|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  12 13 [14] 15 16   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Pomoč beli.kavi
28.7.2010 21:57:45   
Teyla
bela.kava, se opravičujem, ampak EMŠO ne dam. Z veseljem podpišem z imenom, priimkom in datum rojstva, ampak emšo je tak osebni podatek, da z njim lahko oseba naredi marsikaj. user posted image

Če šteje samo ime priimek, država, datum rojstva, potem z veseljem pošljem. Upam, da ti/vama uspe. Vso srečo. user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Teyla -- 28.7.2010 21:58:41 >

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 326
28.7.2010 22:06:20   
Februarka08
Še jaz!user posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 327
   [Brisano sporočilo]
28.7.2010 22:12:27   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Februarka08)
  Neposredna povezava do sporočila: 328
28.7.2010 22:18:44   
n74
Tudi midva podprla peticijo. Glede emša pa bo kar bo user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 329
28.7.2010 22:27:24   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: n74
Tudi midva podprla peticijo. Glede emša pa bo kar bo user posted image

Hja, tudi meni je en micen cmokec zastal v grlu zaradi EMŠO, ampak sem ga požrla dol in si rekla, da če ima Janja toliko jajc, da bo šla javno do konca, bom tudi jaz "rizkirala" ta bogi EMŠO.

(odgovor članu n74)
Neposredna povezava do sporočila: 330
   [Brisano sporočilo]
28.7.2010 22:29:26   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu špelin@)
  Neposredna povezava do sporočila: 331
28.7.2010 22:55:13   
K_a_t_j_a
Mail poslan. user posted image

30.07.2008 - najina sreča JAN

04.03.2011 -06.04.2011 angelček Jure

Neposredna povezava do sporočila: 332
28.7.2010 22:59:38   
Kerensa*
Temo "Posvojene mame" sem začela brati šele pred kratkim in sem trenutno na šele na 82. strani, tako, da še ne vem vsega, ampak mi je bilo pa marsikaj povedano s tole temo in pa na FB, tako, da se z veseljem podpišem, vendar se pridružujem Teylinemu postu:
IZVIRNO SPOROČILO: Teyla
bela.kava, se opravičujem, ampak EMŠO ne dam. Z veseljem podpišem z imenom in priimkom, ampak emšo je tak osebni podatek, da z njim lahko oseba naredi marsikaj. user posted image Če šteje samo ime priimek, država, potem z veseljem pošljem. Upam, da ti/vama uspe. Vso srečo. user posted image user posted image

(odgovor članu Teyla)
Neposredna povezava do sporočila: 333
28.7.2010 23:20:46   
juliemkd
105 na seznam user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Kerensa*)
Neposredna povezava do sporočila: 334
28.7.2010 23:22:20   
marta82
IZVIRNO SPOROČILO: juliemkd

105 na seznam user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image

BE NICE!
I could be your boss someday.

(odgovor članu juliemkd)
Neposredna povezava do sporočila: 335
28.7.2010 23:23:13   
juliemkd
IZVIRNO SPOROČILO: Kerensa*

Temo "Posvojene mame" sem začela brati šele pred kratkim in sem trenutno na šele na 82. strani, tako, da še ne vem vsega, ampak mi je bilo pa marsikaj povedano s tole temo in pa na FB, tako, da se z veseljem podpišem, vendar se pridružujem Teylinemu postu:
IZVIRNO SPOROČILO: Teyla
bela.kava, se opravičujem, ampak EMŠO ne dam. Z veseljem podpišem z imenom in priimkom, ampak emšo je tak osebni podatek, da z njim lahko oseba naredi marsikaj. user posted image Če šteje samo ime priimek, država, potem z veseljem pošljem. Upam, da ti/vama uspe. Vso srečo. user posted image user posted image

Nažalost vse koje su slale brez EMŠO nevem dali bo regularne, ker vsako može napisat različne imena in prezimena, prosim ako ne date EMŠO upisite nekaj drugi validni Identification number... Vse bo rabljeno samo za podporo akcijo... Slo RR je najmoćna od vse RR in rabimo in pričakujemo največu pomoč.... ker Janja to zaslužuje. Hvala puno sa MK RR

(odgovor članu Kerensa*)
Neposredna povezava do sporočila: 336
28.7.2010 23:23:16   
TaMaSa
IZVIRNO SPOROČILO: UmpaLumpa

vou, tole gre pa hitro!!

treba je še tujce dobit, druge države!

bravo bravo, da bi le premaknilo trde betice v makedoniji!

jaz sem prispevala enga crnogorcauser posted image

Nas pogled nikoli ni tako popacen, kot takrat, ko gledamo sebe.

Neposredna povezava do sporočila: 337
29.7.2010 6:31:12   
tassi1
poslala mail: bela kava srečno!!

bila sem zaljubljena in srečna, sedaj sem samo še žalostna!

(odgovor članu TaMaSa)
Neposredna povezava do sporočila: 338
29.7.2010 7:22:21   
Zoja Miša
IZVIRNO SPOROČILO: sayuri

zvesta, podpišite tudi mene. SPremljam zgodbo in držim pesti za belo.kavo. user posted image  Grem rečt še prijateljicam...

No tako sem izvedela...in se podpišem user posted image . Držim pesti!

Vloga mamice je najlepša vloga na svetu...
Kaja Lina 11.8.2008

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 339
29.7.2010 7:30:05   
*miska.mcc*
prosnjo za objavo novise o zbiranju podpisov poslala administratorju na partis.si in sysopu na moblink.com....

bi pa prosila nekoga, ce lahko tale dopis prevede v hrvascino/srbscino in nemscino ter italijanscino.

....v glavnem.....komaj čakam poletje!!!!!!

(odgovor članu Zoja Miša)
Neposredna povezava do sporočila: 340
29.7.2010 7:35:06   
*miska.mcc*
cimprej bi rabila v srbskem jeziku, ker me prijatelj caka, da mu posljem, da razmece po srbiji....oz. po celi ex jugi

....v glavnem.....komaj čakam poletje!!!!!!

(odgovor članu *miska.mcc*)
Neposredna povezava do sporočila: 341
29.7.2010 7:39:32   
Saša27
Poslano, ime, priimek, država in EMŠO, tudi od mojega moža, tako da dodatna dva glasova user posted image user posted image user posted image

True friends are hard to find, harder to live and impossible to forget!

Having a dream doesn't make you smart. Knowing it wont come true, that does.

(odgovor članu *miska.mcc*)
Neposredna povezava do sporočila: 342
29.7.2010 7:54:33   
loremi
Čist iz firbca in zanimanja za dogajanje in upanje v srečen razplet za Janjo in mali deklici me zanima, kje se zbirajo glasovi, kdo vodi evidenco vseh prejetih sporočil s podatki in ali bo sproti možno zaslediti kak podatek, koliko je že zbranih glasov?

Srečno! user posted image

< Sporočilo je popravil loremi -- 29.7.2010 7:55:24 >

Po dolgih letih truda ... dvakrat noseča, dvakrat z dvojčki in dvakrat ostala brez njih. :*(

Mogoče mora pa ena izmed velikih želja ostali le želja :(.

(odgovor članu Saša27)
Neposredna povezava do sporočila: 343
29.7.2010 7:55:23   
anabanana
Še moj podpis. Sem pa o tem že brala na bosenskem rr in ravno včeraj razmišljala o tem

krepat ma ne molat

Neposredna povezava do sporočila: 344
29.7.2010 7:57:48   
zmajaz
IZVIRNO SPOROČILO: loremi
ali bo sproti možno zaslediti kak podatek, koliko je že zbranih glasov?
Srečno! user posted image

Saj Juliemkd vsake toliko časa tu objavi, koliko je že zbranih podpisov

Ta večja: 05.01.2008
Ta mali: 01.05.2009

(odgovor članu loremi)
Neposredna povezava do sporočila: 345
29.7.2010 8:27:45   
Kerensa*
IZVIRNO SPOROČILO: juliemkd
Nažalost vse koje su slale brez EMŠO nevem dali bo regularne, ker vsako može napisat različne imena in prezimena, prosim ako ne date EMŠO upisite nekaj drugi validni Identification number... Vse bo rabljeno samo za podporo akcijo... Slo RR je najmoćna od vse RR in rabimo in pričakujemo največu pomoč.... ker Janja to zaslužuje. Hvala puno sa MK RR

Spremljam zgodbo "Posvojene mame" in absolutno podpiram to, da si "bela.kava" to zasluži, vendar sem skeptična. Trenutno berem ravno tisti del zgodbe, kjer "lahko FaktorX počne, kar mu srce poželi, saj so zakoni navidezni" - zato sem skeptična. EMŠO in DŠ sta občutljiva podatka in glede na to, da bodo ti podatki romali v "IndijoKoromandijo", za katero je bilo jasno napisano, kaj se tam dogaja... Bom razmislila.
Sem pa 100%-no pripravljena pomagati na kakršenkoli drug način, ki bi "beli.kavi" pomagal.

(odgovor članu juliemkd)
Neposredna povezava do sporočila: 346
29.7.2010 8:38:08   
puncica
poslala zase in moža
se včlanlna na FB v skupino in raztrosla frendom
poslala vsem naslovnikom po mailu.

Naj vam uspe. user posted image

Zunanji svet je le odsev sveta, ki ste ga ustvarili v svoji notranjosti.

(odgovor članu Kerensa*)
Neposredna povezava do sporočila: 347
29.7.2010 8:38:47   
zvesta
hvala, hvala punce...

Pomagajte:

http://www.ringaraja.net/clanek/podprite-mamico-janjo-pri-posvojitvi-dvojcic_3182.html

http://www.facebook.com/home.php?sk=lf#!/pages/Zbiranje-podpisov-Za-otrocka-gre/135343546502939?ref=mf

(odgovor članu puncica)
Neposredna povezava do sporočila: 348
29.7.2010 8:49:31   
Maisha
Sedaj me pa res zanima kako lahko nekdo "izkoristi" moj EMŠO oz. česa točno vas je strah?user posted image

(odgovor članu zvesta)
Neposredna povezava do sporočila: 349
29.7.2010 8:58:41   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Maisha

Sedaj me pa res zanima kako lahko nekdo "izkoristi" moj EMŠO oz. česa točno vas je strah?user posted image

vir: http://www.ip-rs.si/varstvo-osebnih-podatkov/inspekcijski-nadzor/najbolj-pogoste-krsitve/emso-davcna-stevilka/

EMŠO

Zakon o centralnem registru prebivalstva (Uradni list RS, št. 1/99, v nadaljevanju ZCRP) v 1. odst. 6. člena določa, da je enotna matična številka občana (EMŠO) v Republiki Sloveniji osebna identifikacijska številka in je identifikacija za enoznačno opredelitev posameznika. EMŠO po tem odstavku predstavlja temeljni, z matematično metodo izračunani numerični standard. V 2. odst. istega člena pa ZCRP določa, da je identifikacija namenjena vodenju in vzdrževanju zbirk podatkov o prebivalstvu, povezovanju podatkov v teh zbirkah ter racionalizaciji dela državnih organov in drugih uporabnikov, ki imajo zakonsko podlago.

EMŠO je torej enolični identifikacijski znak, ki posameznika nedvoumno določi. To pa pomeni, da je s tem osebnim podatkom potrebno ravnati še posebej skrbno. EMŠO namreč razkrije tudi dan rojstva, starost in spol.

Pooblaščenec priporoča, da se EMŠO uporablja v izjemnih primerih, ko razkritje EMŠO res terja potreba po višji stopnji pravne varnosti. Predvsem pa je v primerih, ko pravni posel terja višjo stopnjo zavarovanja, ob upoštevanju načela sorazmernosti iz 3. člena ZVOP-1 primerneje uporabiti davčno številko, saj ta o posamezniku razkrije manj osebnih podatkov kot EMŠO.

(odgovor članu Maisha)
  Neposredna povezava do sporočila: 350
Stran:   <<   < Prejšnja stran  12 13 [14] 15 16   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  12 13 [14] 15 16   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?