pixieM
|
Dobro jutro! Najki - tudi jaz sem bila v Puli oz. bližini Pule (Fažana) in teh komarjev je bilo za znoret! Upam, da ste se imeli res lepo, moj dopust je bil grozen. Tale Zanzi pa... kaj pa vem, jaz nisem zadovoljna z njim. caroline1 - tudi jaz ne vem kaj in kako s kozmetiko?! Še včeraj sem prijateljico spraševala kako morem sploh cotke prat?! Jaz sem mislila, da morem vse ven kuhat . Upam, da bodo v materinski šoli kaj povedali, ker drugače... tema!!!! majabar - meni se zdi, da sem šele naredila test!!! Prehitro gre, vsaj zame. Mislim pa, da si še nisem čisto na jasnem kaj me čaka! tybysy - jaz sem bila za vikend malo v šopingu. In seveda si nisem mogla pomagat, da ne bi nakupila kar nekaj stvari za . Ko sem prinesla vse skupaj domov, je bil moj itak malo užaljen, ker sva se zmenila, da bova te stvari kupila skupaj. No, ko sva pogledala cotke, so se pojavila vprašanja. Kako obleči otroka?! Kaj pa žabice za pod pajacka? Mu ne bo vroče? Kaj pa če ga bo zeblo? 1001 vprašanje. Najboljše, da grem naslednjič v trgovino in res kupim vse!!! Čeprav sva dobila kar nekaj oblačil, se mi zdi, da nikakor ne moreš obleči otroka . Glede Hauckovega ležalnika. Če imama istega v mislih, bo v BC znižan za 40% v spletni trgovini. Poglej ABC novičke kjer piše datum. Midva sva kupila tega prejšnji mesec, ko je bil znižan na 32€. Daj poglej, če je to ta ležalnik. orhideja80 - tudi jaz sem dobila injekcijo v petek. Ni bilo tako slabo, razen malce je bilo boleče naslednji dan. Se zelo bojim injekcij in ne maram igel. Ampak je bilo kar vredu. Tudi pri naju so moji starši obljubili voziček. Tako, da tudi ni problem cena, mene bolj skrbi kaj izbrati. Zdaj gledam Maxi Cosi Mura3, Jane Slalom pro in Implast Bolder3. Pač, gre se mi zato, da dobim komplet (športni del, košara, lupinica). BLOOM 1 - pet otrok in nobenega šiva? Kakšna je tvoja skrivnost? tinaaleks - jaz sem imela ta 24urni virus. Prebruhala noč, naslednji dan še driska ene 2x, potem slabo počutje. Po 24 urah pa, kot bi odrezal... Spet vse po starem in nič narobe. Samo en dan moraš prebrodit, potem pa bp naprej. Tiamo - ja pol pa ne bom dajala slik gor . Hecam se, veš da se morem považit s trebuščkom! Zdaj mi že vsi pravijo, da sem bajsi. Juhuhu. Tako, da danes bo slika!!! mamamajča - meni je pa ful zanimivo, da sem skozi imela herpese, zdaj ko sem , pa prav nič. Oziroma morem potrkat. Upam, da se ne bo kaj pojavljal. Imam pa drugo težavo in to je ALERGIJA!!! Znorela bom. Ne vem od česa se pojavlja. Imam alergije, ampak so vse drugačne narave. Me duši, kiham, kašljam, se solzim. Tale alergija je pa kožna! Začne me srbeti koža, dobim rdeče flekce, potem postane koža zelo vroča, rdeči fleci postanejo beli (kot da nimam pigmenta) in potem vse skupaj izgine. Pojavi se mi pa zjutraj in zvečer. Mislite, da moram k zdravniku, ker nočem komplicirat, saj tablet, ki jih drugače jemljem itak ne smem jemati. Res ne vem kaj naj. Jutri bom vprašala G, pa da vidim kaj poreče na to. Lep dan!
|