talika81
|
latka, jaz ti priporočam, da greš res 20.7. tja, ker bolj boš odlašala, slabše bo. v MB majo tudi verjetno gužvo in zaradi tega ti ne morej ustreči. tako da probaj si zrihtat in pejdi v MB na datum, kot so ti rekli. in morata it oba. ne moreš iti sama. glede napotnic je tako, da če ti še veljajo, potem ne rabiš nobene nove. drugače ti pa bodo v MB rekli, da jih prinesi. latka, jaz sem femoden jemala malo več kot en mesec. od podpisa papirjev do punkcije je nekje 2,5 meseca. tako da se ponavadi jemlje femoden dober mesec, seveda pa je odvisno od tega, kdaj boš dobila in v kateri skupini boš. tako kot so ti že punce povedale. pikachu, jaz nisem slišala srčka na UZ v MB, ampak samo videla, kako lepo je utripal. tudi jaz sem ga prvič slišala na NS. ne, nimaš nobenega posveta z zdr. v MB, ampak dobiš slikico in še en list. in pol se naročiš k svoji G, poveš, da si bila na umetni in da je vse ok. ona te pa tko al tko mora v roku 14 dni naročit - tko tudi piše na listu, ki ga boš dobila v MB. september, sej bo vajin zdržal še en teden, da pride bodoči očka domov. čeprav ti verjamem, da ti je težko, ker je ravno zdaj šel. ampak pol pa bo skoz zraven tebe, ko pride domov. beba, ja, jaz tudi upam, da vam bom sporočala same lepe novice. pikachu, jaz mam tud še od prej zaloge, tako da glede trebuščka še ni neke panike. se mi malo sicer pozna, ker se mi je trebušček izobčil in sem tudi zelo napihjena. sploh zvečer mam pa kar velik trebuh. drugače še lahko nosim svoje poletne hlače in krila, ampak bo treba po kake v nabavo.