . Mam celo dekolte user posted image .

anju - midva bova naročila Lano pri Recinku. 192€ stane, pa še eno ličnico boma naročila v barvi postelje. A potem praviš, da tista podloga za previjanje ni ok?! Kaj p vem, jaz bi jo naročila kar zraven. Misliš, da ne bo prišla prav?! Se ti že vnaprej zahvaljujem za tvoje mnenje.

caroline1 - grozno! Glavno, da je vse ok z vama!!! Res ni fajn brat takih izkušenj. Tako, da ti pošiljam user posted image user posted image user posted image , da se ti kaj takega ne zgodi več!!! Razen okrog PDPja, ko že lahko pride user posted image . Drži se!  

BLOOM1 - zdaj se ti še zdim faca, počaki, da postavim še kakšno novo vprašanje user posted image .              

(odgovor članu Tiamo)
Neposredna povezava do sporočila: 4312
3.8.2010 9:04:44   
Tiamo

. Mam celo dekolte user posted image .

hvala enako.... in sem prav ponosna na njega...mi je bilo super v maju, dekolteja ful, trebuha nič .... tako je zdaj pri tebi Pixie...

Kar se tiče spanja, ja se začenjajo meseci k bomo, no vsaj jaz težko spale, jaz zvečer težko najdem položaj, takoj me začne zgaga pečt, če prej kaj jem mi je slabo, v levi ali desni nogi čutim k da mi bodo prišli mravljinci pa ne pridejo, tak zoprn občutek imam v nogah...

PLz, naj ena preveri to razdaljo S/F v materinski, prosim...

(odgovor članu pixieM)
Neposredna povezava do sporočila: 4313
3.8.2010 9:12:53   
pixieM
Tiamo - se strinjam glede spanja. Tudi mene začnejo mravljinci, če spim na hrbtu, na desnem boku mi ne paše, ker me hoče bolet trebuh, na levem boku pa nekako gre... Kaj bi dala, da bi lahko spala na trebuhu user posted image .
Povej kje v materinski je to... Jaz sem že gledala, pa ne najdem user posted image .

(odgovor članu Tiamo)
Neposredna povezava do sporočila: 4314
3.8.2010 9:17:19   
anju
eh, PixieM, sem nerazumljivo napisala o previjalni. pri Lipu so najcenejše barve razpodane. ostale so nad 200€.
Pri Recinku jo dobiš za 176€ brez previjalne podloge, samo jih moraš poklicat.
http://www.recinko.si/previjalna-mizica-lana-p-2311.php
u, in vidim da so jo podražili za 2€user posted image  v BC so pa itak nad 200€.

tinaaleks bom testirala tudi sebe kako sem navezana nanj. še nikoli ni bilo, da ga nisem videla nekaj ur, max. pol dneva. čeprav bo tudi pasalo malo tišine si mislimuser posted image

Tiamo težo oceni na podlagi UZ meritev. meni dela UZ na vsakem pregledu. ko izmeri, program izračuna težo, ki seveda ni točna. na podlagi mer tudi določi PDP, našmu user posted image  je tokrat pokazalo 6.10., uradnega pa imam11.10., 2x prej je pokazalo 9.10. tako že od tega vidiš, da so napake pri meritvah.
S/F moj G v materinsko ne vpisujeuser posted image  je pa zadnjič (25t) ginekologinja, ki ga je nadomeščala zapisala 24.

Neposredna povezava do sporočila: 4315
3.8.2010 9:19:58   
anju
eh, čist sm neažurna vidimuser posted image

(odgovor članu anju)
Neposredna povezava do sporočila: 4316
3.8.2010 9:28:56   
filisa
caroline1 - user posted image  zate in za user posted image . In do konca čimbolj mirno user posted image !

Jaz tud čakam na pregled v četrtek in bom še 1x povprašala, kako je s tem streptokokom. Sem se v soboto pogovarjala s sestrično, ki ga je imela (ona je bila zaradi starosti brezplačno testirana) in je rekla, da je imela skozi user posted image zlo pogoste težave z vnetji in proti koncu user posted image  jo je nožnica zlo pekla in so jo zato dali testirat. Samo baje ni nujno, da imaš kakšne težave...

Zaspanost se je tud mene dotaknila. Na splošno se danes počutim zlo utrujeno in precej žalostno. Včeraj sem namreč izvedela, da se zdravstveno stanje očeta ni nič izboljšalo, bolezen celo napreduje user posted image . Upam, da bo spoznal našo malo Brino in jo bo še lahko spremljal kar nekaj časa, ko bo odraščala...

(odgovor članu Tiamo)
Neposredna povezava do sporočila: 4317
3.8.2010 9:30:16   
tinaaleks
Veste kaj sem ravnokar ugotovila? Da imam čez 2 dni 4.obletnico porokeuser posted image  kakor poznam sebe in mojga user posted image , bova oba itak pozabila....Do zdaj so naju morali spomniti... user posted image . Dobro da pozabiva oba in ni potem kakšnih zameruser posted image .

Jaz imam že plane za drugi teden ko nimam otroka... najprej masaža, potem frizer,... potem razmišljanje o tem kaj mala dela,... pa malo user posted image ,...user posted image

Tiamo-jaz trenutno nimam matrinske s sabo, samo mislim, da meni tega tudi ne vpisuje,...

(odgovor članu anju)
Neposredna povezava do sporočila: 4318
3.8.2010 9:31:38   
tinaaleks
filisa-user posted image  za očeta. Samo pozitivno razmišljaj!

(odgovor članu filisa)
Neposredna povezava do sporočila: 4319
3.8.2010 9:34:11   
pixieM
filisauser posted image user posted image user posted image in user posted image user posted image user posted image za tvojega očeta. 

Neposredna povezava do sporočila: 4320
3.8.2010 9:36:06   
Tiamo
V materinski na strani 7 v tabelci, 4-i stolpec...

ali pa v tabeli na 15 strani

pri meni je tako...

user posted image

Vidim da so G različni, eni to metrijo eni drugo merijo...

(odgovor članu anju)
Neposredna povezava do sporočila: 4321
3.8.2010 9:37:59   
Tiamo
filisa user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Tiamo)
Neposredna povezava do sporočila: 4322
3.8.2010 9:38:11   
anju

anju - midva bova naročila Lano pri Recinku. 192€ stane, pa še eno ličnico boma naročila v barvi postelje. A potem praviš, da tista podloga za previjanje ni ok?! Kaj p vem, jaz bi jo naročila kar zraven. Misliš, da ne bo prišla prav?! Se ti že vnaprej zahvaljujem za tvoje mnenje.

ta podloga ki pride zraven je zgoraj nepremočljiva, spodaj pa popije. tega ne moreš potem dobro spucat. jaz bom vzela celo plastificirano (fantkom nese povsod).

filisa user posted image  za tvojega očeta! user posted image

za streptokok sem ga vprašala sama, saj mi ne bi nič rekel, tako kot ni prvič. za ceno sem pozabla vprašat. ma zdaj bom poklicala!

3x mami planuser posted image  mah, marmelado bi kuhala.
v dvoje? namignila sem...

(odgovor članu pixieM)
Neposredna povezava do sporočila: 4323
3.8.2010 9:40:06   
3x mami
pixieM, tak obcutek, kot da bi ti medenica zadaj nekje razpadala na dva dela? ce je tako, je normalno. se ti medenica siri in se dela prostor za prehod otrocka. pri drugi vem, da je bila bolecina fajn mocna in prav nic prijetna. sam je minila. take stvari, ce ne prej, grejo z rojstvomuser posted image

uh, filisa, user posted image za oceta! kaksno bolezen pa ima? bodi pogumna! user posted image

TiAmo, kolikor vem, cm pri s/f odgovarjajo tednom nosecnosti. meni je nikoli ne izmeri, tako da ti zal ne morem pomagat.

(odgovor članu anju)
Neposredna povezava do sporočila: 4324
3.8.2010 9:45:56   
pixieM
anju - a ti povem kakšen kretenčič sem?! Jaz sem pa mislila, da je ta previjalna podloga mišljena kot podloga za previjanje (tisti lesen del s krilci)?! Joj, kako jaz nimam pojma o teh stvareh. Hvala anju, te podloge pa res ne potrebujem!!! Bom tudi jaz vzela celo plastificirano (tudi pri nas bo fantič). Tisočkrat ti hvala!

Tiamo - sem pogledala in tudi meni ne vpisuje, žal!

(odgovor članu anju)
Neposredna povezava do sporočila: 4325
Stran:   <<   < Prejšnja stran  171 172 [173] 174 175   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  171 172 [173] 174 175   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?