|
RE: Mariborčanke,12.del 27.7.2010 21:32:09
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: matcar Do 2-h let je bla taka-mogoče malo manj-kot Maks,pol pa naenkrat šlo dol s kilažo.Mislim,da takrat,ko sma z njenim atijem šla narazen, se je začelo. ojoj, misliš da je to dete čutlo? ja valda, da je. Ma ne,jaz pa mislim,da je bolj v genih vse skupaj. ok, to da je suhička, ja je v genih, ampak trdni verjamem, da je tako malo dete že tudi čutilo odsotnost atija, pa živčki mamice. Moja dva sta se ločla, ko sem bla 6 let stara, pa takrat ni blo neke panike, mi je pa v puberteti ven vdarlo. Full sem ga pogrešala. Ta bedak pa se ji je pri 6-ih letih odpovedal. Tak,da jo je moj posvojil in je on kot oče vpisan v rojstni list.Ima pa še vedno stike z bivšo taščo in seveda posledično z njim. no, saj moj ni kaj dosti drugačen. Nekaj časa je še hodo po mene, pa me na morje vzel, pol pa je začel s to žensko od ženske , pa nič več. Oziroma vedno manj, zdaj me samo pokliče za roj.dan, pa ko sem rodila. Da pa bi slučajno prišel svojga vnuka pogledat...eh, brezveze. Imam pa stike babico in dedkom, pa njegovim bratom. Ah, ja...ene ženske so res...mislim, imata 2 otroka in ta dva sploh ne vesta, da imata 2 starejši sestri (mene, in še eno punco, ki jo je ata imel z eno ta drugo, ki je bla fajn, pa sem k njim na počitnice hodla). Grozno, dajmo se kaj druga menit. pri mojem ...sta tud šla narazen...ampak ne vem zakaj...mati ni kao stikov puščala.Potem ga pa je našel enkrat...pa nič kaj..sedaj,ko pa ima vnukice,pa konstantno hodi in nas obiskuje ..
|