lottyka
|
Dobro jutro vsem, najprej ta bebi z belo pleničko je pa res super, veliko lepši kot darilo. pa še vsak po svoje skače kot sem gledala . nejka a kar kontrolo ZZZS si imela? Kako pa je to zgledal? Meni je sicer vseeno ali pridejo ali ne, ker se držim navodil, ki so zapisana tudi v kartoteki saj na koncu koncev gre le zame in mojega bebija, ampak vseeno verjetno ni prijetno če pridejo. Je pa res, da če mi dopoldne zvoni zvonec mi je prva misel če je kontrola prišla . Tile tedni pa tud mene begajo. Če me kdo vpraša koliko mesecev je pa slpoh ne vem. Jaz sem sedaj v 26/27 tednu in tako ponavadi tud povem. Vsak drugače šteje pol pa vedi kako je prav. majabar super za voziček in osebno . ljubljana a vatiranci praviš? Je za probat, ker tisti Vir80 se men res čudni za videt, ampak če vse pravijo da so vredu pol že morajo biti. Mogoče ni slabo probat še te vatirance, upam da ne pozabim na njih ko bo čas. število otrok - jaz bi imela 2, tudi moj se strinja. Je pa res da naju je malo strah, da bi bili v drugo dvojčki, ker jih imam jaz po obeh straneh, v vseh kolenih, pa moj je tud dvojček. Ker želje po 3 otrokih pa noben od naju nima, ampak če bi se to zgodil, pač nimaš kaj potem. Ampak me vprašajte po porodu če bom še hotla katerega . pajac super za posteljico in jogi . ječi upam da danes zoba niti čutiš več ne. IZVIRNO SPOROČILO: zori82 Dans sm bla pa pri kolegici, ki ima sinčka starega 25 dni in seveda mi ga je dala v roke...o moj bog js ne vem a bom to znala, sploh nisem vedla kk naj ga primem ...o jooj a bom js to znala, a mi bo šlo od rok,...miljon vprašanj mi hodi po glavi, kaka mama bom o bog . Čist me je iz tira vrglo zori jaz se isto počutim. Sva šla z mojim pred časom ravnotako na obisk, sem se kar zamislila, ker sem ga res držala kot največji štor, kako bom jaz to s svojim . Pa jaz res nisem nekaj ne vem kaj za otroke, moj je veliko bolj. Ampak mi vsi pravijo da kar dobiš občutek in upam in se zanašam na to, da je res tako. Moj ga sploh prijeti ni upal, je rekel "raj videm da mi moj po tleh pade, če že more, kot pa en tuj, se bom kar na svojem raj učil" . Jaz se zanašam na tako opevani materinski čut in pa na materinsko šolo. Sem pa vidla enkrat pri kolegici, ampak je imel že ene 6 mesecev (takrat ga že nekako primem ) in sva se zagovorile, kako sem ga kar prestavljala po rokah kot nekaj samoumevnega, ampak samo dokler se nisem tega zavedala, potem sem bila spet štor , tako da mislim da je veliko v glavah ko držiš tujega v rokah. Svojega pa imaš toliko ur na in po rokah, da že tudi če vaja dela mojstra si v parih dneh ekspert . Upam . phelps kot vidim si se že odločila da greš. če te še vedno skrbi pojdi danes še na pregled k G, da te pomiri. bolniška - jaz bi z veseljem zamenjala z vsako ki dela. Ampak načeloma se strinjam, če je panika, stres, težko delo,... greš pač na bolniško, če jo dobiš. Ampak treba je vedeti, da je gibanje med bolniško ponavadi kar omejeno. Tudi če si na breme delodajalca ti lahko on pošlje kontrolo. V mojem bivšem podjetju vem da smo za enega pošiljali kontrolo bolniške. Nič, zdej imam pa masažo, komaj čakam, ker me res že vse matra. Lepo se imejte.
|