Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
najraje bi ga poslala....... 21.7.2005 10:58:43
|
|
|
|
dory
|
tko je tud men delal..ce sem pa kej rekla,sem bla pa itak jest tanajhujsa :(
|
|
|
|
najraje bi ga poslala....... 21.7.2005 11:00:59
|
|
|
|
huda
|
ma jaz bom tudi spokala stvari in šla,...... naj si ne misli, da bom sama doma čepela:(,.......
|
|
|
|
najraje bi ga poslala....... 21.7.2005 11:05:34
|
|
|
|
pety78
|
Res grdo, da vsaj ne vpraša, če maš kaj proti. Saj ne, da ne bi smel, ampak čisto drugače bi bilo, da bi ti na lep način povedal in te s tem še malo potolažil. Ah, ti deci, kdo bi jih razumel....:)-:)-:)- Se boš vsaj malo spočila in imela malo miru. Še prehitro bo nazaj, boš videla.:)-:)-:)-
|
|
|
|
najraje bi ga poslala....... 21.7.2005 11:09:51
|
|
|
|
Micy
|
bi mu jest dala jadranje s prjatli. Če jest ne grem nikamor s prjatlcam tud on noče it nikamor. Pa tud ne vem če bi se strinjala da gre sam s prjatli, sploh pa če bi mela skupne načrte.
|
|
|
|
najraje bi ga poslala....... 21.7.2005 11:11:15
|
|
|
|
*zvezdica*
|
Joooj huda ko bi vedla kolk sm tud jaz trenutno huda....bi kar računalnik v tla vrgla, tko me je :love: razjezu!!! Dons more bit res neki v zraku!!!! Matr teli tipi...grrrrrr
|
|
|
|
najraje bi ga poslala....... 21.7.2005 11:13:01
|
|
|
|
viv_
|
Micy - zakaj pa ne greš s prijateljicami? huda - globok vdihn... sej je povedal 2 dni prej. edin mal bod užaljena, ker ste mel že plane pa je pokvaru :)
|
|
|
|
najraje bi ga poslala....... 21.7.2005 11:15:33
|
|
|
|
huda
|
ma bo že dobil :hudicek:,.... kličem frendico (je še samska, in moj :love: ni nič vesel, ko grem z njo ven --- hahaha),..... kaj ima čez vikend v načrtih,.... ... bove tudi midve šle jadrat,....vsaj upam mu že dam kontro,......
|
|
|
|
najraje bi ga poslala....... 21.7.2005 11:18:36
|
|
|
|
baguSka
|
nč se ne sekiri - SPOKI PA PEJD PA UŽIVI PA FAJN SE MEJ!!!
|
|
|
|
najraje bi ga poslala....... 21.7.2005 11:19:14
|
|
|
|
Anonimen
|
Pa povejmu k boš nazaj pršla.
|
|
|
|
najraje bi ga poslala....... 21.7.2005 11:23:32
|
|
|
|
urši*
|
moj je tud bil prta vikend na morju s kolegi, pa sem tako :((:(( in jamrala , da ne bom preživela. res je hudo in se mi ne zdi fer, sploh zdaj ko imava otroka ... ampak po drugi strani, pa vem , da si zasluži, da ima nekaj zase, pa čeprav... ma preživela sem , pogrešala sva ga , pa on menda tudi naju:ups: (čeprav je bil najbrž skos nažgan:grrr:) nikol mu pa nebi rekla, naj ne gre, ker sem preveč ponosna:zmeden:
|
|
|
|
najraje bi ga poslala....... 21.7.2005 11:41:00
|
|
|
|
Junc
|
hmmmm ženske kdo bi le vas razumel, k se tolk sekirate. Mal se skulirajte:)
|
|
|
|
najraje bi ga poslala....... 21.7.2005 11:46:37
|
|
|
|
pety78
|
Ja, Junc, ti ne razumeš tega. Me mamo rade naše :love: in se tako zelo bojimo za njih. Nikoli ne veš, kaj se jim (vam) lahko pripeti, ko niso (niste) v varnem zavetju svojih ljubljenih, ki skrbijo za vas. :)-
|
|
|
|
najraje bi ga poslala....... 21.7.2005 11:52:35
|
|
|
|
ninocka
|
good one :) :bravo: :bravo: :bravo: :bravo: :bravo: :bravo:
|
|
|
|
najraje bi ga poslala....... 21.7.2005 11:59:53
|
|
|
|
Nataša R.
|
Pri nas je tako, da če gre eden gre drugi. Če ne pa nobeden. Tako je bilo pred otrokom un tako je še sedaj. Čez teden sva z Lukom sama in da bi še čez vikend šel sam. Potem nevem kaj bi.
|
|
|
|
najraje bi ga poslala....... 21.7.2005 12:03:16
|
|
|
|
kimi
|
no comment...jaz se skoz živceram na mojga k ga po cele dneve ni. Ga prijatli pokličejo na kavo takoj leti z mano in otročkom pa nikamor noče:grrr:
|
|
|
|
najraje bi ga poslala....... 21.7.2005 12:12:49
|
|
|
|
huda
|
sem ga zdaj klicala in mu povedala, da naj računa nato, da bo imel v avto eno mesto fraj za mene, ker me bo odložil pri frendici,...... - da bom čez vikend pri njej :);........ in mi je rekel, da se bova pogovorila doma :)-:)-:)-:)-,...... le kaj se imava za pogovarjat:zmeden: sem mu rekla, da če gre on, grem tudi jaz,..... bomo videli :zmeden2:, kaj bo rekel popoldne 8) jaz pa upam, da bo to babji čvek vikend:bravo:
|
|
|
|
najraje bi ga poslala....... 21.7.2005 12:13:31
|
|
|
|
urbancek
|
Mojemu naj raje ne pade na misel, ker bo potem vzel s seboj vse otroke, pa bom lepo jaz doma uživala - bolj kot on. Zaenkrat še ni poskusil kaj takega.
|
|
|
|
najraje bi ga poslala....... 21.7.2005 12:20:06
|
|
|
|
viv_
|
petty78: citati: -"Če bi moj prišel s kako tako nebulozno idejo bi ga skalpirala !" "Dejte me mal potolažit..." - "... v p**** m*****; mojega " v tej debati - "Pri nama je pa vsake 7 dni en raus(če ne še pogosteje) In vsake 7 dni pomislim na to, da bi ga brcnila v rit." v debati "peto in sedmo leto" ... Je res doma najbolj varno??? :zmeden2:
|
|
|
|
najraje bi ga poslala....... 21.7.2005 12:22:12
|
|
|
|
huda
|
viv,........ po raziskavah je družina najbolja nevarno oklje8)8)8);...... in se v njej dogaja največ nasilja:(( pozdravček:)-:)-:)-
|
|
|
|
najraje bi ga poslala....... 21.7.2005 12:24:47
|
|
|
|
pety78
|
:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)- Pol se pa čudimo, da nas :love: ne razumejo....ha ha ha Saj veš, da je bil moj post bolj ironično napisan....;) Glede kake brce v rit pa verjamem, da so to zgolj besede v jezi. Ajde, javite se tiste, ki svojega moškega resnično kdaj v jezi brcnete v rit....:)-:)-:)-:)-:)-:)-
|
|
|
|
najraje bi ga poslala....... 21.7.2005 12:27:01
|
|
|
|
huda
|
pety,... tisti pes, ki laja ne grize 8)
|
|
|
|
najraje bi ga poslala....... 21.7.2005 12:29:21
|
|
|
|
ma&he
|
Ej punce danes je polna luna, zato kar mirno kri. No upam da jo bom tud jaz držala, naš je namreč še v službi, vprašanje je kaj bo ko pride domov?????
|
|
|
|
najraje bi ga poslala....... 21.7.2005 12:35:11
|
|
|
|
pety78
|
Huda....saj vem.....:) To pa je tak res, da bolj ne more biti....dobesedno.;) Ajd, da vam povem eno štorijo o naši nemški ovčarki doma..... Zdej se tu ful režim....v službi.....jaooooo :)-:)-:)-:)-:)- No, naša psička ima pred hišo tak velik pesjak. Pa jo mami, kadar je doma, vedno ven spusti, da prosto teka okoli hiše. Mimo naše hiše pa je dovoz do Drave. Vsake toliko gre kdo peš mimo....In veste kaj naredi naša ljuba nemška ovčarka....Leti v boks in laja, pa se dela hudo na tistega, ki gre mimo....:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)- A boks ima odprt....:) Jao, kak se ji smejimo. No, vseeno pazimo nanjo, da ne bi bilo kaj narobe. ;)
|
|
|
|
najraje bi ga poslala....... 21.7.2005 13:28:27
|
|
|
|
PIA 1
|
Heda prav imaš!Polna luna...malo jih nosi:)-
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?