Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 29.7.2010 21:31:27
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: matcar Kaj ste že vse spat kidnile? Ne sem tu in čepim za pc ko kura. Mater sem tečna. Pa nekaj bi am,am pa ne vem kaj, pa eh brezveze. Ja,te pa daj malo živleja bek od sebe! Mi ni.
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 29.7.2010 21:36:09
|
|
|
|
matcar
|
Eh,niste resne danes.Grem še na FB pogledat,pa spat.Ju3 delam celi dan. Nočko,babike! Pa upam,da bo vsaj ju3 zvečer večja akcija tukaj!
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 29.7.2010 21:36:24
|
|
|
|
Sacherca
|
Cer...grlo me boli in pridno pijem mamine smrekove vrsicke,upam,da kaj pomaga... malo se pa grem k Mentalistu... Matcar ti si ko minimalno dve zenski v eni ly jutri bo boljse Tasa veckrat se nam pridruzi...Tudi me nove si te zelimo spoznati.... http://www.mojvideo.com/video-stara-mama-rawe-music/0a3d804351b2dfec0d8b
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 29.7.2010 21:36:25
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: matcar Kaj ste že vse spat kidnile? Ne sem tu in čepim za pc ko kura. Mater sem tečna. Pa nekaj bi am,am pa ne vem kaj, pa eh brezveze. daj se spovej..kaj je s tabo danes
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 29.7.2010 21:37:44
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: matcar po Leo domov,pa po Saš-a in mojega k tašči. kaj koga Ja,ko sem Maksa peljala v Brezje,je Saš ostal pri tašči,Lea pa je šla z mano domov. če si napisala in mojega....sem mislila, da si njega tud deponirala k tašči
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 29.7.2010 21:37:50
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: matcar Kaj ste že vse spat kidnile? Ne sem tu in čepim za pc ko kura. Mater sem tečna. Pa nekaj bi am,am pa ne vem kaj, pa eh brezveze. Ja,te pa daj malo živleja bek od sebe! Mi ni. Hvala.
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 29.7.2010 21:38:29
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Ja,te pa daj malo živleja bek od sebe!
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 29.7.2010 21:39:36
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: matcar Kaj ste že vse spat kidnile? Ne sem tu in čepim za pc ko kura. Mater sem tečna. Pa nekaj bi am,am pa ne vem kaj, pa eh brezveze. Ja,te pa daj malo živleja bek od sebe! Mi ni. se mi zdi...da je včeraj preveč energije znucala zvečer
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 29.7.2010 21:40:10
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: matcar Kaj ste že vse spat kidnile? Ne sem tu in čepim za pc ko kura. Mater sem tečna. Pa nekaj bi am,am pa ne vem kaj, pa eh brezveze. daj se spovej..kaj je s tabo danes Nič kaj resnega. Me vreme mantra. Bo jutri boljše. Upam vsaj.
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 29.7.2010 21:41:12
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: matcar Kaj ste že vse spat kidnile? Ne sem tu in čepim za pc ko kura. Mater sem tečna. Pa nekaj bi am,am pa ne vem kaj, pa eh brezveze. Ja,te pa daj malo živleja bek od sebe! Mi ni. se mi zdi...da je včeraj preveč energije znucala zvečer
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 29.7.2010 21:41:37
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: matcar Kaj ste že vse spat kidnile? Ne sem tu in čepim za pc ko kura. Mater sem tečna. Pa nekaj bi am,am pa ne vem kaj, pa eh brezveze. daj se spovej..kaj je s tabo danes Nič kaj resnega. Me vreme mantra. Bo jutri boljše. Upam vsaj. kaj dežek...? probaj uživat v njem....meni se zdi zelo romantičen...sploh če sem sama,si okno odprem in preprosto uživam
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 29.7.2010 21:44:06
|
|
|
|
arabela*
|
Jaz bi tud nekaj amala,pa ne vem kaj ...tak mi ni nekaj v trebuhu čist ...
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 29.7.2010 21:47:06
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: matcar Kaj ste že vse spat kidnile? Ne sem tu in čepim za pc ko kura. Mater sem tečna. Pa nekaj bi am,am pa ne vem kaj, pa eh brezveze. daj se spovej..kaj je s tabo danes Nič kaj resnega. Me vreme mantra. Bo jutri boljše. Upam vsaj. kaj dežek...? probaj uživat v njem....meni se zdi zelo romantičen...sploh če sem sama,si okno odprem in preprosto uživam Sam dež me ne moti sam sem zelo pod vremenskim vplivom. Ko je zunaj toplo sončno je moje počutje tudi tako. Zdaj sem pa bolj . Bom počakala da pride z šihta pa bomo probali nadaljevat tam kjer smo včeraj končali. Mogoče bo pomagalo.
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 29.7.2010 21:50:25
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Bom počakala da pride z šihta pa bomo probali nadaljevat tam kjer smo včeraj končali. Mogoče bo pomagalo. zagotovo
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 29.7.2010 21:51:10
|
|
|
|
arabela*
|
Jaz tud grem se malo še z mojim družit,potem pa bom en film na piki gledla nočka vsem
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 29.7.2010 21:55:47
|
|
|
|
ly117
|
Nočko matcar in Saraya.
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 30.7.2010 8:34:10
|
|
|
|
ly117
|
Jutro! Še vse spite. No kavo že spila, zdaj še bom malo za pc visela pol pa nekaj delat. Da včerejšnji dan not spravim.
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 30.7.2010 8:51:52
|
|
|
|
botrca
|
Dober dan Mariborčanke, evo mene na raport iz Srbije . Potovali smo odlično, Jan je bil ful priden in nikjer gužve ne na cestah ne na mejah. Danes zjutraj pa je moja sestra z družino šla nazaj tak, da smo se menjali. Vreme je krasno, vroče in sončno. Lepo mi bodite pa se tipkamo še kaj.
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 30.7.2010 8:55:18
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca Dober dan Mariborčanke, evo mene na raport iz Srbije . Potovali smo odlično, Jan je bil ful priden in nikjer gužve ne na cestah ne na mejah. Danes zjutraj pa je moja sestra z družino šla nazaj tak, da smo se menjali. Vreme je krasno, vroče in sončno. Lepo mi bodite pa se tipkamo še kaj. Lepo ker pri nas dežuje in je hladno. Drugač pa za odlično potovanje.
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 30.7.2010 8:56:25
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 ly,boljše volje? Niti ne, prej slabše, ampak dobro to je že druga zgodba. Imam pa vsaj malo delodiša in bo že zato boljše.
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 30.7.2010 9:07:21
|
|
|
|
sami0804
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 ly,boljše volje? Niti ne, prej slabše, ampak dobro to je že druga zgodba. Imam pa vsaj malo delodiša in bo že zato boljše. Ah,daj no,glavo gor,saj bo boljše . Ti pošljem zs,pa ti bom probala tiste brako prikolice zraven pripopat,mogoče te malo razvedrim.
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 30.7.2010 9:09:42
|
|
|
|
Sacherca
|
Jutro jutro Ly, upam, da bo kmalu sonce in tudi ti boljse volje Botrca proosiiiiiiiiiim poslji nam malo sonca super,da je slo vse na easy...Kako dolgo pa ste se vozili? Sami da bo danes boljsi dan
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Najlepše ime za fantka po vašem izboruVsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?