Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 30.7.2010 22:20:19
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: Saraya sem si šla gor po čips in smoki Am, am........ ja mi paše čips...čudež
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 30.7.2010 22:21:12
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: matcar Saraya,lahko grema v ponedeljek in četrtek na fitnes,če ti gre vun. ja v ponedeljek lahko,samo ne zgodaj,ker imam borzo...okol desete pomojm bom fertik...če ne prej V ponedeljek sem tak fraj,tak da ko boš,mi javi. ja takoj ko končam greva Ok,tolko da vem,da se z svakinjo zmenim za varstvo.Lahko pa rečem tašči tudi konec koncev!
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 30.7.2010 22:21:29
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: Saraya sem si šla gor po čips in smoki Am, am........ ja mi paše čips...čudež Am, am............
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 30.7.2010 22:21:33
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: Saraya mi pa smo bili doma...potem je šla A malo k tašči ...zvečer pa po njo,pa malo čvekibeki in je že bil večer Danes me spet neke čudne slabosti obhajajo...milomast,pa je bil mir cel tedn Kaj ti jaz toto čudežno palčko kupim? Ker ti si je zgleda nimaš namena! sem hotla danes,vendar se bi naj naredilo po izostanku menstruacije....tak da pred naslednji tednom nima smisla... No,kak hočeš.Če še ni blo izostanka,je res nesmiselno! ja brezveze,ker baje ne pokaže realno..naj bi prvi dan izostanka že lahko naredla...in bom če gospe ne bo bi pa že prej,samo mi je škoda teh 6 eurov Se strinjam! Te pa bomo skupaj švicale,pa čakale,če bo prišla teta pa ti puno kečapa prinesla!
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 30.7.2010 22:21:47
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: Saraya ja brezveze,ker baje ne pokaže realno..naj bi prvi dan izostanka že lahko naredla...in bom če gospe ne bo bi pa že prej,samo mi je škoda teh 6 eurov prav maš,kaj boš zapravljala dnar,ko pa maš nas,ki ti že celi teden trobimo,da si srečka ,hihihi...
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 30.7.2010 22:22:25
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: Saraya ja brezveze,ker baje ne pokaže realno..naj bi prvi dan izostanka že lahko naredla...in bom če gospe ne bo bi pa že prej,samo mi je škoda teh 6 eurov prav maš,kaj boš zapravljala dnar,ko pa maš nas,ki ti že celi teden trobimo,da si srečka ,hihihi... čuj ti justika....ni hec...jaz se sekiram...ti pa
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 30.7.2010 22:23:44
|
|
|
|
sami0804
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya a pol nisem edina..no me veseli no,ja M. je bil en dan pri teti na počitnicah pri treh letih,drugi dan so bli vsi hin,neprespani.Seka in svak sta ga celo noč pokrivala,mali se je pa vsakič zbudil,ker ni navajen pokrit spat
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 30.7.2010 22:23:46
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: matcar Saraya,lahko grema v ponedeljek in četrtek na fitnes,če ti gre vun. ja v ponedeljek lahko,samo ne zgodaj,ker imam borzo...okol desete pomojm bom fertik...če ne prej V ponedeljek sem tak fraj,tak da ko boš,mi javi. ja takoj ko končam greva Ok,tolko da vem,da se z svakinjo zmenim za varstvo.Lahko pa rečem tašči tudi konec koncev! ja grema ziher....okol desete))
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 30.7.2010 22:23:58
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: Saraya ja brezveze,ker baje ne pokaže realno..naj bi prvi dan izostanka že lahko naredla...in bom če gospe ne bo bi pa že prej,samo mi je škoda teh 6 eurov prav maš,kaj boš zapravljala dnar,ko pa maš nas,ki ti že celi teden trobimo,da si srečka ,hihihi... čuj ti justika....ni hec...jaz se sekiram...ti pa Zakaj pa ne uporabljate zaščite.
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 30.7.2010 22:24:12
|
|
|
|
arabela*
|
matcar...sem pogledla maksov video.....crkneš od smeha
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 30.7.2010 22:25:08
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: Saraya a pol nisem edina..no me veseli no,ja M. je bil en dan pri teti na počitnicah pri treh letih,drugi dan so bli vsi hin,neprespani.Seka in svak sta ga celo noč pokrivala,mali se je pa vsakič zbudil,ker ni navajen pokrit spat Te pa tega nisi mogla prej povedat.
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 30.7.2010 22:25:57
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: Saraya ja brezveze,ker baje ne pokaže realno..naj bi prvi dan izostanka že lahko naredla...in bom če gospe ne bo bi pa že prej,samo mi je škoda teh 6 eurov prav maš,kaj boš zapravljala dnar,ko pa maš nas,ki ti že celi teden trobimo,da si srečka ,hihihi... čuj ti justika....ni hec...jaz se sekiram...ti pa Zakaj pa ne uporabljate zaščite. ma dajnehaj še ti.....ti pravim da paziva bolj kot nevemkdo...ampak tisti dan je mojemu bilo ne vemkaj ..saj sem rekla,da ga ubijem...če sem
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 30.7.2010 22:26:06
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: matcar Saraya,lahko grema v ponedeljek in četrtek na fitnes,če ti gre vun. ja v ponedeljek lahko,samo ne zgodaj,ker imam borzo...okol desete pomojm bom fertik...če ne prej V ponedeljek sem tak fraj,tak da ko boš,mi javi. ja takoj ko končam greva Ok,tolko da vem,da se z svakinjo zmenim za varstvo.Lahko pa rečem tašči tudi konec koncev! ja grema ziher....okol desete)) Super! Pa 2 uri si vzami!
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 30.7.2010 22:26:41
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya matcar...sem pogledla maksov video.....crkneš od smeha Svetovni je!
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 30.7.2010 22:26:53
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: matcar Saraya,lahko grema v ponedeljek in četrtek na fitnes,če ti gre vun. ja v ponedeljek lahko,samo ne zgodaj,ker imam borzo...okol desete pomojm bom fertik...če ne prej V ponedeljek sem tak fraj,tak da ko boš,mi javi. ja takoj ko končam greva Ok,tolko da vem,da se z svakinjo zmenim za varstvo.Lahko pa rečem tašči tudi konec koncev! ja grema ziher....okol desete)) Super! Pa 2 uri si vzami! meni ni blem...če boš le ti sposobna
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 30.7.2010 22:27:20
|
|
|
|
sami0804
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: Saraya ja brezveze,ker baje ne pokaže realno..naj bi prvi dan izostanka že lahko naredla...in bom če gospe ne bo bi pa že prej,samo mi je škoda teh 6 eurov prav maš,kaj boš zapravljala dnar,ko pa maš nas,ki ti že celi teden trobimo,da si srečka ,hihihi... čuj ti justika....ni hec...jaz se sekiram...ti pa kaj češ,jaz mam rad nosečnice in male otrokece,edini nosečki,ki spadata k mariborčankam,pa sta se nam izneverili,tak da iščemo novo žrtev
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 30.7.2010 22:27:30
|
|
|
|
arabela*
|
Kati je na fb napisala,da nas pogreša...a ni rekla da nima rač
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 30.7.2010 22:28:17
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: Saraya ja brezveze,ker baje ne pokaže realno..naj bi prvi dan izostanka že lahko naredla...in bom če gospe ne bo bi pa že prej,samo mi je škoda teh 6 eurov prav maš,kaj boš zapravljala dnar,ko pa maš nas,ki ti že celi teden trobimo,da si srečka ,hihihi... čuj ti justika....ni hec...jaz se sekiram...ti pa kaj češ,jaz mam rad nosečnice in male otrokece,edini nosečki,ki spadata k mariborčankam,pa sta se nam izneverili,tak da iščemo novo žrtev
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 30.7.2010 22:28:23
|
|
|
|
sami0804
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: Saraya a pol nisem edina..no me veseli no,ja M. je bil en dan pri teti na počitnicah pri treh letih,drugi dan so bli vsi hin,neprespani.Seka in svak sta ga celo noč pokrivala,mali se je pa vsakič zbudil,ker ni navajen pokrit spat Te pa tega nisi mogla prej povedat. se mi ni zdelo življensko pomembno
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 30.7.2010 22:29:43
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: matcar Super! Pa 2 uri si vzami! meni ni blem...če boš le ti sposobna Itak da bom.1 ura prehitro mine,sploh ko je taki lepi razgled!
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 30.7.2010 22:30:05
|
|
|
|
arabela*
|
a je enkrat probala pri babici spat, samo so mi jo ponoči dostavili domov,ker je jokala za mano.....vem da bojo problemi, ko sta tak navezani na mene...po drugi strani pa si mislim,da ko bosta večje,več ne bo problemov
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 30.7.2010 22:30:13
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: Saraya a pol nisem edina..no me veseli no,ja M. je bil en dan pri teti na počitnicah pri treh letih,drugi dan so bli vsi hin,neprespani.Seka in svak sta ga celo noč pokrivala,mali se je pa vsakič zbudil,ker ni navajen pokrit spat Te pa tega nisi mogla prej povedat. se mi ni zdelo življensko pomembno
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 30.7.2010 22:30:37
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: Saraya Kati je na fb napisala,da nas pogreša...a ni rekla da nima rač napisala prek telefona bogica...
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?