|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  15 16 [17] 18 19   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Pomoč beli.kavi
29.7.2010 22:11:53   
marcela
Še jaz to podpisujem
marcela

Počni kar ti je volja, le poskrbi , da s svojimi dejanji ne prizadaneš drugih

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 401
29.7.2010 22:36:48   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: UmpaLumpa

BK: Dugo predugo sam bila hrabra i u jednom momentu slomila sam se. Ceo dan sam u krevetu, povračam ali sad se sve malo smirilo. Pošto ne mogu na kompjuter, molimte ako možeš napisati na RR kako sam puno zahvalna za poddrško, ne mogu da se sama zahvalim pošto sam se od stresa i tuge razboljela... Ali nikada neču odustati, do kraja ču se boreti.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
bk... si ena najbolj pogumnih žensk, kar jih poznam!
user posted image

Se strinjam!

bela.kava, tako virtualno kot v reali imaš mojo trdno podporo, itak vidiš, da imaš podporo mnogih ljudi, zato črpaj moč in energijo iz tega. Vzemi si čas in naberi novih moči, s tabo smo. Z imeni in priimki, če pa bo treba, pa tudi s faco!

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 402
29.7.2010 23:15:02   
Maisha
^^^^  Amen!
user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Maisha -- 29.7.2010 23:16:31 >

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 403
30.7.2010 7:36:54   
Saša27
IZVIRNO SPOROČILO: Kerensa*

Saj v tem je problem, ker smo prebrali, kakšne svinjarije se tam dogajajo. Si potem predstavljaš, da je peticijo trenutno podpisala neka mamica, ki je tudi na čakalni listi za makedonskega otroka? Če se najde še en"faktorX", potem ta mamica otroka ne bo nikoli dobila (ali pa kvečjemu po še večji kalvariji, kakor "bela.kava"). Tega pa ne privoščim nobeni bodoči mamici.

Tudi mi2 sva na čakalni listi v Makedoniji in moram priznat, da sem imela pomisleke, kaj bo tole pomenilo za naju. Toda ko sem pomislila na te dve deklici, ki jim lahko pomagamo dobiti ljubečo družino, mamico in atija, to je pa vse odtehtalo, pa četudi se s tem "zafrknem" pri svoji posvojitvi (tudi moj mož se je strinjal). Poslala sva najini imeni, priimek, EMŠO in državo in srčno upava, da bo BK uspelo.

< Sporočilo je popravil Saša27 -- 30.7.2010 7:41:36 >

True friends are hard to find, harder to live and impossible to forget!

Having a dream doesn't make you smart. Knowing it wont come true, that does.

(odgovor članu Kerensa*)
Neposredna povezava do sporočila: 404
30.7.2010 7:39:04   
sonček33
Tudi mi2 sva na čakalni listi v Makedoniji in moram priznat, da sem imela pomisleke, kaj bo tole pomenilo za naju. Toda ko sem pomislila na te dve deklici, ki jim lahko pomagamo dobiti ljubečo družino, mamico in atija, to je pa vse odtehtalo, pa četudi se s tem "zafrknem" pri svoji posvojitvi.

sAŠA, plemenito in nesebično dejanje. Zaslužita si tudi vidva vse najboljše.

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu Saša27)
Neposredna povezava do sporočila: 405
30.7.2010 7:42:47   
*miska.mcc*
bela.kava, tako virtualno kot v reali imaš mojo trdno podporo, itak vidiš, da imaš podporo mnogih ljudi, zato črpaj moč in energijo iz tega. Vzemi si čas in naberi novih moči, s tabo smo. Z imeni in priimki, če pa bo treba, pa tudi s faco!

podpis!

....v glavnem.....komaj čakam poletje!!!!!!

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 406
30.7.2010 9:17:10   
bela.kava
Moje drage navijačice, prosim naj se nobena ne čuti dolžna podpisati peticije, če ima pomisleke. Tudi vaš nik na spisku je neprecenljiv user posted image . Vem, da je peticija z emšo verodostojnejša, ampak to še ne pomeni, da bi se morale počutiti dolžne, saj gre za vaše podatke. Tisti, ki pošiljamo naše vloge po svetu smo itak razgaljeni do konca, na papirju so namreč VSI podatki, ki jih je na papir možno spraviti ... ni prijeten občutek, res ne.

Jaz pa glede na to, kar vem sedaj, kar ne morem odnehati, saj je problem dosti večji kot sem si predstavljala. In sicer, zakaj povprečni Makedonci in Slovenci v MK tako doglo čakajo na posvojitev? Uradno, ker je malo otrok ... v medije spravijo informacjo, da na 8 dojenčkov čaka okoli 450 parov. Ampak to ni res, saj ne čakajo vsi na dojenčke ...
Zdaj pa podatki, ob domu za dojenčke v Bitoli (0-3 leta), imajo poln še dom 11-Okomvri v Skopju (od 3 dalje), ob tem imajo še vas SOS, v katerem živijo otroci v umetnih družinskih skupnostih. In še ogromno otrok v rejniških družinah. Ob tem imajo samo v Bitoli na ulicah okoli 60 otrok, za katere sedaj odpirajo dnevni center ...

ker slika šteje več kot besede ...
http://www.youtube.com/watch?v=K6dJPcwmkVw

(odgovor članu *miska.mcc*)
Neposredna povezava do sporočila: 407
30.7.2010 9:19:22   
Kerensa*
IZVIRNO SPOROČILO: bela.kava
Tudi vaš nik na spisku je neprecenljiv user posted image .

Je torej dovolj, če svoje ime, priimek in mesto/državo pošljem na e-mail od Danu filantropije?

(odgovor članu bela.kava)
Neposredna povezava do sporočila: 408
30.7.2010 9:25:03   
špelin@

Je torej dovolj, če svoje ime, priimek in mesto/državo pošljem na e-mail od Danu filantropije?

Za dotično peticijo ni dovolj, ker pač rabijo neko identifikacijsko številko, da bo stvar verodostojna, drugače bi lahko podpisala tudi Micka Mickovič, Franc Podbrkabradec,... Oz. več osebnosti ene osebe. In taka peticija je brez veljave.

Drugače pač dodaj svoj nick na spisek in je tudi ene vrste (moralna) podpora.

(odgovor članu Kerensa*)
Neposredna povezava do sporočila: 409
30.7.2010 9:27:18   
Kerensa*
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@

Za dotično peticijo ni dovolj, ker pač rabijo neko identifikacijsko številko, da bo stvar verodostojna, drugače bi lahko podpisala tudi Micka Mickovič, Franc Podbrkabradec,... Oz. več osebnosti ene osebe. In taka peticija je brez veljave.

Aha... torej se sklepa, da bo nekdo (se ve, kdo?) v MK ta spisek preverjal (na način, če podpisane osebe res obstajajo)? Kajti tudi EMŠO si za na seznam lahko nekdo npr. izmisli, da je pa resničen, se da pa preveriti samo, če ga vtipkaš v CRP SLO. Bodo to tam počeli?

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 410
30.7.2010 9:42:24   
špelin@

Aha... torej se sklepa, da bo nekdo (se ve, kdo?) v MK ta spisek preverjal (na način, če podpisane osebe res obstajajo)? Kajti tudi EMŠO si za na seznam lahko nekdo npr. izmisli, da je pa resničen, se da pa preveriti samo, če ga vtipkaš v CRP SLO. Bodo to tam počeli?

Dir džizs... PROSIM TE! Daj ustavi konje, že ta zadeva z Džovano te je tu mač obsedla, ne serji še tule, ker boš po nepotrebnem pregnala take, ki rahlo cvikajo! Oprosti, ne morem biti prijazna in diplomatska, ker pretiravaš. Tebe so ob tvojih vohljanjih in službenih podvigih pristojne in nepristojne službe (itak ti je Colt napisal, pa ne mislit, da te ob iskanju Džovane niso vzeli pod drobnogled) že praktično "prešnofali" do zadnje pikice, tako da se ti za en ušiv EMŠO na eni normalni peticiji ni za bat. Res ne zameri, ampak tvoje razmišljanje zadnje dni krepko meji že na paranojo.

"Če želimo, da bo akcija dobila potrebno težo, potrebujemo vašo čim večjo podporo. Prosimo vas, da na naš naslov filantropija@danu.biz pošljete elektronsko sporočilo z naslovom »Minuta vašega časa za večno ljubezen dveh deklic in mame Janje« z vašimi podatki, in sicer ime in priimek, matična številka (EMŠO) in država, iz katere prihajate. Ringeraja.mk se zavezuje, da bodo vaši podatki uporabljeni SAMO v tej akciji in NE BODO uporabljeni v druge namene! Dopis s peticijo in zbranimi podpisi bomo poslali pristojnim organom in Ministrstvu za delo in socialno politiko."
Lej, Kerensa*, lepo te prosim, ne tule. Nadaljuj na "Mama, kje si" ali kje drugje,  samo tule ne. Prosim.

(odgovor članu Kerensa*)
Neposredna povezava do sporočila: 411
30.7.2010 9:46:37   
Kerensa*
Dir džizs... PROSIM TE! Daj ustavi konje, že ta zadeva z Džovano te je tu mač obsedla, ne serji še tule, ker boš po nepotrebnem pregnala take, ki rahlo cvikajo! Oprosti, ne morem biti prijazna in diplomatska, ker pretiravaš. Tebe so ob tvojih vohljanjih in službenih podvigih pristojne in nepristojne službe (itak ti je Colt napisal, pa ne mislit, da te ob iskanju Džovane niso vzeli pod drobnogled) že praktično "prešnofali" do zadnje pikice, tako da se ti za en ušiv EMŠO na eni normalni peticiji ni za bat. Res ne zameri, ampak tvoje razmišljanje zadnje dni krepko meji že na paranojo.

"Đizs" tudi tebi, no... popi*ditis škoduje. user posted image  Nikjer nisem napisala, da nisem pripravljena pomagati in zadeva z Džovano nima s temle nobene povezave (niti takšne, kakršno si ti omenila), poleg tega pa sem še jasno napisala, da je ena zadnjih stvari, ki bi si jo želela, to, da se karkoli zakomplicira še kakšni mamici, ki čaka na otroka iz MK. Glede na vse zapisano na RR (in drugje) o "faktorjuX" je namreč to popolnoma verjetno.

Ti dam pa prav pri tem, da je možno, da bi moja skeptičnost odvrnila koga od podpisa peticije. Zato se, kakor je nekje že napisala ena druga RR-ovka, iz spoštovanja umikam s te teme in dovoljujem moderatorki in/ali RR Teamu, da vse moje poste s skeptično vsebino kadarkoli trajno izbriše.

Tebi, "bela.kava", pa vso srečo. SEM pripravljena pomagati.

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 412
30.7.2010 9:48:05   
špelin@
Hvala, Kerensa*, za razumevanje.

(odgovor članu Kerensa*)
Neposredna povezava do sporočila: 413
30.7.2010 9:50:05   
špelin@
popi*ditis škoduje. user posted image

Ti že veš user posted image user posted image

(odgovor članu Kerensa*)
Neposredna povezava do sporočila: 414
30.7.2010 9:54:27   
hermy1
IZVIRNO SPOROČILO: *miska.mcc*

podpis!

Še moj,
Hermy

(odgovor članu *miska.mcc*)
Neposredna povezava do sporočila: 415
30.7.2010 10:01:47   
bela.kava
Drage punce prosim ne se kregat, življenje je že itak tako komplicirano, prosim, naj vsaka naredi po svojem prepričanju, lepo prosim. Hvaležna sem vsem za kakršnokoli podporo user posted image

(odgovor članu hermy1)
Neposredna povezava do sporočila: 416
30.7.2010 11:16:28   
marta82
Dajmo prosim pustit to temo v pozitivnem duhu. Tu je prostor za podporo in ne analiziranje in iskanje "lukenj". Katera želi naj se podpiše, katera ne pač ne. To je vse. Janja rabi vzpodbudne besede in čim več podpisov. Za kaj drugega tu ni prostora!

BE NICE!
I could be your boss someday.

Neposredna povezava do sporočila: 417
30.7.2010 11:31:01   
Tanja55
IZVIRNO SPOROČILO: marta82

Dajmo prosim pustit to temo v pozitivnem duhu. Tu je prostor za podporo in ne analiziranje in iskanje "lukenj". Katera želi naj se podpiše, katera ne pač ne. To je vse. Janja rabi vzpodbudne besede in čim več podpisov. Za kaj drugega tu ni prostora!

Pametna Martauser posted image se popolnoma strinjam. In podpisem, kot sem ze podpisala peticijo. Janja, tebi pa veliko psihicne moci in le povej, ce lahko se kako pomagamo.

(odgovor članu marta82)
Neposredna povezava do sporočila: 418
30.7.2010 11:33:24   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: marta82

Točno tako user posted image

bela.kava, vedi, da nisi sama. S tabo smo, 100%. Ker če kdo, si to zaslužiš ti. user posted image

< Sporočilo je popravil špelin@ -- 30.7.2010 11:34:04 >

(odgovor članu marta82)
Neposredna povezava do sporočila: 419
30.7.2010 12:44:32   
arneja
Jaz sem poslala podatke na Danu Filantropija. Če ni dovolj, pa dodajte še moj nick na seznam.

Bela kava, v slogi je moč, in verjamem, da jim bomo dali s tem vetra in premaknili  zadevo v pravo smer user posted image .

Veš, kaj? Enkrat bo uspelo!!!

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 420
30.7.2010 13:26:13   
1ali
Seveda vsak pomisli, da se EMŠO lahko izrabi. Ne, sem prepričana, da jih ne bodo preverjai, ne bo potrebnouser posted image . Mojega že tako imajo, ker sem imela prošnjo v Makedonijiuser posted image user posted image user posted image user posted image .

In ko sem poslala bratrancu pravniku mail s peticijo, je brez pomislekov podpisal.

(odgovor članu arneja)
Neposredna povezava do sporočila: 421
30.7.2010 13:37:10   
zvesta
in jaz naivčina sme nehala dodajati nicke na seznam user posted image

evo, bom popravila in dodala še vse danes :)

Pomagajte:

http://www.ringaraja.net/clanek/podprite-mamico-janjo-pri-posvojitvi-dvojcic_3182.html

http://www.facebook.com/home.php?sk=lf#!/pages/Zbiranje-podpisov-Za-otrocka-gre/135343546502939?ref=mf

(odgovor članu 1ali)
Neposredna povezava do sporočila: 422
30.7.2010 13:47:18   
bela.kava
IZVIRNO SPOROČILO: zvesta

in jaz naivčina sme nehala dodajati nicke na seznam user posted image

evo, bom popravila in dodala še vse danes :)

user posted image

(odgovor članu zvesta)
Neposredna povezava do sporočila: 423
30.7.2010 13:48:42   
Kerensa*
Če dovoliš, "bela.kava", bi se dodala na ta seznam. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 424
30.7.2010 13:49:04   
bela.kava
Peticijo je do sedaj podpisalo več kot 350 ljudi, v nekaterih mailih so cele družine user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 425
Stran:   <<   < Prejšnja stran  15 16 [17] 18 19   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  15 16 [17] 18 19   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?