|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  16 17 [18] 19 20   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke 2010 - 2.del
9.7.2010 9:44:33   
soncekray
Prav lepo je vsako jutro prit na forum in pogledat kdo se je rodiluser posted image

Cestitke Pupika in Ozi.user posted image

Jaz zadnje case tako slabo spim.. Vec sem na wcju kot v postelji. No, kakorkoli zdaj smo ze proti koncu in bo treba zdrzat.

Martincka, zgleda da bo pri tebi res tvoj datum drzal. Ko bi le tud pri meni. Se mi ze malo mesa, ker me vsak dan nekdo vprasa, kdaj bo itd. V bistvu sem pa se vsaj en teden pred rokom..

Dans grem na ctg in sem ze zelo radovedna ce bo kaj pokazaluser posted image

(odgovor članu Srecka010)
Neposredna povezava do sporočila: 426
9.7.2010 9:46:38   
Martinčka
Oži in pupikauser posted image user posted image user posted image ...

mene tudi zvija in črviči ampak sem rekla da zdaj se mi nikamor ne bo mudilo in bom lepo doma čakala da bodo prišli pravi popadki ker mam P že poln kufr ko sme že tolikokrat bila tam... sem pa tudi jaz v sredo ponoči šla tja samo zaradi strahu za streptokok, ampak so mi rekli da mi zaradi tega drugič ni treba hitet, tako da sem zdaj bolj pomirjena.

(odgovor članu Srecka010)
Neposredna povezava do sporočila: 427
9.7.2010 12:38:18   
eelyy
Evo podatke za seznamček: 22let, rodila bom v Lj. 2 user posted image .

Moj se mi je oglasil dobro je prestal lokalno operacijo zdej še počiva in čaka približno okoli 3h bo doma..ni mi treba danes nič kuhati,ker se bo tašča potrudla in naredila kosilo in prineslauser posted image .
Zdej bom pomila po tleh da mi nebo treba jutri in se bomo vsi cartali doma.....

Martinčka: A ti si tudi pozotivna na streptokok?In kaj so ti rekli v porodnišnici?Mene pa zanima ko so začnejo pravi popadki in ko bom hitela da pridem a to že v sprejemni povem oziroma tisti babici,ki me bo prišla iskat dol.....ker me potem zanima če porodnico klistirajo vseno(ker se še to povadi zavleče tam za 1 uro)al potem nič in takoj priprave na porod in antibiotik al vseno klistir.Mam tak filing da na to sploh negledajo tok(kot da se vseno nemore user posted image okužiti)ker ko pa berem na rač. pa  s to bakterijo,kar strašijo.

grem pospravljat.lp

(odgovor članu Martinčka)
Neposredna povezava do sporočila: 428
9.7.2010 12:38:39   
eelyy
sem pozabla napisat pdp:30.7

(odgovor članu eelyy)
Neposredna povezava do sporočila: 429
9.7.2010 12:58:49   
tassika
Punce sporočam vam, da je šla pilotina rodit, več pa ko dobim kakšno lepo novičkouser posted image

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu eelyy)
Neposredna povezava do sporočila: 430
9.7.2010 13:00:41   
tinca10
ojla pozdravljene!

Čestitke vsem, ki ste rodile v času ko smo bili tudi mi v porodnišnici.

Še naša zgodbica: V nedeljo sem govorila s prijateljico - babico in ji godrnjala, da imam že vsega dovolj in da bi prišla že rodit. V ponedeljek naj bi imeli popoldan pregled pri ginekologinji. Prijateljica mi je rekla, da me bo itak poslala verjetno še isti dan v porodnišnico na pregled, ker smo bili en teden čez rok. Zato sva se v ponedeljek zjutraj odločila, da se greva pokazat kar v p., da ne bova dvakrat hodila naokoli. In prideva tja... groza... najprej smo skoraj eno uro čakali na sprejem, samo za oddajo kartice. Potem me je poslala na CTG in na pregled v triažno ambulanto. Spet groza... na CTG smo čakali dve uri (med nami, ki naj bi prej ali slej rodile so bile na pregledu še patološke nosečnice)... uglavnem cela zmeda, ker tudi ni bilo nekega pravega vrstnega reda. Na CTGju me je babica kregala kaj hodim še jst delat gužvo v p., če se še nič pametnega ne dogaja. Uglavnem CTG je izrisal enako krivuljo, kot pred enim tednom pri ginekologinji - redni popadki na 5 min, ampak šibki. SLedil je še vaginalni pregled in šok... gospa vi ste odprti 5 cm, preoblečite se v haljo in greste rodit... jst pa hmmm kako že, če še ni nekih hudih popadkov... otrjevanje trebuha na 5 min, kar je trajalo že 14 dni. Uglavnem moj je skor skup padu, ko sem prišla ven iz ambulante v halji (res sva se mislila pridet samo pokazat user posted image )...
No in naju končno po dobrih 3 urah, okrog 1ih, odpeljejo v 1. nadstropje. Sledi klistir in praznenje. Vmes odbije ura dve in pride v službo moja prijateljica - kako olajšanje ko nekoga poznaš. Vmes pa so se popadki začeli stopnjevati, predvsem po klistirju. Babica nama je zrihtala menda najboljšo porodno sobo - Mercatorjevo, ki je res prostorna in s kavčem, saj sva bila prepričana, da bo tole še trajalo. No in pridemo v porodno. Sledi vaginalni pregled in pravi zdravnica, da smo odprti šele 4 cm in da če bo šlo tako naprej sledi 1cm na uro... ojoj sm si mislila, bomo pa še celo noč tukaj. Sledilo je predrtje mehurja in nato taki popadki da me je čisto presenetilo. Že prej sva se z babico zmenile za Dianatal in ultivo. In dobim končno ultivo ko se je res že začelo hudo... Predihamo tri popadke z ultivo - res zakon, skoraj ni nič bolelo in nato spet šok... močan močan pritisk navzdol in sem komaj preživela. Pošljem mojega na hodnik po babico, ker se je začelo dogajati čisto nekaj drugega in prileti cela delegacija. Babica naredi vaginalni pregled in reče: gospa takoj ob naslednjem popadku bomo pritisnili, ker ste že čisto odprti in glavica je že čisto spuščena... Noro... časa za Dianatal ni bilo več ;) nato me da na bok še za dva popadka, da se je glavica še lepše spustila in nato nazaj na hrbet. Ob tem so mi tudi izklopili ultivo (iztis je sledil brez protibolečinskih reči). pri prvem popadku na hrbtu ni bilo še nič... potem pa je le sledilo lulat, kakat, lulat, kakat... in glavica je bila zunaj, sva jo z mojim pobožala in nato smo kar brez popadka, samo z potiskom porodili še telo in že sem imela malo žabico na trebuhu.... nor občutek... sledila je še posteljica in to je bilo to... lepotni šivček in stiskanje s pikico. Po dveh urah smo zaključili z zgodbo v porodni, no sledilo je še 3 urno cartanje in prvo dojenje.
No kar se tiče same porodne bolečine... boli ko hudič (zadnji moment ko misliš, da boš že umrl, takrat pa rodiš), ampak je v prvi sekundi pozabljeno ko slišiš pikico. Bi šla takoj še enkrat.

ooo sm se razpisala... no uglavnem na C oddelku je bilo super, čeprav sem želela jit domov že prvi dan, ker sem se odlično počutila. Kar se tiče stvari se mi je zdelo vsega dovolj: halje, brisače in gatke so nosili dvakrat na dan. Jst sm si za oblečt vzela sabo in je bilo še bolje, ker je v halji z dolgimi rokavi vroooče, pa še štorasta je. Temperatura v sobi je bila znosna.

No včeraj pa smo le prišle domov, nor občutek. Zjutraj je bila na obisku že patronažna in naju zelo pohvalila. V enem dnevu je pridobila 60g na teži (nič čudnega, saj je mleka za izvoz user posted image ). Drugače pa se samo cartava, dojiva in spiva.

Je pa najlepši občutek na svetu gledat in stiskat k sebi svojo štručko. Mi2 sva še vedno v šoku, ampak se navajamo.

Neposredna povezava do sporočila: 431
9.7.2010 13:08:33   
tinca10
Martinčka: nama je bilo 19 dni pred rojstvom rečeno (na UZju je merila dvakrat), da ima že 3246g in da naj pričakujem 3700 - 3900 ob rojstvu... Uglavnem rodila se je z 3190g (hvalabogu), ker si ravno ne predstavljam še pol kilce več, da bi mogla ven spravit user posted image

bom dodala še slikice zdaj v album

(odgovor članu tinca10)
Neposredna povezava do sporočila: 432
9.7.2010 13:11:31   
arruba

IZVIRNO SPOROČILO: soncekray

Prav lepo je vsako jutro prit na forum in pogledat kdo se je rodiluser posted image  

Joooj štirje novi odkar sem nazadnje brala!! Jaz tudi nestrpno spremljam dogajanje in čakam na akcijo pri nas..moram zdržat še vsaj en teden, potem pa gaaaaaaas da bom do septembra že vsa lepa in vitka za v kopalke user posted image user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: nagaja28

zdaj grem pa kar malo na trampolin skakat user posted image  user posted image  user posted image .

ko smo imeli v MŠ fizioterapevtko, ki je razlagala razgibavanje, je ena bejba vprašala, če lahko po trampolinu skače, pa je bila ziher že v 7. mesecu. user posted image user posted image user posted image

Jaz pa sem imela danes prvi CTG in je mali take stvaral vmes, da je kazalo, kot da imam že orenk popadke, pa nisem čutila nič kaj takega...mi je potem G razložila, da če user posted image  ful brca, se to lahko kaže kot aktivnost maternice. Kot da bi prav čakal, da lahko še komu drugemu razen mami in očiju pokaže, da bo imel že takoj ful nabildane nogice.. al pa mogoče preveč fuzbal gledam?? Ven se mu menda še ne da, očitno pa uživa, da lahk mamico zbrca.. najbrž ve, da ga še ne morem za ušesa user posted image

Aja, pa seveda najpomembnejše: grem kar lepo po vrsti, da katere ne pozabim

Fargesia, Bina83, Pupika, Oži, čestitam tudi jaz user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu eelyy)
Neposredna povezava do sporočila: 433
9.7.2010 13:38:13   
Naomi1
user posted image user posted image user posted image bravo punce. En dam nisem na računalniku, pa že polno novih julijčkov.
Jaz tudi že komaj čakam. Občasno mam otrdevanje trebuha. Sam to še nič ne pomeni. Joj,komaj čakam da gremo. Zadnje čase se mi zdi, da večino nosečk kar ponoči zgrabi.......očitno ima res noč svojo močuser posted image

(odgovor članu arruba)
Neposredna povezava do sporočila: 434
9.7.2010 14:02:23   
sončnica2010
Ja res je Naomi 1 , tudi meni se vedno bolj zdi da bomo šli ponoči proti porodnišnici, morda pa se srečava, imam 2 dni za tabo pdp user posted image user posted image

Takole ko berem vaše zgodbe sem res čist paf, ampak v pozitivnem smislu, edino malce vam zavidam, tistim ki ste že rodile, ker se že cartate s svojimi user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Se pravi če potegnemo črto ste bile v lj porodnišnici zadovoljne? Mene najbolj skrbi osebje kakšno bo pri porodu, da ne bo kakšna babica ki bo imela dan za ustvarjanje z škarjami po mojem presredku v daljave user posted image user posted image

In pa še čestitke Fargasia, Bina83, Pupika,Oži, Kat09, Binzi in ostalim, se opravičujem če sem kakšno spregledala user posted image

Sedaj pa grem kaj skuhat, drugače bo hudo ko se moj vrne iz službe user posted image user posted image

(odgovor članu Naomi1)
Neposredna povezava do sporočila: 435
9.7.2010 14:39:29   
candy24
Drage Julijke, imamo novo mamico!

buškolinka sporoča:

Nič več naga, že v plenice moja rita je zavita! Že sem sita in umita ter k mamici Vesni in očku Martinu tesno privita! Pozdravljam vas 3000 g težka in 49 cm velika Valentina!

Čestitke še tukaj! user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sončnica2010)
Neposredna povezava do sporočila: 436
9.7.2010 14:49:05   
naja7
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image bravo za nove mamice!!!! Sploh ne sledim večuser posted image user posted image user posted image

Kje je kaj Mala biba, pa Mišu, nč kaj se ne ve kaj se dogaja??????

Ah joj julij, madoniš je vroč, nikakor se ne gre ohladit, razen pod hladen tuš in to delam cele dneve....
V sredo smo imeli spet ctg in je bila črta popadkov ravno kot deska... Torej nčuser posted image user posted image user posted image ... Ne razumem pa svojega g, 3 tedne nazaj mi zateži, da je treba kilco al pa 2 dol dat... In sem pazla ter shujšala mav čez kilco pa mi tip prbije, če slučajno namerno hujšam????? Halooooooo!!!!!! A me ima za norca al kaj in sedaj sem spet na starih tirih pojem kolkr mi zapaše in kadar mi zapaše pa naj mi nasleden teden kakšno reče prav prekippeva mi že....

Včeraj sem imela nek čuden dan, odkar sem vstala kar je bilo ob 12(groza vem) pa do zvečer ko sem šla spat sem skos nekaj jokala, za vsako stvar. Še pogledat me ni smel kdo ko sm js že začela nabirat... Ne vem kaj je bilo to en plaz hormonov iz cele nosečnosti verjetno, ker do sedaj se mi še ni zgodilo, da bi imela kak takšen dan...

Nč sedaj pa lubenica vabi pa noge v zrak, moj je popoldan v službi in bom lahko cev dan poležavala, ker kaj drugega tako ni več za delat, včeraj sem si še torbo za v porodnišnico prpravla in pa torbo za našo pupo, ker je moj total zmeden kje je kaj in kaj mora vzet.... Tako da ima vse pripravljeno...

(odgovor članu arruba)
Neposredna povezava do sporočila: 437
9.7.2010 15:39:53   
Martinčka
eelyy ja jaz sme tudi pozitivna.. saj nas je kar nekaj tukaj gor... bojde je 30% nosečnic pozitivnih, sicer pa še več in da ne vedo da so pozitivne!
meni so res rekli da naj se mi ne mudi zaradi tega antibiotika... tako da jih bom ubogala in ne bom več že pri lažnih popadkih letela v Puser posted image ... sicer pa je kolegica tako hitro rodila da ji niso uspeli dati antibiotika in ni bilo nič narobe tako da tudi ni tako hudo kot strašijo... res pa je bolje biti previden, ker vseeno pa se vsaki tolki dojenček okuži in ni nič fajn...

tinca super porodna zgodbauser posted image  joj ko bi se tudi meni tako zmotili pri težiuser posted image ... sam so že na otip zmerili enako težo kot jo je potem pokazal računalnik, in še sestre so rekle da more bit velika ker imam takšen trebušček... ne vem zakaj že ampak nekot se po trebuhu vidi... pojma nimam! vem pa da imajo nekatere ogromne trebuhe in zelo male user posted image   ampak ker pri meni se točno po trebuhu vidi kje je rita in kje nogice, tako da je čist zares vidno kako je velikauser posted image

pilotina držim pesti da ti gre lahkouser posted image

(odgovor članu naja7)
Neposredna povezava do sporočila: 438
9.7.2010 15:45:06   
Martinčka
aja sem pozabla vprašat: a si je katera kaj pripravila hrane za vnaprej za prva dva tedna? jaz si imam namen jutri nardit ene tri porcije čuftov, ter mal omakic za testenine in panirane zrezke ter kakšno enolončnico da bom mela v zmrzovalniku za naju z možekom vse pripravljeno da bom bolj hitro funkcionirala v prvih tednih ko se bomo še navajali na nov ritem... bojde dobim še golaž od mamce, pa govejo juhico sem si že prejšnji teden dala noter... tako da potem sam malenkosti zraven pripravim!?

če ima še katera kakšno idejo kaj bi še lahko dala v zmrzovalnik pa kar naj poveuser posted image ...

Neposredna povezava do sporočila: 439
9.7.2010 15:51:23   
kenya
Oži, pupika, buškolinka, čestitke user posted image   user posted image   user posted image   

Mali julijčki in julijke se rojevajo s polno paro user posted image .

Jaz še kar klofam po računalniku, da dokončam tole mojo magistrsko. Jutri oddam na DHL in potem sam čakam še na rezultate. Imam pa čisto prazno glavo. user posted image
Poleg tega imam občutek da mi je koža okrog popka premajhnauser posted image , ker me ful peče. Bog ne daj da kihnem, imam občutek kot da me bo razparal.

Tinca, tvoj porod je bil pa  hiter user posted image   user posted image  

Kar se tiče lj, porodnišnice imam jaz same dobre izkušnje v porodnem bloku, potem glede oddelkov pa vem, da edino na D oddelek nočem. Imam zelo slabe izkušnje od tam, predvsem z osebjem. In  bom tud zdaj izrazla željo, da bi rada B ali C oddelek. Drugič so mi ustregli in sem bila na B oddelku in so bile super sestre.

Naja7, tvoj g. je pa res en poseben model user posted image  

Glede streptokoka b je pa zdej v zadnjem času res ena panika ratala, čeprav naj bi bil nevaren predvsem pri nedonošenčkih in do okužbe redko pride. Mah, kaj pa vem. Jaz tud pojma nimam, če sem okužena in v prejšnjih dveh nosečnostih o tem sploh ni bilo tolk govora oz. pojma nisem vedla, da ta okužba osbstaja. Itak pa, da če veš, da si  +, opozoriš na to v p. da potem dajo user posted image  antibiotik.

Nič, grem nazaj med bukve še mal user posted image .

Nobody promised you easy life.

(odgovor članu naja7)
Neposredna povezava do sporočila: 440
9.7.2010 16:00:39   
nagaja28
buškolinka čestitke user posted image  user posted image  user posted image . se bomo zdaj še druge potrudile, da bo seznam posodobljen vsake toliko časa user posted image .

(odgovor članu kenya)
Neposredna povezava do sporočila: 441
9.7.2010 16:35:02   
tinca10
kenya: oddelek C je res super... sta dva fanta Sanel in Benjamin, ki sta noro dobra in prijazna. Handling obvladata bolj kot vse sestre, uglavnem so pa bili vsi osladno prijazni (tudi čistilke user posted image ). Če boš imela možnost, da bi kaj rekla kam bi šla, res toplo priporočam C.
Tudi babice v porodnem bloku so super, jst sm se še toliko bolje počutila, ker je bila naša glavna babica prijateljica in je bilo vse domače in sploh fino.
Ja porod je trajal vsega skupaj manj kot dve ure in me je popolnoma presenetil glede na to kaj sem pričakovala ko smo prišli v porodno.

Buškolinka: čestitke še od nas user posted image user posted image

(odgovor članu nagaja28)
Neposredna povezava do sporočila: 442
9.7.2010 16:40:12   
majcci
IZVIRNO SPOROČILO: Martinčka

aja sem pozabla vprašat: a si je katera kaj pripravila hrane za vnaprej za prva dva tedna? jaz si imam namen jutri nardit ene tri porcije čuftov, ter mal omakic za testenine in panirane zrezke ter kakšno enolončnico da bom mela v zmrzovalniku za naju z možekom vse pripravljeno da bom bolj hitro funkcionirala v prvih tednih ko se bomo še navajali na nov ritem... bojde dobim še golaž od mamce, pa govejo juhico sem si že prejšnji teden dala noter... tako da potem sam malenkosti zraven pripravim!?

če ima še katera kakšno idejo kaj bi še lahko dala v zmrzovalnik pa kar naj poveuser posted image ...

Jaz sicer ne bom kaj zamrznila oz. v naprej pripravila. Bo mož kuhal, tako da glede tega ne rabim skrbeti. user posted image
Drugače pa lahko še zamrzneš: cmoke (slivove, jagodne, marelične,...) ali njoke, segedin, kurjo obaro, paniran sir.

Neposredna povezava do sporočila: 443
9.7.2010 17:36:35   
mišu
Pozdravljene julijke!

Čestitke vsem mamicam user posted image user posted image user posted image

Končno doma user posted image . Nisem se mogla prej javit, ker enostavno ni časa. V soboto naju je doktorca pustila domov z 1830g, ker je bil oddelek poln in nisve rabile nobene pomoči,.... V torek sve mele pregled in je mala tehtala 1923g. V treh dneh je pridobila skoraj 100g user posted image . Naslednji pregled mave v sredo. Že komaj čakam, da vidim kolko tehta naša pupa. Nobenih težav nimam z njo. Nič ne joka,....  Pridno je, včasih se podoji, .... Danes sem jo prvič skopala. Sem se končno umirila. Ne razmišljam kaj je bilo,.... Gledam pozitivno naprej in sem srečna, da se ni ta zgodba končala drugače. Ta preeklampsija mi je povzročala ogromno težav. Sedaj imam normalen pritisk, nič več zatečena,.... Bolnišnic imam prek glav.... En teden v 30.tednu v Murski soboti, 3 tedne od 34.tedna v Mb. Še kar ne morem verjet, da sem mamica, da imam prekrasno hčerkico, da se to vse zares dogaja,.... Naslednji teden se končno selimo v novo hišo. Imam vse. Samo diploma še manjka user posted image .

Carin, rojena 20.6.2010, ob 10 50 z  urgentnim carskim rezom

Pridne mi bojte! Hvala za odgovore.
Vse ki še čakate vam želim le najboljše!

(odgovor članu majcci)
Neposredna povezava do sporočila: 444
9.7.2010 18:21:01   
Špelka
Bina, Fargesia, Pupika, Oži, Tinca10 in Buškolinka -ČESTITKE ZA MALE ZAKLADKE! user posted image user posted image user posted image

TINCA10 - ČUDOVITA PORODNA ZGODBA!" user posted image user posted image user posted image

MIŠU - zelooo me veseli, da ste doma, da ste v redu in da se stvari končno postavljajo na svoje mesto! Le tako naprej! user posted image user posted image user posted image

Vsem nosečkam pa želim, da jim zadnji blaženi dnevi čim lepše minejo! user posted image

Kaja: 18.11.2007
Neca: 1.7.2010

(odgovor članu mišu)
Neposredna povezava do sporočila: 445
9.7.2010 18:36:06   
soncekray
Misu, lepo te je slisat. Me veseli, da sta doma in vam gre dobro. user posted image user posted image Septembra ko pridemo v Slo, bi pa lahko kaj skupaj vozickale nase babikeuser posted image

Jaz tudi mislim na malo bibo. Upam, da so vsi skupaj ok.

Buskolina cestitke. user posted image

Jaz sem nazaj iz pregleda. CTG je bil skoraj isti kot zadnjic. Nekaj mini popadkov, nic posebnega. Ne zgleda kot bi se babika pripravljala na prihod. Zdravnik mi je rekel: patience my dear, patience..
Sem se potozila da mi gre na zivce ko me vsak dan nekdo klice in sprasuje ce je ze, pa je reko, kak ti bo sele slo ce bos 1 teden po roku.
Nisem vedla ce se naj smejim al jocemuser posted image V glavnem naslednji pregled in ctg imam danes teden. Upam, da bo takrat kaj vec akcije. Sicer pa nic, bom probala uzivat se teh nekaj dni. Predvsem pocivat.. Ceprav bi ze taaaak rada imela svojo babiko pri sebi. Na koncu bom sama ostala tu na forumu, ko boste ze vse cvekale pri mamicah..

Nic gremo mi z nasim pesjanom na en dolgi sprehod.

papa

(odgovor članu Špelka)
Neposredna povezava do sporočila: 446
9.7.2010 18:45:22   
nagaja28

user posted image

user posted image

DEČEK & DEKLICA 
user posted image  

PDP
NICK - starost,KRAJ,Nos. user posted image ,Porodnišnica,Že imamouser posted image  user posted image /,Pričakujemo user posted image /user posted image /user posted image
user posted image (22.6 - 22.7.)

01.07.2010
user posted image  Ninchy (PDP 28.06.10) - 25 let/1user posted image /Kranj - EVA (2.7.)
user posted image  Keri (PDP 29.06 ali 01.07.)- 33 let/2user posted image /MB oz Ptuj
/user posted image / user posted image - LARISA (26.6.)
user posted image  Srčekgirll
- 27 let / 2.user posted image / PO / user posted image / user posted image - ŽAN (01.07.)
user posted image   tinca10 (PDP po NS 28.6.)-22 let/ok.Lj.(Dragomer)/1user posted image /Lj/user posted image  LANA (5.7.)

02.07.2010
user posted image  mala biba - 27 let/Celje/2user posted image /Ce/ user posted image - NEJC (16.6.)
user posted image  polhec - 25 let/1user posted image /PO,Lj /user posted image - BENJAMIN (25.6.)

03.07.2010
user posted image  extra - 28 let/3user posted image /Jesenice - NAOMI (28.6.)
user posted image   candy24 - 24 let/Lj/2user posted image /Lj/user posted image - OSKAR (25.6.)

04.07.2010
user posted image  Kiwa - 26 let/Lj/1user posted image /Lj/user posted image  - GAJA (28.6.)
user posted image   BAMI - 29 let/MS/2user posted image /user posted image /user posted image
user posted image   binzi  - 29 let/Kamnik/1user posted imageuser posted image INTI (2.7.)

05.07.2010
user posted image  pilotina - 30 let/ok.Portoroža/3user posted image /Izola
user posted image  Kat09 - 31 let/1user posted image /Lj/user posted image BLAŽ (5.7.)
user posted image   chihuahua -32 let/Lj/ 1user posted image /user posted image   - ČRT (11.5.)

06.07.2010
07.07.2010
user posted image  samy30 - 30 let/Lj/1user posted image /Rakičan 

08.07.2010
user posted image  anajrim - 28 let/Lj/2user posted image /Lj/user posted image /
user posted image
user posted image  balem - 29 let/1user posted image /Ce/user posted image - NEŽA (19.6.)

user posted image  TandJ - 24 let/1user posted image / - ZALA (30.6.)
user posted image  spelchy - 24 let/1user posted image /ok.Lj/user posted image

09.07.2010 
user posted image  Tringi - 26 let/1user posted image /Lj/user posted image

10.07.2010
user posted image  kammy - 30 let/ok Lj/1user posted image /Lj/user posted image

user posted image  Fargesia - 27 let/ok. Lj/user posted image /Lj/ user posted image - ANDRAŽ (7.7.)
user posted image   krasevka - 29 let/3user posted image /Kras/user posted image user posted image /user posted image
user posted image   mami2b - 28 let/1user posted image /user posted image

11.07.2010
user posted image  Hančika - 26 let/1user posted image /Kr/ user posted image   
user posted image  Zveezdica - 29 let/3user posted image /Lj,Kr,Jesenice /user posted image

12.07.2010 
user posted image  Pikica5 - 22 let/3user posted image /Mb/user posted image
- LANA (1.7.)
user posted image  cebelica_ - 28 let/1user posted image /PO / user posted image
user posted image  Bina 83 - 26 let/1user posted image / Lj oz NM/user posted image - ŽIVA (8.7.)
user posted image   šipek - 30 let/1user posted image /Lj /user posted image
user posted image   činela - 25 let/Lj/1 /Lj/user posted image

13.07.2010 
user posted image   Srecka010 - 29 let/1 /Lj/

14.07.2010

user posted image  niky31 - 31 let/1user posted image /ok NG/ user posted image - KRIS (24.6.)
user posted image  rozinca33 - 33 let/Ljutomer/2user posted image /Rakičan/user posted image

user posted image   .tojeto. - 30 let/1user posted image /Lj/user posted image

15.07.2010  
user posted image   lillygmail - 31let/2user posted image /user posted image

16.07.2010

user posted image  buškolinka - 30 let/Lj/1user posted image /Lj/ user posted image VALENTINA (9.7.)
user posted image  Mishan - 28 let/ok. Radovljice/1user posted image /Lj,Kr,Jesenice/user posted image
user posted image   tea213 - 29 let/1user posted image /Lj/user posted image

17.07.2010
user posted image   tix - 21 let/1 /Kr / JAKOB (29.6)
user posted image  too sweet - 28 let/Mb/1user posted image /Mb/ user posted image

user posted image  špelka - 32 let/Radovljica/2user posted image /user posted image /Jesenice NECA (1.7.)
user posted image   myaa - 22let/1user posted image /Lj/user posted image

user posted image   Naomi1 - user posted image

18.07.2010  
user posted image  pupika - 33 let/4user posted image /Mb/user posted image /user posted image GAJA (8.7.)
user posted image  oton - 33 let/4user posted image /Lj/
 user posted image
user posted image  soncekray - 28 let/1user posted image /user posted image

19.07.2010
user posted image   soncnica2010 - 25 let/Medvode/1 /Lj, Kr/

20.07.2010

user posted image  Mareli - 28 let/Ce/1user posted image /Ce user posted image  
user posted image   strelka84 -  25 let/Hrastnik/1user posted image /user posted image

21.07.2010
user posted image  đanika - 27 let/2user posted image /Ce/user posted image / user posted image
user posted image  samy1 - 35 let/1user posted image
user posted image   Martinčka - 23 let/1  /Sg / user posted image
user posted image   zlicka

22.07.2010
user posted image  srursa - 29 let/ok.Lj/2user posted image /
user posted image   oži - 34 let/6user posted image /
user posted image user posted image /user posted image - BRINA (3.7.)

user posted image (23.7. - 23.8.)

23.07.2010
user posted image  nagaja28 - 28 let/2user posted image /Lj /user posted image /user posted image

24.07.2010
user posted image  arruba - 31 let/Lj/1user posted image /Lj /user posted image
user posted image  kenya - 36 let/4user posted image /Lj/ user posted image user posted image / user posted image

25.07.2010
user posted image  kajčy - 24 let/1user posted image /NM/user posted image
user posted image   Joie - 31 let/ok.Celja/2user posted image /Ce/
 user posted image /user posted image
user posted image  petrca2507 - 29let/1user posted image /Lj 
user posted image  TopsiT - 27 let/Litija/2user posted image /  user posted image
user posted image  nicolina - 34 let/Bela krajina(Semič)/2user posted image /NM/user posted image

26.07.2010
user posted image  Pink Baby -31 let /ok Lj/1user posted image /Lj/ user posted image

27.07.2010
28.07.2010

user posted image  pa&ga - 30 let /2user posted image /Kranj/ user posted image
user posted image  micla - 32let/2user posted image /Šempeter pri Gorici/user posted image /user posted image
user posted image  DanijelaNeli - 26 let/ok. Kopra/2user posted image /PO/user posted imageuser posted image
user posted image  gasilka - 26 let/1user posted image  z dvojčki/Trbovlje

29.07.2010
user posted image   mišu - 25 let/ok. Lendave/1user posted image /Rakičan/user posted image - CARIN (20.6.)

30.07.2010

user posted image   naja7 - 21let/1user posted image /Črna na Koroškem/user posted image
user posted image    eelyy - 22let/2user posted image /Ljubljana
31.07.2010

število JULIJK = 72
SKUPAJ PRIČAKUJEMO 20user posted image 20user posted image IN  32 user posted image user posted image

_user posted image ŠT.PUNČK =   20  user posted image ŠT.FANTKOV=20
                        user posted image ŠT.PRESENEČENJ= 32

(odgovor članu buškolinka)
Neposredna povezava do sporočila: 447
9.7.2010 18:49:48   
nagaja28

user posted image

SONČKI 2010

datum                                                   ime
        rojstva        nickname        PDP          otroka    teža    dolžina
user posted image   11.5.2010   Chihuahua  05.07.2010     Črt         1490 g  41 cm
user posted image  16.6.2010   Mala Biba    02.07.2010     Nejc       2900 g  48 cm
user posted image  19.6.2010   Balem          08.07.2010    Neža      3410 g  51 cm

user posted image  20.6.2010   mišu            29.07.2010    Carin      1800 g  43 cm
user posted image   24.6.2010   Niky31        14.07.2010     Kris        2120 g  44 cm
user posted image  25.6.2010   Candy24     03.07.2010    Oskar     4190 g  54 cm

user posted image  25.6.2010   polhec         02.07.2010   Benjamin 3280 g  50 cm
user posted image   26.6.2010   Keri             01.07.2010    Larisa   2765 g  48,5 cm
user posted image   28.6.2010   Kiwa            04.07.2010    Gaja       3080 g  51 cm
user posted image  28.6.2010   Extra           04.07.2010    Naomi     3400 g  53 cm
user posted image  29.6.2010   Tix               17.07.2010    Jakob      3100 g  49 cm
user posted image  30.6.2010   TandJ          08.07.2010    Zala        3100 g  48 cm
user posted image   01.07.2010 Srčekgirll     01.07.2010    Žan        3640 g  53 cm
user posted image   01.07.2010  Špelka        17.07.2010     Neca      3300 g  52 cm
user posted image   01.07.2010  Pikica5       12.07.2010     Lana       3420 g  50 cm
user posted image   02.07.2010  Ninchy        01.07.2010     Eva        3480 g  52 cm
user posted image   02.07.2010  Binzi           04.07.2010     Inti         3750 g  52 cm
user posted image   03.07.2010  oži             22.07.2010      Brina     2900 g  50 cm
user posted image   05.07.2010  Kat09         05.07.2010     Blaž       2950 g  48 cm
user posted image   05.07.2010  Tinca10      28.06.2010      Lana     3190 g  50 cm
user posted image   07.07.2010  Fargesia    10.07.2010      Andraž  3200 g  50 cm
user posted image   08.07.2010  Bina83       12.07.2010      Živa      3660 g  50 cm
user posted image    08.07.2010  Pupika       18.07.2010      Gaja      3400g   50cm
user posted image    09.07.2010 buškolinka  16.07.2010  Valentina  3000g   49cm  

user posted image  = 9   user posted image  = 15

(odgovor članu buškolinka)
Neposredna povezava do sporočila: 448
9.7.2010 18:50:09   
BAMI
Pozdravljene vse nosečke in že mlade mamice - čestitke vsem

V ponedeljek 5.7.2010 se je tudi nam rodila hčerkica po imenu LILU - 51 cm in 3210 g

Porod je bil načrtovan, kajti šla sem čez rok in z mojo ginekologinjo sve bile zmenjene za ponedeljek. Hud stres sem doživljala, ko sem mogla iti rodit na poziv. Poleg tega je bila v porodnih sobah gužva, poslušala sem kako se druge derejo in mislila da zdaj me bo tak konec....

Nato pa je vse bilo drugače. V dobrih dveh urah je bilo vsega konec. Šlo je zelo hitro, kot po tekočem traku. Z umetnimi popadki, epiduralno analgezijo in porodnim gelom Dianatal, je bil moj porod (v nasprotju s prvim) zelo lepa izkušnja. Zdaj se že doma cartamo in privajamo na novega družinskega člana.

Toliko na kratko. Lepo bodite in velike sreče vsem skupaj.

(odgovor članu soncekray)
Neposredna povezava do sporočila: 449
9.7.2010 20:39:04   
arruba
Buškolinka, Bami, čestitke!
Evo en šopek za vsako

user posted image user posted image user posted image

Mišu, super, da si že doma, pa da si zdržala toliko časa sama v porodnišnici..lepo se cartajte s Carin!

Martinčka jaz sem naredila eno manjšo zalogo filanih paprik pa nekaj različnih omak za pašte - bolognese, paprikaš, curry in podobno. Za vsak slučaj, da ne bomo potem skoz na picah in Halo Kitajcu, če bo naš user posted image  ful zahteven..če bomo lahko sproti kuhali, še toliko boljše, bo pa zaloga ziher prav prišla.

Mala Biba, kako si? Upam, da boljše kot nazadnje, ko si se javila ...ti pošiljam user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu BAMI)
Neposredna povezava do sporočila: 450
Stran:   <<   < Prejšnja stran  16 17 [18] 19 20   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  16 17 [18] 19 20   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?