m_o_i
|
za seznam: m_o_i (Elias) Rojstvo: 11.5. - 2070 g, 45 cm 1.posv.: 11.6. - 2805 g, 50 cm 2.posv.: 08.7. - 4145 g, 54 cm 3.posv.: 18.8. - takole, najprej stevilke, potem pa cvek sej berem vas, ampak za pisanje mi pa ni blo (obcasno sem se pa mal oglasila...); resevala sem namrec vprasanje "biti ali ne biti enostarsevska druzina". v podrobnosti ne bi hodla, ker manj mislim na to, boljse mi je; lahko pa ze sporocim, da se je situacija resla(ded je priso k pameti-katero je ocitno izgubil-aleluja! jaz ap od nekaterih zahtev nisem odstopala niti za milimeter, ker sem gledala tudi nekaj let naprej ) skratka...pri nas so krcki okoli cetrte ure zjutraj-takrat aktiviram steklenicko z biogaia kapljicami, busija namazem s kremo celjskih lekarn(vsaka lekarna ima svoje cudezno zdravilo za dojencke), na dudo dam kapljice koroskih lekarn in ko je mulc opremljen z vsem tem, ga vzamem se k nama v taveliko posteljo, kjer se ucimo spanja na trebuscku(to sem omenjala, da ni "znal" in je kr glavico dvigoval). no, takole potem spimo do sedmih, osmih po Eliasu si se vedno lahko nastavis uro-hranjenje na tri ure, kolicina je pa samo ob polnoci 130 ml, drugace sva se vedno na 100 ml(taradi refluksa preventivno z eskoz dajemo manjso kolicino in po potrebi veckrat, ampak ocitno mu je 100ml/3 ure se vedno dovolj). ponosno povem, da se je refluks umiril, ceprav sem nehala gostit mleko z rizevo kasico(in ja, res lepse kaka od takrat dalje), vzglavje je dvignjeno, kupcki se redno podirajo... in ja, pocasi menjamo cotke 50/56 za 62ke sploh v vrocini mu oblacim prevelike stvari, ker je mulc po atiju in hitro zakuha duda samo za zaspat, potem jo vrzemo ven... igralni center aktualn zadnje dneve... prvi smeh na glas se je sicer zgodil v spanju, ampak vseeno: kap me je! mulc je spal na tavelki postli popoldan in slisim neke cudne glasove. katapultiralo me je, ker sem misla, da se spet davi!! pridem do njega in vidim, da se smejiiiiiiii kaj se? aja, vozickanje vsak dan 2 do 3krat-naceloma me tudi dez ne zmoti; prevleko gor in gremo na kavo caja pijemo ze tudi vsak dan, kar sem vesela glede na to, da je dolgo casa zavracal tekocino in sem mu delala celo bolj razredceno mleko, da je dobil vsaj nekaj vode v sebe... plenicke: smo ze en teden na tistih za 3-6 kg ene dva dni sem mu 2-5kg ze kr na tesno gor dajala, ampak porabit smo "mogli" hihi zdaj pa se prasanje: danes je imel izreeedno tekoc kakec, drugace se pa pocuti cist OK in je brez vrocine. je treba it k zdravniku??? driska mislim da ni, ker se kr namatra, da drekec spravi iz ritke (ni tista "driska", da bi kr letelo)-ne vem pa, ce je pri dojenckih driska enako kot pri odraslih(ko ne mores zadrzat pa to)