Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 31.7.2010 21:50:48
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: Saraya čer Nazaj. Kontra!
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 31.7.2010 21:51:10
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: Saraya čer čer kaj se pa režiš?
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 31.7.2010 21:52:21
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya Matcar...kaj naj ti rečem ...ne ubogaš nič...ko te bo zmetalo pa bo kriza...Imunski sistem ti je ziher padel, glede na vse še dost kadiš,pa nimaš obstanka.....treba bo nekaj malo ukrenit,vsaj kak dan lepo na izi...zdravje je na prvem mestu, ker ko enkrat to odpove,kaj pa potem?...ti pa pošiljam Saraya zelo lepo napisano.
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 31.7.2010 21:52:52
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya Matcar...kaj naj ti rečem ...ne ubogaš nič...ko te bo zmetalo pa bo kriza...Imunski sistem ti je ziher padel, glede na vse še dost kadiš,pa nimaš obstanka.....treba bo nekaj malo ukrenit,vsaj kak dan lepo na izi...zdravje je na prvem mestu, ker ko enkrat to odpove,kaj pa potem?...ti pa pošiljam Ja,ja,kadim ogromno in bom še v bodoče.To smo že obdelali! Hvala za objemčke.Ja,mi je na nuli imunski sistem že lep čas.Bom pa nehala v Š delat najbrž,ker enostavno ne gre,vsaj zdaj ne.
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 31.7.2010 21:52:58
|
|
|
|
marta82
|
IZVIRNO SPOROČILO: Sacherca Matcar Jaz na istem kot zjurtaj,zabit nos se naprej,sploh ne smrkam ampak zabit nos do amena da ne morem dihat,ce ne naspricam operil..pa se potrem samo kaki dve uri ok...pa glava boli..grlo malo boljse kot vceraj..edino kaj je dobrega v mojem stanju je to,da sem pocivala in brala Slepe misi...Svetovna knjiga res...Popoldan prebrala do konca..Cakajo me naslednje dve ,ki sem si ju sposodila.. Zdaj ste me pa vzpodbudile, da si bom jaz tudi po dolgem času kakšen roman sposodla (kar njegov). Nič ne berem, razen strokovne literature pa kaj o vzgoji ipd. Katero torej najbolj priporočate?
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 31.7.2010 21:53:08
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: Saraya Jaz pa bom gledla filme..so eni trije dobri na tv kasneje...jupi a ne bi rajše Slepih miši brala?So popularne zadnje cajte če mi ne poveste o čem gre to.... ma gledla bom Vanilla Sky... na piki, pa Žametno stran pekla....na popu, bi pa še en televizor rabla,da bi še Poslednji izlet na kanalu A zjala
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 31.7.2010 21:53:43
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: Saraya čer čer kaj se pa režiš? Lubenico jem...pa še sirovo štručko glodam...ostanke za mojim otrokom Dober tek!
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 31.7.2010 21:54:12
|
|
|
|
sami0804
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: Saraya Matcar...kaj naj ti rečem ...ne ubogaš nič...ko te bo zmetalo pa bo kriza...Imunski sistem ti je ziher padel, glede na vse še dost kadiš,pa nimaš obstanka.....treba bo nekaj malo ukrenit,vsaj kak dan lepo na izi...zdravje je na prvem mestu, ker ko enkrat to odpove,kaj pa potem?...ti pa pošiljam Saraya zelo lepo napisano. Buuuu,še ena huda teta... Se pa strinjam z ly-lepo napisano in resnično.
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 31.7.2010 21:54:31
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: Saraya čer čer kaj se pa režiš? Lubenico jem...pa še sirovo štručko glodam...ostanke za mojim otrokom jaz pa sem se pice najedla.....pol pa bom navalila na lučke...sma danes z A nabavle v TUŠU
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 31.7.2010 21:55:44
|
|
|
|
sami0804
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: Saraya čer čer kaj se pa režiš? Lubenico jem...pa še sirovo štručko glodam...ostanke za mojim otrokom Dober tek! Hvala,hvala
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 31.7.2010 21:55:55
|
|
|
|
matcar
|
Jaz sem tudi polno sladoleda nabavla danes,samo v L.
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 31.7.2010 21:56:06
|
|
|
|
marta82
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: Saraya Matcar...kaj naj ti rečem ...ne ubogaš nič...ko te bo zmetalo pa bo kriza...Imunski sistem ti je ziher padel, glede na vse še dost kadiš,pa nimaš obstanka.....treba bo nekaj malo ukrenit,vsaj kak dan lepo na izi...zdravje je na prvem mestu, ker ko enkrat to odpove,kaj pa potem?...ti pa pošiljam Ja,ja,kadim ogromno in bom še v bodoče.To smo že obdelali! Hvala za objemčke.Ja,mi je na nuli imunski sistem že lep čas.Bom pa nehala v Š delat najbrž,ker enostavno ne gre,vsaj zdaj ne. Po moje kar pametno, da nehaš tam delat ja. Poleg treh otrok še dve službi - pa saj te mora vržt.
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 31.7.2010 21:56:59
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: Saraya Matcar...kaj naj ti rečem ...ne ubogaš nič...ko te bo zmetalo pa bo kriza...Imunski sistem ti je ziher padel, glede na vse še dost kadiš,pa nimaš obstanka.....treba bo nekaj malo ukrenit,vsaj kak dan lepo na izi...zdravje je na prvem mestu, ker ko enkrat to odpove,kaj pa potem?...ti pa pošiljam Ja,ja,kadim ogromno in bom še v bodoče.To smo že obdelali! Hvala za objemčke.Ja,mi je na nuli imunski sistem že lep čas.Bom pa nehala v Š delat najbrž,ker enostavno ne gre,vsaj zdaj ne. ma ne bit huda no....samo povem,ker vidim da te zdravje jjjjjj...saj moj tud na račun tega posluša doma včasih ...pa mi nazaj reče,:kaj pa ti ko škatlo in pol v dveh urah skadiš ko greš na drink? ...ampak to je že druga pesem pa take pa to
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 31.7.2010 21:58:21
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: Saraya Matcar...kaj naj ti rečem ...ne ubogaš nič...ko te bo zmetalo pa bo kriza...Imunski sistem ti je ziher padel, glede na vse še dost kadiš,pa nimaš obstanka.....treba bo nekaj malo ukrenit,vsaj kak dan lepo na izi...zdravje je na prvem mestu, ker ko enkrat to odpove,kaj pa potem?...ti pa pošiljam Saraya zelo lepo napisano. Buuuu,še ena huda teta... Se pa strinjam z ly-lepo napisano in resnično.
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 31.7.2010 21:59:03
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Jaz sem tudi polno sladoleda nabavla danes,samo v L. sma hotle it tja,pa nisem bla ziher če delaš...
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 31.7.2010 21:59:12
|
|
|
|
sami0804
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar .Bom pa nehala v Š delat najbrž,ker enostavno ne gre,vsaj zdaj ne. To pa je beseda .Saj dnar ni vse,če ga maš manj pač spet malo čaraš,pa je spet za preživet,če si pa z.j.e.b.e.š. zdravje,si pa res tam,ko ni muh. Saj mogoče boš se pa lahko zmenila,da se slišite spet v prihodnosti,v gostilni je dela itak vedno puno.
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 31.7.2010 22:01:34
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 To pa je beseda .Saj dnar ni vse,če ga maš manj pač spet malo čaraš,pa je spet za preživet,če si pa z.j.e.b.e.š. zdravje,si pa res tam,ko ni muh. čiračarahokuspokusbum........
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 31.7.2010 22:06:17
|
|
|
|
arabela*
|
matcar...za tebe...
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 31.7.2010 22:06:38
|
|
|
|
Sacherca
|
Jaz pa zdaj kar gledam Divje strasti na popu...potem pa v posteljo... Tako,da se kar poslovim od vas...Nocka
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 31.7.2010 22:07:20
|
|
|
|
arabela*
|
skleci...al kaj..))
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 31.7.2010 22:07:55
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Sacherca Jaz pa zdaj kar gledam Divje strasti na popu...potem pa v posteljo... dober film
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 31.7.2010 22:10:43
|
|
|
|
ly117
|
Tortica nočko.
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 31.7.2010 22:10:48
|
|
|
|
sami0804
|
IZVIRNO SPOROČILO: marta82 Zdaj ste me pa vzpodbudile, da si bom jaz tudi po dolgem času kakšen roman sposodla (kar njegov). Nič ne berem, razen strokovne literature pa kaj o vzgoji ipd. Katero torej najbolj priporočate? Če so ti všeč kriminalke-Patterson,Higgins-Clarkova,Darja Hočevar(zelo dobre zadeve za moj okus) če so ti všeč romantične-ljubezenske:Woodiwissova,Amanda Quick,Meave Binchy. domača scena- Marjan Tomšič,Desa Muck,Lina Lavrečič itd,itd Vohunski romani-stari dobri Edgar Wallace upam,da sem ti dala kako dobro idejo
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?