Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 27.7.2010 22:10:46
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: Saraya Sacherca...glede F....sem jo našla med frendi ja....ima pa v profilu napisane samo 3 otroke....tak da ne vem več nič, pa fotke od piknikov....rojstnih dnevov, kot da vse štama....pojma nimam kako in kaj je v resnici Eden ji je umrl,baje! ni ji umrl,je napisal,da ne,samo ni več z njo. Aja,te pa sem spet nekaj zaštrikala.
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 27.7.2010 22:11:00
|
|
|
|
marta82
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: Saraya Sacherca...glede F....sem jo našla med frendi ja....ima pa v profilu napisane samo 3 otroke....tak da ne vem več nič, pa fotke od piknikov....rojstnih dnevov, kot da vse štama....pojma nimam kako in kaj je v resnici Kaj veš,saj slik nena kar tak zbrišeš dol,če gresta dva narazen,si mislim. Ja pa ponavadi najbolj gnili odnosi na slikah zgledajo perfect.
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 27.7.2010 22:11:03
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: Saraya Sacherca...glede F....sem jo našla med frendi ja....ima pa v profilu napisane samo 3 otroke....tak da ne vem več nič, pa fotke od piknikov....rojstnih dnevov, kot da vse štama....pojma nimam kako in kaj je v resnici Eden ji je umrl,baje! kaj? če pa je napisala,da ni umrl Tu,na RR je napisala tak,te pa ne vem. kdaj kje?... ..napisala je, da ji otrok ni umrl ampak da ga nima ob sebi
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 27.7.2010 22:11:42
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca Sacherca ali matcar kak vesta ali sta predplačali elektriko Ne vem,zato pa sem dala vlogo,da vidim,če sem jo.
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 27.7.2010 22:12:07
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: matcar *Rebeka*,kako? Kaj danes si RR policajka. Jap,kaj kdaj nisem?
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 27.7.2010 22:12:09
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca Sacherca ali matcar kak vesta ali sta predplačali elektriko Ker so jo vsi. So se distributerji zmenli med seboj in so jo vsi dvignili.
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 27.7.2010 22:12:30
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar *Rebeka*,kako? samo ne naopako
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 27.7.2010 22:12:45
|
|
|
|
sami0804
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: Saraya Sacherca...glede F....sem jo našla med frendi ja....ima pa v profilu napisane samo 3 otroke....tak da ne vem več nič, pa fotke od piknikov....rojstnih dnevov, kot da vse štama....pojma nimam kako in kaj je v resnici Kaj veš,saj slik nena kar tak zbrišeš dol,če gresta dva narazen,si mislim. ja valda da jih ja,kaj pa če so otroci gori?
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 27.7.2010 22:12:54
|
|
|
|
marta82
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca Sacherca ali matcar kak vesta ali sta predplačali elektriko Vsi smo jo preplačali.
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 27.7.2010 22:13:11
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: matcar *Rebeka*,kako? Krucifiks,vse obiskovalce boš pregnala. Jaz se tudi ne štulim po drugih temah,ker nimam tam kaj iskat.Če pa se že zgodi,pa 100% nekaj napišem!
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 27.7.2010 22:13:21
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: Saraya Sacherca...glede F....sem jo našla med frendi ja....ima pa v profilu napisane samo 3 otroke....tak da ne vem več nič, pa fotke od piknikov....rojstnih dnevov, kot da vse štama....pojma nimam kako in kaj je v resnici Eden ji je umrl,baje! ni ji umrl,je napisal,da ne,samo ni več z njo. Aja,te pa sem spet nekaj zaštrikala. ja si verjetno res...šlampasto bereš Ma saj ni važno...hočem samo povedat, da glede na to da je živ in ga nima napisanega med otroci...to mi je res čudno
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 27.7.2010 22:13:22
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: botrca Sacherca ali matcar kak vesta ali sta predplačali elektriko Ne vem,zato pa sem dala vlogo,da vidim,če sem jo. aja, vlogo daš pol pa ti oni javijo al si al nisi? kam pa jo daš? No na snago sigurno ne
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 27.7.2010 22:13:23
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: matcar *Rebeka*,kako? Kaj danes si RR policajka. Jap,kaj kdaj nisem? Nebi vedla. Od kar nas je tu malo več in lapamo 100/h nimam več časa tolko gor gledat.
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 27.7.2010 22:14:54
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 ja,kaj pa če so otroci gori? pa kaj ma veze......jaz če imam v profilu samska....bom pač dala samo od otrok slike....ne od bivšega deda,kateri me trpinči in mi ne da za jest..))moje skromno mnenje pač
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 27.7.2010 22:15:10
|
|
|
|
sami0804
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: matcar *Rebeka*,kako? Krucifiks,vse obiskovalce boš pregnala. Jaz se tudi ne štulim po drugih temah,ker nimam tam kaj iskat.Če pa se že zgodi,pa 100% nekaj napišem! Jaz pa rrada vohunim
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 27.7.2010 22:15:28
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: botrca Sacherca ali matcar kak vesta ali sta predplačali elektriko Ne vem,zato pa sem dala vlogo,da vidim,če sem jo. aja, vlogo daš pol pa ti oni javijo al si al nisi? kam pa jo daš? No na snago sigurno ne Probaj na vodovod. Bo sigurno kaka reakcija. Ne se jezit malo heca.
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 27.7.2010 22:15:40
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: marta82 IZVIRNO SPOROČILO: botrca Sacherca ali matcar kak vesta ali sta predplačali elektriko Vsi smo jo preplačali. rač za plačat....283 eur...še na mizi čaka
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 27.7.2010 22:16:59
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: marta82 IZVIRNO SPOROČILO: botrca Sacherca ali matcar kak vesta ali sta predplačali elektriko Vsi smo jo preplačali. Pa o kaki elektriki teče beseda?? O električni.
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 27.7.2010 22:17:11
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 Pa o kaki elektriki teče beseda?? ti si meni taka faca
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 27.7.2010 22:17:13
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: botrca Sacherca ali matcar kak vesta ali sta predplačali elektriko Ne vem,zato pa sem dala vlogo,da vidim,če sem jo. aja, vlogo daš pol pa ti oni javijo al si al nisi? kam pa jo daš? No na snago sigurno ne Saj ti je Tortica link pripopala gor.Tam si vloge ven sprintaj,pa pošlji na naslov,ki je naveden. Pol pa čiči pa čaki,kot jaz!
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 27.7.2010 22:17:21
|
|
|
|
marta82
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 ja,kaj pa če so otroci gori? pa kaj ma veze......jaz če imam v profilu samska....bom pač dala samo od otrok slike....ne od bivšega deda,kateri me trpinči in mi ne da za jest..))moje skromno mnenje pač Ja samo ti nisi trpinčena, ponižana ženska. Tu je velika razlika v reakcijah. Včasih naredijo kaj nam popolnoma nerazumnega, ker so na podnu.
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 27.7.2010 22:17:51
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: botrca Sacherca ali matcar kak vesta ali sta predplačali elektriko Ne vem,zato pa sem dala vlogo,da vidim,če sem jo. aja, vlogo daš pol pa ti oni javijo al si al nisi? kam pa jo daš? No na snago sigurno ne Saj ti je Tortica link pripopala gor.Tam si vloge ven sprintaj,pa pošlji na naslov,ki je naveden. ja če pa moreš vsega boga zravn poslat
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 27.7.2010 22:18:57
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: marta82 IZVIRNO SPOROČILO: botrca Sacherca ali matcar kak vesta ali sta predplačali elektriko Vsi smo jo preplačali. Pa o kaki elektriki teče beseda?? O preplačani!
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?