Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Julijske poletne čvekice 2008 7.del 14.7.2010 9:44:03
|
|
|
|
3jeMi
|
IZVIRNO SPOROČILO: populis Jaz sem pa včeraj nardila krompir in solato, danes bom pa testirala Pogrej in Pojej, nisem še nikol nič kupila midva pa kar... sem pa ravno včeraj stran vrgla dva paketa, ker je rok trajanja potekel ... to se pri nas redko zgodi... ... mah, Lovro vedno še z nama je kosilo, potem pa raje kaj na hitro skuham kaj si pa kupila?
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 14.7.2010 9:44:59
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 14.7.2010 9:45:18
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 14.7.2010 9:45:55
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske poletne čvekice 2008 7.del 14.7.2010 9:46:24
|
|
|
|
3jeMi
|
IZVIRNO SPOROČILO: populis Pol pa kr v BC, mislim da so po 10 €/ 15 € nič od nič so imeli... še tisto kar je bilo je bilo pa za rolanje za 20 ojrov... kakšen hervis, intersport bi imel, a ne?
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 14.7.2010 9:46:43
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 14.7.2010 9:47:27
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske poletne čvekice 2008 7.del 14.7.2010 9:57:48
|
|
|
|
Majuska
|
IZVIRNO SPOROČILO: populis šoping v btc ju in kofetkanje, ki ga ni bilo sem hotela rečt, da sploh opazila nisem, da se kaj menite horsija mi pa ne omenjat ... bi z veseljem enega maznila
|
|
RE: Julijske poletne čvekice 2008 7.del 14.7.2010 10:23:39
|
|
|
|
nanka
|
IZVIRNO SPOROČILO: neboglasnica Mojca in Lara: vse najboljše dekleti! Anej: vse najboljše pobč! Si bom tole spodila Vsem trem iskrene čestitke
|
|
|
|
RE: Julijske poletne čvekice 2008 7.del 14.7.2010 10:35:10
|
|
|
|
Alanis
|
Nazadnje sem se tu javila pred 5imi dnevi. Pisala sem,da me ni nihče poklical, ko je imel sine RD in o problemu za prespat, remember? Naslednji dan sem imela 2 klica od tasta (nisem se oglasila, sem šele zvečer vidla) in naslednji dan še od tašče. Včeraj pa mi mož povem da ga je ata klical da so kupili še eno posteljo 140x200 (kam jo bodo dali nimam pojma). Naj vas spomnem za lani, ko je imel L RD in sem pojamrala, da ni nič dobil niti ene žogice, čez 1 mesec pa dobimo od vseh treh bone za Pikapolonico po 30 evrov... Poanta je v tem, da tale forum definitivno bere nekdo, ki vohuni za mano. Ker močno dvomim, da bi to bila naključja... Sedaj pa komaj čakam, da gremo dol, da malo pobrskam po compu...
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 14.7.2010 10:36:56
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske poletne čvekice 2008 7.del 14.7.2010 10:41:02
|
|
|
|
lidija***
|
Hvala punce za lepe želje!! Pri nas je cela štala! Prejšnji teden je zbolela Klara, čez dva dni Mojca, v ponedeljek pa še Neža. Klaro sem peljala k zdravniku in je rekla viroza, Mojce nisem, Nežo pa bom morala danes, ker ji je udarilo še na grlo. Tako, da bomo morali z praznovanjem malo počakat, mi je kar hudo.. Neža bi morala danes na taborjenje za 10 dni. Je zelo žalostna, ker ne more iti.. Upam, da se čimprej poštima in saj veste kako je s sitnobo pri enem bolanem otroku ... krat 3 pa... Lepo se imejte!
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 14.7.2010 10:42:41
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 14.7.2010 10:43:13
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske poletne čvekice 2008 7.del 14.7.2010 10:44:10
|
|
|
|
3jeMi
|
IZVIRNO SPOROČILO: Alanis Nazadnje sem se tu javila pred 5imi dnevi. Pisala sem,da me ni nihče poklical, ko je imel sine RD in o problemu za prespat, remember? Naslednji dan sem imela 2 klica od tasta (nisem se oglasila, sem šele zvečer vidla) in naslednji dan še od tašče. Včeraj pa mi mož povem da ga je ata klical da so kupili še eno posteljo 140x200 (kam jo bodo dali nimam pojma). Naj vas spomnem za lani, ko je imel L RD in sem pojamrala, da ni nič dobil niti ene žogice, čez 1 mesec pa dobimo od vseh treh bone za Pikapolonico po 30 evrov... Poanta je v tem, da tale forum definitivno bere nekdo, ki vohuni za mano. Ker močno dvomim, da bi to bila naključja... Sedaj pa komaj čakam, da gremo dol, da malo pobrskam po compu... ma ni nujno... če si možu rekla, jim je lahko tudi on post festum namignil... če pa kdo špijunira pa... HELOOOOOO!!! , se imaste v naši družbi lepo? Upam...
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 14.7.2010 10:48:37
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 14.7.2010 10:49:32
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske poletne čvekice 2008 7.del 14.7.2010 10:50:00
|
|
|
|
3jeMi
|
IZVIRNO SPOROČILO: mojcek1 ko berem, kdo odpira denarnice... a mate ločene finance? vsak svoj račun in enega skupnega, na katerega vsak mesec pri plači nakaževa določen znesek, od tam plačujeva vse položnice in za hrano, pa če kaj ostane kaj kupiva za Lovra ali pa za izletniške stroške... kar ostane na najinih računih pa je kao najino, čeprav je itak skupno, mož kaj kupi za naju, jaz za njiju ... pa je koneckoncev vse naše...
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 14.7.2010 10:50:24
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske poletne čvekice 2008 7.del 14.7.2010 10:51:33
|
|
|
|
3jeMi
|
IZVIRNO SPOROČILO: populis IZVIRNO SPOROČILO: lidija*** Hvala punce za lepe želje!! Pri nas je cela štala! Prejšnji teden je zbolela Klara, čez dva dni Mojca, v ponedeljek pa še Neža. Klaro sem peljala k zdravniku in je rekla viroza, Mojce nisem, Nežo pa bom morala danes, ker ji je udarilo še na grlo. Tako, da bomo morali z praznovanjem malo počakat, mi je kar hudo.. Neža bi morala danes na taborjenje za 10 dni. Je zelo žalostna, ker ne more iti.. Upam, da se čimprej poštima in saj veste kako je s sitnobo pri enem bolanem otroku ... krat 3 pa... Lepo se imejte! Pikapoke za tvoje punce
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 14.7.2010 10:51:51
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 14.7.2010 10:53:08
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske poletne čvekice 2008 7.del 14.7.2010 10:55:58
|
|
|
|
3jeMi
|
IZVIRNO SPOROČILO: mojcek1 zdaj grem pa pahorja pocrkljat uživaj in daj mu kaj zajest, nekam shujšan je videti zadnje čase ...
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 14.7.2010 10:56:33
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 14.7.2010 10:58:09
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Še poznate stare igre? Se jih še igrate?Igre poznajo vse kulture sveta. Skozi igro spoznavamo sebe in druge, pridobivamo dragocene izkušnje, rešujemo konflikte,...
Kdaj je čas za kahlico?Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...
Zadnje s foruma
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......