|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  122 123 [124] 125 126   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2009
29.7.2010 15:08:08   
KOKICA32
IZVIRNO SPOROČILO: *MaJaLe*

IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32

Kaj se ve to menite za nedeljo? Tasa ti boš na morju!
pa ja...sej se dobimouser posted image
PRIDEŠ TUDI TI?!?!

Sem na morju....user posted image

(odgovor članu *MaJaLe*)
Neposredna povezava do sporočila: 3076
29.7.2010 15:08:48   
KOKICA32

IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m

eh, JAR sem mislila ja user posted image  user posted image  user posted image  

Pa kaj je zdaj s tem? Si bla tam al ne?user posted image

sej pravim, da ne...sem rajši dobila dinarčkeuser posted image

Od koga? Zakaj? Čestitam!

(odgovor članu *MaJaLe*)
Neposredna povezava do sporočila: 3077
29.7.2010 15:09:06   
KOKICA32

Grem domov...ne da se mi večuser posted image user posted image
se slišimo jutriuser posted image

Uživaj!user posted image

(odgovor članu *MaJaLe*)
Neposredna povezava do sporočila: 3078
29.7.2010 15:31:56   
tasa_m
kokica, dobila sem dopust .... user posted image  user posted image  user posted image user posted image user posted image od 08.08 - 15. 08 smo na morjuuiuuuuuuu user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 3079
29.7.2010 15:32:52   
tasa_m

eh, JAR sem mislila ja user posted image  user posted image  user posted image  
aaaaaaaa ekoooouser posted image
ne, nismo šli..smo dobili dinarčkeuser posted image

ČUJ TI!!! boš kej poklicala al kaj je zdej to?! js nič ne vem kaj si me rabla?!?!
lahko kako pomagam?? (sem odebelila tekst, da ne boš rekla, da nisi vidlauser posted image user posted image user posted image )
user posted image user posted image user posted image user posted image kak si vedla, da slabo vidim user posted image user posted image user posted image

Ma sem že vse porihtala, preden pride sms na primorsko jaz že porihtam user posted image user posted image user posted image

sem vedla, sem user posted image user posted image user posted image
samo js ne vem komu si ti pisala, ma meni sigurno nisiuser posted image
pa kak ne...pa še tak lepo sem pisala user posted image user posted image
ma mi je dala najaa tvojo cifro user posted image

(odgovor članu *MaJaLe*)
Neposredna povezava do sporočila: 3080
29.7.2010 15:33:47   
tasa_m

ja, js bom mela obiske tako da ne bom mogla spat z njim...drugače pa hodim vsak vikend z njim v Mižule...
zdej bom 2 tedna na dopustu in bom spala ko bubicauser posted image user posted image user posted image
ja, ja vem da boš imela obiske...sem na tekočem user posted image
ma rečeš, da Leon ne more zaspat brez tebe user posted image user posted image

(odgovor članu *MaJaLe*)
Neposredna povezava do sporočila: 3081
29.7.2010 15:34:05   
tasa_m

oglasi se kaj... user posted image

(odgovor članu *MaJaLe*)
Neposredna povezava do sporočila: 3082
29.7.2010 15:35:29   
KOKICA32

kokica, dobila sem dopust .... user posted image  user posted image  user posted image user posted image user posted image od 08.08 - 15. 08 smo na morjuuiuuuuuuu user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Kaj si jim te obljubila?

ČESTITAM!!! Za cel teden celo!

Kam pa greste? Če bomo kje blizu se lahko dobimo.

< Sporočilo je popravil KOKICA32 -- 29.7.2010 15:36:12 >

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 3083
29.7.2010 15:36:41   
KOKICA32

oglasi se kaj... user posted image

očitno nimata istih tel. št. user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 3084
29.7.2010 16:47:18   
Najaa
Številka je že prava, sam tasa je mogoče kakega preveč ruknila. user posted image user posted image

tasa a zdej boste pa celo 2x na morju? user posted image Hecam se, vesela sem, da si dobila dopust. Kako pa to, da so si zdej tisti tam zgoraj premisli?

Ej moji dve sta pa tak tečni danes... prav po vremenu, no. Nika se skoz neki cmeri in je najbolj zadovoljna, če lahko skače po meni - dobesedno, ker se na kavč uležem in ona pride plezat. user posted image user posted image Tija pa ne bi tega, ne bi onega... zdej gleda svojo predrago Bibi... ma kje se ji da non stop iste risanke gledat, pa še zvoka ne znam naštimat na rač. od mojega in gleda sliko brez zvoka. user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 3085
29.7.2010 16:47:30   
Najaa

IZVIRNO SPOROČILO: Najaa

ok pa nič, grem v vrtec. user posted image
to si napisala kot da greš v varstvo user posted image user posted image user posted image user posted image

No ja, sej se razumemo, ne? user posted image

(odgovor članu *MaJaLe*)
Neposredna povezava do sporočila: 3086
29.7.2010 17:22:47   
tasa_m

Številka je že prava, sam tasa je mogoče kakega preveč ruknila. user posted image user posted image

tasa a zdej boste pa celo 2x na morju? user posted image Hecam se, vesela sem, da si dobila dopust. Kako pa to, da so si zdej tisti tam zgoraj premisli?

Ej moji dve sta pa tak tečni danes... prav po vremenu, no. Nika se skoz neki cmeri in je najbolj zadovoljna, če lahko skače po meni - dobesedno, ker se na kavč uležem in ona pride plezat. user posted image user posted image Tija pa ne bi tega, ne bi onega... zdej gleda svojo predrago Bibi... ma kje se ji da non stop iste risanke gledat, pa še zvoka ne znam naštimat na rač. od mojega in gleda sliko brez zvoka. user posted image

Naja, kaj ti si meni v kozarec vidla tisti dan, ko si mi cifro poslala?? Ker smo res kartali pa sem zraven pivček rukala user posted image user posted image
Ja, ja zdaj si bomo pa kar 2-krat privoščli.naj se vidi razkoš user posted image user posted image user posted image Glede tistega tam zgoraj pa nimam pojma, bom jutri bolj namestnico poslovodje povprašala..mogoče sem se ji zasmilila, ko sem rekla, da mamo že rezervirano in plačano pa take pa to... user posted image user posted image user posted image No, saj nimam dopusta, ure lahko koristim se pravi, da moram v tem mescu spavit še za ene 3 dni skupaj ure...15 urc torej, da bom na nuli.

A praviš da sta tečni... user posted image user posted image user posted image user posted image Jaz ti rečem, da je vreme krivo. A Tija pa gleda risanko za gluhe user posted image user posted image user posted image (malo heca)

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3087
29.7.2010 17:23:41   
tasa_m
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Kaj si jim te obljubila?

čuj, namestnica poslovodje se je menla z njim, tak da... ne vem kaj mu je obljubla user posted image user posted image user posted image

Gremo v Pulo..vi pa na Lošinj a ne? user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 3088
29.7.2010 22:16:44   
Najaa
tasa ja, kaj ne veš da sem jasnovidna? user posted image Vidiš, mogoče si se kaj zatipkala s cifro... če si že mela alko v riti. user posted image

Sej sem pol Tiji naštimala glas. Sem mojega klicala, pa je reku, da so slušalke vklopljene, pa če sem tak smotana, da še kabla ne vidim... user posted image    user posted image user posted image user posted image user posted image sam sem res smotana no... Bogi otrok pa ni vedu, kaj govorijo... pa sej na pamet ve, o čem se gre. user posted image

Nika je danes pila vodo iz wc školjke... user posted image user posted image Na splošno je pa res bila tečna in spet ima obdobje, ko zelo malo je. Nič ne poje do konca, pa nima neki apetita. Verjetno bo spet kak zob. Zdej sem že ugotovila, da ne je veliko, ko ji rastejo zobki.

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 3089
30.7.2010 7:28:37   
KOKICA32

tasa ja, kaj ne veš da sem jasnovidna? user posted image Vidiš, mogoče si se kaj zatipkala s cifro... če si že mela alko v riti. user posted image

Sej sem pol Tiji naštimala glas. Sem mojega klicala, pa je reku, da so slušalke vklopljene, pa če sem tak smotana, da še kabla ne vidim... user posted image    user posted image user posted image user posted image user posted image sam sem res smotana no... Bogi otrok pa ni vedu, kaj govorijo... pa sej na pamet ve, o čem se gre. user posted image

Nika je danes pila vodo iz wc školjke... user posted image user posted image Na splošno je pa res bila tečna in spet ima obdobje, ko zelo malo je. Nič ne poje do konca, pa nima neki apetita. Verjetno bo spet kak zob. Zdej sem že ugotovila, da ne je veliko, ko ji rastejo zobki.

To že jaz dobro vem!user posted image Ker Najaa vedno trofi, ko jaz sladoled ližem!user posted image user posted image user posted image

Bravo Nika!user posted image user posted image user posted image Valentin je že tudi dudo noter vrgo in jo fajn slastno pocuzal. user posted image user posted image
Valentin pa je spet začel jamrati ponoči...se mi že zdi, kot da se je to lepo navadil n to dela iz navade.user posted image Pojma nimam. Kaj je polna luna al kaj?

< Sporočilo je popravil KOKICA32 -- 30.7.2010 7:31:00 >

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3090
30.7.2010 7:29:44   
KOKICA32
Pa DOBRO JUTRO!!!user posted image

PETEEEEL JEEEEEEEEEEEEEE!!!!user posted image user posted image user posted image

In mi gremo na morje!user posted image Glede na trenutno vreme nič kaj obetavno!user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 3091
30.7.2010 7:32:09   
KOKICA32

čuj, namestnica poslovodje se je menla z njim, tak da... ne vem kaj mu je obljubla user posted image user posted image user posted image

Gremo v Pulo..vi pa na Lošinj a ne? user posted image

user posted image user posted image user posted image

Ne mi gremo v okolico Biograda na moru! Torej smo predaleč narazen.user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 3092
30.7.2010 8:47:02   
Najaa

To že jaz dobro vem!user posted image Ker Najaa vedno trofi, ko jaz sladoled ližem!user posted image user posted image user posted image

Bravo Nika!user posted image user posted image user posted image Valentin je že tudi dudo noter vrgo in jo fajn slastno pocuzal. user posted image user posted image
Valentin pa je spet začel jamrati ponoči...se mi že zdi, kot da se je to lepo navadil n to dela iz navade.user posted image Pojma nimam. Kaj je polna luna al kaj?

Ja ja, le pazte se me, punce. KO sedite pred rač. pazite, kaj dajete v usta! user posted image user posted image user posted image

Polna je bila v ponedeljek. Kaj celo noč jamra al kaj? Kaj pa če zarad zobkov?
Pa podatkov nisi vnesla v seznam, ti ti ti! user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 3093
30.7.2010 8:47:45   
Najaa

PETEEEEL JEEEEEEEEEEEEEE!!!!user posted image user posted image user posted image

In mi gremo na morje!user posted image Glede na trenutno vreme nič kaj obetavno!user posted image

Trenutno ne, se bo pa jutri začelo vedrit in v nedeljo naj bi bilo že lepše, v pon pa sploh. Za kako dolgo pa greste? Mater, spet bo tuga tule gor. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 3094
30.7.2010 9:23:51   
KOKICA32

Trenutno ne, se bo pa jutri začelo vedrit in v nedeljo naj bi bilo že lepše, v pon pa sploh. Za kako dolgo pa greste? Mater, spet bo tuga tule gor. user posted image user posted image user posted image

14 dni....v soboto 14.tega bom nazaj....na RR pa verjetno v ponedeljek 16., ko bom spet v službi!user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3095
30.7.2010 9:25:28   
KOKICA32

Ja ja, le pazte se me, punce. KO sedite pred rač. pazite, kaj dajete v usta! user posted image user posted image user posted image

Polna je bila v ponedeljek. Kaj celo noč jamra al kaj? Kaj pa če zarad zobkov?
Pa podatkov nisi vnesla v seznam, ti ti ti! user posted image

user posted image user posted image user posted image

A takrat..on pa še kuj jamra...ja, začne okrog 23h pa potem s krajšimi prekinitvami do jutra, do šestih, ko se tak vstane!user posted image Kaj pa vem, če je kak zobek, saj mu še tak samo 3 in petke falijo...user posted image user posted image user posted image Kaj petke sploh so mlečne ? Menda ne!

Kje je Majalčica danes? Je rekla, da bo pozdravila vsaj!user posted image

< Sporočilo je popravil KOKICA32 -- 30.7.2010 9:26:44 >

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3096
30.7.2010 9:34:49   
Najaa
Ne vem, kaj ti rečt glede tega jamranja... Upam, da kmalu mine.

Ne vem, kje je. Mogoče se ne vidi ven iz dela, preden gre na dopust. user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 3097
30.7.2010 9:36:31   
KOKICA32
Jaz tudi upam,da hitro mine. user posted image Zanimivo pa je, da je potem kakih 14 dni mir, potem pa spet. Pa zakaj je mirno od začetka spanja, tam od 20h pa do 23h? Nisem dovolj pametna!

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3098
30.7.2010 9:42:08   
Najaa

Jaz tudi upam,da hitro mine. user posted image Zanimivo pa je, da je potem kakih 14 dni mir, potem pa spet. Pa zakaj je mirno od začetka spanja, tam od 20h pa do 23h? Nisem dovolj pametna!

Jaz tudi ne. Si kdaj vprašala P, kaj bi to bilo?
A je možno, da kaj takega poje pa ga šraufa?

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 3099
30.7.2010 9:46:46   
KOKICA32

Jaz tudi ne. Si kdaj vprašala P, kaj bi to bilo?
A je možno, da kaj takega poje pa ga šraufa?

Nisem.user posted image
Je, možno. Samo, ne vem kaj bi to lahko bilo. user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3100
Stran:   <<   < Prejšnja stran  122 123 [124] 125 126   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  122 123 [124] 125 126   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pravice iz naslova krajšega delovnega časa
photo
Eden od staršev, ki neguje in varuje otroka do tretjega leta starosti, ima pravico delati krajši delovni čas, ki pa mora...
Otroke prezgodaj ločimo od mam
Več časa porabimo za treninge, jezike, tečaje in lekcije kot za objeme in poljube.

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?