|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   darilo ob rojstvu
22.7.2005 12:24:47   
clea
Kmalu bom mogla začet razmišljat kaj bova z :love: kupila najboljšima kolegoma ob rojstvu prvega :duda: (septembra).
Prosila bi vas za pomoč-za kakšno idejo,kaj se kupi ob tem najlepšem dogodku.
Naj povem,da imata boj malo stanovanje zato kakšne mega velike igrače ali podobno, odpadejo.
:darilo::darilo::darilo:

Lp,C.:zmeden2:
Neposredna povezava do sporočila: 1
   darilo ob rojstvu
22.7.2005 12:27:57   
baguSka
pomoje bi bla onedva najbl vesela če bi jima tud vidva sporočila veselo novičko :)-

za tamalga sva pa midva kupla, od prjatlca eno tako igračo za dojenčke iz baby centra, za bratranca pa en komplet full luškan k je meu kapco, pa pajaca, pa nogavičke, pa slinček, pa majčko..;)

(odgovor članu clea)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   darilo ob rojstvu
22.7.2005 12:30:56   
MINEJA
Lahko se odločiš za praktične stvari kot npr. plenice, kozmetika, oprema, ... Ali pa za stvari, ki jih boš v bistvu poklonila za spomin: nakit, knjigica, ...
Meni osebno se je zdelo zelo praktično, ko sem dobila paket plenic, komplet Bebi Val, bon v Baby Centru, prve otroške knjigice,... Take bolj praktične stavri! Oblekice sem dobila ali zelo, zelo prevelike ali pa skoraj premale, pa še večina mi jih ni bila všeč ...

Lepo darilo se mi je zdela slika angelčka Elle Svilan Svalina če poznaš. Gre za "moderne" angelčke, ki naj varujejo dojenčka od rojstva naprej...

LP!

(odgovor članu clea)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   darilo ob rojstvu
22.7.2005 12:34:39   
*AnaL*
Oj! Midva sva moževemu nečaku oz. mamici podarila knjigo - ne vem točnega naslova - tisto v katero vpisuješ vse od rojstva naprej. In je bla full vesela.

(odgovor članu clea)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   darilo ob rojstvu
22.7.2005 12:35:40   
clea
Baguska dobra ideja :bravo::bravo::bravo:
Kje se pa to kup?:)-

Ja sej jaz sem tudi mislila kaj praktičnega,zato ker bosta res rabila!Nikakor nakita.
Mogoče res kakšen bon ali pa knjigice.

Ne za tiste angelčke pa še nisem slišala.Daj mi prosim kaj več povej o tem.Bi bilo zanimivo darilo :bravo:!

(odgovor članu clea)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   darilo ob rojstvu
22.7.2005 12:38:10   
clea
Aja glede oblekic,je rekla,da jih bo velik dobila od prijateljic,ki že imajo otroke,zato tudi sama ne misli veliko kupovat.Ampak verjeto,kakor jaz sebe poznam,ne bom mogla da nebi vsaj ene mičkene oblekce kupla.

A to misliš tisto knjigico (album) k potem tudi slike notri lepiš pa druge spomine od otročka?

(odgovor članu clea)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   darilo ob rojstvu
22.7.2005 12:39:17   
Anonimen
Kaj pa če jih vprašaš?

Jaz moje prijateljice vedno vprašam, kaj rabijo. In ne boš verjela; statistično dokazano velika večina jih je hotela otroško kozmetiko in plenice. Je pa res, da vedno zraven kupim tudi kako malo luštkano stvar tamalemu za spomin (igračko ali kaj podobnega in nikoli preveč dragega). In če imajo še kakšnega otroka od prej vedno eno veliko (po velikosti in ne denarju) igračo tudi zanj. Dobra politika, ker čene se vedno zapičijo v tisto, kar je tamauček dobil. Tako pa vsakemu svoje, pa še mami neki uporabnega.

(odgovor članu clea)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
   darilo ob rojstvu
22.7.2005 12:39:48   
kofetek2010
to se ne kupi, to je treba narest :) a ne kurent, lenoba lena :)-

(odgovor članu clea)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   darilo ob rojstvu
22.7.2005 12:40:29   
*AnaL*
Ja, je podobno albumu, sam ma nekej stvari tud napisanih že notri, pa tu slikce lahko lepiš, pa prve laske, .... Sem jo pa kupila v DZS.

(odgovor članu clea)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   darilo ob rojstvu
22.7.2005 12:40:57   
ninocka
Jst bi bla najbolj vesela plenic, moja kolegica je rekla da plenic in praska, pa tistih robckov...
definitivno pa NE igrac.

Lahko jima pa kupta bone za baby center in si pac sama kupta kar se potrebujeta...

Ko sva sla midva na obisk h kolegom tamalga pogledat, sem prej poklicala in sem rekla, da me pac zanima, kaj rabta (kaj posebnega - plenice, oblekce, kaksne poterbscine), da jima ne kupim kake bedarije, ki bo popolnoma neuporabna. Sva jima potem hotla kupit termometer za v uho, pa sta se zbunila, da je to pa toomach predrago, tko da na koncu sem jima prnesla brisacke za tamalga in en lep poletni pajacek.

Ce sta prava kolega ti ne bosta zamerla ob vprasanju, kaj potrebujeta... :)

(odgovor članu clea)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   darilo ob rojstvu
22.7.2005 12:44:50   
kofetek2010
nazadnje sem kupila prijateljici kopalni plašček za :duda: in velik paket pampersk :)

samo plišastih igračk ne kupuj, ker se na njih prah nabira, sploh na ne kakšnih velikih :( pri nas so v kleti v črnih vrečahin čakajo,da jih molji pojejo :)-

(odgovor članu clea)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   darilo ob rojstvu
22.7.2005 12:46:12   
clea
Jana73,sej vem :sloncek:,sam to je treba še mojmu dopovedat!

Hvala punce!:metulj:

(odgovor članu clea)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   darilo ob rojstvu
22.7.2005 12:51:05   
Anonimen
Veš kaj clea ti kar prjatlco vpraš kaj rabi, pol pa kupita še kak res tini mini pliš, al pa še raje kako bolj 'uporabno' igračo za spomin.
Bo volk sit in koza cela. Ti boš nesla uporabno zadevo, tvoj pa naj 'igračo' zbere. Sam ne pretiravajta s ceno - ni vredno, da se res prah na njih nabira. Je pa pozornost.

(odgovor članu clea)
  Neposredna povezava do sporočila: 13
   darilo ob rojstvu
22.7.2005 12:52:45   
urbancek
Jaz sem bila najbolj vesela, ko sem od prijateljic dobila darilni bon za otroško trgovino. Tako lahko sam kupiš tisto kar ti manjka, Zraven pa mogoče kakšno igračko, ki se lahko opere, ali pa ki piska, mogoče ropotuljico, slinčki tudi vedno pridejo prav. Oblek jaz ne bi kupovala, razen če točno veš, česa nimata. Isto velja za kozmetiko, se je že tako nabere ogromno.
Če pa si še vedno brez idej, je pa najbolje, da vprašaš starša otročka. Mene jih je veliko vprašalo, pa lepo poveš kaj imaš in česa ne.
Pozdrav, upam, da sem ti kaj pomagala

(odgovor članu clea)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   darilo ob rojstvu
22.7.2005 12:57:30   
Grascakinja
Vprašaj, kaj potrebujejo.
Meni recimo ni blo v redu, ko sem dobila paket 80 pampersk - sicer so imeli dober namen, ampak mi punčko povijamo v racmanke, za na pot pa fixies.
Kozmetike sem tudi dobila cel kup, pa je za dojenčka razen trdega mila sploh ne rabiš...
Pa trenutno imam že 2 knjigi za vpisovanje (Mali Jaz, Moj otrok).
Raje se pozanimaj, res priporočam.
Pa še nasvet: malo darilce za novopečeno mamico!

(odgovor članu clea)
Neposredna povezava do sporočila: 15
   darilo ob rojstvu
22.7.2005 13:22:58   
lin
Bon!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!jaz sem jih bila najbolj vesela,ker sem šla sama iskat kar sem potrebovala in ko sem potrebovala pa še lahko si zbereš kar je tebi všeč.Tudi za 1.ron dan sem prijateljem od Lin v večini podarila Bon

(odgovor članu clea)
Neposredna povezava do sporočila: 16
   darilo ob rojstvu
22.7.2005 13:26:06   
lin
ninocka jaz sem tudi tako rekla da bi bla najbolj vesela plenic samo na začetku še probavaš kater ti odgovarjajo.
Za knjigico ki vpisuješ not vse od rojstva dalje pa jo raje vrašaj da jih nebod obila en rigiment.Moja prijateljica e dobila 4 enake:zmeden:,je pa res lepo darilo ta knjigica,meni jo je kupla priajteljica

(odgovor članu clea)
Neposredna povezava do sporočila: 17
   darilo ob rojstvu
22.7.2005 13:28:56   
morskadeklica
Vprašaj, kaj jima manjka, da ne bo potem zmede. Najbolj vesela pa sem bila bonov, saj sem res lahko kupila tisto, kar nam je manjkalo (dm, baby center...)

lp:muca:

(odgovor članu clea)
Neposredna povezava do sporočila: 18
   darilo ob rojstvu
22.7.2005 14:15:31   
kalimero
Veliko paparico!

(odgovor članu clea)
Neposredna povezava do sporočila: 19
   darilo ob rojstvu
22.7.2005 14:54:16   
totimato
Najboljše darilo je darilni bon (v kakšni dojenčkasti trgovini). Na tak nači si lahko starša sama kupita tisto kar jima v danem trenutku manjka.

Mi smo dobili od kolegov boga in pol oblačil in ostale opreme in od vseh daril sem bil najbolj vesel bonov za Babycenter.

lp

(odgovor članu clea)
Neposredna povezava do sporočila: 20
   darilo ob rojstvu
22.7.2005 16:42:42   
arielca
Ojla,

Jaz sem se tut največkrat odločila za bone, ker se mi zdijo najbolj praktični. Je pa zares fino, če kar malo povprašaš, še posebej ker gre za najbljša kolega. Sicer sem pa nazadnje sodelavki podarila bon pa CD z uspavankami. In je ugotovila, da je zadeva res prakična... tut za v avto.

Uspešen nakup :darilo:!

(odgovor članu clea)
Neposredna povezava do sporočila: 21
   [Brisano sporočilo]
22.7.2005 17:01:41   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu clea)
  Neposredna povezava do sporočila: 22
   darilo ob rojstvu
22.7.2005 17:21:08   
Maxica
Absolutno sem za bone-najbolj elegantna rešitev zate in za obdarovanca. Sicer sem bila pa sama vesela tudi takih bolj praktičnih in uporabnih daril, kot npr. paket plenic ipd. Lahko pa prijateljico tudi vprašaš, če še kaj takega rabi, pa bi ji vidva to potem kupila, namesto da si sama.

(odgovor članu clea)
Neposredna povezava do sporočila: 23
   darilo ob rojstvu
24.7.2005 22:43:03   
Barbara L
Mi smo dobili različne stvari, od planic, igrač, bonov, oblek, do denarja.

Moj nasvet je da z oblekicami, čeprav so zelo luštne, še počakaš, da vidiš kako bo mamica oblačila svojega sončeka in da boš lahko izbrala tudi primerno velikost.

Denar in boni so odlično darilo, vendar če bi rada da se te po darilu spominja, ti priporočam kakšno poučno knjigo namenjeno staršem, na prvo stran pa napiši posvetilo.

LP

Barbara L:metulj:

(odgovor članu clea)
Neposredna povezava do sporočila: 24
   darilo ob rojstvu
24.7.2005 23:00:52   
Anonimen
Jaz ponavadi zavijem v Benetton in tam kupim jopico iz flisa, velikost za kakšne pol leta, in hlače od trenirke. Pa še kakšno majčko ali kaj, kar mi pade v oči in paše zraven. Mora biti pa res taka jopica, da se lepo odpne, pa meni je lepše, če je kapuca zraven. To in pa trenirke vedno pridejo prav. Najprej za pod klombinezon, pozneje, ko je že topleje, pa samostojno.
To sem zdaj kupila dvema prijateljicama, obe sta bili zelo zadovoljni in oblačila sta nosila še njuna naslednja otroka.

(odgovor članu clea)
  Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?