|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  46 47 [48] 49 50   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majčki 2010
29.7.2010 15:08:29   
farina
kati, saj lahk kaj več napišešuser posted image user posted image , bomo še bolj pridne
memme,upam da bo pridna še naprejuser posted image
ajaa, kak ste s flašami in duclji,ste že kaj menjale? pa imate že svoje otročičke v košarah v vozičku,ali uporablajte ze tisti bolj dvignjeni športni del?

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 1176
29.7.2010 15:31:18   
K_a_t_i
No prov, farina....
A lohk karkol? user posted image Npr. to, da sem do zdele požrla že 3 kornete in 4 lumpi sladoledne "piškotke"? Pa da sem pomila wc in kopalnico, obesla 2 stroja cunj, zložila 2 stroja cunj, posesala celo stanovanje, bila v H&M-u v BTCju ter šla zapravit 90pik na Mercator piki. Skuhala in pojedla kosilo, poklicala pediatra in se dogovorila za cepljenje za rota (sem namreč ugotovila, da bo pri naslednjem pregledu tamal že prestar za prvo dozo)... Ja, ja - tud z Gašperjem sem se igrala - samo mulo ni prav velik pokonc (no, to je pa un del o katerem ne maram pisat, da se ne pokvari user posted image ).
Dost "splošnih tem".

Voziček - ja, še v košari, seveda. Naš mulo ma šele malo več kot 2 meseca. Upam, da malo upočasni rast in da bo zdržal še par mesecev noter. Športni del pri bugaboo-ju namreč ni tako malim "prijazen". Bi ga pa rada prestavila iz koška v posteljico pa je očka nima časa sestavit user posted image .

kenguru - imamo od babibjorna 0+, samo ga še nismo sploh dali noter. Ne zaradi glave, pač pa zaradi hrbtenice. Vsaj še 1 mesec bom počakala. Potem bomo pa vidli. Ma sej - dokler je zadovoljen v vozičku, ni neke potrebe, da bi prehitevali stvari.

Sicer je pa Gašper danes opazil, da ima roke user posted image . Je bil tok smešen, ko jih je kar gledal in gledal in se je vidlo, da mu ni neč jasen user posted image . Kravic ne pase lih rad. Sem mu pa zdej privoščila malo več baby telovadnice - in če ni zaspan user posted image se kr neki časa ukvarja z igračkami. Pa na babybjorn gugalnik sem mu namontirala en lok, ki je sicer za na lupinco in mu je tud všeč. Top of the top je pa vrtiljak nad posteljico. Sicer pa mi je že zjutraj nakazal, da sem dolgočasna - sem ga dala v ležalnik, da me gleda kako sesam in je mulo kar mrknil.
Obrača se še ne. Zob še nima. Hodi pa tudi sicer še ne, ampak mu še čist mal manjka user posted image . Ma ja, vreme mi je vdarlo v glavo.

Kaj je še novga? Aha - starejši sin je po novem tudi ponoči brez pleničke. To je pa menda več al manj to...

Evo še mal slikc, ko že dolg nisem nobene prpopala (babe, zdele žrtvujem svoj popooldanski spanec za tale post, prosim, da cenite to user posted image )

user posted image user posted image user posted image user posted image

Aja, še to sem pozabla - čaja mu ne dajem. Samo v uni vročini od 35C sem ga silila z njim. Ja, sej mu je lepo šel (po žlički, flaška je no go - kjer se bo pa zajbaval s tisto eno luknjico zato, da mu bo čaj ven prteku, prosim nooooooooooooooooo), ampak MLEKO je ZAKON (predvsem teče iz več lukenj hkrati user posted image ).

farina, a sem kej pozabla?! user posted image

< Sporočilo je popravil K_a_t_i -- 29.7.2010 15:40:19 >

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu farina)
Neposredna povezava do sporočila: 1177
29.7.2010 15:39:43   
farina
uuu lepo si se razpisalauser posted image lep je tvoj otročiček,pravi smejkouser posted image
moja glavico že full obrača,pa hoče bit kar pokonci,ko pa kravice pase pa se pol pritožuje,prejšnih 14 dni si je v usta tlačla roke,včasih tako globoko da je mal bruhala,kar nekaj bi glodala, za zobke je še prehitr,,,,
drgač pa ima ležalnik,kjer je  ena krogla gor, kot ogledalo, in je full smešnaa, ko vidi sama sebe gor in se pol pogovarja,pa smejeuser posted image

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 1178
29.7.2010 15:42:52   
K_a_t_i
Aja, sem pozabla - zadnje čase kr neki poliva mulo. Sej vem, da je čist normalno, sam sem se razvadla, da ima 1 body cel dan al pa še kak dan dlje user posted image ,

farina - ja, ogledalo je prima! Bejba ima vsaj enga na drugi strani s komer se lahko kej pametnega pogovori user posted image user posted image user posted image . Naš je isti user posted image

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu farina)
Neposredna povezava do sporočila: 1179
29.7.2010 15:59:06   
klupko
Wow...ste pa aktivne user posted image
Mali spi že cel dan z nekimi mini pavzicami...me je kar malo strah kako bo ponoči glede na to, da oči dela nočno, mene pa križ ful matra in se komaj sklanjam. Pri 21-tih..user posted image
Drugače smo pa ok..nam kar paše ta ohladitev. Sem vesela da lahko malemu oblečem tudi kaj dolgega rokava in hlač, da ne preraste brez da bi jih probal.user posted image
Mere:
rojstvo 10.5.: 2830gr, 47 cm (odpust 2710)
10.6.: 4050gr, 53cm
12.7.: 4960gr, 59cm

Mali lepo raste, vedno več se zaveda, smeji se veliko, rad se previjauser posted image sploh ko mami ritko pihauser posted image user posted image , kopanje obožuje in vsi uživamo, ko tako zadovoljno čofota.user posted image Le mamin križ trpi ko ga nimam srca dvignit iz vode ko tako uživa.user posted image
Opažam zadnje čase, da malo manj je..ali pa meni bolj teče..ne vem..redko kdaj ima "spodoben obrok"..no, ampak kolikor sem ga tehtala (jaz + on na tehtnico) je že čez 5,5kg tako da napreduje ok.
Na plenicah smo že na trojki (Pampers premium care), dvojka ga je že lepo tiščala okrog nogic..
Za rota ne bomo cepili.
Smo pa kupili igralno podlogo z lokom in igračami (mater so drage te stvari..zbila sva 60€ za touser posted image ), zaenkrat se je zaljubil v žirafo in se veliko pogovarjata.user posted image

Pije zelo malo...včasih se spomni pa malo poliže flaško in to je to..spije največ 5ml naenkrat...to je pa tudi bolj redkost..razen pred kratkim mi je ponoči v šusu spil 30ml..sploh ni hotel joške pa sem sklepala da je žejen in sem mu dala, pa je vlekel ko norc. Potem pa še joško.user posted image
Smešen mi je včasih ko noče sesat joške oz. se še odloča al bi al ne bi, potem pa kar nekaj oblizuje. Mislimuser posted image

Kati...tebe pa človek mora pohvalit...aktivna da ni kaj.. No, saj tudi jaz naredim veliko, ampak to kar nekaj spotoma in se nekako sploh ne zavedam.user posted image Je pa fino, ko na lepem ugotovim, da sem vse spucala in poštimala, otroček pa še spi.user posted image
Joj se mi je zaluštalo evrokrema..grem preden se zbudi.user posted image user posted image

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 1180
29.7.2010 16:25:39   
deveta
Joj se vidi,da je vreme deževnouser posted image user posted image user posted image
smo vse kar aktivne tu gor, otroci pa očitno zaspaniuser posted image user posted image user posted image

Kati si pa res pridna. Lep produktiven danuser posted image user posted image

Jaz sem ji že preden je dopolnila 2 meseca dala športni del na voziček. Ji je bolj všeč, ker je firbčnauser posted image . Pa košara je vila s plišem obložena in ji je blo ful vroče. Na srečo pa je tudi športni del 0+, tako da ni panike.

Zdaj pa je moj možek prišu domov, pa grem malo k njemuuser posted image

(odgovor članu klupko)
Neposredna povezava do sporočila: 1181
29.7.2010 18:08:34   
Sapin
Dober dan mlade mamice!

Za seznamček

Sapin (AJDA)
Rojstvo 28.5. - 4050g, 53 cm
1.posv.: 30.6 - 4900g, 58 cm

Midve se še kar dojiva in bom z dojenjem nadaljevala  (v tem trenutku mislim) do šestega meseca, potem pa začela dodajat kašice. Imam srečo, da mi je dojenje v veselje. Nekaj dni nisem imela dovolj mleka, pa mi je mala ves čas visela na joški, ampak nisem nič dodajala. Potem pa se je zadeva popravila. No ja:
Mleko mi izteka in včasih ni dovolj niti blazinica, saj mi jo premoči ...
Kamorkoli grem s sabo odvlečem malo bebo, saj je moja joška njen vir hrane in njeno sesanje meni v olajšanje. Se pa počutim malce ujeta (včasih se mi lušta po kakem inteligentnem pogovoru še s kom drugim kot z dojenčkom in kakšni akciji za rešitev sveta).

Spanje: Bila je že na dveh porokah in ugotovili smo, da bo prava žurerka. Spat ne gre pred polnočjo, najbolj pa uživa v šundru.  Spanje gre pa v grobem nekako takole: zaspi ob enih zjutraj, se zbudi ob sedmih za hranjenje, zaspi do 9.30 za hranjenje, zaspi do 11h, obdobje budnosti do 15.30 spi do 18.00 in z kakim 15 minutnim počitkom vztraja do enih zjutraj. 

čaj: nekaj probavamo, pa ne gre najbolje. Verjetno je tudi stvar flaške. Imam tri vrste flašk s petimi različnimi cuclji in ustreza ji le nukov ozek navoj z gumjastim nastavkom. Po tem cuclju na srečo pije moje mleko (da lahko jaz grem malo kam okoli vsake toliko), pa tudi čaj vsaketojiko v majnih količinah. Sem pa ugotovila, da jo veliko lažje nahecam, da pije čaj, če je nekako telesne temperature.

Voziček: Odvisno ali je budna ali spi. Če je budna in pričakujem, da bo budna je peljem ven v avtosedežu (quinnny voziček), da lahko gleda ven in se lepo pogovarjava (oz. jo jaz mirim, ko se dere). Košara ji bo kmalu premala, ampak zaenkrat je še v uporabi, sploh če spi.

Kenguru: Dobim danes in bo v uporabi. Če ne drugega pa za na letalo konec prihodnjega meseca.

Kravce past: Ajda je že od rojstva nekaj glavico gor tiščala in hotela biti v čim bolj pokončnem položaju. Patronažna nas ni kaj pretirano maltretirala s pravilnim rokovanjem z otrokom in smo jo držali kakor je nam ustrezalo in kakor se otrok ni kregal (ponavadi je to eno in isto). Na prvem posvetu nas je dohtarca malo za uhlje, ker se je tamala malo preveč nazaj ukrivljala in pokazala, kako prijeti otroka. Malo smo se trudili, začeli smo uporabljati vrečo za otroka, v kateri je zvita in danes se veliko manj nazaj zvija. No, da pridem spet na temo kravc, zaradi nošenja in njenega interesa (zahteve) po tem, da se nosi pokonci in vse vidi, so se ji dokaj hitro razvile vratne in hrbtne mišice in že pase kravce.

Pri nas je dež, mene boli grlo in sem konec julija na aspirinih in bezgovem čaju z medom in limono. user posted image

Grem pa konec tedna na morje. Kolikor sem vas spremljala, vas je nekaj že bilo na morju z malčki majčki. Zanima me, kaj ste vzele s sabo - kak senčnik, banjico ... kaj rabim s sabo? In kaj ste počele z otroki čez dan, ste jih kaj namakale v vodi?

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 1182
29.7.2010 18:18:47   
K_a_t_i
IZVIRNO SPOROČILO: Sapin

Pri nas je dež, mene boli grlo in sem konec julija na aspirinih in bezgovem čaju z medom in limono. user posted image

Glede na to, da si napisala, da dojiš, toplo priporočam, da aspirin menjaš z lekadolom. Aspirin je namreč prepovedan.

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu Sapin)
Neposredna povezava do sporočila: 1183
   [Brisano sporočilo]
29.7.2010 19:07:04   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu K_a_t_i)
  Neposredna povezava do sporočila: 1184
29.7.2010 19:48:35   
BIS30
Dober večer!

Naš pob je danes spal od 23 do 3:00, pol sva urco bedela, pol pa spet od 4:00 do 8:00. Ful vesela.

Sem pa spet ugotovila nekaj novega: zvečer in ponoči, pa 1. obrok zjutraj ful poje. Potem pa tisto drenje na zizi - sem se danes okrog 14:00 ful ustrašla, se je kr nekaj drl, zize niti pod razno, pa je mal zadremal, pa spet in spet...in to tisto drenje na polno...sem bila ravno pri sosedih, pa smo ga opazovali, pa smo mislili da ima kolike, ampak smo pol ugotovili, da nič ne stiska pesti...pol sem pa kr naenkrat opazla, da ima na vrhu glavice vdrto-kap!!!Smo mu ponudili čaj in je ful pil...Potem hitro domov, doma je pa po eni uri zagrabil zizo, pa ful kakal, pol sem mu še dala drugo, še kar jedel in kakal... In kaj sem ugotovila, ker cel dopoldan ni mogel kakati, ni bil lačen, ampak samo žejen, jaz mu pa zizo tiščala, da je bil še bolj hud!!!

Za statistiko pa:
BIS30: ALJAŽ
rojstvo: 7.6.2010: 51 cm, 3295g
1.posvetovalnica: 13.7.2010: 54 cm, 4350g 

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1185
29.7.2010 20:49:53   
Meemee

IZVIRNO SPOROČILO: Gromska

Kapljice: Dajemo AD3 in za enkrat ni nobenih težav. Dajemo pa 7 kapljic, kot nam je bilo naročeno. Sem mu jih pa res počasi uvajala - ne tako, kot so nam rekli, tako da sva skoraj po enem mesecu šele par dni na sedmih.

Žurke: Tudi mi smo že imeli prve žure. En transvestitski piknik v Iškem Vintgarju pa en punkerski rojstni dan v Postojni user posted image , pa mu je bilo prav všeč ali bolje rečeno: ni šmirglal nobenega in je - razen, kar je bila vlekada - večino časa prespal.
Sem si pa tudi jaz ta teden prvič omislila par večernih uric zase in se imela na otvoritvi Trnfesta prav krasno. Doma sem ga nafilala na polno, pustila zalogo spumpančka očka-varuški za vsak slučaj in šla - najprej malo s težkim srcem - na potep. Ko sem ju čez uro in pol klicala, je že veselo spal, tako da je tudi moje težko srce začelo zaupati in se sprostilo. Spal je pa potem do 5.15 zjutraj, tako da bi si komot lahko privoščila kar veliko več postopanja. user posted image V glavnem, če imate možnost, priporočam malo spodobnega razvrata vsem mamicam, ker so potem energije še lažje in svetlejše! user posted image

Meemee: Ja, v čem je pa problem, če maš skisano mleko? A nimaš svojega? user posted image user posted image

AD3 - Mi imamo 2x po 2 kapljici, pa so mi že v lekarni rekli, da naj postopoma pridem na to dozo (najprej 1, pa čez 4 dni 1 zjutraj in 1 zvečer ...). No, jaz sem večala dozo na 7 dni.

Žurke - super user posted image user posted image user posted image Jaz sama zaenkrat še ne grem nikamor. Sta vsaj 2 razloga (nimam napumpanega mleka, pa očka noče biti sam varuška) user posted image

Skisano mleko user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1186
29.7.2010 21:23:14   
K_a_t_i
Babe, mam eno prošnjo... Če me kera slučajno poklika na FB, bodte tok zlate pa mi napište še nick z RRja gor. Jst namreč "preziram" vse, ki jih ne poznam, dons pa slučajno zagledam slikco mamice z novorojenčkom (no, kera me je klikenla?! user posted image ) in mi kapne, da najbrž se pa od kle poznamo user posted image . In kaj vem kolk še takih sem že odpikala...

Žurke - jst tud še ne grem nikamor - ker se mi NE DA user posted image . No, čez dan že pustim oba mulca očiju, sam to je uglavnem takrat, ko je treba vsaj 2 orenk vreči fasunge iz trgovine prvlečt. Zvečer se mi pa še pred računalnikom komi da sedet, tok sem lena user posted image .

< Sporočilo je popravil K_a_t_i -- 29.7.2010 21:26:39 >

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu Meemee)
Neposredna povezava do sporočila: 1187
29.7.2010 22:08:56   
Aninchy
Br čeer!

Uuuuu, kak ste ble pridneeee! user posted image user posted image

Midva sva bla pa celo popoldne pri babici na obisku in je bil Martin (kot vedno) zeeloooo priden!! In zdej že lepo pančka v svoji postlci, mami pa na hitr še prečekira net... user posted image

V bistvu se mi ful ne da nč komentirat user posted image

grem kr seznamček uredit, pol pa ajčat... bom zjutri komentirala, če žiher user posted image

Gud najt! user posted image

Martin (11.6.2010)
Rok (21.10.2012)

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 1188
29.7.2010 22:11:40   
Aninchy
IZVIRNO SPOROČILO: K_a_t_i

Babe, mam eno prošnjo... Če me kera slučajno poklika na FB, bodte tok zlate pa mi napište še nick z RRja gor. Jst namreč "preziram" vse, ki jih ne poznam, dons pa slučajno zagledam slikco mamice z novorojenčkom (no, kera me je klikenla?! user posted image ) in mi kapne, da najbrž se pa od kle poznamo user posted image . In kaj vem kolk še takih sem že odpikala...

user posted image user posted image user posted image Jst mam pa glih drugačen problem! Sem sprejela velik punc, nakar ugotavljam, da so ene brez otrok, js jih pa ne poznamuser posted image Sem kr skenslala take, ker mi grejo na živce tisti, ki dodajajo prijatle sam zato, da bi jih mel čim več user posted image otročarije...user posted image

Martin (11.6.2010)
Rok (21.10.2012)

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 1189
29.7.2010 22:26:29   
Aninchy

user posted image

barvar (MAJ)
Rojstvo: 6.5. - 3140 g, 51 cm
1. posv.: 7.6. - 4270 g, 54,9 cm
2. posv.: 12.7. - 5360 g, 58 cm

klupko (ANEJ)
Rojstvo: 10.5. - 2830 g, 47 cm
1.posv.: 10.6. - 4050 g, 53 cm
2.posv.: 12.7. - 4960 g, 59 cm

K_a_t_i (GAŠPER)
Rojstvo: 22.5. - 3685 g, 52 cm
1. posv.: 22.6. - 4800 g, 56 cm
2. posv.: 26.7. - 6100 g, 60,5 cm

deveta (VERONIKA)
Rojstvo: 25.5. - 3180 g, 50 cm
1. posv.: 23.6. - 4230 g, 52 cm

Meemee (LIJA IZABELA)

Rojstvo: 27.5. - 2900 g, 49 cm
1.posv.: 29.6. - 3770 g, 54,5 cm
2.posv.: 27.7. - 4730 g, 56 cm

biba88 (IRIS)
Rojstvo: 27.5. - 2710 g, 47 cm
1.posv.: 29.6. - 3625 g, 52 cm
2.posv.: 30.8. ?

Sapin (AJDA)
Rojstvo: 28.5. - 4050 g, 53 cm
1.posv.: 30.6. - 4900 g, 58 cm

Gromska (DAN)
Rojstvo: 28. 5. - 3990 g, 52 cm
1. posv.: 2. 7. - 4835 g, 55,4 cm
2. posv.: 29. 7. - 5720 g, 62 cm

bubolin (MARK)
Rojstvo: 3.6. - 3270 g, 51 cm
1.posv.: 30.6. - 3750 g, 55 cm
2.posv.: 4.8. ?

BIS30 (ALJAŽ)
Rojstvo: 7.6. - 3295 g, 51 cm
1.posv.: 13.7. - 4350 g, 54 cm

jolcica (TJAŽ)
Rojstvo: 9.6. - 3390 g, 53 cm
1.posv.: 14.7. - 4690 g, 56,5 cm

Aninchy (MARTIN)

Rojstvo: 11.6. - 3780 g, 52 cm
1.posv.: 14.7. - 4800 g, 58 cm

2.posv.: 15.9. ?

Martin (11.6.2010)
Rok (21.10.2012)

(odgovor članu Aninchy)
Neposredna povezava do sporočila: 1190
30.7.2010 0:55:52   
kanarka
Pozdravljene majčice, kakšna aprilčica in če se ne motim tudi junijke.

Ne zamerite mi, če se kar tako "vrinjam". Tudi sama sem majčica in vas zaradi pomanjkanja časa do sedaj nisem spremljala. Sem pa še vedno aktivna novemberka 07, kjer se enkrat na mesec nekako pofočkamo, da se ne pozabimo. Torej to je moj drugi otroček.
Ker imate tako popoln seznamček, bom še jaz podala svoje podatke, pa če se znajdem gor ok, če pa ne, pa tudi ok.
Torej imamo Lino (ena je že med majčicami, a ne), rojeno 21.5.10, teža 3320, dolžina 48. Prvi pregled 21.6. je teža 4680 in dolžina 57.

Drugače pa sem vas kakšen teden nazaj začela spremljati, ker priznam, da bi se pri prvi hčerkici, brez foruma, včasih kar težko znašla. Veliko koristnih podatkov in mnjenj se znajde gor. In da ne bom samo v ozadju in tajno spremljala, se danes oglašam. Pa verjetno se bom še kaj.

Lep pozdravček vsem skupaj in uživajte s svojimi dojenčki.

Making the decision to have a child - It's momentous. It is to decide forever to have your heart go walking around outside your body.
(Elizabeth Stone)

(odgovor članu Aninchy)
Neposredna povezava do sporočila: 1191
30.7.2010 7:43:29   
Meemee

IZVIRNO SPOROČILO: K_a_t_i

Jaz kriva user posted image

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 1192
30.7.2010 8:26:07   
K_a_t_i
Pozdravljena kanarka!

Meemee - hvala user posted image

Punce, dejte no podatke za seznamček, da ne bo zgledal, da mamo samo mi doma sumo borca user posted image user posted image user posted image . Zaenkrat so sami drobižki na seznamu user posted image .

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu Meemee)
Neposredna povezava do sporočila: 1193
30.7.2010 9:22:42   
deveta
Dobro jutro!

Eno user posted image , za vse ki ste še zaspane. Pri nas je včeraj prvič bil mir v hiši pred desetouser posted image user posted image . Že pred deveto je mala spalauser posted image . Končno, ker zadnja dva dni je blo groza.

Kanarka, dobrodošla med mačicami 2010.user posted image

Naš seznamček se pa kar lepo polniuser posted image . K_a_t_i počakaj še malo, na 2. posvetovalnico nas veliko še čaka, čeprav dvomim, da bo kateri prehitel vašaga mulcauser posted image user posted image user posted image , mogoče se mu bo kateri vsaj približaluser posted image .

Joj, kako me neki ob živce spravlja, mi neka smrdi v kuhinji pa nikakor ne morem ugotovit kje je vit tega smradauser posted image . Upam, da je to samo ostanek od smet, ki jih je danes mož odnesu v kontejner.

Že ko sem tukaj, bi vprašala še to: zdaj ko je bilo tako deževno in vetrovno, kaj ste dale svojim malčkom kaj naglavo? Jaz sem tako skregana s kapami, da se mi nikoli ne zdi dovol mrzlo zanjouser posted image . Klobučke za poleti obožujem in zato sem tudi Veroniki zmeraj klobuček dala, da jo skrijem pred sončkom. Sem pa ljubiteljica verta in nikoli nimam kape (tudi na smučišču sem pogosto skoraj edina brez kapeuser posted image ), tako da se mi tudi za Veroniko še ne zdi premrzlouser posted image . Pa bi eno vaše mnenje, kdaj je čas da se ušeska in lobanjo pokrije (seprav za glavico je klobuček dovolj, samo za ušeska me zanima).

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 1194
30.7.2010 9:33:25   
m_o_i
za seznam:

m_o_i (Elias) 
Rojstvo: 11.5. - 2070 g, 45 cm
1.posv.: 11.6. - 2805 g, 50 cm
2.posv.: 08.7. - 4145 g, 54 cm
3.posv.: 18.8. -

takole, najprej stevilke, potem pa cvekuser posted image
sej berem vas, ampak za pisanje mi pa ni blo (obcasno sem se pa mal oglasila...); resevala sem namrec vprasanje "biti ali ne biti enostarsevska druzina".
v podrobnosti ne bi hodla, ker manj mislim na to, boljse mi je; lahko pa ze sporocim, da se je situacija resla(ded je priso k pameti-katero je ocitno izgubil-aleluja! jaz ap od nekaterih zahtev nisem odstopala niti za milimeter, ker sem gledala tudi nekaj let naprejuser posted image )

skratka...pri nas so krcki okoli cetrte ure zjutraj-takrat aktiviram steklenicko z biogaia kapljicami, busija namazem s kremo celjskih lekarn(vsaka lekarna ima svoje cudezno zdravilo za dojencke), na dudo dam kapljice koroskih lekarn in ko je mulc opremljen z vsem tem, ga vzamem se k nama v taveliko posteljo, kjer se ucimo spanja na trebuscku(to sem omenjala, da ni "znal" in je kr glavico dvigoval). no, takole potem spimo do sedmih, osmihuser posted image

po Eliasu si se vedno lahko nastavis uro-hranjenje na tri ure, kolicina je pa samo ob polnoci 130 ml, drugace sva se vedno na 100 ml(taradi refluksa preventivno z eskoz dajemo manjso kolicino in po potrebi veckrat, ampak ocitno mu je 100ml/3 ure se vedno dovolj).
ponosno povem, da se je refluks umiril, ceprav sem nehala gostit mleko z rizevo kasico(in ja, res lepse kaka od takrat dalje), vzglavje je dvignjeno, kupcki se redno podirajo...

in ja, pocasi menjamo cotke 50/56 za 62keuser posted image  sploh v vrocini mu oblacim prevelike stvari, ker je mulc po atiju in hitro zakuhauser posted image
duda samo za zaspat, potem jo vrzemo ven...
igralni center aktualn zadnje dneve...
prvi smeh na glas se je sicer zgodil v spanju, ampak vseeno: kap me je! mulc je spal na tavelki postli popoldan in slisim neke cudne glasove. katapultiralo me je, ker sem misla, da se spet davi!! pridem do njega in vidim, da se smejiiiiiiiiuser posted image

kaj se? aja, vozickanje vsak dan 2 do 3krat-naceloma me tudi dez ne zmoti; prevleko gor in gremo na kavouser posted image
caja pijemo ze tudi vsak dan, kar sem vesela glede na to, da je dolgo casa zavracal tekocino in sem mu delala celo bolj razredceno mleko, da je dobil vsaj nekaj vode v sebe...
plenicke: smo ze en teden na tistih za 3-6 kguser posted image  ene dva dni sem mu 2-5kg ze kr na tesno gor dajala, ampak porabit smo "mogli" hihi

zdaj pa se prasanje: danes je imel izreeedno tekoc kakec, drugace se pa pocuti cist OK in je brez vrocine. je treba it k zdravniku??? driska mislim da ni, ker se kr namatra, da drekec spravi iz ritke (ni tista "driska", da bi kr letelo)-ne vem pa, ce je pri dojenckih driska enako kot pri odraslih(ko ne mores zadrzat pa to)

Elias je pridrvel k nam 11.05.2010 ob 11.07
11.05.2010 - 2070 g 45 cm
07.10.2011 - 9960 g 80 cm

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 1195
30.7.2010 9:52:45   
bubolin
Ojlaaaa čveke.

Kakšna noč - mami ekstra utrujena (tako da deveta hvala za kavico). Danes smo se ponoči zbujali na 2 uri - mi nismo navajani na to (ponavadi spimo 7 ur v kosu), tako da sem zdele kar zaspana. Joooj pa še križ me že dva dni takooo boli user posted image HB za kavo user posted image

Kanarka - dobrodošla.

Joooj danes spet tako dežuje - le kaj bova z malim spet počela user posted image user posted image

Deveta: Jaz mojemu nisem nič kapice na glavo dajala zadnje čase, ampak če bi bilo pa še malo bolj mrzlo pa bi mu jo dala gor.

Moi: Mislim, da ti še ni treba iti k zdravniku, če se drugače mali ok počuti, če se bo pa to nadaljevalo še kakšen dan ali dva, bi se pa jaz oglasila pri zdravniku.

Moj sonček Mark je na svet prišel 3.6.2010 :))

(odgovor članu m_o_i)
Neposredna povezava do sporočila: 1196
30.7.2010 11:30:45   
nusi
IZVIRNO SPOROČILO: Gromska

Meemee: Ja, v čem je pa problem, če maš skisano mleko? A nimaš svojega? user posted image user posted image

midva jutranjo kavo vedno z mojim mlekom pijeva, ker ga mam itak čez glavo dost user posted image

kape mi ne uporabljamo pod nobenim pogojem, no decembra jo bomo že verjetno user posted image

evo, mali spančka, tale dežek mu očitno paše, pa telovadit sva začela in ga to ful zmatra user posted image

nočno spanje - od 22 - 5 ali 5.30 in potem še ene 3 urce, čez vikend si ga pa oči v postlo zvleče in pol še dlje user posted image , js pa to ne pustim/prakticiram

za seznam
nusi (ŽIGA)
rojstvo 20.5. 3320 g 53 cm
1. posvetovalnica 17.6. 4260 g 56 cm
2. posvetovalnica 20.7. 5900 g in 59 cm

Neposredna povezava do sporočila: 1197
30.7.2010 11:50:46   
deveta
Nusi: kakšno telovadbo pa prakticirata? Jaz bi tudi kaj probala ker včasih je tako polna energijeuser posted image
A res kavo s svojim mlekom piješ? Jaz ga ne morem niti blizu ust dat, se mi tako upira. Enkrat sem si samo prst obliznila, ker ma je pošpricalo, sicer pa ni šans. In kakšno je? A je v reduuser posted image , jaz nisem takrat nič občutla, ker sem tako z odporom probala tisti prstuser posted image .

(odgovor članu nusi)
Neposredna povezava do sporočila: 1198
30.7.2010 11:52:11   
Meemee
Mi pa danes začuda kar spimo. Najbrž mora nadoknadit od včeraj, ko je spala 2x po pol ureuser posted image
Ponoči je spala od 22ih do 03:00, na hitro pojedla, spala do 5ih, pa potem do 7ih, zdaj pa še kar spi user posted image user posted image
Pokomentiram vas kasneje, ker tole na mobilcu tipkam, pa gre prepočasi user posted image

(odgovor članu nusi)
Neposredna povezava do sporočila: 1199
30.7.2010 11:59:39   
j.b.
Živjo punce, se pozna da je zunaj dež ker toliko klepetamouser posted image

No, streha je za silo zrihtana, ampak okol dimnikov so še skoz lukne ... eh bo že, važno da je tagalavno pod streho.

Naš poba je dans spal od 21ih do 5.30 user posted image . Majkastično!!! Kakal pa cel dan in celo noč nič, prej mi je pa takooo nafilal pleničko da je vse ven pogledalouser posted image . No, sicer pa rada previjam, še raje pa ga preoblačim. Mi je tako všeč ko ga preoblačim, nevem, če bi se lahk zmišljevala bi bil vsako previjanje v drugi cunci user posted image ... ampak to itak negre, ima isti bodi dokler ga ne umaže (poserje) ali pa dva dni gor.

No, za seznam:
j.b. (MATIC)
rojstvo: 21.5.2010, 3520 g, 54 cm
1.posv.: 21.6.2010: 4690 g, 55,5 cm
           19.7.2010: 5450 g, 60 cm
2.posv: 24.8.2010:

kapice, jest pa ko je bil sonček sem vedno dala klobuček, zdaj pa ko je bolj mraz mu pa vedno dam kapico ki je čez ušesa. Kako pa veste da ni premrzlo za nijhova ušesa? Jaz prvorodka nevednicauser posted image

Kanarka, welcome!!! Sva rodile isti dan, v kateri P si bila?

Aninchy, tut jest mam na fb-ju nekaj nepoznanih nemamic?! Kako skenslaš take osebke?

Žurke, mi smo bli že na 4ih veselicah user posted image . In mu je ful zanimivo, ker je muska tak naglas, in ful gleda naokol, pa zanimivo je ker je tolk ljudi ... Drgač pa tut zadrema brez problema se mi zdi. Fajn je, ker ga mal zmatra. Pa še ati pa mami gresta malo u socialno življenjeuser posted image . Pa tut drgač se ful potepava naokol (no, razen ta teden ko smo imel delavce). sva se kar namontirala u avto in šla do mami, do kolegice, do sestrične, ... Pa gre dan hitreje okoluser posted image .

Hjoooj klupko, pa saj ni normalno da te tako križ boli pri teh letih. Upam da ti ati čimveč pomaga pri stvarih kjer trpi križ ... Kopanje pa to ...

No, na igralni podlagi pa tut naš pobalin zdrži že kakšnih 20 min naenkrat. Pol ga pa dam na novo spet čez nekaj ur, ko je že hranjenje umes. Je ful priročna zadeva, se lepo zamoti, in brez problema kaj nardimuser posted image

cuclja na flaški še nisem menjala, bo pa verjetno okol 3h mesecev že potrebno al kak? No, sicer pa za tistih 5 požirkov čaja na dan nevem če ima kupovanje drugega cuclja sploh pomenuser posted image

(odgovor članu nusi)
Neposredna povezava do sporočila: 1200
Stran:   <<   < Prejšnja stran  46 47 [48] 49 50   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  46 47 [48] 49 50   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.