Mala_princeska
|
Na hitrco novičke z moje strani.....vikend doma, brez tasta in tašče je bil super (ni jih bilo doma, sta bila na drugem domu - na vikendu), mislim brez kreganja, ker se tašča zadnje čase samo name spravlja, mi je v petek 10 let življenja požrla, ko mi je rekla, da me NE SME BRIGAT, kam bo ona mojega otroka peljala (Manco) ko sva z Nino imeli zadnje cepljenje. In smo bili lepo ta vikend doma, v soboto smo večino dneva stanovanje pospravljali, pa na en sprehodek šli, včer pa kosilo na Otočcu v restavraciji Tango - ob nedeljah imajo samopostrežno kosilce za 10 EUR in biloje dobro in nasitno pol smo šli pa labode futrat, pa domov in mi je uspelo goro cunj zlikat. Nič zdej pa zajtrk in Nino peljem na počitnice v Mengeš, pol pa šiht..... En problemček okoli prebave naše imam občutek, da jo zvija (in da je to razlog nočnega zbujanja ) ker včeraj se mi je revčka tok napenjala ob kakanju, da je vse ven porinilo ob kakanju - mislim da je tok ritko napenjala, da sem vidla njen zadnjik z notranje strani in ob previjanju mi včasih joka, pa skos bi se samo k men stiskala. Občutek imam, da je kriva prebava, ponoči bi sam na jošku visela in iz petka na soboto in iz sobote na nedeljo je imela povišano temperaturo - vročino, zbijala sem jo z Daleronom, drugač je pa čist vesela frajerka, jedla dokaj lepo včeraj, hrane ne odklanja - sam občutek imam da jo napenja - kaj bi mogla pri prehrani spremenit??? Nej jo najprej samo malo opazujem (koliko časa) in če bom vidla, da ni bolje k dr.??? Hvala vsem za nasvete.....