|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  75 76 [77] 78 79   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   [Brisano sporočilo]
2.8.2010 13:23:00   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu 3jeMi)
  Neposredna povezava do sporočila: 1901
   RE: Julijske poletne čvekice 2008 7.del
2.8.2010 13:40:12   
tims
IZVIRNO SPOROČILO: populis

Sem klicala k P in Laro odpeljala da jo je pogledala. Me je nekako v podzavsti žrlo," kaj pa če ima pljučnico". HB ni nič od tega, ima vneto grlo . Z pitjem moram biti vztrajna, kakorkoli, pit mora. Seedajle je zaspala ko se pa prebudi ji bom pa en rehidrator po brizgi "našopala"

Ja, s tem se res ni za hecat. Najhuj je, da potem pride še do dehidracije. No, upam, da bo sama lepo pila.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1902
   [Brisano sporočilo]
2.8.2010 14:50:38   
Brisani uporabnik

(odgovor članu tims)
  Neposredna povezava do sporočila: 1903
2.8.2010 18:21:39   
glugluglu
joj, dopoldan pa res ven mečete prave šaleuser posted image

zimska, luštne slikce!user posted image

glede govora je Tian tudi vsak dan bolj napreden, čeprav včasih še vedno tako razloži na dolgo, da ga nič ne razumemo, ampak večina pa že. Moram še to povedat, vedno pozabim, sedaj je že pribl. 2 tedna čez dan lepo brez pleničke in je lepo povedal za lulat in kakat. Ene 2x je malo ušlo. Danes zjutraj sem mu pa za v vrtec kar pleničko dala, ker njegove vzgojiteljice ni, skupine so združene, pa še travme je imel zjutraj, ker je šel po 1 mesecu v vrtec. Bogiuser posted image , se ga je ven slišalo na parkirišče še ko je jokal. No doma pa je potem ko sva prišla iz vrtca kar povedal za lulat čeprav je imel še vedno plenico gor. Priden.

Lara

Neposredna povezava do sporočila: 1904
2.8.2010 18:22:33   
glugluglu
Lara user posted image user posted image user posted image , je nekam ušlo

(odgovor članu glugluglu)
Neposredna povezava do sporočila: 1905
2.8.2010 18:44:39   
Majuska
IZVIRNO SPOROČILO: tims

Tole me spominja na odlomek iz filma "My big fat greek wedding", ko ena od tet reče: "Mož je glava družine, žena pa vrat, ki obrača glavo, tako kot njej paše"user posted image user posted image

jap, na ta citat se večkrat spomnim user posted image

... samo kaj, ko mi obračanje vratu ne gre kaj dobro od rok user posted image

Aleksander "the great" is here :)
08.08.2008

(odgovor članu tims)
Neposredna povezava do sporočila: 1906
   [Brisano sporočilo]
2.8.2010 19:21:15   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Majuska)
  Neposredna povezava do sporočila: 1907
2.8.2010 19:37:53   
tims
IZVIRNO SPOROČILO: _rebeca_

IZVIRNO SPOROČILO: Majuska

IZVIRNO SPOROČILO: tims

Tole me spominja na odlomek iz filma "My big fat greek wedding", ko ena od tet reče: "Mož je glava družine, žena pa vrat, ki obrača glavo, tako kot njej paše"user posted image user posted image

jap, na ta citat se večkrat spomnim user posted image

saj ni treba vratu obračat, pač pa glavo user posted image user posted image user posted image  vidiš, spremeni taktiko pa bo šlo. sebe pusti čist na miru user posted image

user posted image user posted image user posted image  Si me pa nasmejala zdejuser posted image user posted image user posted image . Majuska, ti pa res pusti vrat, glavo, punca, glavo obračajuser posted image . Hec.
Glu, bravo Tianuser posted image user posted image . Mali točno ve, zakaj gre pri misiji "Kahlica"user posted image

Midve sva pa zdej domov prišle. Sva bili na igrišču in se je mala ful igrala. Nogice ima pa črne kot oglje. Ta otrok nima tud minute ne sandalčke gor. Ves čas je bosa. Pa sploh jo nič ne pika. Je dons celo po pokošeni travi hodila brez vsazga problema.

Zdej pa gremo večerjat, pod tuš, pa v pojstlo.

Neposredna povezava do sporočila: 1908
2.8.2010 19:49:41   
Majuska

saj ni treba vratu obračat, pač pa glavo user posted image user posted image user posted image  vidiš, spremeni taktiko pa bo šlo. sebe pusti čist na miru user posted image

punce, ne razumete ... z mojim sva obadva kripla - glavo obračat, vrat obračat - oboje je hud napor user posted image

in točno tko je tut v prispodobah user posted image

08.08.2008

Neposredna povezava do sporočila: 1909
2.8.2010 20:23:09   
tims

punce, ne razumete ... z mojim sva obadva kripla - glavo obračat, vrat obračat - oboje je hud napor user posted image

in točno tko je tut v prispodobah user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu Majuska)
Neposredna povezava do sporočila: 1910
   [Brisano sporočilo]
2.8.2010 21:26:44   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Majuska)
  Neposredna povezava do sporočila: 1911
   [Brisano sporočilo]
2.8.2010 21:27:39   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1912
2.8.2010 21:53:34   
tims

bemtiš kak pa tej to citira dans, se komaj spoznam kaj sem sama napisala user posted image user posted image

Ja, ampak to je zdele začeluser posted image .

Jest pa zdele na NG gledam, kaj vse se lahko zgodi v vesolju. Adijo pamet. Upam, da nas nič od tega ne čaka vsaj še ene 500 let.

Grem še mal pred tv, pol pa mal pojstlo pogledat. Da vidim, če me je kej pogrešala user posted image .

Lahko noč vsem.

Neposredna povezava do sporočila: 1913
   [Brisano sporočilo]
2.8.2010 22:01:25   
Brisani uporabnik

(odgovor članu tims)
  Neposredna povezava do sporočila: 1914
2.8.2010 22:06:49   
Majuska

bemtiš kak pa tej to citira dans, se komaj spoznam kaj sem sama napisala user posted image user posted image

srči, to je samo kazen ker se spotikaš ob moje komentarje user posted image user posted image user posted image user posted image

08.08.2008

Neposredna povezava do sporočila: 1915
2.8.2010 22:08:01   
Majuska

Naredila dobro delo, lahko grem spat ... user posted image

Nočko!

08.08.2008

(odgovor članu Majuska)
Neposredna povezava do sporočila: 1916
   [Brisano sporočilo]
2.8.2010 22:10:26   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Majuska)
  Neposredna povezava do sporočila: 1917
   [Brisano sporočilo]
2.8.2010 22:11:38   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Majuska)
  Neposredna povezava do sporočila: 1918
2.8.2010 22:37:39   
nanka
Večer,

joj zimska kaj sta dvoja dva fantiča lušna, Lan je pravi frajerček, kako je bilo dopoldne ko si imela samo Vida čez? A mogoče Vida že kakšen zobek daje pa mu zato ne paše hrana?

Pri nas nič novega, dopoldne v službi, popoldne okoli hiše, ma komaj čakam spet kakšno deževno popoldne, ker tale tempo je kar malo hud.

Tims naši dve sta tudi kar naprej bosi, saj vem da je zdravo ampak umivanje zvečer je pa tudi doživetje, danes sta bili obe od beleža, pa to sploh ne gre stran.

Konec tedna se pripravljamo na piknik, Zoja praznuje pa že komaj čaka, samo ne vem če nam bo vreme služilo.

Neposredna povezava do sporočila: 1919
3.8.2010 7:57:51   
3jeMi
jutro, žabe!!!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ... sem se vam nasmejala user posted image user posted image user posted image ... jah, majuska... saj mogoče moraš res samo malo ležaje podmazat, pa se bo glava prav obrnila user posted image ... tako kot jaz user posted image user posted image user posted image

nič kaj... spala, pa še bi spala... našega lumpa zdaj zjutraj budimo, čez vikend bo pa spet ob 5h okoli šaral user posted image

joj, se pa matra sestavljat stavke skupaj... user posted image ... se postavi, naredi velike oči in začne, ko pove, se zamisli, pa še enkrat proba... danes tako stoji pred vrati kopalnice in: Oči, šušišššš... premor... pa še enkrat: Oči, lulaš!... bogi, kako morajo to možgančki delat user posted image

(odgovor članu nanka)
Neposredna povezava do sporočila: 1920
   [Brisano sporočilo]
3.8.2010 8:00:45   
Brisani uporabnik

(odgovor članu 3jeMi)
  Neposredna povezava do sporočila: 1921
3.8.2010 8:18:18   
tims
Dobro jutrouser posted image

Jest sem pa že spila kafetek. Bi pa tud jest drugač še spalauser posted image . Pa ko sem se zbudila je bilo še kar ok, zdej mi pa kr oči vleče skup. Ne vem kaj mi dajejo v kafeuser posted image .

Rebeca, tud pr nas je tko. Za naju so ves čas govoril, da ne bova dolg skupi, ker sva tok različna karakterja in evo. Sva potrdila, da se nasprotja privlačijo. Gurava že 20 letuser posted image .

Nanka, sej to je k potem tistih tačk ne morš drugač spucat k s sirkovo krtačouser posted image . Ja, fajn je k je bosa in zdravo, mi je pa zoprno, ker včasih pa ni glih tok toplo, da bi zunaj lahko hodila bosa. Pa pri vas je drugač, k ste pred bajto. Pri nas pa nekateri kr mal čudn gledajo. Vseeno smo mi v naselju in ni glih v navadi, da smo bosi na igriščihuser posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 1922
3.8.2010 9:37:47   
Majuska
Jutro,

evo me s kofetka ... danes smo bolj slabo spali, Aleksandra je nekaj matralo, sredi noči se je pokakal ko tavelik in ga je dragi zrihtal.

No danes je pa tašča povedala, kaj je najbrž vzrok za toliko včerajšnjega kakanja - ena teta iz soseščine je malemu ponudila zelo kislo jabolko user posted image

Takole ... bo treba it delat user posted image

user posted image

08.08.2008

(odgovor članu tims)
Neposredna povezava do sporočila: 1923
   [Brisano sporočilo]
3.8.2010 9:38:39   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1924
3.8.2010 9:39:11   
Majuska

Naredila dobro delo, lahko grem spat ... user posted image

Nočko!

npr? user posted image

no, lahko noč user posted image

mene čaka še tuš.

zbrala sem Aleksandrove filmčke, zdaj lahko dragega začnem morit za montažo ... user posted image

08.08.2008

Neposredna povezava do sporočila: 1925
Stran:   <<   < Prejšnja stran  75 76 [77] 78 79   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  75 76 [77] 78 79   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...
Pesmi o mami in za mamo
Mama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......