pixieM
|
Morgen punce! Vidim, da vas je večina zaspanih, prav tako kot sem jaz!!! Groza, zvečer sem se preveč najedla, sploh nisem mogla zaspat. Pa sem se premetavala po postelji skoraj do pol treh . No, potem sem le zaspala, zjutraj ob štirih pa dobro jutro, ker me je začel boleti križ!!! In zdaj me križ tako boli, da bom znorela! Pravič me res, res boli. Težko hodim, se vsedem, vstanem, ko kakšen invalid. In kar naenkrat me zaboli... Saj če ne boli zraven še trebuh, pol me nima kaj skrbet . Tiamo - moj me je zadnjič res presenetil s tem vprašanjem, kakšne bodo moje zizike čez kako leto. Itak nisem vedela kaj naj mu rečem. Moja želja je bila samo ta, da bi bile velike...pa po vaših izkušnjah dvomim da bodo. Škoda, sem taka joškarica zdaj . Mam celo dekolte . anju - midva bova naročila Lano pri Recinku. 192€ stane, pa še eno ličnico boma naročila v barvi postelje. A potem praviš, da tista podloga za previjanje ni ok?! Kaj p vem, jaz bi jo naročila kar zraven. Misliš, da ne bo prišla prav?! Se ti že vnaprej zahvaljujem za tvoje mnenje. caroline1 - grozno! Glavno, da je vse ok z vama!!! Res ni fajn brat takih izkušenj. Tako, da ti pošiljam , da se ti kaj takega ne zgodi več!!! Razen okrog PDPja, ko že lahko pride . Drži se! BLOOM1 - zdaj se ti še zdim faca, počaki, da postavim še kakšno novo vprašanje .
|