bodoča
|
Saj je resnično žalostno, če imaš splav, zgubiš otroka...vendar ne je obsojat za njena trenutna čustva. Očitno je še pod vplivom novice, verjetno je šele zvedela. Saj normalno, da ji je šok, ker se je pripravljala na punčko, kot so napovedali, konc koncev se vsaki od nas, ko je smo noseče v misli prikrade kdaj želja po določenem spolu, ene pač gremo hitreje čez to in ne razmišljamo več o spolu, druge pač drugače. Anonimna, daj si par dni, da se privadiš na misel in jo sprejmi, verjemi, da boš imela tega otroka rada, pa naj bo punčka ali fantek. Ko boš rodila, sploh verjet ne boš mogla, da si kdaj "pričakovala" punčko, ker ko prvič vidiš, slišiš, čutiš svojega otroka...je vse ostalo nepomembno, samo da je zdrav. Jaz sem tudi imela na trenutke neke čudne prebliske v nosenosti, ni me skrbelo glede spola, nisem nikoli vprašala, ravno zaradi tega, da se ne bi pripravljala na določen spol. Mene je mučilo nasploh to ali bom sposobna imet otroka tako rada kot si zasluži, bom znala skrbet zanj, ga vzgajat...ker pač nisem tako izrazito materinski tip ženske. Pa veš kaj...imam ga rada zelo, včasih ga kiksnem pri vzgoji, včasih, ko je še prav posebej naporen in nagaja, si zaželim, da bi lahko pobegnila daleč proč...ampak rada ga imam pa vedno. Vse bo vredu boš videla .